» »

USB TV Tuner večni problemi

USB TV Tuner večni problemi

_XWing__ ::

Pol pol leta mučenja se mi ne da več hecat s svojim USB TV Tunerjem Gigabyte. Software zmrzuje, tv tuner se pregreva in potem vse zmrzne, včasih se sploh ne prižge, zdaj je postal tako moteče, da se sploh ne da več normalno gledat nič.

Prosim, predlagajte mi neko konkretno zamenjavo, ki gre na USB, se ne pregreva in ima normalen software. Prosim ne mi pošiljat linkov na google in podobno, rad bi vaše izkušnje.

Pozabil dodati kritično informacijo: ta v big bangu kupljen TV TUNER jer bil enkrat odnešen na servis in ZAMENJAN (baje) :D

Zanime me tudi, koliko ujamete kanalov s priloženimi sobnimi antenicami v Ljubljani?

lp
  • spremenil: _XWing__ ()

_XWing__ ::

PS
pozabil sem napisati, da digitalnega signala s tem tunerjev nikoli nisem lovil. Poskusil sem tudi z nekim open source programom, ki je dekodiral MPEG-4, ker ta priložen kitajski je znal samo MPEG-2. Morda je bil moj tuner defekten od začetka, vendar bolj sumim da signala pač ne lovi, zato me še dodatno zanimajo vaše izkušnje in s katerim tunerjem se v Ljubljani - blok v Novih Jaršah - lahko normalno spremlja digitalni signal.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
12525253 (15941) OK.d
»

Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27565801 (23509) k4vz0024
»

TV tuner

Oddelek: Strojna oprema
152156 (2016) iKlancar
»

Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5010190 (7999) edublin
»

TV tunerji (strani: 1 2 )

507420 (5487) Tiash

Več podobnih tem