» »

Resetiranje računalnika ob zagonu

Resetiranje računalnika ob zagonu

kk999 ::

Pozdravljeni!

Že pred dnevi so se mi začele pojavljati težave z resetiranjem računalnika takoj ob zagonu oz. nekaj trenutkov po ikonci za Windowse (imam Windows xp), pri čemer se je za nekaj trenutkov pokazal moder ekran. Nato mi je ponudilo možnosti za safe mode, last good configuration in podobno in sem izbral last good configuration in je delalo. No ob naslednjem zagonu pa to ni več pomagalo, delalo je le še safe mode, kjer pa ni delala opcija obnovitev sistema. Po nekaj poskusih mi ga je nato enkrat še celo uspelo prižgati, a je po nekaj minutah "zmrzniL". No zdaj mi samodejno ne ponudi več niti možosti safe mode, resetira pa se šele potem, ko že naložijo windowsi in bi se moral pokazati tisti plavi zaslon z uporabniškim imenom, poleg tega pa tudi če poskušam ročno vzpostaviti safe mode ali kaj drugega ne dela več in se resetira.

Predtem kakih psoebnosti nisem opažal, razen da se mi je zadnje dni pogosto sesuval firefox, tako da sem pomislil, da bi mogoče lahko šlo za kak virus? Če mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo oz. kaj naj naredim bi bil zelo vesel, če bi napisal.
Hvala, LP.

BALAST ::

Če nimaš nič navito, potem je najverjetnejši krivec pokvarjen RAM.
Zdaj če imaš 2 ali več palčk RAMa, vzami vse ven, razen eno pusti. Če se resetiranja, modri zasloni in sesuvanje ne preneha ponovi vajo, da daš drugo palčko RAMa.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ponovni zagon računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
232408 (2072) solatko
»

Problem z Graficno Kartico

Oddelek: Pomoč in nasveti
311412 (1117) Ales47
»