Forum » Zvok in slika » DVB-T sprejemnik (pretvornik): zanesljiv + HD + možnost predvajanja DivX-ov s podnapisi
DVB-T sprejemnik (pretvornik): zanesljiv + HD + možnost predvajanja DivX-ov s podnapisi
celk ::
Se opravičujem, ker je morda že kje odgovorjeno, a tem v zvezi z DVB-T sprejemnikom (pretvornikom) je izredno veliko.
Iščem DVB-T sprejemnik (pretvornik), z dobrim/selektivnim sprejemnikom in ki dobro predvaja tudi DivX filme s .srt podnapisi preko USB vhoda (s ključka oz. USB diska). Odlično bi bilo tudi, če bi znal tudi snemati na USB ključek.
Posebej zaželeni komentarji tistih, ki imate neposredne izkušnje s konkretnim modelom, ki bi ustrezal.
Preizkusil sem že nek Telfunken (kupljen v Harvey Norman), ki načeloma ustreza, ima pa velike probleme s šumniki v .srt podnapisih in tudi prikazuje jih premajhne. Nikjer se žal ne da nastaviti večjih. Pravzaprav se skoraj ničesar v zvezi z multimedijo, ne da nastavljati pri tem sprejemniku. Tudi tuner se mi ne zdi zelo kvaliteten.
Hvala vnaprej!
Iščem DVB-T sprejemnik (pretvornik), z dobrim/selektivnim sprejemnikom in ki dobro predvaja tudi DivX filme s .srt podnapisi preko USB vhoda (s ključka oz. USB diska). Odlično bi bilo tudi, če bi znal tudi snemati na USB ključek.
Posebej zaželeni komentarji tistih, ki imate neposredne izkušnje s konkretnim modelom, ki bi ustrezal.
Preizkusil sem že nek Telfunken (kupljen v Harvey Norman), ki načeloma ustreza, ima pa velike probleme s šumniki v .srt podnapisih in tudi prikazuje jih premajhne. Nikjer se žal ne da nastaviti večjih. Pravzaprav se skoraj ničesar v zvezi z multimedijo, ne da nastavljati pri tem sprejemniku. Tudi tuner se mi ne zdi zelo kvaliteten.
Hvala vnaprej!
neres ::
http://forum.sibila.si/viewtopic.php?t=...
Imam Abeota T1110. Ti sprejemniki v tem cenovnem razredu so večinoma vsi enaki, samo z drugačno škatlo. Kdaj so malo počasni v menujih, pa še kakšna malenkost sem in tja.
Kar se signala tiče lovi nekje podobno kot TV Star in kot uni Si Digi iz Mercatorja, ni neke bistvene razlike. (Sicer mislim da izpisuje drugačne procente pri kvaliteti signala, ampak to ne pomeni nič, če ni nekega standarda.)
Trenutno ga nimam doma, če te zanima kaj bolj konkretno vprašaj.
Imam Abeota T1110. Ti sprejemniki v tem cenovnem razredu so večinoma vsi enaki, samo z drugačno škatlo. Kdaj so malo počasni v menujih, pa še kakšna malenkost sem in tja.
Kar se signala tiče lovi nekje podobno kot TV Star in kot uni Si Digi iz Mercatorja, ni neke bistvene razlike. (Sicer mislim da izpisuje drugačne procente pri kvaliteti signala, ampak to ne pomeni nič, če ni nekega standarda.)
Trenutno ga nimam doma, če te zanima kaj bolj konkretno vprašaj.
Alexius Heristalski ::
neres, ali Abeo T1110 kaže nivo in kakovost signala ali samo kakovost?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
celk ::
Katerega bi priporočili od naslednjih?:
STRONG 8110
XORO 7510
HD2611A (sprejemnik.si)
Ima morda kdo kakne izkušnje z znamko XPLORE, ki se je, če me občutek ne vara, začela pojavljati v SLO?
STRONG 8110
XORO 7510
HD2611A (sprejemnik.si)
Ima morda kdo kakne izkušnje z znamko XPLORE, ki se je, če me občutek ne vara, začela pojavljati v SLO?
neres ::
Alexius Heristalski je izjavil:
neres, ali Abeo T1110 kaže nivo in kakovost signala ali samo kakovost?
Kaže samo kakovost, oz. konkretno 'kvaliteta', v procentih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | digitalni sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 9206 (6751) | 6151 |
» | Denver DVB-T sprejemnik DMB107HDOddelek: Zvok in slika | 3708 (2025) | zcetrt |
» | DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 58141 (34853) | Alexius Heristalski |
» | TV Star T1000 - DVB-T in media predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 9525 (7889) | asterix2000 |
» | Kaj kupiti za snemanje nadaljevank na pop tvOddelek: Kaj kupiti | 6784 (5942) | Spajky |