Forum » Hlajenje in modifikacije » Titan TTC-D5TB (tc) in XP1600+@166Mhz
Titan TTC-D5TB (tc) in XP1600+@166Mhz
Buggy ::
Zdravo!
Kot sem napisal v naslovu, zanima me ce ima mogoce kdo postavlen ta hladilnik na svojem XP-ju. Kako bi se odrezal, ce bi bil procesor navit na 166 Mhz (xp 2100+) z minimalnim dvigi voltaze. Rabim tih in efektiven hladilnik, tako da se mi zdi ta Titan prava izbira.
Ima kdo morda kaksne informacije, ki bi me dokoncno prepricale ali odvrnile od nakupa?
Na zalost je moje ohisje staro Jerovskovo midi tower ohisje, ki zadaj nima nastavka za izpusni ventilator, zato domnevam da bi bilo zadosti ce mu samo spredaj dovajam svez zrak z 8cm ventilatorje.
Cenim tisino in rad bi masino brez skrbi, da se bo hladilnik odlomil tudi prenasal naokoli.
Hvala za vase odgovore.
Buggy
BTW: Ali je AGOIA "9" 0213 (0212) v redu stepping, oz kaj slabsi od AGOIA "Y" in na kaksni voltazi lahko pricakujem 166 MHz?
Kot sem napisal v naslovu, zanima me ce ima mogoce kdo postavlen ta hladilnik na svojem XP-ju. Kako bi se odrezal, ce bi bil procesor navit na 166 Mhz (xp 2100+) z minimalnim dvigi voltaze. Rabim tih in efektiven hladilnik, tako da se mi zdi ta Titan prava izbira.
Ima kdo morda kaksne informacije, ki bi me dokoncno prepricale ali odvrnile od nakupa?
Na zalost je moje ohisje staro Jerovskovo midi tower ohisje, ki zadaj nima nastavka za izpusni ventilator, zato domnevam da bi bilo zadosti ce mu samo spredaj dovajam svez zrak z 8cm ventilatorje.
Cenim tisino in rad bi masino brez skrbi, da se bo hladilnik odlomil tudi prenasal naokoli.
Hvala za vase odgovore.
Buggy
BTW: Ali je AGOIA "9" 0213 (0212) v redu stepping, oz kaj slabsi od AGOIA "Y" in na kaksni voltazi lahko pricakujem 166 MHz?
Buggy ::
Ker niso imeli Titana sem kupil Zalmana 6000 AlCu. No, pa mi povejte ali se bo vseeno dalo proc zadegati na 166 Mhz brez hujsih posledic s tem hladilnikom. Baje, da AGOIA stepping ne rabi visnaja voltaze za dosego 166 Mhz se pravi tudi gretje naj ne bi bilo obcutno vecje.
Ima kdo kaksne izkusnje s tem hladilnikom (Zalmanom) in ali je ta podvig v praksi izvedljiv. Kriticna temperatura za ta procesor pa je?
Imam EPOX 8k5a2+ plosco.
Pa prosim nikar mi ne recte kupi V7+, ker kar sem naredil sem naredil. Rad bi le odgovor od koga, ki je kaj poskusal OC s tem hladilnikom.
Hvala
Ima kdo kaksne izkusnje s tem hladilnikom (Zalmanom) in ali je ta podvig v praksi izvedljiv. Kriticna temperatura za ta procesor pa je?
Imam EPOX 8k5a2+ plosco.
Pa prosim nikar mi ne recte kupi V7+, ker kar sem naredil sem naredil. Rad bi le odgovor od koga, ki je kaj poskusal OC s tem hladilnikom.
Hvala
m.i.h.a. ::
Kolk pa maš zdej temp. na zalmanu? Moj cimer ma na tem zalmanu in athlonuXP 1700 temperaturo ob obremenitvi okrog 60 stopinj. Jaz pa imam tisti hladilnik, katerega si napisal in athlonXP 1800 in imam ob obremenitvi 43 stopinj. Cimer je kupil še pasto arctic silver pa ni nič bolje.
exe ::
če vsi pravijo da je tist zalman tak za k***, pol ti pa jst tud priporočam menjavo na titana, ker men služi odlično: xp 1500+ na 10x160, vcore 1,95V, noname pasta za 460 sit, max. load: 57°C. laufa po cel dan bp.
lp SancoS
lp SancoS
Both Nietzche and God are dead.
Boško ::
Ko omenjate temperature povejte kako jo merte!!!! Ker če ti meriš temp. z zunanjim senzorjem, ki je pod procesorjem, imaš 100% 15-20 stopinj višjo temp procesorja, če jo pa bereš z interno diodo ti pa kaže dejansko temperaturo!! To je treba ločit in upoštevat!
L.p.
L.p.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje Tbred-ov A in B (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Navijanje | 64799 (27222) | GaS |
» | Par vprašanj o amd athlonu 1800+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5478 (4309) | Pyr0Beast |
» | Močno navijanje z odklenjenim razmerjem System/PCI (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3938 (3190) | R33D3M33R |
» | Navijanje Athlona brez spreminjanja množilnika?Oddelek: Navijanje | 1447 (1208) | OZZY |
» | Samsung PC333 TCB0 RAM modul ?!!Oddelek: Navijanje | 1832 (1351) | l-note |