Forum » Loža » Ženske
Ženske
D3m ::
če je fant star 18-19 let in še ni izkusil seksa je z njim nekaj narobe.
Če pa pri 14-tih dalje je pa mojster al kako?
Malo si smotano napisal. :D
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
Kayzon ::
Blinder jih itak strelja ze od samega zacetka te teme,ve ocitno to kar mu "online coachi" povejo.
Eduardo ::
Dejansko če odmislimo ženskega telesa in tistih luknjic ki jih ima oz. 1 specifične, dejansko ženske prinesejo v partnerski odnso mnogo manj kot moški, so čustveno MANJ stabilne imajo več hormonskih nihanj in so tudi bolj nagnjene k zapravljanju...
Saj veš, da s tem opisuješ zgolj svojo izkušnjo? Manjka da ena bejba reče, da so tipi slabši, ker so bolj nagnjeni k samomoru, alkoholizmu in kriminalu.
kakšno mojo izkušnjo, to je izkušnja veliko ljudi ne samo 1 osebe...
v povprečju so ženske bolj čustvena bitja, bolj nihajočih hormonov in volje ter občutkov... zato je tudi z njimi težje debatirat v povprečju... to je jasno.
Kdo pa pravi, da si samo ti v takem zosu? Pa sej ti ni treba ponavljati, da ne znaš z ženskami.
Mato989 ::
Kdo pa pravi, da si samo ti v takem zosu? Pa sej ti ni treba ponavljati, da ne znaš z ženskami.
Daj daj, white knight nehaj se prilizovat tukaj ne boš nobene impresioniral s tvoj simp mentaliteto in obrazlagami...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Eduardo ::
Daj daj, white knight nehaj se prilizovat tukaj ne boš nobene impresioniral s tvoj simp mentaliteto in obrazlagami...
Kaj pa je pri meni white knight-isch? Sej jih ne hvalim. Ti pa dejansko ponujaš neko klasično tarnanje. Pa ti nisi resen če misliš, da je to nek kompleksen pomislek? Ti v tem pogledu predstavljaš nekje 99% razmišlajnja tipov IQ pod 100. Pa ne rečem, da drugi tega ne poznamo, samo pač ne omenjamo nekaj tako očitnega in hkrati neuporabnega.
Telbanc ::
Kaj hoces povedat,da mas rad moske?
Pa sej s tem ni nič narobe.
Itak da ni, vsakemu svoje. Sploh tole je poučno branje zate.
https://www.logicno.com/zivotni-stil/is...
"Često, dok je antibioticima trebalo vremena za djelovanje, nosio sam ženske maxi-uloške s unutarnje strane gaća.
Isprva sam se sramio zbog toga, sve dok mi prijatelj nije ispričao o svom ljubavniku, muškarcu za kojega sam mislio da je primjer brutalne muževnosti. Iako je sada ekskluzivno insertivni, kao ozbiljan bodybilder, mora u teretani nositi pelene za odrasle, jer mu sada svaki napor izaziva spontano pražnjenje crijeva.
Ipak sam ostao uglavnom neustrašiv, samo što je kontinuirano ispiranje moga tijela kroz dijete i klistiranje nadraživalo donji probavni trakt, uzrokujući mi ono što je proktolog opisao kao “spastičko debelo crijevo”. Višekratno sam varirao između teške konstipacije i bolnih grčeva s užasnim proljevom. Da se situacija još pogorša, brijanje analnog područja učinilo je kožu izbrazdanom i podložnom infekciji.."
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Miki N ::
Telebanc ... eni bolj pozno kosimo, tako da prosim, malo uvidevnosti do sočlanov s takimi.
Pa tako dobro se je odvijala debata.
Pa tako dobro se je odvijala debata.
Kayzon ::
Kaj hoces povedat,da mas rad moske?
Pa sej s tem ni nič narobe.
Itak da ni, vsakemu svoje. Sploh tole je poučno branje zate.
https://www.logicno.com/zivotni-stil/is...
"Često, dok je antibioticima trebalo vremena za djelovanje, nosio sam ženske maxi-uloške s unutarnje strane gaća.
Isprva sam se sramio zbog toga, sve dok mi prijatelj nije ispričao o svom ljubavniku, muškarcu za kojega sam mislio da je primjer brutalne muževnosti. Iako je sada ekskluzivno insertivni, kao ozbiljan bodybilder, mora u teretani nositi pelene za odrasle, jer mu sada svaki napor izaziva spontano pražnjenje crijeva.
Ipak sam ostao uglavnom neustrašiv, samo što je kontinuirano ispiranje moga tijela kroz dijete i klistiranje nadraživalo donji probavni trakt, uzrokujući mi ono što je proktolog opisao kao “spastičko debelo crijevo”. Višekratno sam varirao između teške konstipacije i bolnih grčeva s užasnim proljevom. Da se situacija još pogorša, brijanje analnog područja učinilo je kožu izbrazdanom i podložnom infekciji.."
Ne bom klikal linka ampak a so not omenjene plenice? Ker to sem ze veckrat prebral da bottomi rabijo haha,pa tud a***** črvi se dostkrat omenjajo
GummyBear ::
Kolikor vem ni nobenega pravila kdaj bi moral kaj dosežt.
če je fant star 18-19 let in še ni izkusil seksa je z njim nekaj narobe. Ali neprivlačen, ali pretirano sramežljiv. Tako se tudi začne slabo počutje in kasneje depresija
imaš tudi ljudi, ki se spolno niso pripravljeni zbližati.
nisem še slišal, da bi obstajal kak tak samec. Mogoče je kakšen, ampak so bolj redki kot pedofili. Na lestvici prioritet moških je na prvem mestu intimnost s puncami. Kasneje pride vse ostalo.
Saj sem ti napisal nekaj točk, zakaj so nekateri dolgo samski ali pri 30+ brez izkušenj z žensko. Enako velja tudi za ženske. Tudi ne verjemi vsega, kar slišiš - zaradi družbenih pritiskov ljudje ne govorijo po resnici. Resnico boš dobil v anonimni obliki, in sicer na kakšnem forumu. Daj malo pobrskaj pa boš videl koliko je takih primerov.
Danes se pojavlja neko mnenje, da se v resnih zvezah ne splača biti. Domnevne razloge za to lahko poiščeš tudi v tej temi. Najbrš si že koga slišal reči: "Je lažje, hitreje in ceneje, če si ga vržem na roko, kot pa če si za to omislim žensko." In enako velja tudi za ženske - se raje sama zadovolji, kot da bi hodila na dejte in spoznavala tipe, ki ji niso dorasli.
Gagatronix ::
Ce svojo celotno osebnost (ali pomanjkanje le-te) osnujes samo na spolnosti, potem je razumljivo, da se ti ukvarjanje z resnimi zvezami zdi brezveze.
crocodile ::
Dajte mi povedat nekaj glede zmenkov:
Coachi pravijo, da ženska največ zanimanja pokaže z "nenamernim" dotikanjem. Hkrati pa se med pogovorom žensko gleda v oči. Zdaj če se gledava v oči, potem to pomeni, da sediva vsak na eni strani mize. Kako se te ženska lahko "nenamerno" dotakne, če je vmes miza? To bi bilo razumljivo, če bi sedela oba na isti strani mize. Za mizo je to "nenamerno" dotikanje problem realizirat. Ali sem samo jaz narobe razumel? Drugo je, če greš na sprehod in imaš več maneverskega prostora.
Coachi pravijo, da ženska največ zanimanja pokaže z "nenamernim" dotikanjem. Hkrati pa se med pogovorom žensko gleda v oči. Zdaj če se gledava v oči, potem to pomeni, da sediva vsak na eni strani mize. Kako se te ženska lahko "nenamerno" dotakne, če je vmes miza? To bi bilo razumljivo, če bi sedela oba na isti strani mize. Za mizo je to "nenamerno" dotikanje problem realizirat. Ali sem samo jaz narobe razumel? Drugo je, če greš na sprehod in imaš več maneverskega prostora.
A ti tudi za dihat rabis "coache" ? Pa za srat it ?
Nesocializirani inceli ki rabijo "coache", in avtisti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gagatronix ()
kamiKaZaA ::
.
Vidim, da ste trola pobrisali. Lahko torej tudi ta moj komentar izbrišete s katerim sem opozoril na trola. Hvala.
Vidim, da ste trola pobrisali. Lahko torej tudi ta moj komentar izbrišete s katerim sem opozoril na trola. Hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kamiKaZaA ()
Gagatronix je izjavil:
A ti tudi za dihat rabis "coache" ? Pa za srat it ?
Nujno ga ne rabim, rad pa preberem ali slišim kaj novega.
Tako kot rad preberem kaj o IT, pa to ne pomeni da sem zaradi tega antitalent za IT zadeve.
Prej ko ti bo jasno, da so te "coachi" navadni drekaci, ki sluzijo na racun bedakov, ki jih poslusajo, prej bos na boljsem.
Ženske niso glupe in majo lih tko možgane ko moški. Torej majo naštudirane trike s katerimi"vznemirjajo" moške, ki mislijo da je to naključje. In da je vse naključno. Je dost člankov na to temo in ženske dobro vejo da moški to berejo in sedaj...ok. gremo naprej, k so eni bolj počasni.
Torej "naključno" dotikanje med pogovorom, globoko zijanje v okice...rahlo oblizovanje ustnic, igranje z prameni las so dobro naštudirani triki žensk (jih je še nekaj...). OK. Jasno. In niso naključni. To delajo zanalašč, da vidijo če mi "poznamo teorijo". In pol gledajo kak se napol nedolžni fant slini....jezus kak so eni ne bom napisal glupi ampak naivni. Te zadeve mi iskušeni fantje že poznamo....in še kaj zraven.
To vam lah potrdi tud una "tapamentna".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Gagatronix je izjavil:
Prej ko ti bo jasno, da so te "coachi" navadni drekaci, ki sluzijo na racun bedakov, ki jih poslusajo, prej bos na boljsem.
Glih zato spremljam take, ki imajo vsebine javno dostopne.
Če pa mi nek slovenski youtuber in kakšna tuja youtuberka povesta enako, je tudi večja verjetnost, da je nekaj na tem.
https://www.regionalobala.si/novica/mal...
To se bere z obeh strani in pol se grejo igrice.
Take zadeve berejo tud ženske in kaj mislite da pol počnejo. Probajo teorijo v praksi in si oblizujejo čutne ustnice, igrajo z zlatimi prameni las.... In kaj vidijo nasproti ....ko to počnejo ?
Za te bedarije jaz ne rabim nobeni coachov....
Take zadeve berejo tud ženske in kaj mislite da pol počnejo. Probajo teorijo v praksi in si oblizujejo čutne ustnice, igrajo z zlatimi prameni las.... In kaj vidijo nasproti ....ko to počnejo ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Blinder ::
To počnejo tudi podzavestno.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Hangman ::
https://www.regionalobala.si/novica/mal...
Lahko gre za podzavestna dejanja in nekaj pomenijo. Lahko pa gre za načrtovana (fejk) dejanja v smislu igranja, testiranja.
Na podlagi takih indikatorjev je na koncu zmenka nemogoče vedeti, ali je kdo komu res všeč ali je bilo vse zaigrano.
Moj pristop je tak:
Zmenek 1: Ne silim s poljubi (da ne dobi občutka: še en, ki bi rad čim prej porival), razen če je res očitna privlačnost. Povem ji, da mi je bilo lepo z njo in bi rad večer ponovil.
Zmenek 2: Če me res ni s čim razočarala, potem grem na vse ali nič. Na koncu zmenka jo stisnem in poljubim - tako je vse jasno, njej in meni.
NekdoPach ::
Okej, zdej smo pokritizirali dating aspekt žensk, kaj pa recimo njihov intelekt?
Moje mnenje je, da ženske ne bi smele imeti voilne pravice, ker ne znajo voliti po razumu.
Pogosto rečejo da je nek politik rekel/twital nekaj grdega, jih razjezil in bodo zato volile tistega drugega, ali pa jim je tisti drugi karakterno bolj všeč, ker je ženska ipd(npr. Kamala Harris), pa čeprav je ta drugi politik lahko še slabši. Torej niso sposobne dolgoročno ocenit kak učinek bo imel nek politik, ampak volijo pač glede na trenutno počutje.
Niso samo anekdote, tudi predvolilne ankete pogosto pokažejo znatno razliko med moškimi in ženskimi volilci...
Moje mnenje je, da ženske ne bi smele imeti voilne pravice, ker ne znajo voliti po razumu.
Pogosto rečejo da je nek politik rekel/twital nekaj grdega, jih razjezil in bodo zato volile tistega drugega, ali pa jim je tisti drugi karakterno bolj všeč, ker je ženska ipd(npr. Kamala Harris), pa čeprav je ta drugi politik lahko še slabši. Torej niso sposobne dolgoročno ocenit kak učinek bo imel nek politik, ampak volijo pač glede na trenutno počutje.
Niso samo anekdote, tudi predvolilne ankete pogosto pokažejo znatno razliko med moškimi in ženskimi volilci...
Ta tema je res presaltala iz trololo v totalen drek. Super. Zenske naravnost hrepenijo po takih propalicah kot ste vi.
hamez66 ::
Ampak to ni tvoj problem, Gagatronix, to je naš problem. Tako da hvala, da si opazil. Se mi zdi, da je precej moških, ki bi radi večkrat, kot dobijo, pa da nima ravno veliko ljudi popolnih razmerij, tako da ni treba ful shamati, ker te to ne dela boljšega.
Lahko gremo pa kdaj skupaj v life, nam boš pokazal, kako se stvari streže. Lahko gremo na tisto finto iz Nashovega filma, da morajo fantje skupaj držat, da dobijo punce. No, ne vem, ti veš, kako je treba.
Lahko gremo pa kdaj skupaj v life, nam boš pokazal, kako se stvari streže. Lahko gremo na tisto finto iz Nashovega filma, da morajo fantje skupaj držat, da dobijo punce. No, ne vem, ti veš, kako je treba.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()
hamez66 ::
Ja skupaj bomo šli ven in nam boš našel punce, ker se tu tako postavljaš kot da si kaj boljši od vseh ostalih.
Miki N ::
Ma daj no Gagi saj je ok, ne se razburjati....
... ampak potem pa saj za rundo v Andiamotu časti, če že bab nočeš zrihtati!
... ampak potem pa saj za rundo v Andiamotu časti, če že bab nočeš zrihtati!
Mercier ::
Touches - 101
Izbereš pass the salt, please dolžino mize. Da ne prileti focn.
Touches - beginner
Izbereš običajno mizo za dva in se ne sekiraš preveč. Naj se ona ubada z dotikanjem.
Touches - advanced
Izbereš točilni pult. Ti začneš z nenamernim dotikanjem, ona ne prekinja dotika. BTW, njej je dovoljeno več.
Touches - expert
Ne sekiraš se za pohištvo. Grabiš. Aha, pa moraš se počesat čez plešo, namazat s porjavitveno kremo, našobit ustnice in zvadit izrazito feminilno gestikulacijo.
Kvatebrigic ::
Nikoli se ne usedi nasproti ženske. Vedno se usedi ob njej, če je kvadratna miza torej 90 stopinj ob njej, tako da jo imaš na dosegu roke. Ker drugače boš res težko kam posegel :D
Kvatebrigic je izjavil:
Nikoli se ne usedi nasproti ženske. Vedno se usedi ob njej, če je kvadratna miza torej 90 stopinj ob njej, tako da jo imaš na dosegu roke. Ker drugače boš res težko kam posegel :D
Ti to resno?
Sicer pa večina kafičev/gostiln ima okrogle mize, da se lahko okoli posede čim večja družba in robovi nikogar ne motijo. Če pa je miza kvadratna, je ponavadi stranica široka glih za en stol. Drugo je, če gre za kakšen kotiček (nekje v kotu prostora), kjer imajo malo širše klopce - take opcije niso najbolj pogoste. Ampak po mojih izkušnjah je na prvem zmenku prisotne nekaj treme in nervoznosti (sploh če se poznata zelo kratek čas). Vprašanje, ali bosta oba dovolj sproščena, da bi lahko prišlo do kakšnega dotikanja.
Kvatebrigic je izjavil:
Ker navadno pridejo prej in se vsedejo na napačno mesto, jo vljudno prosiš, da se presede. Uporabiš izgovor, da moramo moški sedeti tako, da imamo pregled nad prostorom. To bo gotovo razumela.
Hej, končno smo začeli konstruktivno! Ne bom nič več izdal, če se bom počutil zasmehovanega.
Jebemti, včasih je folk na zmenke nosil kondome, zdaj pa meter.
Noben problem ni v žep vtaknit kondom in ga namestiti, ko je to potrebno.
So pa priložnosti za njegovo uporabo vse bolj redke. Jaz bi poleg metra prinesel še klešče, če imam zato boljše možnosti.
Btw nekaj strani nazaj je nekdo objavil eno ameriško študijo.
Glede sedenja je pa takole - podobne debate tečejo tudi drugje:
https://www.quora.com/Is-it-better-to-s...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hangman ()
BTW, a posvojit modrost, da je več načinov, da se osmešiš, pa ne bi bila dobra ideja? Mislim, da niso vse znanost in raziskave, da se ne jemlješ tako resno, no.
sci3nc3 ::
Gagatronix je izjavil:
Pizda da se ta tema spreminja v "o hej jaz sem nesocializiran osebek"
Večina forumov kar jih poznam, ima tudi razdelek o medsebojnim odnosih. Menda to v življenju rabiš bolj kot telefon ali računalnik...
Če gre sklepati po temah na ostalih forumih, lahko govorimo o nesocializirani družbi. Očitno je lažje programirati računalnike kot pa ženskam izpovedati čustva.
Ne vem, ker izkušenj nimam. Samo ugotavljam na podlagi tega, kar vidim okoli po drugih forumih.
Ne vem, nisem odrascal z internetom in "pametnimi telefoni" sem "malo prestar" za to kategorijo.
socialec ::
Očitno je lažje programirati računalnike kot pa ženskam izpovedati čustva.
To je 1000% res - računalnik je samo orodje brez zavesti, medtem ko pri izpovedi čustev (privzeto ženski) gre za komunikacijo z drugo zavestjo in hotenji, kjer mora do priložnosti izpovedi šele sploh priti in vprašanje, če je vsa reč zares vzajemna in da ni samo konstrukt. Kakšnih manipulacij se ne bi niti dotikal zaenkrat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()
Gagatronix je izjavil:
Pizda da se ta tema spreminja v "o hej jaz sem nesocializiran osebek"
Večina forumov kar jih poznam, ima tudi razdelek o medsebojnim odnosih. Menda to v življenju rabiš bolj kot telefon ali računalnik...
Če gre sklepati po temah na ostalih forumih, lahko govorimo o nesocializirani družbi. Očitno je lažje programirati računalnike kot pa ženskam izpovedati čustva.
Ne vem, ker izkušenj nimam. Samo ugotavljam na podlagi tega, kar vidim okoli po drugih forumih.
Slo-tech bi lahko tu prišel malo nasproti. Včasih so imeli rožnati stil. Mogoče bi ambient pomagal. Pa še dekleta bi privabil. Pravzaprav, a ni bil pinky kot disciplinski ukrep? Mogoče bi privabil poredna dekleta?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21004 (17709) | FormerUser |
» | Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13142 (9859) | oemdzi |
» | Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 12190 (7426) | cryptozaver |
» | Prevaran (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 17023 (10461) | Nejc Pintar |