» »

HTC HD2 in Android (FroYo 2.2)

HTC HD2 in Android (FroYo 2.2)

1
2
»

r0ks0n ::

Fantje, je kaj novega v zvezi z NAND verzijo? Blade, si že rešil problem glede baterije? Je kar nekaj verzij zunaj zato bi prosil za nasvet katero se splača inštalirat in zanima me, če je inštalacija zelo zahtevna?

PINki ::

meni je baterija zdrzala 2 dni pa pou na NANDU. sem pa nazaj na WM in raje laufam Android na SD, ker raje menjam med obema in tako imam lahko oboje

BladE_ ::

Sem rešil problem z drugim ROMom in sicer zdaj baterija drži 1-2dni... čez noč se sprazni za cca 8%-10%. Je pa treba veliko testirati zadeve, da najdeš tako, ki ti ustreza.

r0ks0n ::

Blade, katero verzijo točno pa si uporabil, da vem iz prve roke, da deluje, je stabilna, dela kamera? Ker trenutno še vedno laufam mdj Clean Sense 2.3 + MDJ S8.0 kernel, ampak so se začeli pojavljati problemi z aplikacijami. Ko hočem nekatere odpreti dobim samo še sporočilo, da se morajo iz nepričakovanega razloga zapreti?

PINki ::

Slučajno kdo uporablja wp7 in Android SD (magldr)? Rad bi naredil, da vsak OS uporablja svojo spominsko. Torej, wp7 laufam z 4gb kartico, ko želim na Android bi pa vstavil 8gb kartico in bootal preko MAGLDR.

Enostavno mi ne boota Androida preko MAGLDRja, vedno isti error. Can't load KERNEL.

BladE_ ::

@r0ks0n... mislim, da sem takrat uporabil RafDroid ROM in ga od takrat še vedno uporabljam. Ravno včeraj je prišla nova verzija, zaenkrat dela ko urca... Lahko probaš tudi 2.3 ROMe, ki naj bi bili kar hitri ampak meni ne ustreza brez HTC Sensa.

Pri bateriji prišparam tudi z "Brightness Level" aplikacijo, v cca eni sekundi naštimaš moč osvetlitve in se kar pozna na bateriji... Ponavadi imam naštimano okoli 15% osvetlitev.

@PINki... na XDA sem zasledil temo o tem kako namestiti Android in WP7 in potem lahko preklapljaš... je pa zdaj ne najdem :)


Je pa na voljo že Honeycomb (Android 3.0) za HD2, zaenkrat je bolj za okras, da dobimo predstavo kako zadeva sploh zgleda. Upam, da bo kmalu zadeva stabilna za uporabo :)

PINki ::

Jaz sem svoje že zrihtal :)
Nisem imel pravilno formatirane kartice.

r0ks0n ::

Fantje, kako je kaj z vašimi Androidi na HD2? Nekaj časa sem bil na WM6.5 sedaj pa spet preklapljam na SD Android... Kakšne imate izkušnje z novejšimi NAND verzijami? Se splača WM6.5 povoziti z NAND-om? Deluje že vse tako kot je treba, ker vidim, da pri SD varijantah še vedno pri določenih romih ne dela kamera. Mam zelo malo časa, da bi neprestano spremljal XDA zato sprašujem tukaj, za info iz prve roke :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: r0ks0n ()
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Desire (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2733458867 (201153) Rupa
»

HTC HD7 ali HD2

Oddelek: Mobilne tehnologije
181462 (1131) Malajlo
»

Samsung ali HTC?

Oddelek: Mobilne tehnologije
141262 (1020) Bananovec
»

Nov telefon

Oddelek: Mobilne tehnologije
192937 (2571) demon#666
»

Windows Mobile OS

Oddelek: Mobilne tehnologije
362168 (1632) Trinitron

Več podobnih tem