» »

Huawei U8850 Vision

Huawei U8850 Vision

Filipko ::

Od danes baje nov telefon na Tušmobilu. Na strani sicer še ni nič objavljeno, samo je pa na drugih forumih že nekaj govora o tem. Gre za telefon Huawei Vision z operacijskim sistemom Android Gingerbread 2.3 OS predstavlja zlitje stila in funkcij. Ima 3D uporabniški vmesnik. Ohišje je iz enega kosa in znotraj 5MP fotoaparat, ki vsebuje avto fokus in LED bliskavico. Telefon je zaradi svojega inovativnega dizajna prejel tudi nagrado Product design award 2012.

Izaso ::

Res je, od danes naprej ima Tušmobil na voljo tale Huawei vision. Trenutno so na zalogi telefoni v silver barvi.
 Huawei Vision

Huawei Vision

HarryRed ::

Čeprav je to kao nov mobitel je po specifikacijah že zdaj zastarel. Inovativen dizajn? Mene po izgledu močno spominja na Nexus S, tako da ne vem kdo podeljuje te nagrade :D

jusv ::

Jaz pa ne bi rekel da je zastarel, pač vsakemu paše kakor mu paše. Zahtevni uporabniki boste pač imeli pomisleke, ampak normalen uporabnik pa je lahko navdušen na dizajnom in tudi specifikacijami. Telefon sledi trenutnim trendom, ni zahteven za uporabo in je vsaj po moji oceni cenovno dostopen. V prosti prodaje je verjetno cena malo višje kot bi sicer pričakovali ampak so na Tušmobilu v paketih poskrbeli da je cene zelo ugodna. Če narediš primerjavo z ostalimi podobnimi telefonu, ugotoviš da je vse skupaj zelo dobra investicija. Na youtubu je že kar nekaj filmčkov, evo tukaj je ena demo verzija:

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup novega mobilnika

Oddelek: Mobilne tehnologije
182756 (2226) Gigahertz
»

Kateri telefon kupiti pri mobitelu.

154837 (4378) SLO_Matej
»

Kateri Android mobitel do 100€ v paketu Đabest/Orto SMART

141207 (825) GeForce
»

TUŠMOBIL - paketi FREE (strani: 1 2 3 4 )

18545889 (34619) OChack
»

Nakup mobilnika za zahtevnega uporabnika

444318 (2561) virta

Več podobnih tem