Forum » Loža » Nokia MP3 player?
Nokia MP3 player?
R0K ::
A sploh obstaja?
Ful bi to rabu. Vem da ma podobno stvar že Simens. In zadeva seka. Lepo nafilaš prek USBja, za mislim da 32MB muzike. Vsej na postaji in v šoli ti ni dolg čas.
No na strani od Teleraya nism pa nič najdu..sam upanje ostaja?
Ful bi to rabu. Vem da ma podobno stvar že Simens. In zadeva seka. Lepo nafilaš prek USBja, za mislim da 32MB muzike. Vsej na postaji in v šoli ti ni dolg čas.
No na strani od Teleraya nism pa nič najdu..sam upanje ostaja?
Ne telefon, ampak player. Da bi ga prklopo reicmo tko kt pr Sony Ericssonih kamero.
Za 5510 pa vem. Preokoren aparat, pretežek pa premal funkcij. Drgač bi ga pa mel.
Za 5510 pa vem. Preokoren aparat, pretežek pa premal funkcij. Drgač bi ga pa mel.
Tody ::
Kot ad on to ne obstaja, obstajajo pa telefoni z vgrajenim spominom.Drugač si pa lahko prenosni mp3 kupiš k je velik kot dlan in stan cca 25.000.z 64MB spominom.
Nekaj takega bi tut pršlo v poštev ja. Sam da je malo, to mi je najbolj važn. Pa 64MB memorija je že skor minimum.
Tody ::
Jest ti lahko NOVEGA prodam za 20.000 sit z DDV.64MB memorije repeat shufle mode.bas,tone opcije. Slika v naravni velikosti (: ljubo@volja.net
LP
LP
-The Hero- ::
Jam mam neki pravega sam je mal dražje :). Prodajam sicer mesec star Mp3 player z 192 MB prostora za okoli 55 kSIT(tam pise za 60Ksit). Vem da se zdi malo dosti sam je pa vreden. pa se moj oglas na ST Link.
Lp, Oblacek
Lp, Oblacek
DavidJ ::
Jst sem kupo CD/Mp3 player v celjskem intersparu - oz. ne v sparu, v tisti trgovin, ki je nasproti restavracije interspar.
Je zelo kul.
Je zelo kul.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Zvok in slika | 77015 (32713) | M.B. |
» | MP3 player s prenosom na frekvence FM radiaOddelek: Zvok in slika | 4238 (4094) | blue |
» | kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4665 (4037) | Klemenn |
» | MP3 Player (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5997 (4891) | Boky |
» | geforce 2 mx 400Oddelek: Kaj kupiti | 897 (754) | Paramedic |