Forum » Zvok in slika » Panasonic VT20E in predvajanje 3D filmov v formatu MKV
Panasonic VT20E in predvajanje 3D filmov v formatu MKV
braneg ::
Sem pred nakupom novega TV-ja Panasonic TX-P50VT20E in sprašujem vse lastnike omenjenega TV, če mi lahko odgovorijo, ali omenjeni TV predvaja tudi 3D filme v formatu MKV (ali DivX) preko zunanjega multimedijskega predvajalnika (za sam TV vem, da ne more predvajati MKV formata preko USB vhoda).
Sprašujem zato, ker je kolega kupil LG LX9500 in mu preko neposredno preko USB vhoda (iz zunanjega trdega diska) predvaja 3D filme, ki jih ima v MKV&DivX formatu. Bil sem zelo fasciniran in če kupujem 3D TV bi vsekakor želel, da lahko na njem gledam tudi BD-RIP DVD-RIP filme. Seveda vem, da USB vhod pri Panasonicu ne omogoča takšne multimedijske predvajalnosti, kakor LG, toda preko zunanjega multimedijskega (ali BD/DVD) predvajalnika bi pa res rad, da to omogoča, saj je drugače funkcionalnost TV-ja res zelo za konkurenco.
Za vnaprej zahvaljujem za odgovor.
Sprašujem zato, ker je kolega kupil LG LX9500 in mu preko neposredno preko USB vhoda (iz zunanjega trdega diska) predvaja 3D filme, ki jih ima v MKV&DivX formatu. Bil sem zelo fasciniran in če kupujem 3D TV bi vsekakor želel, da lahko na njem gledam tudi BD-RIP DVD-RIP filme. Seveda vem, da USB vhod pri Panasonicu ne omogoča takšne multimedijske predvajalnosti, kakor LG, toda preko zunanjega multimedijskega (ali BD/DVD) predvajalnika bi pa res rad, da to omogoča, saj je drugače funkcionalnost TV-ja res zelo za konkurenco.
Za vnaprej zahvaljujem za odgovor.
-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blu-ray predvajalniki - kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7423 (4641) | Anney |
» | kateri format...Oddelek: Pomoč in nasveti | 4523 (4453) | Izi |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57617 (49508) | Lupin |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20064 (12644) | filipc |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24874 (9488) | bizi72 |