Forum » Omrežja in internet » Katero anteno in konektorje naj izberem za UMTS signal
Katero anteno in konektorje naj izberem za UMTS signal
XtremeX ::
Imam mobitelov instant internet MODEM MF662 in me zanima kje bi se dalo kupiti anteno in konektorje ki bi bili primerni za ta modem.. že kdo to uporablja in bi mi lahko svetoval. Imam 1 črtico signala UMTS, hitrosti downloada 1.5Mb/s (maximum) kar je redko, rad bi izboljšal na 2 ali 3 črtice..
V sobi na drugi strani hiše imam pa 2 črtici in download 3.5Mb/s torej sklepam da bi se z anteno dalo dobiti bistveno večje prenose podatkov...
mi lahko prosim pomagate..
V sobi na drugi strani hiše imam pa 2 črtici in download 3.5Mb/s torej sklepam da bi se z anteno dalo dobiti bistveno večje prenose podatkov...
mi lahko prosim pomagate..
Spajky ::
Ali pa probaš kako DIY konzervo ala "moje inovacije" nekja na sredini pod t.5 :-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Spajky ::
Seveda, enako kot za wifi, le "upscalat/downscalat" moraš dimenzije za frekvenco na kateri dela in če nima antenskega vhoda, pa predelat napravo, kar neukemu seveda globoko odsvetujem
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
XtremeX ::
Najbolje je da tu pogledaš: UMTS ANTENE
tole so kr super antene ki bi jih takoj kupil samo rabil bi še konektorje da bi vse skupa povezal na usb modem ZTE MF662
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 ima nov hibridni modem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 88031 (1105) | Andraz201 |
» | Mobitel instant internet preko RouterjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2778 (2103) | fujtajksel |
» | 3g router, kateri?Oddelek: Omrežja in internet | 6569 (4363) | mat3 |
» | Zunanja antena za mobitelov ZTE MF622 USB MODEMOddelek: Omrežja in internet | 7939 (3542) | dpgangsta |
» | UMTS izgube na dolžini usb kablaOddelek: Omrežja in internet | 3988 (3470) | js osebno |