Forum » Loža » Western Union??
Western Union??
DrSergioDJ ::
ok, ker bi rad teh usivih 5$ poslal v USA, me zanima, kako laufa tale WESTERN UNION?. Oz., jst vem, da mi vzamejo provizijo, pa da je kesh recmo v 5min tam, sam zanima me, kaj rect modelu iz USA, k se nikol ni slisu za to, pa me sprasuje, ce se mora km prjavt?
A je zadost, ce dam v banki sam njegov naslov?
hvala
A je zadost, ce dam v banki sam njegov naslov?
hvala
...
morphling1 ::
Ti samo v banki poveš njegovo ime in naslov ter malo počakaš da naredijo transfer, potem dobiš kontrolno številko ki jo emalaš prodajalcu, ta potem z njo ter osebnim dokumentom stopi do najbljižje poslovalnice in dvigne denar. On nima nobenih stroškov ali prijavljanja, vse kriješ ti.
ps 5$ bi jaz vrgel v koverto ter poslal avionsko, ali se ti tako zelo mudi?
ps 5$ bi jaz vrgel v koverto ter poslal avionsko, ali se ti tako zelo mudi?
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
DrSergioDJ ::
ja, se mi :)
k sm zadevo kupu ze nekje 2 mesca nazaj..pa je 1 mesec trajal, da je prvih 27$ prslo cez (jebena banka, oni men da bo hitrej, max 7 dni..pa sploh ni blo res!), tko da za teh 5$ bi mu rad cimprej dostavu.
Najlepsa hvala :)
k sm zadevo kupu ze nekje 2 mesca nazaj..pa je 1 mesec trajal, da je prvih 27$ prslo cez (jebena banka, oni men da bo hitrej, max 7 dni..pa sploh ni blo res!), tko da za teh 5$ bi mu rad cimprej dostavu.
Najlepsa hvala :)
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Transparentna Slovenija #4: "Luknje" v spletnih straneh treh zdravstvenih domov SI-CE (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 20710 (17718) | matijadmin |
» | Ameriški IT-velikani svarijo Irsko (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 16722 (13728) | hokuto |
» | Odprtje bančnega računa v Avstriji zaradi plačevanja preko PAYPALA - Ali je to možno? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15431 (10898) | #000000 |
» | "money order" - kaj je to?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12870 (10536) | Tody |
» | Nakupi na EbayuOddelek: Kaj kupiti | 3167 (2688) | bastadu |