Forum » Loža » Everytime you touch me - Moby acoustic
Everytime you touch me - Moby acoustic
Satanized ::
Hi,
ja skratka. Komad ni ravno po mojem okusu, vendar pa se je punci neznansko vgreznu v heart, tak da zdaj iscem tablature za kitaro. Pesem je Live posneta in sicer Moby spila kitaro, nek fingerpicking pa malo akordov v refrenu ... ena pevka pa ga vokalno spremlja. Zadeva je mislim da precej stara ker je bil posnetek na MTVju, zdaj ko je bil kao Moby day. No, Google v tem primeru ni uporaben, ker ... milorečeno, sem premetal ves WWW od prve strani pa to The End of WWW. :) Ce ve kdo kak pomagat, ... please help.
lp, jt
ja skratka. Komad ni ravno po mojem okusu, vendar pa se je punci neznansko vgreznu v heart, tak da zdaj iscem tablature za kitaro. Pesem je Live posneta in sicer Moby spila kitaro, nek fingerpicking pa malo akordov v refrenu ... ena pevka pa ga vokalno spremlja. Zadeva je mislim da precej stara ker je bil posnetek na MTVju, zdaj ko je bil kao Moby day. No, Google v tem primeru ni uporaben, ker ... milorečeno, sem premetal ves WWW od prve strani pa to The End of WWW. :) Ce ve kdo kak pomagat, ... please help.
lp, jt
-- is it love or is it faith --
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need For Speed Porsche UnleashedOddelek: Igre | 2927 (1763) | Hitri |
» | Kero Muzko Poslušate??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9507 (7975) | OmegaM |
» | Top 5 najljubših glasbenih izvajalcev - bendov - skupinOddelek: Sedem umetnosti | 3282 (2323) | nevone |
» | Kateri komad ti zdele najbolj sede ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12085 (9580) | bodom |
» | Brežičani z ADSLOddelek: Omrežja in internet | 941 (692) | webcreator |