» »

Dimiceva je odstopila

Dimiceva je odstopila

jype ::

Double_J> Verjetno je, če tekom tega dobiš vilo v Dubaju.

No dejmo se mal nehat norca delat - če delaš z/za državo, pa dobro zaslužiš, a ti je z zasluženim denarjem prepovedano kupiti vilo v Dubaju? Kaj pa tvojim sorodnikom?

Z neosnovanimi ekstrapolacijami smešite samo sebe. Morda je kriva vsega živega, morda pa ničesar (no ja, bojim se, da se tudi sam težko prepričam v to), ampak dokler se ne ugotovijo dejstva je vaše blejanje zgolj in izključno odraz najslabše komponente slovenske nacionalne identitete - zavisti.

luli ::

Nima veze selektivno kopiranje - a je vsako delanje biznisa z državo kriminal, ali ni?


Se tukaj pogovarjamo v "vsakem" delanju biznisa z državo?

Okapi ::

Verjetno je, če tekom tega dobiš vilo v Dubaju.
Ja, saj smo že ugotovili - če imaš rolex, si ga sigurno ukradel, ker pošten človek ga ne more kupit s pošteno zasluženim denarjem, če imaš vilo v Dubaiu, si jo sigurno kupil z ukradenim denarjem, ker pošten človek toliko ne more zaslužit.

O.

mihec87 ::

Če to ni res kar jo obtožujejo zakaj ne predloži dokazov ki bi kazali nasprotno,ne pa da odstopi kot razlog pa navede ne zdržim pritiskov oz moja družina jih ne..

bluefish ::

Zakaj bi dokaze polagala tebi ali medijem?

Pšenični ::

"Z neosnovanimi ekstrapolacijami smešite samo sebe. Morda je kriva vsega živega, morda pa ničesar (no ja, bojim se, da se tudi sam težko prepričam v to), ampak dokler se ne ugotovijo dejstva je vaše blejanje zgolj in izključno odraz najslabše komponente slovenske nacionalne identitete - zavisti."

Eni ne razumete, da obstajamo ljudje, ki nam je zadosti eno stanovanje in mal boljši avto. Okapi bi zdej reku, da ste ubogi po duhu. Resno.

bluefish ::

Eni ne razumete, da obstajamo ljudje, ki nam je zadosti eno stanovanje in mal boljši avto.
Zakaj posploševanje?

mihec87 ::

Zato da ne bi rabila odstopiti oz se oprala krivde...
Tudi jaz ne vem a je to res ali ni česar jo obtožujejo,samo če ona sedaj priloži zadeve ki kažejo nasprotno lepo zabije lape vsem, se vsaj tukaj strinjamo?

Če imaš vse porihtano kot je treba ni potrebno ničesar skrivati.

Če mene negdo obtoži da sem nekaj okradel bo tako veljalo dokler ne dokažem nasprotnega...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mihec87 ()

Pšenični ::

Kakšno posploševanje. Nisi navajen da so tudi poštenjaki na svetu. Ki takim, ki imajo mnogo več sploh niso fouš.

"Če mene negdo obtoži da sem nekaj okradel bo tako veljalo dokler ne dokažem nasprotnega..."

Pravno velja obratno. Da ti morajo to dokazat. Tale debata pa se odvija ravno zato, da se poskusijo razsvetlit nečednosti, ki morda le niso tako nedolžne.

"Zato da ne bi rabila odstopiti oz se oprala krivde..."

Oprala je pahorja, sebe bo še mogla.

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Eni ne razumete, da obstajamo ljudje, ki nam je zadosti eno stanovanje in mal boljši avto.
In kaj si hotel s tem pravzaprav povedati? Odgovori prosim na naslednja preprosta vprašanja.

S tem si zadovoljen, ker nimaš denarja za več?

Imaš denar, da bi si to lahko privoščil, pa si vseeno ne. OK, povej potem, kaj počneš z denarjem. Ga trošiš za kaj drugega? In če ga šparaš, zakaj ga šparaš?

O.

Double_J ::

No dejmo se mal nehat norca delat - če delaš z/za državo, pa dobro zaslužiš, a ti je z zasluženim denarjem prepovedano kupiti vilo v Dubaju? Kaj pa tvojim sorodnikom?


Nima kej služit z delom za državo, razen kolikor ima pač plačo.
Dve šivanki...

Pšenični ::

"S tem si zadovoljen, ker nimaš denarja za več?

Imaš denar, da bi si to lahko privoščil, pa si vseeno ne. OK, povej potem, kaj počneš z denarjem. Ga trošiš za kaj drugega? In če ga šparaš, zakaj ga šparaš?"

Lahko bi si privoščil več. Ampak mislim da ni vse v denarju, seveda to spoznaš ko ga imaš dovolj za dostojno življenje.

Tko, da bi meni obešali da sem zavisten, smešno.

Zakaj potem nasprotujem nepravičnemu bogatenju. Zato, ker so bili delavci Vegrada, Mure,...... lep primer, kaj to pomeni za druge. Zato, ker mi ni vseeno, da se v Mariboru pretepajo v vrsti za pakete rdečega križa, ker se bojijo da bi jih zmajnkalo.

Zato, ker mi ni vseeno za druge. Trplenje lačnih delavcev se me pač zlo dotakne (tud če so bosanci), marsikoga tlele se ne. No upam da sem ti odgovoril.

Zgodovina sprememb…

donfilipo ::

jype je izjavil:


....Z neosnovanimi ekstrapolacijami smešite samo sebe. Morda je kriva vsega živega, morda pa ničesar (no ja, bojim se, da se tudi sam težko prepričam v to), ampak dokler se ne ugotovijo dejstva je vaše blejanje zgolj in izključno odraz najslabše komponente slovenske nacionalne identitete - zavisti.


To je sicer res in tudi brez zavisti v življenju ne gre:) Ampak bodimo realni gospa je izven lige, tako da čista teza o zavisti ne gre dobro, sorry. Zavisten si sosedu, oblastnika pa občuduješ ali preziraš, zavist je tu postranska.
Drugo: o gospej govorimo predvsem z big otherjem in to ne o realni gospej. Govorimo o simboličnih osebah in seveda o virtualnih. In vse veselje je, ugibati kaj bo. Kot v nekem showu. Po obsodbi ponavljati za organi oblasti o realni osebi, je brez vsake veze:) Tudi tu smo izven lige. Zato so dobro plačani profiji. Če bi posumil, da kakorkoli realno vplivamo na profije, ne bi tapkaril:)

In če ugibamo in praskamo naprej in se smešimo, kot ti praviš, sodelovanje z bogatimi arabci, ki so prej zavezniki USA kot Irana, ni neumna stvar. Lahko nosi premoženja, kjer se bazen skrije. Slovenija zna imeti za arabce zanimive elemente. Tako da, je tole s korupcijo, malce ven, bi rekel skoraj nepotrebna zmeda, pa me je ravno to skrbelo. Big other pa z diagnozo ni zadovoljen. Ampak gospa je dejansko odreagirala profesionalno.

Na drugi fronti imamo pa kriminalista zlodeja. Klinc. Svet ni lep8-)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

PacificBlue ::

Dimiceva je ze na letalu za Dubaj. Ima pa slabe zivce..poglejte Hildo, kako se drzi.:))

Okapi ::

Lahko bi si privoščil več.
In kaj potem počneš z viškom denarja? Daješ vse v dobrodelne namene? Ali pa imaš mogoče prostovoljno manjšo plačo, kot bi jo lahko imel?

Nima kej služit z delom za državo, razen kolikor ima pač plačo.
Aha, po novem moraš za državo delati brezplačno, oziroma smeš kvečjemu stroške pokriti, drugače si že sumljiv. Dobro da vem.

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

Pšenični ::

"In kaj potem počneš z viškom denarja? Daješ vse v dobrodelne namene? Ali pa imaš mogoče prostovoljno manjšo plačo, kot bi jo lahko imel?"

Banka.

donfilipo ::

Ali je mogoče, da sta tako levi kot desni pol tako skregana da drug drugemu najedata posle, ki jih ima eden z evropskim (pretežno germaskim delom), drug pa s cilko povezanimi arabci? Ker če, potem smo pa osli na kvadrat!
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Okapi ::

Banka.
In zakaj ne daš za dobrodelne namene, če praviš, da ne potrebuješ?

O.

Double_J ::

Če jo država redno zaposluje, je to vse kar lahko dobiva v tem času od države + kake dodatke v pogodbi.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Pšenični ::

"In zakaj ne daš za dobrodelne namene, če praviš, da ne potrebuješ?".

Nisem rekel da ne potrebujem tega kar imam. Rekel sem da ne potrebujem milijonov. Sploh ne nakradenih. To me ne zanima. Je pa res, če bi imel toliko denarja kot ga ima Kresalova, bi takoj kupil tisti punci ki je prebolela raka - protezo. Ne pa neki zamaški....

Zgodovina sprememb…

donfilipo ::

Double_J je izjavil:

Če jo država redno zaposluje, je to vse kar lahko dobiva v tem času od države + kake dodatke v pogodbi.


Že a tako med brati lahko gradi vezi za posle za par miljard. Ne rabi cest samo gadafi. Da ne govorim, da je triglavski biser vreden več kot nafta?

Tako v virtualno diagnozo dodam še intervencijo bundesnachrictendiensta:) v prikladne domače šlamparije, kjer se služi dovolj, a bi radi še več in prehitro. Napaka. Če ni vse brezpredmetno na sodišču.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

Pšenični ::

"V oddaji SVET na Kanalu A pa so prejeli račun enega izmed izvajalcev, ki je sodeloval pri obnovi hiše Simone Dimic. Račun je izstavljen na Vegrad in sicer za stanovanjsko hišo Murgle. Datum računa sovpada z obnovo hiše, in sicer gre za 20. oktober 2009. Na računu, katerega vrednost je 1.673 evrov, je tudi opis opravljenih del."



No. še tole.

opeter ::

Naj jo ovadijo, ona pa naj dokaže, da ni kriva (oz, da je vse, kar so o njej medili pisali ena velika laž). Saj verjetno lahko dokaže, če ima papirje (beri: račune). Torej če ni kriva, gre lahko tožite medije (in posameznike), ki so jo vlačili v zadnjih dneh (tednih).

Sicer pa se strinjam z BlueFishom, javnost in mediji se preveč vtikajo v te zadeve. Za to imamo pristojne organe, ki naj bi opravili preverjanje, ali?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: opeter ()

Okapi ::

Rekel sem da ne potrebujem milijonov.
Tistega, kar ne moreš imeti, je res bolje ne potrebovati, ker drugače si ves zagrenjen in jezen na ves svet, kot en kup modelov tu okoli.

Ampak če ti ne moreš dobro zaslužiti, to ne pomeni, da ne more nihče.

O.

mihec87 ::

Lahko zasluži več samo naj pošteno...

Pšenični ::

"Ampak če ti ne moreš dobro zaslužiti, to ne pomeni, da ne more nihče."

Ni problem to, problem je, da so npr. delavci Vegrada brez plačanih prispevkov za bog ve koliko časa, par dni nazaj berem, da delavke nekega privat čistilnega servisa v Ljubljani nimajo plačanih soc. prispevkovže od l.2004., ..in še in še je takih primerov......

A razumeš, nimam nič proti temu, da kdo zasluži več, vendar ne naračun drugih, ki nimajo potem kaj jesti.


"Lahko zasluži več samo naj pošteno..."

Ti je tako že on odgovoril.

nurmaln ::

in dokler ne dokažeš drugače je pošteno.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

Pšenični ::

"in dokler ne dokažeš drugače je pošteno."

To je bistvo prava. Da si nedolžen, dokler se ti ne dokaže krivda.

Zgodovina sprememb…

nurmaln ::

Tukaj bi jo pa vsi linčali preden sploh odgovori na obtožbe. Pa da ne bo pomote, ne da odgovori vam, da odgovori organom pregona oziroma sodišču je treba počakat.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

donfilipo ::

mihec87 je izjavil:

Lahko zasluži več samo naj pošteno...


Vprašanje če to kje v svetu pri velikih poslih sploh gre. Vendar imajo drugje močnejše banke in finančno industrijo, ki bi recimo hildi hitro prodala stanovanja na primeren puf:) Ali tako nekako. In potem ne škriplje in vsi ploskajo, pri nas pa škriplje, ker smo skregani ko partizani in domobranci in še nekonkurenčni. Maybe.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Pšenični ::

"Tukaj bi jo pa vsi linčali preden sploh odgovori na obtožbe. Pa da ne bo pomote, ne da odgovori vam, da odgovori organom pregona oziroma sodišču je treba počakat."

Na obtožbe je odgovorila nespretno. Najprej kao sploh ni vedela katero podjetje je obnavljalo hišo, ko so ji dokazali katero, spet čudni računi..kapiraš....Zato je tud šla, da se ne zakoplje do konca. Da se na zadevo spravi odvetnika, ki bo iskal "proceduralne napake".

Evo še tle...

http://www.zurnal24.si/slovenija/odstop...

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Zato je tud šla, da se ne zakoplje do konca.
Ja, točno zato je šla:))

O.

mihec87 ::

Okapi šla je na dopust ja..sj razumemo..

Manu ::

mihec87 je izjavil:

Zato da ne bi rabila odstopiti oz se oprala krivde...
Tudi jaz ne vem a je to res ali ni česar jo obtožujejo,samo če ona sedaj priloži zadeve ki kažejo nasprotno lepo zabije lape vsem, se vsaj tukaj strinjamo?

Če imaš vse porihtano kot je treba ni potrebno ničesar skrivati.

Če mene negdo obtoži da sem nekaj okradel bo tako veljalo dokler ne dokažem nasprotnega...

Napačno razmišljaš. Ni ti treba dokazovati, da si nedolžen za časopisne obtožbe. Najprej je treba dokazat, da si kriv, spisat obtožnico in potem pred sodiščem dokazuješ, da si nedolžen.

V 11. členu Splošne deklaracije človekovih pravic imamo:

1. Vsakdo, ki je obtožen kaznivega dejanja, ima pravico, da velja za nedolžnega, dokler ni spoznan za krivega v skladu z zakonom, v javnem postopku, v katerem so mu dane vse možnosti, potrebne za njegovo obrambo.


Ona še ni dobila nobeno obtožnico s strani sodišča, tako, da ne velja, da je kriva dokler ne dokaže, da je nedolžna.

Ta gonja proti njej se mi ne zdi preveč etična. Če je kaj sumljivega, potem naj se spiše obtožnica - išče dokaze... Torej naj se policija in sodišče s tem ukvarja, ne pa vlačenje po medijih.

Zato zagovarjam bolj pravično družbo, kjer bodo zagotovljene enaki pogoji za vse. Tam, kjer imamo pravično družbo vlada mir. Ni prav, da imajo nekateri večje pravice od drugih. Ni pa tudi prav, da se vlači po medijih ljudi z domnevno krivdo. Želimo si pravično družbo in vladavino prava.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Manu ()

mihec87 ::

No če ni ničesar kriva,naj počaka da se mlini premaknejo spišejo obtožnico ter prilaga dokaze ne pa da spizdi v dubaj...

Phil ::

Na obtožbe je odgovorila nespretno.


Milo rečeno. Tisti intervju je bil tak polom da dol padeš. V bistvu je zgledalo kot da z nejasnimi odgovori prav provocira javnost. Jasno da potem taka gonja ...

bluefish ::

No če ni ničesar kriva,naj počaka da se mlini premaknejo spišejo obtožnico ter prilaga dokaze ne pa da spizdi v dubaj...
Dokler ni obtožnice ima vso pravico letati naokoli kot vsak drug državljan. Najbrž še po tem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

mihec87 ::

Mi je jasno,samo s tem samo še povečuje sum..

Manu ::

mihec87 je izjavil:

No če ni ničesar kriva,naj počaka da se mlini premaknejo spišejo obtožnico ter prilaga dokaze ne pa da spizdi v dubaj...

Kaj tebe briga kam kdo odpotuje?? Nekateri ljudje so pač bolj šibki in ne prenesejo medijske gonje. Ona se mi zdi bolj šibka osebnost (glede na njeno odstopno izjavo, ki je bilo v večji meri čustveno napisano) v primerjavi z npr. Janšo, ki je vsega navajen.


Ravno obratno:

Namesto, da jo vlačijo po časopisu naj raziščejo zadevo, pošljejo na sodišče in primerno sodijo. Tak način, kot se gredo naši mediji ni preveč etičen, čeprav imajo (po vsej verjetnosti) dober namen.


P.S. Komu povečuje sum?? Tebi ali sodišču, ki se še sploh ne ukvarja z njo??

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Manu ()

Pšenični ::

http://www.rtvslo.si/slovenija/vegrad-p...

Vegrad je v bistvu gnojni tur, ki se je predru. Hvala vam bračo bosanci. Puno vam hvala.

"Omenjajo se tudi vrh policije, direktorji ...
Po več sto stanovanj naj bi si na sporen način pridobili vodilni v Vegradu, omenjajo pa se še druga imena, od vrhov policije do direktorjev največjih slovenskih podjetij.

O tem priča tudi potni nalog, ki je prišel v javnost in na katerem namesto točnega kraja piše kar "Velenje, okolica, Slovenija"."

Zadeva je precej obsežna. Tle je tisto kar razlagamo, poštenje. Da ga ni pri nas. Zakaj bi nekomu naredil hišo Vegrad, (tako postane del mreže saj dolguje uslugo) drugi smo kupili stanovanje na pošten način.

Ni problem bogastvo Okapi, problem je pri nas, kako so do njega prišli.

Za Dimicevo verjetno velja (verjetno je bila obveščena) kaj sledi, da je šla preden se ji zaprejo vrsta. Zato ta naglica. Čez par dni, se bodo spraševali, kdo ji je pustil oditi.

"Kaj tebe briga kam kdo odpotuje?? Nekateri ljudje so pač bolj šibki in ne prenesejo medijske gonje. Ona se mi zdi bolj šibka osebnost (glede na njeno odstopno izjavo, ki je bilo v večji meri čustveno napisano) v primerjavi z npr. Janšo, ki je vsega navajen."

Mislim da si v zmoti.

Zgodovina sprememb…

Manu ::

Pšenični je izjavil:

Mislim da si v zmoti.

Misliš? Vsi nekaj mislimo. Rabimo več raziskovalnih kvalitetnih novinarjev, policistov itd... da potem VEMO. Poznaš Dimicevo, da misliš, da se motim? Mogoče je v primerjavi z ostalimi ljudmi močna osebnost, ampak ne dovolj močna za medijsko izpostavljanje.

mihec87 ::

Manu glede na položaj ter ostalo ki ga je imela mi ne deluje prav šibka(ne vem kako lahko tako šibka oseba dobi takšno službo)...Če si pa tako naiven da padaš na tole karto šibkosti ter živcev pa družino...
Ter se ti zasmili ob čustveno napisani odstopni izjavi..

Mislim pa da je res bolje da je odšla saj si je z vsakim intervjujem globljo jamo nrdila...

Mislim pa da človek na taki funkciji bi moral biti sposoben nastopidi pred mediji ter odgovarjati ljudstvu saj delajo v interesu nas...

Pšenični ::

"Misliš? Vsi nekaj mislimo. Rabimo več raziskovalnih kvalitetnih novinarjev, policistov itd... da potem VEMO. Poznaš Dimicevo, da misliš, da se motim? Mogoče je v primerjavi z ostalimi ljudmi močna osebnost, ampak ne dovolj močna za medijsko izpostavljanje."

Poglej koliko je zadeva obsežna in alarmantna. KAj prihaja ven....

Drgač pa vem da nimaš pojma.

opeter ::

Zanimivo bi bilo, če bi res obtožili za krive večino vodilnih politikov, direktorjev, županov ipd. Država bi neankrat ostala brez vodstva, saj tudi ti. desnica ni čista.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: opeter ()

mihec87 ::

No saj ni važno na dubaju se bo lepo spočila,tukaj bodo odvetniki tačas nekaj skupaj naumili...vmes se bodo začeli praskati gdo jo je v tem momentu spustil iz države,ter da je vse brezpredmetno saj je ni več tu...

Pšenični ::

"Zanimivo bi bilo, če bi se res spoznali za krive večina vodilnih politikov, direktorjev ipd. Država bi neankrat ostala brez vodstva, saj tudi ti. desnica ni čista."

Tist k tole spuca ma moj glas na volitvah. Tisto mislim, od Vegrada, da so kradli ko srake. No tole spodaj, še enkrat::::Jezus, koliko je vpletenih...

http://www.rtvslo.si/slovenija/vegrad-p...

"Urša Srdič je za TV Slovenija poročala še, da naj bi bil gradbeni material, namenjen za Celovške dvore, prepeljan tudi pred blok na Pegamovi ulici v Ljubljani, kjer naj bi v 300 kvadratnih metrov velikem mansardnem stanovanju stanovala vplivna bančnica. Kot je povedal eden izmed delavcev, je navodila, da naj se material odpelje drugam, dal vodja gradbišča."

Zgodovina sprememb…

Double_J ::

Zgradili so dvoje celovških dvorov, ene zastonj na različnih lokacijah. Pol pa ni čudno da ne morejo plačati delavcem vseh ur ane?
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Pšenični ::

"Zgradili so tvoje celovških dvorov, ene zastonj na različnih lokacijah. Pol pa ni čudno da ne morejo plačati delavcem vseh ur ane?"

Dobra stara Hilda bo morda imela poleg penzijona še zastojn hrano in bivališče na naš račun. Če bo prravna država zalaufala. Zdejle je ena zadnjih možnosti.

Zgodovina sprememb…

lexios ::

Heh, heh, kr na dopust? Pa ja no, zgodba se sliši znano..., a malce prezgodaj za smučanje! ;(( Pa ja sj ajd, zakaj pa ne, v tej državi ni nihče več normalen, niti press!:))

Manu ::

mihec87 je izjavil:

Manu glede na položaj ter ostalo ki ga je imela mi ne deluje prav šibka(ne vem kako lahko tako šibka oseba dobi takšno službo)...Če si pa tako naiven da padaš na tole karto šibkosti ter živcev pa družino...
Ter se ti zasmili ob čustveno napisani odstopni izjavi..

Mislim pa da je res bolje da je odšla saj si je z vsakim intervjujem globljo jamo nrdila...

Mislim pa da človek na taki funkciji bi moral biti sposoben nastopidi pred mediji ter odgovarjati ljudstvu saj delajo v interesu nas...

Saj sem že napisal:

"Mogoče je v primerjavi z ostalimi ljudmi močna osebnost, ampak ne dovolj močna za medijsko izpostavljanje." Nekateri mislijo, da so močni, potem se pa izkaže, da so revice. Takih ljudi sem kar nekaj srečal. Do položaja že pride, ampak ko pride kakšen pritisk pa hitro odneha.

Brezveze: počakajmo in bomo videli, kaj še bo iz tega. Zdaj, ko je odstopila, predvidevam, da so mediji še bolj pod pritiskom, da ji nekaj dokažejo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SCT ali kako premagat državo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6311368 (9057) mikic007
»

Vegrad: ali je to sploh mozno? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11119136 (15048) lexios
»

srbski posli v Ljubljani (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
667144 (4689) jrtjtejtt

Jankovicu je dolgcas (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Loža
1584212591 (180654) Pšenični
»

Srečko Prijatelj obsojen na dobrih pet let zapora (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
576077 (4724) djordjevic

Več podobnih tem