Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti črn sata kabel?
Kje kupiti črn sata kabel?
svetetko ::
Torej potrebujem 3 komade črnih sata kablov in me zanima kje v Ljubljani bi se jih dalo kupiti? Nebi pa ravno dajal nevem koliko denarja za to, ker se dobijo po 82 centov na komad (po sliki sodeč žal ne črni).
69charger ::
To tudi mene zanima,pri nas je čisto vse povezano z moddingom umrlo. Tudi tistih črnih ovojev za kable se ne da dobiti več.
bluefish ::
Tudi tistih črnih ovojev za kable se ne da dobiti več.Misliš na bužirke? Ima jih Cool-PC, trgovine z elektro materialom,...
M-XXXX ::
Pah če prideš kam v Center, ko bom v LJ se lahko za neko simbolično ceno zmenica, če ti je res do tega. Koj imam dost od EVGA X58 plate...
axee ::
Na coolpc maš neke 100sm sata kable, sam imam 3 so sicer "UV active" (spodaj srebrni) ampak so res lepo oviti v črne bužirke. Klik
Dobro zgledajo, slike so v galeriji računalnikov.
Dobro zgledajo, slike so v galeriji računalnikov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: axee ()
svetetko ::
Hvala za vse predloge. M-XXXX, sem skoraj vsak dan v Ljubljani, zato prevzem tudi nebi bil problem. Lahko ti tudi dam kakšnega rdečega v zamenjavo, če ti bi jih potem slučajno primanjkovalo. Hvala za ponudbo. Tudi o funtechu sem že razmišljal, lahko bi se tudi tam oglasil, morda že jutri, ker bom ravno v bližini . Axee, v cool-pc sem tudi že pogledal, ne potrebujem uv aktivnih, ter tudi predragi so.
Gre bolj za estetski problem, saj rdeči res grozno zgledajo v popolnoma črnem ohišju Tudi 100 cm so kar nekako predolgi, že ti, ki so priloženi platam so mi skoraj predolgi. Zaradi mene so lahko samo 20 cm
Gre bolj za estetski problem, saj rdeči res grozno zgledajo v popolnoma črnem ohišju Tudi 100 cm so kar nekako predolgi, že ti, ki so priloženi platam so mi skoraj predolgi. Zaradi mene so lahko samo 20 cm
IvoJan ::
če rabi kdo še kak črn sata imam doma še tri :)
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
69charger ::
Mogoče kdo pozna kakšno slovensko trgovino kje bi dobil bužirke? V linku od alpha1 ne pošiljajo v Slovenijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mrežice za žiceOddelek: Kaj kupiti | 885 (666) | kuglvinkl |
» | uv hladna katodaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2008 (1760) | kitara8 |
» | Članek: Urejenje napajalnih kablov vprašanja in komentarjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3396 (2830) | ZaFo |
» | bužirki za kableOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3048 (2594) | ali3n |
» | Urejanje napajalnih kablov (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7077 (5562) | Keyser Soze |