Forum » Pomoč in nasveti » Tezave s Thunderbirdom
Tezave s Thunderbirdom
pikimiki99 ::
Zdravo
Imam problem da mi noce postni odjemalec , prebrati poste iz streznika , ker
javi da imam poln imenik ! Sem ze nekaj preiskal po netu in je nekje pisalo da naj stisnem imenik , pa nic ne pomaga !
Prosim za nasvet ??
lp
Imam problem da mi noce postni odjemalec , prebrati poste iz streznika , ker
javi da imam poln imenik ! Sem ze nekaj preiskal po netu in je nekje pisalo da naj stisnem imenik , pa nic ne pomaga !
Prosim za nasvet ??
lp
THE BEST OFF !!
- spremenil: Gandalfar ()
Highlag ::
Operacijski sistem pa je? Kaj pa format zapisa na disku? NTFS / Fat 32 ?? / kaj tretjega?
Never trust a computer you can't throw out a window
pikimiki99 ::
XP - os ,
V Thunderbirdu mi javi da imam disk poln , da naj zbrisem staro in nepotrebno posto oziroma
stisnem imenik .
To sem vse skupaj zbrisal iz mape -Prejeto , -Poslano , -Koš . Pa se zmerom gnjavi da naj zbrisem sporocila ??
V Thunderbirdu mi javi da imam disk poln , da naj zbrisem staro in nepotrebno posto oziroma
stisnem imenik .
To sem vse skupaj zbrisal iz mape -Prejeto , -Poslano , -Koš . Pa se zmerom gnjavi da naj zbrisem sporocila ??
THE BEST OFF !!
Highlag ::
TB je zadnja verzija?
Poizkusi vsebino poštnega računa prenesti v nov račun. Kako točno boš moral pa malo pobrskat.
Poizkusi vsebino poštnega računa prenesti v nov račun. Kako točno boš moral pa malo pobrskat.
Never trust a computer you can't throw out a window
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Highlag ()
koblar ::
Meni pa tb noče sprejemati pošte, pošilja jo pa.
A je mogoče narobe, da je poštni strežnik pop, moral bi pa biti pop3,
vendar na pop3 ne moreš naštimati.
A je mogoče narobe, da je poštni strežnik pop, moral bi pa biti pop3,
vendar na pop3 ne moreš naštimati.
MisterR ::
Imam težavo in sicer, kam zgine mail če stisneš tipko "A" medtem ko je mail označen? Namreč ni ga v košu,spamu, v drugi mapi... ni ga =\ Upam da ga ne izbriše za vedno :S
fosil ::
Gre v Arhiv.
Možno da maš arhiv pod Local Folders. Odvisno od nastavitev za posamezen račun.
Možno da maš arhiv pod Local Folders. Odvisno od nastavitev za posamezen račun.
Tako je!
globoko grlo ::
Oj, mam TB7 in win7. Vse špilal normalno, sem imel v inboxu 7 mailov in prejle reštartam komp in jih predzadnjih 5 zgine, jih enostano ni nikjer, v nobenem folderju, nikjer. In je zginu en pomemben mail. A se je to že komu zgodil?
In kako nej zdej najdem ta pomemben mail?
tnx
In kako nej zdej najdem ta pomemben mail?
tnx
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
ojla, sem rešil dotični mail z malo muke :)
Zdej pa mi ni čisto jasna kakšna sinhronizacijo imam nastavljeno. Namreč ta restavrirani mail se mi je pojavil tudi na t2jevem strežniku. Če se logiram preko browserja na mail, se je pojavil notri v inboxu. In mi ni čisto jasno, kako to deluje.
V TB6 je bila nekje kljukica, da zbriše maile s serverja, ko jih zdlja. V TB7 pa nekak ne najdem tega. In če v TB zbrišem mail, je na serverju sicer v sivi barvi (kao zbrisan), sam če kliknem na mail, mi ga vseeno pokaže.
help
Zdej pa mi ni čisto jasna kakšna sinhronizacijo imam nastavljeno. Namreč ta restavrirani mail se mi je pojavil tudi na t2jevem strežniku. Če se logiram preko browserja na mail, se je pojavil notri v inboxu. In mi ni čisto jasno, kako to deluje.
V TB6 je bila nekje kljukica, da zbriše maile s serverja, ko jih zdlja. V TB7 pa nekak ne najdem tega. In če v TB zbrišem mail, je na serverju sicer v sivi barvi (kao zbrisan), sam če kliknem na mail, mi ga vseeno pokaže.
help
a mi mogoče lahko poveš kje bi to bilo na tej slikci?
a u tri p, kako se sem fotko prilima?
direct link? img link? al html code?
a u tri p, kako se sem fotko prilima?
direct link? img link? al html code?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globoko grlo ()
in kaj zdej? namesto imap.t-2.net vpišel pop.t-2.net?
sej tole si je tb sam zmislil, vem pa, da sem pri tb6 imel pop protokol
sej tole si je tb sam zmislil, vem pa, da sem pri tb6 imel pop protokol
logout ::
To določiš pri dodajanju poštnega računa, samo s spremembo imena ne bo nič drugače. Če samo klikaš Next...Next...Ok pač nekaj pride ven.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276290 (21221) | Matko |
» | Gmail backup, thunderbird, ...Oddelek: Programska oprema | 4986 (1425) | markhenry |
» | [Android] Katero aplikacijo za Gmail?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3444 (3108) | bigbug |
» | THUNDERBIRD - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2246 (2137) | pikimiki99 |
» | Thunderbird problemOddelek: Programska oprema | 1984 (1779) | amigo_no1 |