» »

*.VOB

*.VOB

TTine ::

Decki!

Ko zripam DVD na posamezne VOB-e in jih potem skopiram na CD ter prenesem na eno drugo masino, ki nima DVD-ja in na tej drugi masini nalozim vsa software (WinDVD al pa XingDVD (je ful majhen)), zal POWERDVD-ja nimam se zgodi naslednje:
Na DVD-ju je film v 16:9, na moji masini ga tudi zripanega vidim kot 16:9, ko pa pridem na drugo masino z istim player-jem mi video raztegne na nagravzne 4:3, tako da vse zgleda nategnjeno v vertikanlni smeri. Itak da tega nocem in bi rad tudi na drugi masini gledal 16:9....

Aja, rippam z Smart Ripperjem 2.02, vklopljeno pa imam De-Macrovision (po pravic povem ne vem kaj to sploh je) in region free.

Pomagajte ce veste kaj je narobe...
LP
Tine.

matevzm ::

Aspect ratio je zapisan v vobih. Ce pridejo na drugo masino neposkodovani, potem je problem v playerjih.
De-Macrovision je odstranitev Maacrovision zascite. To je zascita proti snemanju na videorekorder, na njem (ali ce je signal samo speljan skozi) se kaze kot skakajoca slika, crnobela slika, pa se bi se naslo - v glavnem neuporabno. Nima pa to veze s prikazovanjem na racunalniku.

TTine ::

Hvala, sem resil zadevo...kot si rekel, problem v player-ju...sem dobil nekje powerdvd (sicer 1.2 al tm nekje) ampak zdej vsaj dela tko k more... Hvala res.
LP
Tine.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21159335 (14483) BaRtMaN
»

Izšel VLC 1.0.0 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
11615444 (10265) MrStein
»

DVD v DVD

Oddelek: Zvok in slika
131697 (1425) digitalc
»

gledanje DVDjev na TVju - PROBLEMI SEVEDA