» »

Zasedenost diska

Zasedenost diska

flekec ::

Lp

Imam ssd disk intel xm25, 80 gb, kaže mi da imam 17gb prostega prostora od 74,4 gb, kar se mi zdi malo čudno, če vse mape označim pod diskom c mi kaže da je so velike 45gb vse skup, tak da bi moral imet vsaj 30gb fraj, utorrent mi shranjuje na drug disk, prav tako nimam narejeno za varnostne kopije, vsaka pomoč dobrodošla

zdaj sem onemogočil hibernacijo-sprostil 6,5 gb prostora, kaj če še onemogočim pagefile.sys-to je za virtualne rame ki si jih windows naredi. imam 8 gb ddr2 800 mhz rama v računalniku-me zanima če je razlika v hitrosti računalnika al ne če onesposobim še to

Zgodovina sprememb…

• spremenil: flekec ()

Lion29 ::

joj kolk me zivcira, da se SSD oznacuje kot disk ;(
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

no lion hvala za pomoč, sem rešo vse sam, mene pa taki ljudje, ki komentarje pišejo brezvezne, drugič ne odgovarjaj če nisi pripravljen pomagat, al pa napiši ne vem, pa bomo vsi veeseli

Lion29 ::

sem razumel, da si sam resil ze...

jaz sem odprl temo, da preberem in poskusam pomagat za problem s hdd-ji :D tak da si me zavedel.... in mislim, da sem pomagal... verjetno ne bos v bodoce uiporabljal izraz disk za ssd, ne? >:D
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SSD-ji vzdržljivejši od pričakovanj proizvajalcev (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Diski
15649337 (42864) hojnikb
»

Kateri namizni računalnik za gaming? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9113561 (12183) jasa123434
»

Milijarda manj prihodkov za Intel zaradi nedobavljivosti diskov, povpraševanje po SSD (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Rezultati
14228552 (23224) Pyr0Beast
»

Nova anketa: kolikšen mora biti vaš sistemski disk?

Oddelek: Novice / Ankete
325590 (4193) PARTyZAN
»

Intel X25-X (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Procesorji
14211404 (8671) lopov

Več podobnih tem