Forum » Problemi človeštva » sodbe evropskega sodišča
sodbe evropskega sodišča
Ramon dekers ::
mogoče ve kje bi našel sodbe, ki so še v postopku in se nanašajo na denacionaloacijo?zanima me samo številka
harvey ::
http://www.coe.si/sl/evropsko_sodisce_z...
Tiste, ki so v postopku po mojem ne moreš vpogledovati/iskati. Za tisto kar je odločeno imaš cel iskalnik HUDOC-a. Nekaj je še celo prevedenih sodb v slovenščino.
Tiste, ki so v postopku po mojem ne moreš vpogledovati/iskati. Za tisto kar je odločeno imaš cel iskalnik HUDOC-a. Nekaj je še celo prevedenih sodb v slovenščino.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
hmm hvala ti, vendar rabim za seminar številko koliko je še tožb ki so v postopku, ne pa konkretnih tožb, ki so že odločene, dobil sem neke informacije da je cifra 40.000 nimam pa vira.
Za slovenijo, stanje 31.10.2010, 2.4% procenta nerešenih zadev, v abstolutnih številkah - 3.450.
Več boš pa sam poklikal po strukturi.
Več boš pa sam poklikal po strukturi.
------
------
http://www.echr.coe.int/ECHR/EN/Header/...
hvala ti za tole, vendar mi malo pomaga saj, je samo splošna statistka, kaj več nisem izbrskal iz tehle analiz.
hvala ti za tole, vendar mi malo pomaga saj, je samo splošna statistka, kaj več nisem izbrskal iz tehle analiz.
ki so še v postopku in se nanašajo na denacionaloacijo?
Kakšno statistiko bi pa ti želel? Statistiko delajo po členih, ki jih opredeljuje konvencija, ne pa po denacionalizaciji .Slednje po mojem ne bi znal odgovoriti niti dr. L. Ude.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup nepremičnine na javni dražbi sodiščaOddelek: Loža | 5150 (4579) | St235 |
» | V obrambo sodišča (2) (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Novice / NWO | 128771 (109812) | PaX_MaN |
» | Ena tema za Matthai...Oddelek: Problemi človeštva | 4729 (3649) | BlueRunner |
» | Evropsko sodišče za človekove pravice: policija ne sme hraniti DNK profilov nedolžnih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 9080 (7744) | perci |
» | Ljubljanska Banka - RazsodbaOddelek: Problemi človeštva | 2698 (1862) | roscha |