Forum » Mobilne tehnologije » Ipad
Ipad
tadej123321 ::
Pozdravljeni!
Zanima me če kdo ve, kakšne so moje opcije glede interneta na mojem Ipadu, v primeru da ne želim uporabljati Wi-fija. Edina moja ideja je preko mobitelovega internet neomejeno, pa še to ne vem, če bo delovalo???
Zanima me če kdo ve, kakšne so moje opcije glede interneta na mojem Ipadu, v primeru da ne želim uporabljati Wi-fija. Edina moja ideja je preko mobitelovega internet neomejeno, pa še to ne vem, če bo delovalo???
koro13 ::
Bo, dobiš/kupiš posebno kartico, ki jo lahko kupiš na mobitelovem centru, pojdi in vprašaj ter kupi ;)
LP
LP
mp218 ::
Če maš mobilca z Androidom se lahko povežeš preko telefona. Obstajajo programi (išči tethering), ki to omogočajo.
LuGi ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android -> Bluetooth -> Dumbphone -> Internet/VPNOddelek: Pomoč in nasveti | 1278 (1189) | JanK |
» | Prenosnik + mobitel = internetOddelek: Omrežja in internet | 15379 (6721) | mat89 |
» | Windows Phone 7 brez deljenja povezaveOddelek: Novice / Windows Mobile | 12898 (11245) | noraguta |
» | Apple se bori zoper jailbreaking (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9048 (6773) | nekikr |
» | Laptop, mobitel in prenos podatkovOddelek: Mobilne tehnologije | 3570 (3050) | DonPierre |