» »

Varanje - Kje se začne?

Varanje - Kje se začne?

«
1
2

Stepni Volk ::

Recimo, da ste zagrizeni Linux-ovec... in enkrat zaštartate Win na vašem računalniku... je to varanje?
Ali pa greste k prijatelju in tam zaštartate Win? ... je to varanje?

In še bolj človeška stran, kje se začne varanje med moškim in žensko (v bistvu tudi dva različna OS)... oz. med dvema partnerjema.. kje je vaša meja:
- ko misliš na drugega?
- ko sanjaš o drugem?
- ko z drugim govoriš?
- ko si z drugim dopisuješ (snail-mail, email, SMS-i)?
- Chat-aš?
- na skrivaj Chat-aš?
- skrivno dopisvoanje (snail-mail, email, SMS-i)?
- ko se drugega dotakneš?
- ko drugega poljubiš?
- ko se greš vse razen koitusa?
- samo enkrat ga "zaštartaš": one night stand?
- samo dvakrat seksal?
- samo trikrat?
- samo enotednesko razmerje?
- samo nekaj mesečno?
- samo leto?

meatwaad ::

Jaz imam rad Linux ampak uporabljam Windows enostavno zato ker imam tam veliko aplikacij in ne, open source se ne ponuja nadomestila za aplikacije ki jih potrebujem.

urkoman ::

:) Stepni Volk, teb se je zmesal od tega Linuxa :=)
Priporocam kako non cyber bejbo in mal sprehoda po naravi, bivši profesor in hkrati legenda Vegove, Klopčič bi pa reku: fnt, ko ne mores vec razmislat, kak jabuk pojej in kos cokolade...

brutal
Urko Žurko

Stepni Volk ::

urkoman - saj tema ni Linux, temveč o varanju, kje se začne... očitno smo pri OS-ih zelo felksibilni (čeprav potem v forumih fanatično navijamo za eno ali drugo stran)...
Ste fleksibilni tudi pri izbiri človeškega partnerja?

Thomas ::

Tale primerjava z operacijskim sistemom ni tako slaba. Ljudje iščejo pri ljudeh nekaj podobnega, kot pri operacijskih sistemih. Protokol odzivov na izzive. Poleg hardwarea - oziroma wetwarea.

urkoman ::

Če bomo tko nadaljeval, bodo bejbe (se opravičujem Windowsi, ker če bi reku Linux, bi pomenil da so odprtokodne-v prenesenem pomenu pa naj si vsak po svoje razlaga) tipi kot grafične kartice, ki jih bo potrebno menat ob vsaki noviteti. Vse bo samo odvisno od GB oz TerRA Byte-ov (po domac dnara). No tega mamo ze malo morje ampak treba je delat na tistih izjemah, kvaliteti, ki je pomembna za nadalnji razvoj družine.
Urko Žurko

kopernik ::

Hehe, open-sourced bejba vs. closed-source bejba :)) Take your pick

BigWhale ::

Varanje? Kje je meja? Odvisno od dveh partnerjev, kako jo definirata. Pravila pa ni.

Vesoljc ::

@urko
se vidi, da si ze pol leta brez dozice, hehehe


se pa strinjam z BW-jem
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Tear_DR0P ::

za mene se varanje prične s skrivanjem in lažjo. Če partnerju govoriš da ga ljubiš - imaš rad, v resnici pa ti je ljub njegov denar ali status ali pa ga imaš samo zato ker jih imajo tudi drugi, potem je to varanje. Varanje je tudi če partnerju govoriš kako dober je seks z njim/njo, potem pa greš k sosedi, ker ona pogoltne.
Pač ferpley ni varanje. Če pa partnerki poveš, da ti seks z njo sicer ugaja, samo da soseda pogoltne in greš zato rajš k njej po blowjob, pol pa to ni varanje. Smeta pa bit obe upravičeno užaljeni.

Če se imata (e) s partnerjem(ji) zares rada(i), potem nihče ne more stopit med vaju(vas). Lahko samo skoči skozi zvezo.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

vrtnyka ::

Varanje uh ....;)
Ne maram tega ! Je pa odvisno od osebe ane :) :D

- ko sanjaš o drugem? - napol varanje :)
- na skrivaj Chat-aš? - napol varanje :)
- skrivno dopisvoanje (snail-mail, email, SMS-i)? - napol varanje :)
- ko drugega poljubiš? - Varanje ( poljub za rd ne steje) :)
samo enkrat ga "zaštartaš": one night stand? - Varanje
Pa a ni 1x ze dovolj? :\ V bistvu, ce mas fanta/punco nimas z drugimi kej pocet in imet razen prijateljstva. :P

Lupckas, bozas in ostale stvari lohk sam svojega fanta/punco. Je pa kot sm rekla...odvisno od sebe, to kar sm zgori nastela je nekaj primerov kaj jaz jemljem pod varanje.

Tear_Drop . Pač ferpley ni varanje. Če pa partnerki poveš, da ti seks z njo sicer ugaja, samo da soseda pogoltne in greš zato rajš k njej po blowjob, pol pa to ni varanje.
Ce bi men to fant reku, bi mu rekla, pol pa sosedo imej :)

Je pa res, da, ce si z partnerjem, da sprejmes vse njegove napake, vse sibke tocke, slabo voljo, tecnobo in vse. Saj niso vsi dnevi cudoviti in enkratni. Pac nihce ni popoln s tem, se moramo vsi nauciti ziveti. Pa se neki ... za varanje sta vedno kriva dva, ce nekdo skoci cez plot je ze mel razlog zato, ceprav skakanje cez plot ni prava resitev. Prava resitev je pogovor in skupno resevanje tezav! :P :)) :D
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: vrtnyka ()

urkoman ::

@Vesoljc
A si upas ti povedat kolk casa si brez dozice?
Se mi je zdel.... :)) :D

Kar se pa mene tice, cakam na nov OS, baje neki na dolgih nogah pa precej potrebno, pravjo mu tut LongHorn, hehehe
Urko Žurko

Vesoljc ::

upam, 2 dni...

longhorny?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

urkoman ::

To je sicer druga tema...
Hočem vrtnyka za ženo :))
Če boš kdaj iskala moškega ki bo samo tebe ljubčkal in te božal, ter stiskal, mi piši. Malo je takih zvestih punc, za katere je že tale chat na pol varanje. Tko da te bom razumel, če ne boš nič odpisala, pač ne želiš svojga polovično varati.
Urko Žurko

vrtnyka ::

Mene ne mores imeti za zeno:) Je srcek ze oddan =P :D :D :D :D :D
Pa forum je drugo .. ni blo navedeno ali chat za dva npr na ircu ali pa chat tukaj na javnih forumih, kajne ? :\ :\ :P

"Če boš kdaj iskala moškega ki bo samo tebe ljubčkal in te božal, ter stiskal, mi pisi."
Sem ze nasla takega :D :D :D :D :D
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: vrtnyka ()

urkoman ::

vrtnyka ljubezen je vecna dokler traja, zapomn si to :D

A pol se chat deli tudi na podzvrsti, recimo en javni chat kot je ona-on tudi ne spada pod polovicno varanje. Irc je pa ze kriticen. :D
Prosim ce se ti da opredelit kateri chati spadajo pod varanje, da mi ne bo pol katera bejba tezila da jo varam preko tipkovnice.

Hvala
Urko Žurko

vrtnyka ::

Urkoman : kako pa to, da potem velja oz bom rekla, da se govori, da prvega partnerja nikoli ne pozabimo, ceprav zveza ne traja vec ? ;)
Ja seveda je vec vrst pogovorov ? Lahko se naprimer dva pogovarjata iz oci v oci, preko telefona, preko forumov kot midva sedaj, lahko se na ircu na javnem kanalu, lahko se na ircu v private okencu, lahko se na msn-u......:))
Ce ti bo pa ksna beyba tezila mi bos pa ze napisal kej takega cesar mi nebi smel :D :P
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: vrtnyka ()

urkoman ::

vrtnyka:

To se samo govori :D jest se vseh svojih spomnim, vec ali manj v lepem spominu druge malo manj, nobene pa ne sovrazim. Nimam pa zato posej predalcka za prvo ljubezen, to pac ne drzi. Ce hoces, se bos vseh spomnil-a.(velja za vse, razen za tiste k majo spomin kot ribice, ti pa ne vedo vec o cem se pogovarjamo :D :D)

Ce ti bo pa ksna beyba tezila mi bos pa ze napisal kej takega cesar mi nebi smel :D :P

Samo bojim se ce bom o tem teb pisu, da jo bom s tem prevaral :P ampak cist mal 1 majhno polovicko.
Urko Žurko

vrtnyka ::

Vidis, k ne beres! Ti, ti !:)) Jaz sem napisala, da je to nekaj primerov, ki jih jaz stejem pod varanje ! A zdej, ce jih jaz stejem jih pol kr vse zenske stejejo ?:\ :P

Drugace pa, ja sej sva javno, ne moreva nic skrit, ce bos sel pa predalec, bos pa vedu =P:D>:D
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: vrtnyka ()

urkoman ::

vrtnyka naju bodo se moderatorji za usesa, uporabljava forum za klepet. Kaj pa kaka moderatorka prav na to, a je to varanje?

ps. vrtnyka pridna bodi
Urko Žurko

vrtnyka ::

Hehehehe. Ja sej sva lohk tud tih zarad mene, sam pol ne vidm pomena foruma =) Ze tko redko, kej napisem, da si usaj dons dam mal duska =):P Drugace pa, ce se bojo kej kregal, bom rekla, da si vsega ti kriv >:D Pa zakaj samo moderatorka, kaj pa ksn moderator ? :\

P.S. Jaz sm zmeri pridna :P :D
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: vrtnyka ()

DominusSLO ::

pojdita se varat in polvarat raje na zasebna sporočila, irc ali kakšen messenger...

jype ::

Bah, ce je "sanjanje" o drugem varanje, potem pa res ne vem kaj mi se preostane.

Freedom of thought je pa minimalno, kar zahtevam, da se mi sploh zdi vredno bit visje razviti sesalec. V "mentalno varanje" ne verjamem. Domisljija je pac ena redkih reci, ki so kolikor toliko svobodne. V tem ne vidim nic slabega.

Po moje lahko v mislih pocnes vse. Saj se (obicajno) ne odpoves varanju zato, da se ne bi nalezu cesa, ampak zato, ker noces prizadet nekoga, ki ga imas rad. Seveda se najdejo ljudje, ki po tem sklepajo, da ce partner nic ne ve, potem varanja ni bilo, ampak vsak za svojega partnerja zelo dobro ve, kaj tolerira.

"na skrivaj" chatanje, hja, ce moji najboljsi kolegi zaupajo meni, to ne pomeni da zaupajo tudi moji deklici. K sreci moja deklica ni tako nerazumna, da bi mi zaradi tega kaj ocitala, jaz pa tudi poskrbim, da ne zlorabljam njenega zaupanja.

Jaz se tudi spomnim vseh, v katere sem bil zaljubljen, pustil pa nisem se nobene. Preden sem se "zapletel", sem zelo temeljito premislil, ker je razhajanje pac naporno in upam da ga ne bom nikoli dozivel.

Razumem, da imajo nekateri potrebe po fizicnih avanturah, ampak meni vse to nudi tisto vesolje, ki ga imam v glavi. Zunaj glave se trudim, da ne bi povzrocal bolecin, se posebej tistim, ki jih imam rad. Vcasih to pac spodleti, ampak (mogoce tudi zato ker sem popoln abstinent) vseeno se mi ne dogaja, da bi varal (niti ponesreci, niti po nacrtu).

vrtnyka ::

Mislim, da sva se narobe razumela glede sanjanja....:\ Jaz sem imela v mislih tisto sanjarjenje, ko se ti po glavi podijo misli o neki drugi zenski ali o nekem drugem moskem, npr sredi dneva :\ ?
Domišljija je etaq nekaj takega cesar ne moremo nadzorovati ali pa spreminjati. ;)

Glede skrivaj chatanja, sem tudi rekla, da je odvisno od osebe. Jaz sem zelo ljubosuma. In zaupam fantu 100 % samo ne vem .... ne morem si pomagat :D Tudi, ce bi ga ujela pri tem, nebi rekla, da me vara, samo uzaljena bi bila zakaj se ni rajsi pogovoril z mano, ce ga kaj muci.:\

Razhajanje je res naporna stvar, se tezje je, ce bivsi partner/ica tega noce sprejet. :\
Glede vsega temeljito premislil ? :\ Bravo, meni, ko srce podivja ne zmorem niti razmisljati hocem samo imeti to osebo, ne glede na vse ;)

Fizicne avanture, hm...:) Jaz sem se vseeno za sprehod v dvoje z roko v roki pa naj bo to po plazi ali pa po betonu ;)
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: vrtnyka ()

BigWhale ::

> V "mentalno varanje" ne verjamem. Domisljija je pac ena redkih
> reci, ki so kolikor toliko svobodne. V tem ne vidim nic
> slabega.

Pa ima tudi to lahko svoje meje. Predstavljaj si, da tvoja deklica zacne obozevati in hrepeneti po nekom, magari namisljenem ljubimcu. Pa pride vse skupaj do te mere, da tebe zacne zanemarjati.

To bi jaz ze kvalificiral kot varanje recimo... :)

jype ::

Temu jaz ne bi rekel varanje, kvecjemu nezrelost (ki se jo da obicajno popravit brez bolecin).

Pri odnosu pac ne gre za to kdo bo koga bolj izkoristil. Ce imas (ali pa partner) tak problem, potem se moras temu prilagoditi in si medsebojno pomagati.

Saj vem, da je vse polno majhnih reci, ki lahko jako zoprno zbodejo, ampak bistvo je, da se o takih receh znotraj zdravega odnosa lahko pogovoris in jih uredis.

Tudi daydreaming po moje ni varanje (tega v bistvu ze dolgo nisem pocel, ker nisem cutil potrebe, ko je sla deklica za mesec in pol studijsko v azijo sem se pa kar izdatno vdajal takemu sanjarjenju). Gre pac za polnjenje custvene praznine in ce je ta dovolj velika, potem je zelo fino, da jo lahko s cim zapolnis, medtem ko poskusis v odnosu poiskat tisto, kar manjka, ter zadevo popravit.

Ce to koga prizadane, potem v odnosu z njim/njo pac ne bos tega pocel/a, a tak mentalno omejujoc odnos je zame, kot ze receno, nesprejemljiv. It won't work, I have an exceptionally large mind.

BigWhale ::

No saj, ampak ti zaradi sanjarjenja ne bos zanemarjal svoje drage. To je povsem ok. Ce pa zacne zaradi tega trpet veza, ja mogoce tako 'slovarsko' gledano ni varanje, ni pa stvar ravno v redu...

em, drugic vec, mali se je enih kablov lotil pod mizo... :P

jype ::

Ja. Varanje ~= zanemarjanje, ampak to nima nujno veze s sanjarjenjem, ka li?

BigWhale ::

Ne, saj ne nujno. Lahko ima. Saj pravim, varanje je definirano za vsak par posebaj. Odvisno od partnerjev.

jype ::

Se pravi mali ni pregriznu kabla, al si ze nazaj iz stacune? :)

Ja, tako nekako. Po moje se najbolje, ce vprasas za dovoljenje partnerja. Ce se partnerju to ne zdi varanje, ali pa ce to odobrava (saj ste verjetno gledali Breaking the Waves?), potem v tem ne vidim nobenega problema. Kot receno se varanju ne izogibas zaradi morale in skrbi, kaj bojo rekli sosedje, ampak zato, ker imas nekoga rad in si ne zelis poceti reci, ki bi utegnile temu cloveku povzrociti take ali drugacne bolecine.

Stepni Volk ::

jype, BW - zanemarjanje... Hmm, kaj če ima recimo partner raje alkohol, kot tebe? Je to varanje?
Ker sanjarjenje pri belem dnevu, alkohol, mamila, internet in podobne odvisnosti, posledično zanemarjajo partnerja. Zanemarjanje, pomeni, da nečemu posvečaš več pozornosti... če se umakneš v svoj svet (ekstrem so avtisti), torej varaš partnerja s samim seboj?
Onaniranje?
Ali je besda varanje, mišljena samo za ljudi iz mesa in kosti?
Oz. vara se lahko samo z drugim človekom?

O.K. za smisel debate, odmislimo tehnične pripomočke, sodomijo in podobno človeško "vsestransko" seksualnost... >:D

Hec, če hočeš postaviti mejo "samo" na seksualnost... pa že ne gre...

Thomas ::

What the blip do we know?

Prevedimo tole "varanje" na "imeti spolne odnose"!

Kakšna je stopnja spolnih odnosov med moškim na Severnem in žensko na Južnem tečaju? Blizu 0, pa ne čisto 0.

Če pa se po Nultem poldnevniku oba premakneta na Ekvator, je pa že bližje 1, ni pa čisto 1, pa čeprav opazovalci prisegajo drugače.

Nisem mislil razlagati nič drugega, kot QM.

Stepni Volk ::

varati


1. z določenim namenom zavajati koga v zmoto: varati prijatelja; varati koga z lepimi besedami / varati samega sebe slepiti • videz vara resnica je pogosto drugačna, kot je videti na prvi pogled
2. biti nezvest v zakonu: ženo vara že tri leta / varala ga je s svojim šefom
3. star. goljufati: varati pri kartanju

varati se


1. zaradi napačnega sklepanja, ravnanja ne dosegati tega, kar se pričakuje: varati se pri kupčiji; varati se v ljubezni, upanju
2. biti v zmoti; motiti se: varati se v sodbi; zelo, ekspr. bridko se varate, če tako mislite / ekspr. če me oko, spomin ne vara, sem to dekle že nekje videl
varajoč -a -e: varajoč privid
varan -a -o: varano ljudstvo


Hmm... zanimivo, vedno najdejo šefe :)

Zgodovina sprememb…

jype ::

Saj sem napisal da je zgolj priblizno enako. Kaj pa vem, eni so mogoce dovolj zmesani, da se pocutijo krive, ker koga zanemarjajo, ko grejo na stranisce, drugi pa se toliko bolj, ce obtozujejo partnerja, da je sel na stranisce in se jim ta cas ni posvecal. Tako in tako gre pri vecini nezrelih zvez za neenakovreden odnos, ki je za oba prej ali slej dovolj zoprn, da se razideta.

Ce varanje enacis z "imeti spolne odnose" moras tudi spolne odnose bistveno natancneje definirati, ker ko se premikas proti promiskuiteti postanejo tudi take malenkosti vedno bolj pomembne. Spolni odnos lahko postane celo popolnoma irelevanten: V eni knjigi je ena deklica razlagala, kako se je pocutila krivo, ker je crkljala nekoga, ki ni bil njen partner, ko so se sli orgijo. Spolni odnos je bil OK, izkazovanje naklonjenosti pa recimo nekaj groznega. Stopnja varanja torej ne more biti enaka stopni spolnih odnosov. Gre predvsem za psiholoske pojave obcutkov krivde in na drugi strani jeze oz. ljubosumja.

Ce ima partner raje alkohol kot mene? Jah, jaz se v takem odnosu ne bi pocutil doma. Temu ne bi rekel varanje, bi pa verjetno bezal iz takega odnosa (in to bi scasoma zagotovo vedno bolj bilo varanje, kot ga razumem sam). Ker imam sreco niti jaz niti dekle nimava potreb, ki bi nama hodile navzkriz z odnosom. Lahko bi bila ljubosumna na racunalnik drugega, pa se mi zdi da nisva. Vsekakor uporabe racunalnika (oz. komuniciranje s komerkoli prek racunalnika) ne jemljeva kot varanje (ja, o tem sva ze govorila). Verjetno obstaja vsebina komunikacije, ki bi lahko prizadela drugega, ampak temu se pac poskusava izogibat. Pravzaprav to ni pretirano tezko, sploh ce partnerja en drugega mentalno zadovoljujeta.

vrtnyka ::

jype:
V smislu, draga/dragi a lohk sanjarim o tem in tem ? :\ Probi, pa mi povej kak je slo :D
vrtnyka ma resota rada

Stepni Volk ::

jype - podobno razmišljaš... a je hec, bolj ko razmišljaš, več ti ostane za razmisliti, vedno več je detajlov in situacij (namišljenih in realnih). Poleg tega so tu tudi situacije s katerimi se danes strinjaš, jutri ali nemara čez leto dni, se boš počutil slabo.
Big Whale je to še v najkrajšem paketu povedal: real time dogovor dveh.

Varanje postane tudi nekaj popolnoma drugega, ko ga doživiš. Moja osebna ideja, je, da je kot virus, ko ga "fašeš", ga širš naprej... vsaj po sodeč po dogajanju okoli mene, kar je seveda zelo pristransko, priznam.

vrtnyka - še bolje: tvoj dragi stopi k tebi in poreče: "Grem seksat s sosedo, ampak vedi, da bom ves čas mislil nate!"
>:D

Zgodovina sprememb…

||_^_|| ::

Varanje je vsaka stvar ki jo počneš s tebi simpatično osebo (praviloma nasprotnega spola) in to namenoma prikrivaš svojemu partnerju. Tako nekako sem si jst to zdefiniral.

Stepni Volk ::

Črtica mož... potemtakem, v primeru, da si mi ti popolnoma NE-simpatičen in se dava dol (samo teoretično rečeno), to ni varanje?

||_^_|| ::

eh, sm vedu da se bo nekdo v detajle zapiknu. Jst se načeloma z nesimpatičnimi ljudmi ne dajem dol>:D
prilagodi si "izrek" po željah.

Stepni Volk ::

Alkohol, droge, pozna ura, pa iz nesimpatičnih ljudi delajo simpatične in so torej siva eminenca varanja?
Pupet master-ji so tako neizživete sanje... :)

jype ::

Vrtnyka:nazadnje, ko sem se o tem z deklico pogovarjal, je slo zelo dobro, hvala. Aja, no, da ne bo zgledalo kot da sem vprasal tisto, kar si ti namignila... Jaz sem vprasal "o cem ti rada sanjaris?" (iz konteksta pa je bilo ocitno, na kaj sem takrat mislil). Pa sem zvedel, pa imel sem priloznost tudi razlozit, o cem jaz. Pa ni bilo nobene tezave.

Volk: ja, tako kot si rekel. Tudi ce paradajzovo solato blazno rad jes in jo jes 10 let, je mogoce po 10 letih ne bos vec maral, ali pa jo bos maral se naprej. Komunikacija je v vsakem odnosu pac nekaj, brez cesar ne gre prav dolgo (tak ne-odnos z zelo pomanjkljivo komunikacijo sem ze imel, seveda pa mu ne bi mogel rect "zveza", ker nikoli ni prislo do mehanskega stika).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Tear_DR0P ::

OK sanjarjenje smo že skor obdelal. Kaj pa poljubljanje - pa tle ne mislim zdej za rojsten dan in podobne praznike.
Al pa drgnenje. Pride do hude žurke, folk je dost dobre volje in se grejo twisterja :D
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

vrtnyka ::

Stepni Volk wrote :
"vrtnyka - še bolje: tvoj dragi stopi k tebi in poreče: "Grem seksat s sosedo, ampak vedi, da bom ves čas mislil nate!" >:D"

Boljse, da mi ne naredi tega.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Jype: Pol mas zlo razumljivo deklico, jaz bi znorela pomojem ;) :D

Jype nimam nekih velikih zelja, da bi sanjarila o nekom, za katerega vem, da ga nebom nikoli imela oziroma za nekom, ki sploh ne ve, da obstajam :) To sem delala kot najstnica kar pa sem na sreco prerasla. :P Rajsi kot sanjarjenju se posvecam fantu in vse kar imam in znam vlozim v najino zvezo. Se mi zdi to boljse. ;)

Tear_Drop : Twister ni nc slabega, pri poljubljanjanu pa, cim uporabis jezik varas. Usaj jaz to tako smatram. :\
vrtnyka ma resota rada

Stepni Volk ::

vrtnyka - poljubljanje po vsem telesu, seveda brez uporabe jezika, te torej ne moti?

vrtnyka ::

Ce me fant al kdo drug ? :D

Mislim, da sem bla ze dost jasna v zgornjih postih, do kam grem s prijateljem in od kod naprej grem s fantom :D
vrtnyka ma resota rada

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: vrtnyka ()

Stepni Volk ::

Tvoj fant počne poljubni osebi, seveda brez jezika... ino tebi žarnica ne pregori?

vrtnyka ::

Ja, ce bi blo za rojstni dan, potem ne. Sej za rojstni dan je normalno, da das lupcka na vsako stran lupcka in enega na usta :\
Ce pa ne, potem pa normalno, da bi znorela ;)
vrtnyka ma resota rada

Stepni Volk ::

Kaj pa čisto navaden ljubček na lička tvojega fanta(brez jezika), osebi, ki se vidno "pali" nanj?
Ali variacija: bviši... oz. ženski za katero veš, da se je nekoč grelo njegovo srce in še kaj...

vrtnyka ::

To nebi znorela ;)
vrtnyka ma resota rada

Myth ::

Najbolje da omenite da je to bolj privat chat. Bomo vsi srečni mimo te teme šli. Ne pa da takšne "bedarije" berem. Pa ko sem že mislil, da bom spet eno konkretno temo prebral na varanje. :P
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kaj bi vi storili če bi vas partner varal? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17527615 (23083) Gandalfar
»

How much is too much? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11816676 (13533) figula
»

Prevaran (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19015986 (9424) Nejc Pintar
»

Varati ali ne varati? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
919147 (7006) Myth

Več podobnih tem