Forum » Pomoč in nasveti » i:pomoč pri win xp
i:pomoč pri win xp
marc100 ::
lep pozdrav!
rabim pomoč pri instaliranju win xp.
naša otroka sta se igrala nekaj na računlaniku z gesli uporabnika, očitno sta ga spremenila in ne vesta v kaj, v win ne morem priti z geslom, ker je neznan. ko vstavim disk win xp, mi gre kar naprej v sistem,kjer zahteva geslo.
zanima me kje se v biosu nastavi da mi najprej bere z dvd-roma ali z cd-rw.
ali pa če kdo ve kako ugotoviti z kakim programom za zaznavo gesla, ali kaj podobnega.
Hvala za odgovore.
rabim pomoč pri instaliranju win xp.
naša otroka sta se igrala nekaj na računlaniku z gesli uporabnika, očitno sta ga spremenila in ne vesta v kaj, v win ne morem priti z geslom, ker je neznan. ko vstavim disk win xp, mi gre kar naprej v sistem,kjer zahteva geslo.
zanima me kje se v biosu nastavi da mi najprej bere z dvd-roma ali z cd-rw.
ali pa če kdo ve kako ugotoviti z kakim programom za zaznavo gesla, ali kaj podobnega.
Hvala za odgovore.
- premaknil iz Mali oglasi: bluefish ()
DolLoad ::
Bios-> boot options-> s smernimi puščicami prestaviš(ali pa + -) prestaviš cd rom na prvo mesto
ali
pritisneš f11 po vklopu in prideš v Boot menu in tam izbereš cd-rom( možno da je tudi katera druga tipka, moralo bi pisati)
ali
pritisneš f11 po vklopu in prideš v Boot menu in tam izbereš cd-rom( možno da je tudi katera druga tipka, moralo bi pisati)
marc100 ::
hvala vsem za pomoč. ni bil kriv bios ampak je bil kriv originalen disk win xp, katerga smo letos kupili v big bangu.
pviran3 ::
Če imaš težavo s prijavo uporabnika v XP zaradi nastavljenega gesla, poskusi zagnati v varni način(takoj ko prižgeš računalnik, pritiskaš F8) in se prijaviš kot Administrator, ter zamenjaš geslo na uporabniku.
mastah ::
Če imaš težavo s prijavo uporabnika v XP zaradi nastavljenega gesla, poskusi zagnati v varni način(takoj ko prižgeš računalnik, pritiskaš F8) in se prijaviš kot Administrator, ter zamenjaš geslo na uporabniku.
hahaha
zakaj bi pa sel v varni nacin? lahko bi se tudi normalno prijavil z adminom brez safe moda...
pviran3 ::
Manj komplikacij (Account je skrit) + če imaš home edicijo, admin account deluje samo v safe mode.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z uporabniškim računomOddelek: Pomoč in nasveti | 1741 (1428) | Tajsk |
» | Ne pridem v operacijski sistemOddelek: Operacijski sistemi | 2258 (2137) | sdamir |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14182 (11017) | fosil |
» | Win xp Administrativne pravice! Težave... Rabim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1859 (1639) | smrekca |
» | Kako v windowse XP direktno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1256 (1024) | hruske |