Forum » Kaj kupiti » Router netgear WNDR 3700 in iptv
Router netgear WNDR 3700 in iptv
lampa ::
Pozdravljeni,
nabavil sem zgoraj omenjeni router in sedaj imam problem. Pred nakupom nisem preveril da router z tovarniškim firmware-om ne podpira multicasta,zato pade brezžična povezava,če na router priklopim iptv(Siol). Po iskanju na netu bi to naj omogočil DD-WRT firmware.Sem ga namestil sedaj pa ga ne znam skonfigurirati.Če kdo ve kako nastaviti router se priporočam.
Trenutno uporabljam asus wl500 z tomato firmware in tu nastavitve niso problem,odkljukaš dovoli multicast pa je.Z asusem dela iptv tudi brezžično,vendar mi crkujejo porti pa še giga mrežo hočem imeti,zato sem nabavil netgeara.
Se priporočam za odgovore.
LP
Lampa
nabavil sem zgoraj omenjeni router in sedaj imam problem. Pred nakupom nisem preveril da router z tovarniškim firmware-om ne podpira multicasta,zato pade brezžična povezava,če na router priklopim iptv(Siol). Po iskanju na netu bi to naj omogočil DD-WRT firmware.Sem ga namestil sedaj pa ga ne znam skonfigurirati.Če kdo ve kako nastaviti router se priporočam.
Trenutno uporabljam asus wl500 z tomato firmware in tu nastavitve niso problem,odkljukaš dovoli multicast pa je.Z asusem dela iptv tudi brezžično,vendar mi crkujejo porti pa še giga mrežo hočem imeti,zato sem nabavil netgeara.
Se priporočam za odgovore.
LP
Lampa
Saj to sem naredil zdaj pa ga ne znam skofigurirati. Če ima kdo ta router in iptv naj napiše nastavitve.
No da malo obudim temo. Še vedno sem na istem kot sem napisal na začetku. Vse dela super dokler ne vklopiš iptv. Takoj pade brezžična mreža,kolikor sem ugotovil je to zato ker ne podpira multicasta.Je tu na forumu kdo ,ki ima ta router in siol tv,pa da ima to poštimano. Če ja se priporočam za nastavitve.
lp
lampa
lp
lampa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 171356 (36249) | hojnikb |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83315 (15076) | brez-imenko |
» | Linksys WRT610N V2 in multicastOddelek: Omrežja in internet | 2145 (1118) | staher |
» | Kateri router? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18354 (13837) | Poldy |
» | Linksys wrt54gl wireless se sesuje ob IPTV prometuOddelek: Omrežja in internet | 8857 (6415) | aiko |