Forum » Kaj kupiti » hobbyking.com
hobbyking.com
DuleKrtola ::
Kupujem baterije in polnilec, pred časom mi je nekdo priporočil to trgovino in je dejansko dokaj ugodna. Odklikal sem skoraj do konca nakupa, ustavi se mi tule:
Za parcel contents lahko izbiram med besednimi zvezami, ki vključujejo toy/hobby/parts - tu mislim da je vseeno kaj izberem. Kaj pa Customs Declerations? Je to DDV, ki pa plačam v Sloveniji?
Iz support/faq:
Kaj pa izberem med "Gift" in "Other"?
Za parcel contents lahko izbiram med besednimi zvezami, ki vključujejo toy/hobby/parts - tu mislim da je vseeno kaj izberem. Kaj pa Customs Declerations? Je to DDV, ki pa plačam v Sloveniji?
Iz support/faq:
Q: Do your listing prices include tax?
A: None of our product pricing includes tax and we do not charge taxes or extra fees on top of our advertised product price and shipping/handling.
However, it is your responsibility to pay any fees charged by your local customs or postal office, should they be incurred.
Kaj pa izberem med "Gift" in "Other"?
- zavaroval slike: bluefish ()
St235 ::
Tam si lahko sam določiš kako naj označijo paket torej za kakšno vrednost. Gift ne priporočam, nastavi pa vrednost tako, da bo pod 30$ in če ne bo notri kaj očitno dražjega potem ne bo panike.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Degiro online broker (in alternative) - ima kdo izkušnje? (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 153123 (17826) | Thomxy |
» | Paypal vračilo denarja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12268 (10512) | St235 |
» | nakup komponent v tujiniOddelek: Kaj kupiti | 4998 (3957) | theBill |
⊘ | VpraŠanje glede "smeŠnih" cenOddelek: Pomoč in nasveti | 781 (696) | KoMar- |