» »

N97 mini na obeh kamerah tema-software ?

N97 mini na obeh kamerah tema-software ?

;-) ::

Je kak majster na forumu ki bi mi znal svetovat. Imam eno nokio n97 mini. Do sedaj je delala ok, sedaj pa na lepem včasih kamere delajo včasih ne.

Če "povrnem tovarniške" nastavitve mi kamera dela lih toliko da jo lahko kakih 2x uporabim, potem ko jo še večkrat prižgem pa je samo tema, tudi če preklopim na prednjo kamero je isto. Takrat ko je tema ne dela slik in nič-torej sumim če bi bila okvara kamere same bi slike delala ampak te temne oz. črne.

Zdaj veliko je govora o teh kamerah na forumih, ampak nobene konkretne rešitve. Garancijski list sicer mam ampak ni poštempljan, tako da teleray bo vrjetno kompliciral, je mogoče kak "domač" mojster na štajerskem, ki je hiter za popravilo?

Vsak nasvet je dobrodošel.

Sprobal sem že -formatirat masovni pomnilnik
-ugasnit telefon
-soft reset
-hard reset

Nisem še "downgrejdal" na nekih forumih pišejo da je lahko firmware težava, ampak ne najdem nekih pametnih navodil za to početje.

;-) ::

http://discussions.europe.nokia.com/t5/...

iste težave nokia support ne pomaga nič ;)

tx-z ::

Ta nokia je en drek ej, men se na usake tok kr odloč da se bo skos ugašu...Ampak vedn po tem k pošlem sms...Pošlm sms in se resetira..Učas to tut do 15x na dan nardi...učas je pa po par tednov mir :D Nkol več nokie :D Pa sm mislu da bo ta n97mini res supr :D
tx-z

;-) ::

Pred časom sem jo že imel pa ni mela nobenih problemov, ta sedaj (kupil sem jo zato ker je telefon čisto po mojem okusu) pa skoz jebe.

Sumim da je now firmware problem.

;-) ::

Sedaj imam 2 ena deluje ok, tale ki je pa prišla iz servisa pa se vsake pol ure restarta...kaj naj naredim ? Spet servis ? Je zdaj ko bi mogla it že tretjič na servis zaradi štekanja itd. (sedaj je ista napaka kot prvič prišla nazaj!) že zadosten razlog zato da mi dajo nov aparat oz. da se da kakorkoli priti do kupnine ?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 478 79 80 81 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
4041358904 (99560) WaterBoy
»

kateri telefon?

Oddelek: Kaj kupiti
51605 (1444) jazbec

Iščem telefon, nujno

Oddelek: Mobilne tehnologije
413754 (2650) koro13
»

Nokia n97

Oddelek: Mobilne tehnologije
254431 (3674) blackwing
»

N97: počasna, hroščava ?

Oddelek: Mobilne tehnologije
91008 (744) Bor H

Več podobnih tem