Forum » Loža » Time zone
Time zone
OnFire ::
Imam problem s "konvertiranjem" časovnih pasov. Bolj podrobno se gre za Day9 Netcaste. In sicer bi rad gledal v živo ampak tukaj nastopi problem. Na youtube channelu piše da so:
A mi lahko zdaj nekdo pomaga pretvoriti tisti 7pm PST v nam prijazen (naš časovni pas) 24h format. Za dneve pa sem razumel da je od nedelje do četrka.
Hvala
Live Starcraft II Casts:
The Day[9] Daily is streamed live every Sunday through Thursday night at 7pm PST
A mi lahko zdaj nekdo pomaga pretvoriti tisti 7pm PST v nam prijazen (naš časovni pas) 24h format. Za dneve pa sem razumel da je od nedelje do četrka.
Hvala
McHusch ::
PST je GMT-8. Mi smo poleti GMT+2 (CEST), pozimi pa GMT+1 (CET).
Ta trenutek je razlika 10 ur, torej 7 pm PST = 19.00 PST = 5.00 CEST naslednji dan.
Ta trenutek je razlika 10 ur, torej 7 pm PST = 19.00 PST = 5.00 CEST naslednji dan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velika Britanija bi prestavila ure naprejOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14980 (12691) | CaqKa |
» | Novosti iz MicrosoftaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4203 (2868) | Pesimist |
» | 1 milijon za najboljši Viiv PCOddelek: Novice / Ostale najave | 2571 (2156) | ...:TOMI:... |
» | Izguba Podatkov - NUJNO SOSOddelek: Pomoč in nasveti | 1074 (978) | Matev |
» | WinOnCD 5 PE jutri zjutraj zastonjOddelek: Programska oprema | 1609 (1210) | Robert |