» »

Sam svoj režiser!?

Sam svoj režiser!?

Sims ::

Zdravo,

Imam tako imeno Web Cam, z njo lahko tudi dealm filemčke.
Jaz bi rad, da bi lahko več manjših, oziroma krajših filmov združil v enega. Ne vem, s katerim programom naj to delam. Filme znam posnet, zdužit ali pa rezat pa jih ne znam. Pomoč...

Sergio ::

Adobe Premiere je eden najboljših programov za obdelavo videa.

IMO si lahko demo verzijo snameš iz njihove strani www.adobe.com
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

TheD ::

Pinnacle tud' ni slab, je pa drag.
TheD or not TheD?

Hvala vama, sem si nabavo Ulead VideoStudio. Za začetnika kot sem jaz je fajn, kajti je zelo preprost za uporabo.

Me pa zanima, kako je z formati. Če posnamem v AVI je nestisnjen in ful zasede, ko ga pa dam v končno obliko(stsnem) pa zasede dosti manj, je pa slabsa slika. Kako naj s temi formati? Kaj pa DivX ?

Boeing ::

Shrani kot avi in izberi Divx kompresijo, pri cca 192kbs je kvaliteta že kar zavidljiva... sicer pa, če delaš z web kamero ti kvaliteta najbrž ni prioritetna briga...
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Ko nastavim format Avi je ok... Posnamem filemček... Potem pa hočem shranit, pa piše Create Video file, Create DVD, Create VCD, Create SVCD... Pir prvem (create video file), me vpraša če hočem shanit in mi ponudi AVI končnico, nikjer pa ne omenja kompresije. Pri ostalih treh hoče shranit v MPEG... ??? Kje kompresiram?

Sem ugotovil, da ko shranim AVI, pa če pogledam lastnosti piše "uncompressed". zasede pa 11s- 33Mb. Rabim en program za prtvarjanje formatov... ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5815063 (8469) Revenant
»

Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11928387 (7823) LexLuthor
»