Forum » Programska oprema » WinOnCD 5 PE jutri zjutraj zastonj
WinOnCD 5 PE jutri zjutraj zastonj
Han ::
Mislim, da ni potrebe po prevajanju. Program tako ali tako ne podpira slovenščine.
Download your FREE WinOnCD 5 PE
Saturday Night Special from CeQuadrat
Visit www.cequadrat.com this Saturday, December 14, 2002 from 10:00 p.m. to 2:00 a.m. PST to download your FREE copy of CeQuadrat’s WinOnCD 5 Power Edition. This revolutionary product sets the standard in CD burning software, with Windows XP support, powerful sound editor, automatic spanning of large data files, VCD / S-VCD creation, MP3 encoding, and quality raw mode copy. Don’t miss out on this one-time-only, 4-hour Saturday Night Special!
Opomba: PST je ameriški Pacific Standard Time, ki je glede na našo časovno cono zamaknjen za -9 ur. Program bodo torej talali zastonj v nedeljo med 7:00 in 11:00 uro.
Download your FREE WinOnCD 5 PE
Saturday Night Special from CeQuadrat
Visit www.cequadrat.com this Saturday, December 14, 2002 from 10:00 p.m. to 2:00 a.m. PST to download your FREE copy of CeQuadrat’s WinOnCD 5 Power Edition. This revolutionary product sets the standard in CD burning software, with Windows XP support, powerful sound editor, automatic spanning of large data files, VCD / S-VCD creation, MP3 encoding, and quality raw mode copy. Don’t miss out on this one-time-only, 4-hour Saturday Night Special!
Opomba: PST je ameriški Pacific Standard Time, ki je glede na našo časovno cono zamaknjen za -9 ur. Program bodo torej talali zastonj v nedeljo med 7:00 in 11:00 uro.
BendeR ::
Ok sicer mam jaz izkušnje z starejšo verzijo,ki sem jo potem zamenjo za Nerota toda to bom vseeno preizkusil
:=)
McHusch ::
this Saturday, December 14, 2002 from 10:00 p.m. to 2:00
Zgrešu si dan. To bo šele jutri.
Han ::
Če se kdo ne znajde: klikniti je potrebno na "zeleno" povezavo BUY NOW, kjer je cena $39.95. Vnesete veljaven elektronski naslov, prepišete ključ, ki omogoča namestitev in prenesete program... Zastonj, samo še dobro uro in pol!
Opozorilo: najprej se prenese kratek "installer", s katerim potem prenesete celoten program, ki je dolg skoraj 80 MB!
Opozorilo: najprej se prenese kratek "installer", s katerim potem prenesete celoten program, ki je dolg skoraj 80 MB!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
tha_man ::
Preveliko je tole za moj dial-up... Kako se kaj obnese, tisti ki ste sprobali?
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
BendeR ::
Stvar je na prvi pogled super. Samo jaz si bom vseeno nabavo 6.
Tukaj imate link do testa.
Pogledat morete pod Aktuelle Artikel.
P.S. stran je švabska.
Tukaj imate link do testa.
Pogledat morete pod Aktuelle Artikel.
P.S. stran je švabska.
:=)
neki123 ::
Jaz sem že zvleku z neta obe verziji WinOnCD 6 ( Power Edition in DVD Edition ) in delajo zelo v redu in znajo tudi overburnat CD, tako kot ga je znala že verzija 5.
Vas zanima kje sem ju staknil. Kazaa. Verzija WinOnCD 6 DVD Edition je velika 520 Mb WinOnCD Power Edition pa 366 Mb.
Vas zanima kje sem ju staknil. Kazaa. Verzija WinOnCD 6 DVD Edition je velika 520 Mb WinOnCD Power Edition pa 366 Mb.
Robert ::
Je možno da mi kdo pošlje legalno verzijo WinOnCD 5.0 z današnje akcije na CD romu. V zameno dam 3 prazne CD Rome. Tudi jaz sem jo potegnil z neta ampak kdor ima revijo Joker in pozna dogodke z odstranjevanjem DVD ovitka The Ring ve kaj se mi je zgodilo. Izgubil sem kompletne program. Moj GSM: 040 206545.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WinOnCd in peka .avi files v VCD 2.0!!Oddelek: Programska oprema | 904 (851) | Origa |
» | Teac cdW540E v winXP - ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1943 (1618) | TheJack |
» | WinOnCD 5 Power EditionOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 2399 (2399) | Ziga Dolhar |
» | WinXP in WinOnCDOddelek: Programska oprema | 906 (837) | Matty |
» | program za pečtOddelek: Programska oprema | 2043 (1864) | JLP |