» »

The Walking Dead

The Walking Dead

««
41 / 86
»»

vostok_1 ::

Ali pa zračno puško in streljaj. Ena škatlca ima 500 metkov. Če se daš, jo pokuriš v enem dnevu.
Zrihtaj 10 ljudi...je to 5000 zombijev na dan.
Zračne puške pa so dobre minimalno za 10k strelov.

Kot smo videli pa zombiju glavo zdrobi že grd pogled.

Če maš srečo, stakneš še kake malokaliberske...pol sam pucaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

Okapi ::

Saj to smo že obdelali. Z ošpičenimi koli bi jih lahko lepo v miru in varno, s svojega "obzidja", v par dneh vse potolkli.

Ali pa to maskiranje z zombijevsko drobovino. Trik dobro poznajo, pa tega prej vseeno ni nihče uporabil, da bi prišel ven, ko je zid še stal, in hordo s hrupom zvabil stran.

O.

globoko grlo ::

Tole res ni več za gledat. Nekdo je omenil, da so vsi retardirani, kar lahko samo potrdim.

Ma se mi ne da več, škoda, da tko zavozjo serijo.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Nesta ::

Serija je vedno boljsa. Pocasi se vraca na stare slave 1 in 2 sezone

drug alert

bambam20 ::

Oh jej :). No, upajmo, da bo drugi del sezone boljši.

otago ::

Vedno bolj je razviden razkorak med surviverji in aleksandrijci. Močni karakterji in totalni pussyi. Kje je meja humanitarizma? Eugene, oni mali froc s pištolo so na listu za odstrel.

kopriwa ::

Enkrat sm že jokal v tej temi kako amatersko odigrajo nekateri igralci in kako se scene zdijo posiljene, še posebej tiste z "globokimi" dialogi. Nehal sem gledat 3 epizode nazaj, vsak ponedeljek pa vseeno še poškilim med vaše komentarje, če se je kaj revolucionarnega zgodilo. Pa opažam, da je še vedno vse en in isti kakec. In ni mi žal, da sem končal, raje čakam na nove sezone boljših serij.

oo7 ::

Dober finale ni kaj.
Edino kar mi ni bilo všeč je Morgan in njegova pamet;((
Pa tisti tamal čisto na koncu je precej glasen.

Jst ::

Meni je bil tudi finale zelo dobro narejen. Glasbena podlaga Bear McCreary-ja naredi prav posebno vzdušje. Izkazal se je tudi v Battlestar Galactica (Reimagened), kjer je za moje pojme skupaj sestavil mojstrovino.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Zmajc ::

V dodatni sekvenci se prvič pojavi Negan. Rahlo butasto vse supaj izpade.

Zmajc je izjavil:

Tole pa ni Negan, pač pa samo njegova vojska in eden od njegovih podrejenih.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

arnecan1 ::

bambam20 je izjavil:

Zmajc je izjavil:

Kje pa je možno videt dodatno sekvenco ?

Tudi mene zanima.8-O

Zelnick ::

Zmajc je izjavil:

To mislis ali kaj drugega. Ker v tem videu ni Negana

I can remember a time before the Internet. But I don't like to.

Tale bo Negan :)

Zmajc ::

Zelnick je izjavil:

Zmajc je izjavil:

aha sem že mislil da je ta joker Negan.

Zelnick je izjavil:

Zmajc je izjavil:

Tega sploh nisem videl v zadnji epizodi :|

jao ej, sami retardiranci :)

Mislim res, če je treba lahko 1 sam froc potolče 100 zombijev, na 1000e zombijev se razpoči kot milni mehurček na ograji AMPAK, ko pa pade stolp na ograjo pa vsi hard core mtfkrji POZABIJO hodit, mislm a kj bl bednega se ne da spomnt? Pa čist slučajno ma sam še 3 metke v puški?????

Res en velik WTF. Pa kaj K se ma una bajsa 5 min za pogovarjat z unim dolgolasim zadetkom??? Krneki. Da o unem retardiranem frocu splioh ne govorim.
Sem bil pa vesel, da une tastare antipatične tečne "županje" ni več. To je bil edin dober trenutek.

Pa če že delaš serijo o zombijih in preživetju človeške rase, potem delej serijo o zombijih, ne pa ene SantaBarbare s closeupi zombijev kazat širnemu svetu.

Mislm tonejo globje kot se je potonil Lost.

scipascapa ::

sej ti pravim, serija je pridobila na retardiranosti na kvadrat, ne vem kdo piše scenarije, samo nekatere fore so tako glupe, da ne vem kaj delajo.

Tr0n ::

Kaj so iste fore v stripu? :)

Tr0n je izjavil:

Kaj so iste fore v stripu? :)

Ne. Strip bi v tem primeru že zdavnaj propadel, če bi bil na kvaliteti serije. Imam občutek, da Kirkman nima ravno preveč besede pri soodločanju glede dogajanja v seriji.

Strip je direkten in dobro plava med dramo in akcijo. Drugače ne bi izhajal že 11 leto zapored. Me pa malo skrbi, glede, da je gledanost serije ogromna , da se zadeva še ne bo kmalu ukinila in zna iti še vsaj 3 sezone ali 4-i.

Če niso iste fore v stripu, potem je dobro; nič ne zamujam.

The Walking Dead: Mid-Season Premiere Trailer

Čez 4 dni se nadaljuje 6 sezona :D

Za tiste neučakane pa so prve 4 minute 9 epizode že zunaj :)

The First 4 Minutes of the Mid-Season Premiere: The Walking Dead: Season 6

Tole bo hudo. Se mi že dozdeva kaj bo sledilo ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Ok. zadeva je nazaj :).

Začetek je bombastičen.

Redko se zgodi, da se zjutraj nasmejim, nisem morning person. Ko sem zjutraj jedel zajtrk sem se tako nasmejal, ko je Daryl obliterated tiste bikerje. Akcije dovolj za še naslednjo sezono. Tako, da se lahko sedaj posvetijo zgodbi.

Če je en Aleksandrijec povprečno ubil enega zombija na minuto in kolikor smo videli, jih je bilo okoli 20, potem so v osmih urah pobili 10.000 zombijev. Dobra shujševalna metoda. :))

Ta epizoda pa je bila naravnost ODLIČNA kot:

Jst je izjavil:

Redko se zgodi, da se zjutraj nasmejim, nisem morning person. Ko sem zjutraj jedel zajtrk sem se tako nasmejal, ko je Daryl obliterated tiste bikerje. Akcije dovolj za še naslednjo sezono. Tako, da se lahko sedaj posvetijo zgodbi.

Če je en Aleksandrijec povprečno ubil enega zombija na minuto in kolikor smo videli, jih je bilo okoli 20, potem so v osmih urah pobili 10.000 zombijev. Dobra shujševalna metoda. :))

Jaz sem že pred dnevi pogledal prve 4 minute te epizode in, ko je šel Daryl zadaj v kombi sem točno vedel kaj se bo zgodilo:D

Jap dobra rekreacija in odličen timing vseh skupaj :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

razerznak2 ::

epizoda najbolša do sedaj

spoiler
škoda za carla
Vesoljec nacist

Tr0n ::

Dajumn, what a masaker. :)

SPOILER!!!

Ja Ricku se je nazadnje tako odpeljalo v tretji sezoni, ko je šla Lori po gobe.
Daryl pa zamenjal lok za RPG 8-)

fireX88 ::

ko so zombiji napadli tistega malega potem pa še mamo, se mi je kader tako cenen zdel :D
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Outcast ::

Super del!, kaj bodo sedaj ko so vse 'podelali'?:D

Outcast je izjavil:

O nič ne skrbi kmalu bodo novi problemi.

Outcast je izjavil:

Zdaj prihaja na sceno Negan .).

Nesta ::

Corl new gorernor? :D

c3p0 ::

fireX88 je izjavil:

ko so zombiji napadli tistega malega potem pa še mamo, se mi je kader tako cenen zdel :D

Ravno najboljši del epizode, skoraj stripovsko je vse skupaj izpadlo, sploh tisti rdeči kadri. Najboljša epizoda zadnjih par sezon.

Se vidi, da je zgodba loosely po stripu, v kakšni PC pussified seriji, bi ženske, kaj šele otroci, vedno preživeli. Mali me je delal živčnega, pa zakaj mu mama že ob prvem izpadu ni dala focna in žakl na glavo. To ni time & place za good parenting, he had to die. :D

pierch ::

Mah, nevem no. Meni se je zdela pa precej "plehka" in zelo predvidljiva epizoda. Tale review epizode povzame vecino mojega mnjenja. Po mojem bi moral to biti "half season finale" ne pa "Mid season premiere", bi izpadlo precej bolje.
Zdaj nas bodo do konca sezone ustrahovali s "tisto drugo bando" in potem en velik cliff hanger do naslednjega leta.

Sicer je to samo moje mnenje, še vedno mi je show generalno všeč, predvsem me najbolj zanimajo razlike in deviacije od stripov.
Pierch

Mehmed ::

Zgodba je super, ampak izvedba je cenena.
Vsaka skupina ima svoj motivacijski govor. Vse se jim dogaja v slow motion. Vsak si lahko kadarkoli vzame cik pavzo pa govori sredi gruce zombijev pet minut pa ne rabi niti pazit na hrbet. Rick ima kill bill flashbacke nekoga, ki dobesedno stoji pred njim. Pa vec ljudi osebnostno zraste kot umre med invazijo zombijev.
Rezija je bila navadno sranje. Vse so stavili na tist twist pa sok efekt ob njem. Samo na sreco se jim je izslo, ker je to vse kar je vecini ostalo v spominu na koncu. Kot ena slaba tekma kjer se nekomu posreci kos iz sredine pa potem zasenci vse prej in kasneje.

theBill ::

Vedno bežijo pred temi zombiji, v zadnji epizodi so pa kar vsi na Rage mode preklopili in potolkli 1000+ zombijev. In to brez ene žrtve, celo med tistimi, ki so prvič prijeli orožjev v roke.

Škoda je edino tiste blond mame Jessie, njena dva mulca sta bila pa itak pain in the ass, nobene škode, da jih ne bo več.

LeQuack ::

theBill je izjavil:

Vedno bežijo pred temi zombiji, v zadnji epizodi so pa kar vsi na Rage mode preklopili in potolkli 1000+ zombijev. In to brez ene žrtve, celo med tistimi, ki so prvič prijeli orožjev v roke.

Škoda je edino tiste blond mame Jessie, njena dva mulca sta bila pa itak pain in the ass, nobene škode, da jih ne bo več.

To je že celo serijo. Če bodo writerji hoteli te bo pojedel že en sam zombi, medtem ko se boš spotaknil ali kaj. Glavni characterji pa so neranljivi oziroma lahko pobijajo zombije po mili volji brez, da bi se poškodovali ali celo utrudili.
Quack !

Samo še Red Bull bi morali prej spiti, pa bi bila ironija popolna.

fireX88 ::

ne bom iskal za nazaj, vendar se spomnim, ko je rick in njegova ekipa prišla v to naselje, da je en rekel (ko je bila prvič pokazana Jessie), da alfa samec potrebuje alfa samico... kaj bo pa sedaj bogi rick? :))
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fireX88 ()

SambaShare ::

Ah tole je že lep čas negledljivo. Pa sem vseeno pogledal zadnji del, liki so še vedno full retarded, umirajo čisto za brezveze. Zeh. Serijo bi morali zaključiti ko je umrl Shane.

Zgodovina sprememb…

fireX88 je izjavil:

kaj bo pa sedaj bogi rick? :))

Čez čas mu bodo scenaristi spisali novo ljubico.

scipascapa ::

Totalno so zavodili so tole sezono, ampak res totalno.

black ice ::

bambam20 je izjavil:

fireX88 je izjavil:

kaj bo pa sedaj bogi rick? :))

Čez čas mu bodo scenaristi spisali novo ljubico.

Čez čas? :)

SPOILER

Ne čez čas, jo že ima v novem delu, Rick je pohitel!!!:)
Sta mi pa kul kot par z Michonne:D

Drugače pa fajn del, celo smešen z Rickom, Darylom in Jesusom v glavni vlogi:))

Men je bila dobra epizoda>:D edino zanima koliko časa so preskočili 1 teden 1 mesec ?

Jezus mora biti neki čarovnik:))

Rick in Michone 8-)

Lion29 ::

SPOILER ZA NASLEDNJI DEL - season finale

ne berite, ce ne zelite spoilerja... zadnje opozorilo :D

v enih od pogovornih oddaj je Lauren Cohan (Meggie) razlagala, da so vsi z veliko tezavo prisli na set za snemanje zadnjega dela...zelo emocinalno...

Lauren Cohan Says The Walking Dead Season 6 Finale Was Her Hardest Day On Set Ever

SPOILER finala

"I felt sick to my stomach when I read the script," Rick Grimes actor Andrew Lincoln tells EW of the season six finale. "It was the first day in the whole six years of working on The Walking Dead that I was late for work because I woke up in the middle of the night and I couldn't get back to sleep. I was so angry and frustrated and I felt sick. And that was just after reading it."
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lion29 ()

oo7 je izjavil:

Men je bila dobra epizoda>:D edino zanima koliko časa so preskočili 1 teden 1 mesec ?

Jezus mora biti neki čarovnik:))

Rick in Michone 8-)

Richonne;)
««
41 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Walking Dead (Daryl & Carol) spinoff (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
617171 (690) oo7
»

Fear the Walking Dead (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

1015349980 (29967) oo7
»

The Walking Dead (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
13339283 (7461) oo7
»

The Walking Dead - Spin-Off (2020 - )

498387 (3409) oo7
»

Tv serija : Ash vs Evil Dead (strani: 1 2 )

8619886 (12420) oo7

Več podobnih tem