Forum » Loža » Ženske
Ženske
Blinder ::
Če bi bilo po moje bi že zdavnaj bilo onemogočeno gargantixu, da smeti to temo.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Miki N ::
Ja samo Gagi je tudi malo prestar za to temo. Častno bi bilo od njega, če bi se samoizločil.
Gagatronix ::
Če je fant punci všeč bo ona dobre volje, mogoče nasmejana. Obratno ne vem če glih gre, to bi bilo, da če jo nasmeješ da ji postaneš všeč. Poglejte ta kratek izsek videa, punca je tako vesela, da jo je na ulici ustavil lep fant:
GummyBear ::
Če je fant punci všeč bo ona dobre volje, mogoče nasmejana. Obratno ne vem če glih gre, to bi bilo, da če jo nasmeješ da ji postaneš všeč. Poglejte ta kratek izsek videa, punca je tako vesela, da jo je na ulici ustavil lep fant:
Saj coachi lepo pravijo: Na prvem mestu je videz, sledi mu tvoja pozicija v družbi, šele potem so na vrsti materialne stvari (premoženje), samo na coache se v tej temi vsi požvižgate.
Smisel za humor v tem primeru spada v 2. kategorijo - nastop oz. pozicija v družbi, torej kako se znaš ti kot posameznik obnašati, kako te družba dojema itd.
Tudi jaz bi bil vesel in nasmejan, če bi me nepričakovano ustavila kakšna simpatična dama.
Mercier ::
Brian: I'm not the Messiah! Will you please listen?! I'm not the Messiah, do you understand?! Honestly!
Woman: [pauses] Only the true Messiah denies his divinity!
Brian: What?! Well, what sort of chance does that give me?! All right, I am the Messiah!
Crowd: He is! He is the Messiah! [bow]
Brian: Now, FUCK OFF!!!
[Silence]
Arthur: How shall we fuck off, oh Lord?
Brian: What?! Well, what sort of chance does that give me?! All right, I am the Messiah!
[Silence]
Brian: I'm not the Messiah! Will you please listen?! I'm not the Messiah, do you understand?! Honestly!
[Silence]
Vidiš Mercier, ta humor je čisto preveč giki za babe. Saj niso neumne, samo določenih for pač ne štekajo. Tako da brez pitona na zmenkih ... prihrani ga raje za nadaljevanje doma!
Ja, eni tle mislite da ste bozji dar clovestvu, medtem ko ste v resnici navadni bizgeci.
Kvatebrigic ::
[Silence]
Če najdeš tako ki tole šteka jo takoj uženi!
Zdej se bo seveda uglasila Pithlit da ona šteka še precej bolj kompleksne štose in to med tem ko meša lim za ploščice...
Good luck!
[Silence]
Vidiš Mercier, ta humor je čisto preveč giki za babe. Saj niso neumne, samo določenih for pač ne štekajo. Tako da brez pitona na zmenkih ... prihrani ga raje za nadaljevanje doma!
That kinda narrows it down to Mujo&Haso and freestyle, but I'm only proficient in Mujo&Haso. :(
zodiak ::
Kvatebrigic je izjavil:
[Silence]
Če najdeš tako ki tole šteka jo takoj uženi!
Zdej se bo seveda uglasila Pithlit da ona šteka še precej bolj kompleksne štose in to med tem ko meša lim za ploščice...
Good luck!
Nadaljevalna stopnja, član Slotecha ma zmenku:
"Poslušaj punči. Lahko si Pitona skupaj ogledava, lahko v njem kaj sprogramirava ... lahko pa se z njim tudi poigraš."
Punči ? Resno ? Da bi te vsaka ženska, ki ji rečeš punči zašamarila kot budalo kakršna si.
socialec ::
Igranje s pitonom (kodo ali kačo ali kar hlačnim) je pa najbrž ne bo motilo, ker bo dovolj frapirana nad punči?
Če pač odmislimo nesorazmernost šamarjenja nad nagajivo prispodobo.
:D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()
Gagatronix je izjavil:
Madona ste prizadetki s temi "coachi"
Ne pravim, da jim je treba vse verjet, ampak večina jih ima stvari kar dobro naštudirane.
Včasih se na videz logične stvari v praksi sploh ne obnesejo in ti situacijo še poslabšajo. Če ne veš, kako ženska dojema situacijo, boš igro hitro zaključil - vrtel se boš v krogu neuspeha, ne da bi sploh vedel, da nekaj delaš narobe. Zato je pomembno, da ti stvari razloži nekdo drug, ki razume, zakaj je neki drugi pristop boljši od tvojega. Ne rabiš zaradi tega biti "coach", ampak če veš kakšna so pravila igre danes (ne leta 1990), lahko tudi ti ostale "coachaš".
In kot so že napisali: Včasih se je na zmenke nosilo kondome, danes je problem dobiti že 2. zmenek (kondome potrebuješ šele po nekaj zmenkih). Dokaz, da se stvari spreminjajo.
Igranje s pitonom (kodo ali kačo ali kar hlačnim) je pa najbrž ne bo motilo, ker bo dovolj frapirana nad punči?
Ok, ok, priznam. To s "punči" je bilo neprimerno - se oproščam. Ampak drugače pa ne vem, zakaj se eno sodobno dekle ne bi poigralo z razvojem pitonskih vtičnikov? Sploh, če obvlada.
socialec ::
Ja ne vem jaz, kako bi to ona interpretirala, saj pravim. Če bi videla glavni problem v punči in te že tam oklofutala, si glede pitonskih vtičnikov na varni strani. Mogoče pa bi te mahnila dvakrat, enkrat za punči, drugič za igranje s pitonom :D
Šamar se popije. No biggie. Če pa ti na naslednjem zmenku kakšna iberomikana podari Ogenj, rit in kače niso za igrače, potem si res ostal na suhem.
Šamar se popije. No biggie. Če pa ti na naslednjem zmenku kakšna iberomikana podari Ogenj, rit in kače niso za igrače, potem si res ostal na suhem.
"Če ogenj, rit in kače niso za igrače - potem je treba pač drugače!"
denabiker ::
Jaz pa ne razumem žensk - prijateljic, ko te hočejo, pa imaš doma družino....razmišljal sem, ali je to kaj v zvezi z dokazovanjem, da je boljša in da je sposobna dobiti ali so ljubosumne, na vse to kar imaš - družinsko življenje, ker ona pa tega nima.
Pa tudi, ko razmišljam v moji mladosti, ko sem bil v zvezi, pa bi lahko s večinoma njenih prijateljic ga zasral, ko sem pa bil samski, pa tega ni bilo, da bi se kar ponujale.
Meni osebno mi na kraj pameti ne pride, da bi hotel oz. da bi pecal na nek način od prijatelja žensko, pa tudi če je seksi in fajna kot osebnost za znoret.
Pa tudi, ko razmišljam v moji mladosti, ko sem bil v zvezi, pa bi lahko s večinoma njenih prijateljic ga zasral, ko sem pa bil samski, pa tega ni bilo, da bi se kar ponujale.
Meni osebno mi na kraj pameti ne pride, da bi hotel oz. da bi pecal na nek način od prijatelja žensko, pa tudi če je seksi in fajna kot osebnost za znoret.
Eduardo ::
Zakaj bi bila zadaj neka pravila? Zna biti dosti bolj simpl logika.
To, da te gledajo njene frendice je verjetno samo stvar slučajnega marketinga. Ker imaš bejbo v krogu kdaj slišijo o tebi itn. Če te ni v krogu pozbijo, da obstajaš. Verjetno so samo potrebne, ljubusumje pa bi verjetno prišlo, če bi se zapletel. Zato zna sklep glede na kakšne znane razvite situcije biti napačen.
Mene je prvič presenetilo njihovo varanje, ko sem bil med 25 in 30 in ultrafit. Aktivno pecanje s strani poročenih skoraj odcvetelih mladih mamic in posredno pecanje odcvetelih 40+. Če si fit in ti je vseeno, da bejba nekoga vara, ti garant ni dolgčas. Samo nekako moraš biti na marketu, v njihovih mislih.
To, da te gledajo njene frendice je verjetno samo stvar slučajnega marketinga. Ker imaš bejbo v krogu kdaj slišijo o tebi itn. Če te ni v krogu pozbijo, da obstajaš. Verjetno so samo potrebne, ljubusumje pa bi verjetno prišlo, če bi se zapletel. Zato zna sklep glede na kakšne znane razvite situcije biti napačen.
Mene je prvič presenetilo njihovo varanje, ko sem bil med 25 in 30 in ultrafit. Aktivno pecanje s strani poročenih skoraj odcvetelih mladih mamic in posredno pecanje odcvetelih 40+. Če si fit in ti je vseeno, da bejba nekoga vara, ti garant ni dolgčas. Samo nekako moraš biti na marketu, v njihovih mislih.
Izjasnite se že, no! Tule se ubijamo, da namozgamo vsaj nek način, pa se bo izkazalo, da se še poročenih otepate. Mam jaz kaj pametnejšega za počet.
vprašaj gargantronixa, on sigurno ve
sci3nc3 ::
Izjasnite se že, no! Tule se ubijamo, da namozgamo vsaj nek način, pa se bo izkazalo, da se še poročenih otepate. Mam jaz kaj pametnejšega za počet.
Razen mene, ne vem, če se kdo drugi še kaj otepa. :D Sicer pa sem vam že svetoval, da stopite skupaj in dorečete:
1. Kdaj in kje so možnosti dobitka največje
2. Kako jo spraviti v smeh (kakšne šale za tiste, ko niste good-looking)
3. Teme oz. vprašanja za prvih nekaj zmenkov
Saj to. Da pa še slastnih milfic nočete je pa ... "norca iz belega kruha" se delate! :(
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Saj to. Da pa še slastnih milfic nočete je pa ... "norca iz belega kruha" se delate! :(
Sej ne rečem, da nikoli nisem in ne bi belega kruha, ampak zame je svež velik plus.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Eduardo ()
Kayzon ::
Razen mene, ne vem, če se kdo drugi še kaj otepa. :D Sicer pa sem vam že svetoval, da stopite skupaj in dorečete:
1. Kdaj in kje so možnosti dobitka največje
2. Kako jo spraviti v smeh (kakšne šale za tiste, ko niste good-looking)
3. Teme oz. vprašanja za prvih nekaj zmenkov
Tole se bere kot komedija
Pithlit ::
Aja... Now it all makes sense. To vam brani da bi si sixpack zrihtal.
Life is as complicated as we make it...
Samo ste res opice, ce samo na spolnost mislite, kot da je to be-all end-all stvar na svetu.
hamez66 ::
crocodile ::
Gagatronix je izjavil:
Samo ste res opice, ce samo na spolnost mislite, kot da je to be-all end-all stvar na svetu.
Kje pa, moja spolnost se je iztekla tako kot moja mladost. Z moškimi seveda ne mislim biti intimen...
Bolj se sprašujem, koliko je sploh samskih žensk med 30 in 37 letom in so še pripravljene karkoli imeti (seks lahko tudi izključim, saj sem že navajen).
Če pogledaš neke online spoznavne servise, je gor za cel planet moških, z vseh možnih krajev. Če velja pravilo, da nas je moških in žensk enako, kje so potem vse te ženske? So si namesto moškega omislile žensko ali so samske? Če so samske in v iskanju, kje in na kakšen način iščejo moškega zase?
Me prav zanima, če gargantronix ali kakšen drugi samoklicani poznavalec tle bo znal odgovirit na zgornja vprašanja
Pithlit ::
Bo že moral. Ker meni (pa nobeni drugi) itak ne verjamete. Bo Telebanc vskočil pa vam razložil.
Life is as complicated as we make it...
Tinder na začetku pokaže tvoj profil mnogim puncam. Potem pa, če je tvoj profil uspešen, ga prikazuje dalje, če te malo punc lajka pa ga redkim tudi prikaže. Jaz v zadnjih dveh letih nisem imel več matchov na Tinderju.
Ashrack ::
Gagatronix je izjavil:
Kdor premalo sexa bo verjetno zensko hotel samo zaradi sexa. Ko pa sex postane rutina pa ugotovis da je zenska se veliko vec kot luknja.
....
Gagatronix je izjavil:
Kdor premalo sexa bo verjetno zensko hotel samo zaradi sexa. Ko pa sex postane rutina pa ugotovis da je zenska se veliko vec kot luknja.
To rešiš na tak način, da najdeš žensko, ki išče avanturo. Pričakuj, da bo ženska pričakovala nagrado (evre) v zameno za seks, ampak izbire na tem področju je kar nekaj (od 20-letnic do 40-letnic). Komur je res do seksa, to lahko zelo hitro dobi. Drugo je, če se zapletaš z žensko, ki išče resnega partnerja (tu je večina samskih), v resnici pa želiš samo čim prej seksat. Potem moraš biti pripravljen na ukvarjanje z žensko in možnost, da boš pri njeni selekciji izpadel.
Še zmeraj pa mislim, da moški, ki je dolgo časa samski, se nekako navadi in sprijazni s pomanjkanjem spolnosti. Tak ponavadi seks ne postavlja na prvo mesto (če bi ga, bi to rešil drugače), ampak si žensko želi še zaradi česa drugega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21004 (17709) | FormerUser |
» | Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13142 (9859) | oemdzi |
» | Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 12190 (7426) | cryptozaver |
» | Prevaran (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 17023 (10461) | Nejc Pintar |