Forum » Loža » Ženske
Ženske
denabiker ::
po drugi strani pa so ene tudi podpovprečne pa zanimive ohoho in ko je kakšno srečanje za rojstni dan so moški pri teh, katere se znajo hecat, imajo ful pozitivne energije, nasmejane, razgledane....so pa tudi lepotice za dol padit, ki so nerazgledane, brez smisla za humor, brez volje, energije, tam pač moških ni okoli in se družijo te lepotice s parimi frendicami in to je to.
Hangman ::
Meni je v zadnjem mesecu (morda tudi zahvaljujoč testiranjem zaradi te teme) narastla dejavnost - 3 lajki v enem mesecu. Prej morda pol leta ni bilo nič.
Škoda ker ne vidim lajkov... lahko so izven mojih meril (premlade, prestare, predaleč), lahko pa da so glih taprave.
Škoda ker ne vidim lajkov... lahko so izven mojih meril (premlade, prestare, predaleč), lahko pa da so glih taprave.
Hangman ::
Kaj pa tista Urgenca še laufa?
Urgenca laufa enako kot ona-on, saj tudi oboje teče na istem sistemu. Razlika je samo v tem, da je eno namenjeno iskanju resnih zvez, drugo pa avantur. Poleg tega je nekaj razlike v uporabniškem vmesniku, ampak algoritmi so isti. Odziv lahko pričakuješ s strani tistih uporabnic, ki imajo OF račun in te hočejo zvabit med svojo publiko. Ne pričakuj pa, da boš tam naletel na kakšno žensko, ki je res pripravljena na kakšno avanturo ali kaj bolj resnega.
Blinder ::
Urgecna je bila ustvarjena, da so potrebneže spravili dol iz ona-on, da so tako izboljšali uporabniško izkušnjo žensk na ona-on. Ženske ne marajo fukfehtarjev.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
tikitoki ::
Damn, sem pozabil se OF reklamo, ki predstavlja tudi konkreten del "zainteresiranih" na tindru. Nekateri capci pa mislijo, da je 15 zadetkov, 15 voljnih zensk. Al ignoranca, al pa trolanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
tikitoki ::
Sej je ne zanimas. Zanima jo sam, al si dovolj glup, da bos placal z njene slike,...
Aja, pol mas se ultra neumne tipe, ki mislijo, da nekatere resno random dajo moznost za seks izbranim narocnikom:).
Aja, pol mas se ultra neumne tipe, ki mislijo, da nekatere resno random dajo moznost za seks izbranim narocnikom:).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
Gagatronix ::
Kayzon ::
Gagatronix je izjavil:
Samo ste res opice, ce samo na spolnost mislite, kot da je to be-all end-all stvar na svetu.
Kdor premalo sexa bo verjetno zensko hotel samo zaradi sexa. Ko pa sex postane rutina pa ugotovis da je zenska se veliko vec kot luknja.
To rešiš na tak način, da najdeš žensko, ki išče avanturo. Pričakuj, da bo ženska pričakovala nagrado (evre) v zameno za seks, ampak izbire na tem področju je kar nekaj (od 20-letnic do 40-letnic). Komur je res do seksa, to lahko zelo hitro dobi. Drugo je, če se zapletaš z žensko, ki išče resnega partnerja (tu je večina samskih), v resnici pa želiš samo čim prej seksat. Potem moraš biti pripravljen na ukvarjanje z žensko in možnost, da boš pri njeni selekciji izpadel.
Še zmeraj pa mislim, da moški, ki je dolgo časa samski, se nekako navadi in sprijazni s pomanjkanjem spolnosti. Tak ponavadi seks ne postavlja na prvo mesto (če bi ga, bi to rešil drugače), ampak si žensko želi še zaradi česa drugega.
Prosim ne kvasi neumnosti,zivimo v casu ko je seks najlaze dobiti in to ZASTONJ.
bolj pomembna dolžina, ene so za vsaj 18cm, ene lepše ko imajo ogromne ponudbe pa hočejo vsaj 20cm
Jaz se ne obremenjujem z velikostjo penisa, za scat imam dovolj velikega, gonim se pa ne naokrog za razliko od nekaterih.
Pri nas je mogoče 180 cm minimum, v državah, kjer uporabljajo imperialistični sistem pa je 6 palcev, to je 183 cm. Pri njih je prav neka mentalna bariera, 5"11 je za njih nizko, 6"0 je visoko.
Zakaj bi bil neumen in nerazgledan?
sbawe64 ::
Pri nas je mogoče 180 cm minimum, v državah, kjer uporabljajo imperialistični sistem pa je 6 palcev, to je 183 cm. Pri njih je prav neka mentalna bariera, 5"11 je za njih nizko, 6"0 je visoko.
Če hočejo ženske meriti višino, vi merite kilograme.
Tako da kar pogumno tehtnico s sabo, ko bo ona vzela meter v roke.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Miki N ::
Se pravi zdaj imamo namesto kondomov že meter, tehtnico ... klešče (iz nekega razloga).. še kaj?
ginekk ::
To je slaba primerjava. Na višino ne moreš vplivat, na kilograme pa lahko.
Ustrezna primerjava bi bila recimo; višina moškega vs. velikost jošk, v smislu "tiste z manjšo košarico od C prosim odswajpate levo".
Ampak to je itak red flag, v obeh primerih.
Jebal bi. Kaj naj naredim?
To sploh ni problem, če ustrezaš kriterijem od dobre športne postave, lep, visok, dobro obdarjen v dolžino in širino, vzdržljiv, da znaš sexat, da znaš se posvetit erogenim conam, da znaš rajcat oziroma da se posvetiš predigri, skrbiš za higieno, zabaven, smisel za humor, inteligenten itd itd. ...imam takšne prijateljice, tudi zelo luštne, ki dajo takoj.
CiClon ::
Kdaj nas Gagi in ostali profiči povedejo na ekskurzijo v Andiamo? Zna biti kak decemberski popust za incele
Jaz nisem z nobene vasi, to si samo ti nekaj domisljas. Dating appi so pa za propalice.
hamez66 ::
Gagatronix je izjavil:
Jaz nisem z nobene vasi, to si samo ti nekaj domisljas. Dating appi so pa za propalice.
Se opazi, da nisi z vasi.
Gagatronix je izjavil:
Ker ti si pa kmetavz ? Pa ti je to dosezek v lajfu ?
Telbanc ::
Jebal bi. Kaj naj naredim?
Bogi, revček, se sprašujem kaj bi ti nardu na mojem mestu, ko me je kolegica vprašala če bi šla .....sem bil le tiho, ker mi ni blo.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
GummyBear ::
Pa saj niste resni. Tako smo se mi v osnovni šoli prepirali zaradi ene sošolke, na koncu jo je dobil nekdo čisto drugi. Ni se vredno kregati zaradi žensk.
Mimogrede, dopoldne sem bil na kavi z dolgoletno prijateljico. Beseda je nanesla zveze in je omenila, da ima 2 kolegici, ki tudi jamrata, da je pri 30+ nemogoče spoznati moškega. Očitno je spoznavanje postalo globalen problem.
Sem ji takoj rekel, naj mi predstavi ti 2 kolegice, zdaj pa bomo videli, če bo iz te moke kaj kruha. Spoznavanje preko skupnih prijateljev je še zmeraj bolj učinkovito kot kakšen Tinder, Ona-On ali kaj podobnega.
Ne zaklepat teme... mogoče bom imel še kaj pametnega za povedat, ko opravim sestanke (pardon - zmenke).
Mimogrede, dopoldne sem bil na kavi z dolgoletno prijateljico. Beseda je nanesla zveze in je omenila, da ima 2 kolegici, ki tudi jamrata, da je pri 30+ nemogoče spoznati moškega. Očitno je spoznavanje postalo globalen problem.
Sem ji takoj rekel, naj mi predstavi ti 2 kolegice, zdaj pa bomo videli, če bo iz te moke kaj kruha. Spoznavanje preko skupnih prijateljev je še zmeraj bolj učinkovito kot kakšen Tinder, Ona-On ali kaj podobnega.
Ne zaklepat teme... mogoče bom imel še kaj pametnega za povedat, ko opravim sestanke (pardon - zmenke).
Res se mi mladi smilite, mi smo imeli mnogo boljši lajf, ko sem bil mlad smo skoraj vsi zurali po diskotekah, dekleta in fantje plesali cele noči, diskaci so bili nekateri tako nabiti, da si komaj prišel do šanka, tam je bil raj za pecanje, pa to ta pravo pecanje, pogledi, nasmeški, pijačka, ples,... Denarja je bilo polno, imeli smo športne avte GTI, CRX, GSI, BMW... in turali od diskaca do diskaca z bejbami, pa včasih so bili redki policaji, ne tak kot sedaj ko imaš na 50km relacije 3 kontrole.. Se spomnim, da smo po 10 rund kar naprej naročevali, ne vem, privoščili smo si ful... Pa celo noč zurali iz sobote na nedeljo, ob 5 zjutraj pa gasa polni avti pa na morje z bejbami se kopat pa zvečer nazaj domov... Kakšni lepi cajti so to bili....
Gagatronix je izjavil:
Gagatronix je izjavil:
Ker ti si pa kmetavz ? Pa ti je to dosezek v lajfu ?
Ja, s kmetije sem. Kmetavz je žaljivka, podobno kot čefur, edino da kmetje sami sebi ne rečemo kmetavzi, ampak kmetje. Ti pa nisi, pa si morda zato ves čas nasikan 100 na uro.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()
Zate je res škoda besed. :D Prav imaš, kolega, res ne kapiram. Tale tvoja "tekstna naloga" je pretežka, da bi jo razvozlal.
ima 2 kolegici, ki tudi jamrata, da je pri 30+ nemogoče spoznati moškega.
dovolj, da bi si Tinder profil naredile
Kaj je fejk zmanipulirano?
Res je, lahko bi videl kaj več sonca in bil manj na računalniku ..
Res je, lahko bi videl kaj več sonca in bil manj na računalniku ..
Kayzon ::
Dejmo vsi skupaj moci in pomagajmo Blinderu do zenske,ce se skup zdruzimo se lahko vsi njegovi online coachi samo skrijejo pod kavc!
Ajde prvo nam pokazi svoj dating profil pa loh zakrijes obraz in osebne podatke,pa od tam nadaljujemo.
Ajde prvo nam pokazi svoj dating profil pa loh zakrijes obraz in osebne podatke,pa od tam nadaljujemo.
Pithlit ::
Dejmo vsi skupaj moci in pomagajmo Blinderu do zenske,ce se skup zdruzimo se lahko vsi njegovi online coachi samo skrijejo pod kavc!
A ga povabim na kavo? Sicer ma točno 0% šans da mu uspe... ampak who knows?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21004 (17709) | FormerUser |
» | Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13142 (9859) | oemdzi |
» | Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 12190 (7426) | cryptozaver |
» | Prevaran (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 17023 (10461) | Nejc Pintar |