» »

prenosnik za hčerko

prenosnik za hčerko

1 2
3
4

Gapi ::

^^^^^ :)
No person is rich enough,to buy back his past.

dice7 ::

rebeka je izjavil:


Glede piratstva pa takole. Še pomislila nisem, da si ne bi potegnila iz interneta kar potrebujem. Tako pač je. To počnemo vsi, razen vas, peščice programerjev. Pa to ne pomeni, da v trgovini krademo. Če nam je na razpolago stojnica s čokolado, kjer jo delijo brezplačno jo pač vzamemo. Vi ne?


Če bi ti kdo na cesti ponujal zastonj ukraden avtomobil, ali bi ga uzela ?
Vedi samo to, da tudi programe mora nekdo napisati. In to se ponavadi ne napiše v enem popoldnevu ampak traja razvoj leta in leta (zakaj misliš da obstaja Office 97 pa do 2010) in tudi ti ljudje, ko jih pišejo morajo od nečesa živeti.

imagodei ::

rebeka> "Če nam je na razpolago stojnica s čokolado, kjer jo delijo brezplačno jo pač vzamemo. Vi ne? "

Saj to je problem, rebeka :) Pri tej primerjavi ne velja to, da nekdo svojo čokolado deli brezplačno. Prava primerjava bi bila, da je nekdo oropal skladišče čokolade in jo sedaj za vogalom ponuja zastonj. Pravi lastnik je ostal brez pravičnega zaslužka.

Pa še enkrat bom rekel: na praktično vsakem računalniku bi lahko našli nekaj spornega, ukradenega - ali Windows, ali Office, ali CorelDraw, Photoshop... Ali pa morda "samo" najnovejšo filmsko uspešnico, priljubljeno nadaljevanko... Fora je, da je to prepovedano, Slo-tech tega ne podpira, pravila prepovedujejo spraševanje in posredovanje informacij glede piratskih kopij, njegovi obiskovalci pa s(m)o toliko moralno zavedni in solidarni, da tega ne podpiramo ali promoviramo.
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: imagodei ()

kuglvinkl ::

milf :)

Kakorkoli, po moje je dojela. Če kdo misli, da se da sprement 30+ stare ljudi, se moti. Še posebi, če je zastonj.
Your focus determines your reallity

rebeka ::

ok, če ne druga bom imela vsakokrat slabo vest, ko bom spet na kramerskem kupovala filme in igrice. Pa ja dojela sem.
:)

bom se poskušala spremenit. In opravičujem se vsem, ki vam pisanje programov služi kruh. Oprostite.



p.s. kako vstavite te rumene smeškote.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: rebeka ()

opeter ::

Imaš gor gumb za smeške (na vrhu urejevalnika).

ST smeški

Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: bluefish ()

Mipe ::

Strinjam se z imagodei, v šolah je preveč megleno na tem področju in so otroci povsem zmedeni. Na eni strani si brez slabe vesti izmenjujejo filmče, igrice itd. (napad nostalgije, ahh), po drugi strani pa poznajo samo tisto, kar so uporabljali v šoli. In to je največkrat ravno Microsoft, ki na veliko lobira po šolah.

Kultura se namreč začne v šolah. Če se že tam naučimo, da je OK presneti karkoli z interneta, saj to itak vsi počnejo...

kuglvinkl ::

MS evil empire, muuhhahahaha.

Smo rekl, da je dojela. Ne moralizirajte, 300 kosmatih Slo-tech ni en kurčev slovenski medij.
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

opeter ::

Res, da ni, je pa eden izmed redkih, kjer se lahko tudi ljudje izobražujejo(mo).
Kajti na 24ur ipd. ne moreš. Še sreča, da so solidne vsebine vsaj v nekaterih oddelkih MMC-ja.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

kuglvinkl ::

To je letelo na par zbirsanih postov v ogabnem stilu, a te ni nič sram in podobno zahojeno sranje.
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

marvin42 ::

ker je bil moj post izbrisan, ga bom omilil: rebekino razmišljanje se mi ne zdi pravilno.
Mostly Harmless

Sims ::

Ta tema je pomje prišla do konca. Svetovali smo ji glede prenosnika, glede OP sistema, glede programov, glede tamale, morda predstavili drugo plat piratiziranja. Sama se je tudi odzvala. Pomoje ni treba več kaj dodajat.

Aja. LOL @milf :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sims ()

poweroff ::

Jaz bi dodal še tole, da večina tule NI programerjev. Kruha si ne služimo s programiranjem, dojemamo pa vprašanje avtorskih pravic kot moralno vprašanje.

Glede prenosnika sem ti že rekel - razglej se po tujini. Recimo tole si poglej: http://www.cyberport.de/
sudo poweroff

rebeka ::

glede na to, da mi kljub mojim neumnostim in nizkim moralnim vrednotam tako potrpežljivo pomagate še to:
-če računalnik kupim v tujini ali ima na tipkovnici Š,č...oziroma če to nima, kako se to reši(mogoče pa res skočim v graz v mediamarkt)

Mentalist ::

Se da to tudi vgradit tipke noter. Kako pa ne vem.
Lool.

imagodei ::

@rebeka, sej drugače nismo tako slabi fantje, no... Pa tudi sicer ves gnev ne leti nate - ti si v tem primeru samo prikladna žrtev. Na splošno tole moraliziranje leti na odnos do avtorjev in avtorskih pravic, ki je v Sloveniji na resnično nizkem nivoju. Tukaj nisi problem ti, gre za kolektivno krivdo oz. kolektivni odnos. Povprečen Slovenec se ne zadovolji s tem, da ima na računalniku piratske Windows in Office, s tem se še pohvali, češ, "A zdej naj bom pa še tolk neumen, da jih bom kupil? A teb se je skisalo, da si jih nabavil?" In še to ni dovolj, piratske Windows bo priporočal še svojemu prijatelju.

To je tisto, kar se meni zdi najbolj sporno. Ne to, da imaš na računalniku nekaj ukradenega; težko boš našla človeka v Sloveniji, ki nima na računalniku niti ene piratske verzije, magari filma. Ampak, da se človek s tem javno hvali...? :|

Ker mnogim ljudem servisiram računalnike, vem, kakšno je razmišljanje posameznikov. Premalo je govora o tem v Sloveniji, zato vas laikov niti ne moremo obsojati. Upam pa, da si v tej temi kljub parim ostrim besedam izvedela tudi kaj novega glede avtorskih pravic in da vsaj približno razumeš, zakaj zadeve ne moreš primerjati z brezplačnim razdajanjem čokolade na stojnici.
- Hoc est qui sumus -

nurmaln ::

Rebeka pozabi Matthai-ev nasvet in ne kupuj prenosnika v tujini.
Zagotovo boš imela težave z nemškim operacijskim sistemom in nemško tipkovnico, potencialno imaš lahko probleme še z uveljavljanjem garancije. Ni vredno.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

mojca ::

Vprašanje glede tipkovnice: če se prenosnik kupi v tujini, ima praviloma tujo tipkovnico ali kvečjemu US. Obstajajo redke izjeme (neka Applova trgovina v Avstriji nudi prenosnike s slovensko tipkovnico), a so res bolj izjema kot pravilo, omenjena trgovina pa je itak neprimerno predraga.

Na programskem nivoju to ni problem: nastaviš si slovensko tipkovnico in vsi šumniki delujejo. Edina težava je, da se moraš naučiti (ali na tipkovnico narisati plonklistek), kje so ločila in čšž-ji. Zame to ni bil prohibitiven razlog, da si ne bi v Nemčiji kupila boljšega prenosnika za nižjo ceno. Tistih nekaj tipk se že naučiš. Sama sem malo pogrešala le "plonkec" za akcente pod številkami.

Bolj pozoren je dobro biti, da niso prednaložena nemška ali italijanska Okna. To je bolj zoprno. Vendar je mogoče angleško verzijo dobiti povsod. Samo prednaložene Viste prosim ne kupujte ...

Delno se strinjam s tem, da je za nekoga, ki še nima računalnika, popolnoma vseeno, ali mu naložiš Windows ali Ubuntu. OpenOffice (mar ni zdaj LibreOffice?) zadovolji vse potrebe, z virusi pa ni težav.

Zlasti pri iskanju nelegalne programske opreme in krekov/serijskih številk se mimogrede okuži računalnik, potem vam bodo pa kradli številke kreditnih kartic, vam vlamljali v račune ipd. ... Znanec je kupil "prenosnik" EEE, pa sploh ni opazil, da je na njem linux. Jaz navijam za Linux, izbira je pa vaša.

@Matthai: kako si predstavljaš, da bi si dvanajstletnica prislužila prenosnik? Sama bi pri tej starosti z veseljem kje delala, pa po zakonu nisem smela. Pa tudi če bi, ne bi bilo niti približno dovolj za nakup prenosnika.

švrk ::

Da bi imel slabo vest in se obremenjeval, ker si snamem winse z neta, haha. Dokler ima microsoft miljardne dobičke ŽE NE:)

Sims ::

Da, tujina je res ceneje. Recimo HP ima po mojih lastnih izkušnjah(kupljen v Nemčiji) dobro porihtano garancijo. CD-ROM so pri nas menjali brez računa. Je pa bila še garancija aktivna.(se da preverit na netu). Za tipkovnico se dobijo sicer nalepke, vendar niso kvalitetne, s časoma gredo napisi dol. Operacijski sitem pa je res nerodno, če je v nemščini. Jaz sem imel v angleščini. Kaj pa vem. Morda res bolje pri nas kupiti ...

Jinto ::

švrk je izjavil:

Da bi imel slabo vest in se obremenjeval, ker si snamem winse z neta, haha. Dokler ima microsoft miljardne dobičke ŽE NE:)


A ko/če ne bojo imeli milijardnih dobičkov, boš pa kupil? :)

fosil ::

Tako je!

klinker ::

Jinto je izjavil:

švrk je izjavil:

Da bi imel slabo vest in se obremenjeval, ker si snamem winse z neta, haha. Dokler ima microsoft miljardne dobičke ŽE NE:)


A ko/če ne bojo imeli milijardnih dobičkov, boš pa kupil? :)


Ste zasli iz teme ajoj. Zenska rabi laptop za hcerko, vi pa trobite o pirateriji, WTF?!! Drugace pa MSu se prav pride piraterija, ce ne bi bli ze vsi na Linuxu :))

da se vrnemo k temi...

Od HPja samo caw. Ga imam in baterije so vredne en k... nic :| Mala rabi prenosljivost (13 do max 14" je po moje to to), dolgo avtonomijo in lep design, notri naj bo en dualcore Intel, vsaj 2GB (raje 4GB) rama in tudi vsaj 250-320GB diska. Netbook, tipa Asus EEE 12" bi bil za moje pojme super, ne vem pa ce ji nebi bil premajhen mogoce,

sandmat ::

meni baterija po 1100 ciklih na HPju (6 celična) še vedno drži uro in tričetrt. Verjetno je dosti odvisno od uporabnika, kot ponavadi ;)

jst ti priporočam en čisto poceni laptop, ne sekiraj se z ramom in vsem ostalim(Tudi na pentium M 1.8GHz s 512 MB rama dela word2010 čisto normalno, fb in ostalo pa tudi - pa je to kakih 8 let star laptop npr. ).

klinker ::

sandmat je izjavil:

meni baterija po 1100 ciklih na HPju (6 celična) še vedno drži uro in tričetrt. Verjetno je dosti odvisno od uporabnika, kot ponavadi ;)


Waw, res ti dolgo zdrzi. Nekako sem lih na to ciljal ;)

poweroff ::

rebeka je izjavil:

glede na to, da mi kljub mojim neumnostim in nizkim moralnim vrednotam tako potrpežljivo pomagate še to:
-če računalnik kupim v tujini ali ima na tipkovnici Š,č...oziroma če to nima, kako se to reši(mogoče pa res skočim v graz v mediamarkt)

Dobijo se nalepke, ki jih nalepiš na tipkovnico. Sicer je res da znajo biti težave z nemškim operacijskim sistemom. Na to nisem pomislil, ker jaz Windowsov ne uporabljam in si vedno dam gor slovensko verzijo Ubuntuja...

mojca - hmm, jaz se ne spomnim kdaj sem začel delati razna počitniška dela, ampak ja, verjetno pri 12 letih po zakonu res še ne smeš...

Sicer pa Rebeka, lepo je, da te vsaj malo peče vest, hehe. :)
sudo poweroff

švrk ::

Jinto je izjavil:

švrk je izjavil:

Da bi imel slabo vest in se obremenjeval, ker si snamem winse z neta, haha. Dokler ima microsoft miljardne dobičke ŽE NE:)


A ko/če ne bojo imeli milijardnih dobičkov, boš pa kupil? :)



Kupil ne, bom pa imel slabo vest:)

marvin42 ::

kar se tiče tipkovnice: ogromno prenosnikov, ki se prodajajo v Sloveniji, ima na tipkah s šumniki NALEPKE.
Mostly Harmless

nurmaln ::

Ja? Kateri ki so uvoženi s strani uradnih zastopnikov?
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

Sims ::

Recimo od Siola Dell 500 je imel nalepke zraven, si jih sam moral nalepiti ... Š in Č sta že neprepoznavna :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sims ()

mtosev ::

zanimivo jaz sem uspel prepricati oceta, da kupi licencen OS-WIN 7.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

marvin42 ::

nurmaln je izjavil:

Ja? Kateri ki so uvoženi s strani uradnih zastopnikov?


prenosniki, ki jih je pred leti prodajal Anni, so bili skoraj vsi z nalepkami.
Mostly Harmless

nurmaln ::

No ja, vprašanje pred koliko leti in vprašanje če je bil Anni uradni zastopnik za katerokoli znamko.

Znamke kot so Asus, Acer, HP, Toshiba, Lenovo imajo že kar nekaj časa vse prenosnike s slovenskimi tipkovnicami.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

marvin42 ::

Je bil uradni zastopnik.
Mostly Harmless

Xserces ::

Uprasa ker prenosnik naj kupi potem pa naleti na izobraževanje o licencah in podobno:) noro :D:D Jaz osebno uporabljam Linux ampak na drugih domacih racunalnikih imam pa software s "travnika"... Pa ne govorit da ste vsi tukaj nepiratizirani...
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

marvin42 ::

nekaj je, da imaš doma kaj piratskega... nekaj povsem drugega pa je, da se pa s tem hvališ in imaš javno za norca tiste, ki zadevo kupijo... zato smo skočili pokonci.
Mostly Harmless

Xserces ::

nimam nobenga za norca... sam uporabljam linux, openo office in podobno... nimam niti enega crackanega programa. Ampak navadnim userjem je tezko dat 300EUR za office ... jih cist zastopm... drugace pa MSDNA in je to to
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Xserces ()

marvin42 ::

ni letelo nate, ampak na avtorico teme
Mostly Harmless

rebeka ::

MARVIN42
še enkrat: NIKOGAR NISEM IMELA ZA NORCA. Mogoče so res moje moralne vrednote čisto na tleh, pa vseeno, nekaj pa jih le imam. In nikoli se ne norčujem, iz ljudi, katere prosim za pomoč in MI TUDI POMAGAJO. Na glas sem povedala svoje mnenje. Pa tudi vi ste ga. Pa naj bo kakršnokoli. Vsem bi se rada zahvalila za pomoč. Prenosnik že imam (Think Pad, rdeči), brezžična povezava že tudi deluje (siol), na računalniku je Windows 7 in kaj je najbolj pomembno: Office je 2 meseca poizkusen in če mi bo všeč MOGOČE celo kupim originalno verzijo.
lep pozdrav vsem skupaj in še enkrat hvala za pomoč

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: rebeka ()

Fadil ::

rebeka je izjavil:

MARVIN42
še enkrat: NIKOGAR NISEM IMELA ZA NORCA. Mogoče so res moje moralne vrednote čisto na tleh, pa vseeno, nekaj pa jih le imam. In nikoli se ne norčujem, iz ljudi, katere prosim za pomoč in MI TUDI POMAGAJO. Na glas sem povedala svoje mnenje. Pa tudi vi ste ga. Pa naj bo kakršnokoli. Vsem bi se rada zahvalila za pomoč. Prenosnik že imam (Think Pad, rdeči), brezžična povezava že tudi deluje (siol), na računalniku je Windows 7 in kaj je najbolj pomembno: Office je 2 meseca poizkusen in če mi bo všeč MOGOČE celo kupim originalno verzijo.
lep pozdrav vsem skupaj in še enkrat hvala za pomoč


Think Pad, rdeči ? Si mogoče kupila Lenovo Edge 15 na mimovrste.com ??? Cena ???

imagodei ::

V bistvu je res dost moraliziranja... rebeka je vprašala za nasvet, ob tem dobila še porcijo (najbrž) neželenega izobraževanja in to je to.


@rebeka, če se boš odločila za Microsoft Office, kupi Office Home and Student verzijo, ki je precej cenejša, prav tako pa vsebuje Word, Excel in PowerPoint.
- Hoc est qui sumus -

McMallar ::

Mislim tudi, da Home and Student verzijo lahko namestis na do 3 racunalnike v gospodinjstvu.
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25

Duhec ::

Če smo ravno pri tem ....

McMallar je izjavil:

Mislim tudi, da Home and Student verzijo lahko namestis na do 3 racunalnike v gospodinjstvu.

Če je to maloprodajna FPP 2010 verzija z DVD memdijem (ne PKC, ki je samo koda brez medija ali OEM !) potem nič več na 3 ampak samo na en stacionarni in en prenosni računalnik v lasti istega uporabnika !

MSLT-EULA:
http://www.microsoft.com/downloads/deta...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Duhec ()

rebeka ::

odgovor za fadil:
ne vem točno, kateri Think Pad, moram počakat , da dobim papirje: To kar sem si zapomnila, ko sem naročevala: ThinkPad , rdeči E15,6 i3, Gb, Win 7, cena 676,00 v trgovini Comtron Maribor.

Pa še nekaj Office original sem tudi vprašala je 190,00 € (neka poceni verzija DSP, ne vem čem sem prav napisala).

vpršanje:
1-kje lahko dobim Home ali student verzijo.
2-ali je kakšna razlika med njima.

Mipe ::

Kaj pa je narobe z OpenOffice? :|

Fadil ::

rebeka je izjavil:

odgovor za fadil:
ne vem točno, kateri Think Pad, moram počakat , da dobim papirje: To kar sem si zapomnila, ko sem naročevala: ThinkPad , rdeči E15,6 i3, Gb, Win 7, cena 676,00 v trgovini Comtron Maribor.

Pa še nekaj Office original sem tudi vprašala je 190,00 € (neka poceni verzija DSP, ne vem čem sem prav napisala).

vpršanje:
1-kje lahko dobim Home ali student verzijo.
2-ali je kakšna razlika med njima.


Na mimovrste.com je taka cena: http://www.mimovrste.com/artikel/275031...

Mislim, da si kupila tole! Tudi jaz razmišljam o nakupu tega prenosnika za 15 letno hčerko, zato me je zanimalo kako si zadovoljna, oziroma, če kdo pozna malo bolje tale Lenovo. Všeč mi je, ker ima tudi tipkovnico odporno proti razlitju. Zanima pa me kakšno ima kamero, saj ni podatkov!?

imagodei ::

Ni tega vprašala.

@rebeka, v vsaki resni računalniški trgovini bi ti to morali zrihtat. Na spletu recimo lahko dobiš na Mimovrste ali na Enaa (pa še marsikje drugje):

- Mimovrste: http://www.mimovrste.com/artikel/262007... (cena 97 EUR)
- Enaa: http://www.enaa.com/oddelki/microsoft/i... (92 EUR)

Pozor, pri teh dveh gre za PKC verziji, ki jih dobiš SAMO skupaj z nakupom novega računalnika (kolikor vem, se dopušča maksimalno do kakega mesca razlike, torej da nabaviš Office v roku enega meseca po nakupu prenosnika. Vsekakor se pozanimaj, na koliko računalnikov HKRATI lahko namestiš Office. Če je kakšna "zanka" pri verziji 2010, se ti splača kupit raje 2007, ki bo popolnoma pokril tvoje oz. hčerkine potrebe. Tam pa menda lahko inštaliraš na 3 računalnike. Te zadeve mora prodajalec vedeti in ti jih mora znati razložiti.

Pri PKC (ali DSP) verziji moraš pa tudi vedeti, da se prodaja kot sestavni del računalnika in ti licenca propade, ko zamenjaš računalnik. Ko boš torej čez nekaj let menjala računalnik, bi po pravilih morala kupiti tudi nov Office, čeprav bi ti ta v bistvu še vedno deloval na novem. Zato se ti mogoče splača plačati 30 EUR več in kupiti "Prenosljivo" verzijo, spet pa moraš vedeti, na koliko računalnikov HKRATI lahko namestiš le-to.

Je pa "sivo" vsekakor boljše, kot "črno". Branje pogojev uporabe, ki ti jih dovoljujejo licence, je svojevrstna zabava, ki se je nikoli ne navadiš. Tudi "računalničarji" se včasih zmotimo pri razlagi v svoj prid. ;)

Vseh problemov z licencami, kaj smeš in česa ne, na koliko računalnikov lahko inštaliraš, pa tudi plačilu - se izogneš z uporabo OpenOffice. :)
- Hoc est qui sumus -

rebeka ::

ZDAJ SEM PA ADIJO.
Gre za isti ThinkPad, na mimo vrste, in tem kaj sem ga naročila jaz???
Cena je full različna.

ali bo na mojem Think Padu z win 7 delal Open office ali mora biti izključno microsoft. Ni pomembno kakšen je word, excell in powerpoint, pomembno je, če nekaj naredi na openoffice in potem nese ključek v šolo na microsoft ali bo špilalo ali se bodo nastavitve porušile (oblika).

hvala še enkrat

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: rebeka ()

poweroff ::

OpenOffice dela tudi v Windows 7. Lahko shraniš kot PPT verzijo, še bolje pa je, da izvoziš v PDF - tisto dela absolutno povsod.
sudo poweroff

rebeka ::

daj matthai na hitrco prosim postopek kako se to naredi, jaz pa si ga bom napisala na list. Ko naprimer nekaj naredi na openoffice (od tu dalje pa do tam ko ključek prinese v šolo, kaj mora še kaj čarati ali ga samo vtakne not pa dela)?

za imagodei:
sem vprašala v Comtronu. In zdaj sem še enkrat poklicala, ker sem mislila , da sem mogoče kaj zbrkljala. Cena malo pod 200 €. In še rekla sem, u mast to pa je drago!!!! In njegov odgovor je bil, da je to itak neka poceni verzija.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: rebeka ()
1 2
3
4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Microsoft z Office 365 zasluži več kot z Office (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Rezultati
6925795 (22427) GupeM
»

Lenovo vs. Samsung vs. chiliGREEN

Oddelek: Kaj kupiti
142015 (1731) fosil
»

OpenOffice neodvisen od Oracla, po novem LibreOffice (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
12634569 (29811) Icematxyz
»

Windows Vista

Oddelek: Pomoč in nasveti
182337 (2181) lopov
»

Nov intervju: Chris Bryant (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nova vsebina
7416505 (14577) Icematxyz

Več podobnih tem