» »

Kje kupiti črn sata kabel?

Kje kupiti črn sata kabel?

svetetko ::

Torej potrebujem 3 komade črnih sata kablov in me zanima kje v Ljubljani bi se jih dalo kupiti? Nebi pa ravno dajal nevem koliko denarja za to, ker se dobijo po 82 centov na komad (po sliki sodeč žal ne črni).

69charger ::

To tudi mene zanima,pri nas je čisto vse povezano z moddingom umrlo. Tudi tistih črnih ovojev za kable se ne da dobiti več.

bluefish ::

Tudi tistih črnih ovojev za kable se ne da dobiti več.
Misliš na bužirke? Ima jih Cool-PC, trgovine z elektro materialom,...

Cool-PC jih že sto let nima na zalogi :S Ima kdo mogoče kakšen link kje bi to dobil?

alpha1 ::

M-XXXX ::

Pah če prideš kam v Center, ko bom v LJ se lahko za neko simbolično ceno zmenica, če ti je res do tega. Koj imam dost od EVGA X58 plate...

eDDi ::

lahko se oglasiš na funtech, pa se bo kaj našlo :)

axee ::

Na coolpc maš neke 100sm sata kable, sam imam 3 so sicer "UV active" (spodaj srebrni) ampak so res lepo oviti v črne bužirke. Klik

Dobro zgledajo, slike so v galeriji računalnikov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: axee ()

Hvala za vse predloge. M-XXXX, sem skoraj vsak dan v Ljubljani, zato prevzem tudi nebi bil problem. Lahko ti tudi dam kakšnega rdečega v zamenjavo, če ti bi jih potem slučajno primanjkovalo. Hvala za ponudbo. Tudi o funtechu sem že razmišljal, lahko bi se tudi tam oglasil, morda že jutri, ker bom ravno v bližini :). Axee, v cool-pc sem tudi že pogledal, ne potrebujem uv aktivnih, ter tudi predragi so.
Gre bolj za estetski problem, saj rdeči res grozno zgledajo v popolnoma črnem ohišju :) Tudi 100 cm so kar nekako predolgi, že ti, ki so priloženi platam so mi skoraj predolgi. Zaradi mene so lahko samo 20 cm :P

IvoJan ::

če rabi kdo še kak črn sata imam doma še tri :)
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

M-XXXX ::

No če se boš odločil mi piši na ZS pa je...

Bom. Hvala ti!

axee ::

@svetetko; lihk za estetiko se porabi preveč denarja :)

Mogoče kdo pozna kakšno slovensko trgovino kje bi dobil bužirke? V linku od alpha1 ne pošiljajo v Slovenijo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mrežice za žice

Oddelek: Kaj kupiti
6885 (666) kuglvinkl
»

uv hladna katoda

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
242008 (1760) kitara8
»

Članek: Urejenje napajalnih kablov vprašanja in komentarji

313396 (2830) ZaFo
»

bužirki za kable

243048 (2594) ali3n
»

Urejanje napajalnih kablov (strani: 1 2 )

537077 (5562) Keyser Soze

Več podobnih tem