Forum » Loža » Ženske
Ženske
Blinder ::
Ženskam je pomembno, da si pošten in pravičen do njih, ne do ostalih ljudi. Kriminalčič se bo ženski zdel iznajdljiv moški, ki bi znal poskrbet finančno za njene otroke. Poleg tega se ženske počutijo varne v spremstvu bullijev, tista klasika, da jih pritegujejo bad guyi.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Miki N ::
Poleg tega se ženske počutijo varne v spremstvu bullijev, tista klasika, da jih pritegujejo bad guyi.
Lepa dekleta ljubijo barabe.
Andrej Šifrer - 1. slovenski redpill coach!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Sej potem gre še dlje od tega.
Lep moški naredi nekaj hudega, npr. ubije nekoga. Dajo ga za rešetke in ženske potem komentirajo po družbenih omrežjih, da bi ga treba izpustiti iz zapora, ker je preveč lep, da bi bil v zaporu in podobno. Pa pošiljajo mu ljubezenska pisma v zapor itd, bolano.
Vzporedno v Italiji je natakar obtožen spolnega nasilja, ker se je z komolcem dotaknil joške od neke stranke.
Lep moški naredi nekaj hudega, npr. ubije nekoga. Dajo ga za rešetke in ženske potem komentirajo po družbenih omrežjih, da bi ga treba izpustiti iz zapora, ker je preveč lep, da bi bil v zaporu in podobno. Pa pošiljajo mu ljubezenska pisma v zapor itd, bolano.
Vzporedno v Italiji je natakar obtožen spolnega nasilja, ker se je z komolcem dotaknil joške od neke stranke.
Pithlit ::
Pa on je začel s tem otročjim obnašanjem, moderatorji pa ne naredijo ničesar. Ti pihlit tudi nisi nedolžna glede grdega obnašanja tle
Ja, ja. Jaz sem tista grda... Saj ne da mam vsake tolko čez glavo blatenja ki sem ga deležna v tej temi. Vse to moram stoično prenašat, se zraven smejat in vam pritrjevat? No ja, verjetno ti to coach-i povejo. Pač baba je za šporget pa otročad štepat.
In ne. Ni on začel. Ti se otročje obnašaš že en kup strani. Smo ti to skušal dopovedat na lep način. Ker če ti povemo direkt v faco smo nesramni. Babe ne marajo snežinkic.
Life is as complicated as we make it...
Jaz se vsaj znam vljudno obnašat. Pa dajem svoj doprinos temi, že ki sem med redkimi tukaj, ki so proti mainstreamu.
Pithlit ::
Jaz se vsaj znam vljudno obnašat. Pa dajem svoj doprinos temi, že ki sem med redkimi tukaj, ki so proti mainstreamu.
Ne, se ne znaš. Verjamem pa da ti to dejansko verjameš.
Life is as complicated as we make it...
ti gargantronix pa res, tapravi se oglaša
50 50 kaj?
bm1973 ::
Eduardo ::
Kayzon ::
hamez66 ::
jest10 ::
Torej vidva pristasa coachev,kaksne uspehe zanjeta zaradi znanja ki sta pridobila z uzivanjem njihovih modrosti?
Afričanka pravi, da je zaljubljena vame ampak zahvaljujoč se naukom coacha vem, da v resnici ni zaljubljena.
Občasno dejtam eno bejbiko, ona pravi, da bi rada bila z mano, da bi se morala bolj družit midva. Ampak njena dejanja kažejo drugo sliko. Zahvaljujoč se coachu sem spoznal, da je treba gledat dejanja in ne to, kar nekdo reče. Zahvaljujoč se coachu tudi imam precej jasno sliko, kaj se dogaja v glavi te punce.
Zahvaljujoč se coachu sem imel mogoče dveletno razmerje s punco brez, da bi ga pokvaril z podrejanjem njej ali z pretirano iskrenostjo do nje.
Zahvaljujoč se naukom coacha vem, da se privlačnosti ne da kupiti, zato onlyfansovkam ne dajem nič denarja v upanju, da bi jim na tak način postal všeč.
Sigurno se še kaj najde ..
Resno.
A za te ugotovitve rabiš učitelja
No sej, po napisanem ga dejansko potrebuješ
kira budala
Ja, sej vemo, da si. Taka fejst nesposobna
nesposobna je tvoja mati, ki te je dala takega na svet
Meni gre prav fino, brez učiteljev.
Za razliko od tebe, ki te more nekdo voditi za rokco, ker sam ne znaš funkcionirati
sci3nc3 ::
Sem že nazaj. Koliko primernih žensk ste danes spoznali in zakaj nobene? Primerna = taka, ki bi jo povabil na dejt in morda kaj imel z njo.
Ste morda razmislili o mojem predlogu, da bi na kup zmetali vse vaše probleme in skupaj poiskali neke rešitve? Saj veste, da več glav več ve?
Malo sem vrgel oko na druge forume in tudi tam jamrajo, da kvalitetnih žensk kronično primanjkuje ali pa jih je nemogoče spoznat. To niso več heci!
Ste morda razmislili o mojem predlogu, da bi na kup zmetali vse vaše probleme in skupaj poiskali neke rešitve? Saj veste, da več glav več ve?
Malo sem vrgel oko na druge forume in tudi tam jamrajo, da kvalitetnih žensk kronično primanjkuje ali pa jih je nemogoče spoznat. To niso več heci!
Hypathia ::
Kvalitetnih žensk je precej več kot kvalitetnih moških, je pa res, da se večina ne želi ukvarjati z luzerji.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: tikitoki ()
Hypathia ::
Facts don't care about your feelings.
A se kdo usaja ali ne, mi je pa popolnoma vseeno, sem samo reagirala na zadnji zapis v temi, ker sem slučajno prišla mimo.
A se kdo usaja ali ne, mi je pa popolnoma vseeno, sem samo reagirala na zadnji zapis v temi, ker sem slučajno prišla mimo.
If you're a man, don't say anything
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: tikitoki ()
Kvalitetnih žensk je precej več kot kvalitetnih moških, je pa res, da se večina ne želi ukvarjati z luzerji.
Kvalitetnih?! To pa je opis za zapomnit.
Ampak kaj to pomeni? Da je kvaliteta pri ženskah malo vredna, ker je je dosti? In na drugi strani več vredna pri moških, ker je je malo? Da se tako ali tako morate sprijazniti, da če ženska ni kvalitetna++ naj pozabi kvalitetnega tipa?
Kaj pa so faktorji kvalitete? Ubogljivost in je potem več ubogljivih žensk?
Mato989 ::
Facts don't care about your feelings.
Dejansko če odmislimo ženskega telesa in tistih luknjic ki jih ima oz. 1 specifične, dejansko ženske prinesejo v partnerski odnso mnogo manj kot moški, so čustveno MANJ stabilne imajo več hormonskih nihanj in so tudi bolj nagnjene k zapravljanju...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
holabaluza ::
Dejansko če odmislimo ženskega telesa in tistih luknjic ki jih ima oz. 1 specifične, dejansko ženske prinesejo v partnerski odnso mnogo manj kot moški, so čustveno MANJ stabilne imajo več hormonskih nihanj in so tudi bolj nagnjene k zapravljanju...
ah ja, ženske ... ta mitska bitja :) poznam X žensk ki so trčene v glavi pa X tipov, ki so največji pacienti na svetu.
Če ste v preteklosti samo rit pa joške gledal na ženski ... ja bok pomagaj pa dajte že žanjet to kar ste vsadili. Sj podobno lahka rečem tut za tipe.
Gagatronix ::
Saj to, obnasajo se ko hormonalni najstniki sredi najhujse pubertete, pa se cudijo, zakaj ne najdejo partnerice.
bm1973 ::
holabaluza je izjavil:
Če ste v preteklosti samo rit pa joške gledal na ženski ... ja bok pomagaj pa dajte že žanjet to kar ste vsadili. Sj podobno lahka rečem tut za tipe.
Kaj pa boš...
Če tega ni, kaj pa pol imaš od nje .
Miki N ::
holabaluza je izjavil:
Kaj pa boš...
Če tega ni, kaj pa pol imaš od nje .
hamez66 ::
Ja saj mladeniči imajo najbolj kvalitetno seme, tako da morda to sploh ni slab znak. Brez potrebnosti ne bi bilo nadaljevanja vrste.
socialec ::
Ja, baje se cele milijonske trume mladeničev neselekcionirano uvažajo s tem namenom, domače je pa menda švoh ali v kakšni tranziciji, če odmislimo moderne belske do-vsega-upravičene luzerje, kot se menda izražajo feministke.
Saj veš, da s tem opisuješ zgolj svojo izkušnjo? Manjka da ena bejba reče, da so tipi slabši, ker so bolj nagnjeni k samomoru, alkoholizmu in kriminalu.
delavec44 ::
Čak, sedaj bo en demantiral, da so tipi bolj nagnjeni k samomoru in alkoholu zaradi žensk :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Gagatronix ::
socialec ::
Čak, sedaj bo en demantiral, da so tipi bolj nagnjeni k samomoru in alkoholu zaradi žensk :D
Jajaja. Ker jih ženske nočejo imajo ta nagnjena zaradi katerih jih ženske nočejo.
Ne vem, sem že slišal, da se je kak fental, zapil, itn. zaradi ženske ali njenih dejanj, ne glede na stanje ob vezavi. Vsekakor gre za šibek karakter ampak po feministično je tako večina belskih moških patriarhalnih opresorjev, upravičencev-do-vsega, poražencev in nasploh nevarnih ljudi; ženske, ki so s tako označenimi, pa neizobražene, naivne in zavedene :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()
Mercier ::
GummyBear ::
Gagatronix je izjavil:
Nekateri ste res mentalno ostali na nivoju hormonalnih trinajstletnikov.
Pomanjkanje izkušenj z ženskami. Razlogi za to pa so različni - kopiram, kar sem že napisal 2 strani nazaj:
1. Zase bi rekel, da preveč razmišljam, o čem se je primerno pogovarjati, kdaj je primeren čas za šalo in od katere mere se šaliti. Ne samo na zmenki, tudi na splošno to velja, dokler človeka ne "preberem". Menda po določenem času postanem zelo zabaven tip človeka, prej pa zaradi vsega razmišljanja delujem precej resno.
2. Poznam par ljudi, ki so malo preveč splošno razgledani. Tak človek se bo ob vsaki temi spustil preveč v podrobnosti in pogovor se hitro zaključi, ker mu sogovornik ne more slediti.
3. Obstajajo tudi taki ljudje, ki jim komunikacija dela probleme. Nekateri so sramežljivi in ne morejo vzdrževat očesnega stika ali pa odgovarjajo zelo na kratko. Spet eni drugi govorijo precej nepovezano.
4. Potem imaš cel kup ljudi, ki na različne načine oddajajo negativno energijo. Takšnega si človek ne želi imeti niti za prijatelja, kaj šele da bi z njim šel na zmenek.
5. Nekateri so morda res podpovprečnega izgleda in niti niso pripravljeni nič narediti, da bi si možnosti izboljšali. Hkrati pa morda ciljajo previsoko in niso pripravljeni spustiti kriterijev, da bi dobili kaj iz "nižjega razreda".
6. Enim pač resne zveze prej niso bile prioriteta, potem pa življenje prinese druge obveznosti in naenkrat ni časa za iskanje ženske.
Odvisno od tega, koliko časa si "dolgosamski", lahko to prinese tudi druge probleme - recimo pomanjkanje izkušenj. Ženska ima pri 30. letu lahko že ogromen bodycount (št. spolnih partnerjev), moški pa je na tem področju lahko še čisto zelen. Spet poznam primere, ko se ženske ne upajo niti dotakniti (pa si jo želijo) in tako zamudijo priložnost - ženska bo to razumela kot nezainteresiranost.
Če nimaš za sabo vsaj nekaj zmenkov, je že zmenek sam po sebi lahko neroden - od tega, da pride do neprijetne tišine, do tega da si kakšen "signal" narobe interpretiraš in stvar poslabšaš, morda negotovost in predolgo čakanje - padeš v friendzone, lahko pa preprosto "zmrzneš". Ob prebiranju te teme pa lahko postaneš še bolj zmeden in res ne veš, kdaj bi kaj naredil.
Vse kar je z zmenki povezano, izboljšaš samo tako, da hodiš na zmenke. To pomeni, da moraš najprej spoznat primerno žensko - tako, s katero si pripravljen imeti neko razmerje. Kako hitro spoznavaš primerne ženske je spet odvisno od marsičesa. Še enkrat - žensko je treba najprej malo spoznat, ne moreš jih kar na ulici ustavljat in vabit na zmenke (ali pa online pošiljat friend requeste). Skratka, problem lahko povzroča nove probleme.
Če dodam še to: Menda obstaja določen delež populacije, ki sploh nikoli ne izkusi nobene intimne situacije z nasprotnim spolom (nič poljubljanja in spolnih odnosov), pa čeprav v družbi čisto normalno funkcionirajo. Je pa težko delat takšno statistiko, ker nekateri stvari zelo napihujejo - nimajo izkušenj pa pravijo, da jih imajo; imajo morda kakšno izkušnjo pa se nosijo kot da so podrli polovico žensk.
fikus_ ::
Obstaja dosti ljudi oz. "frikov", ki znajo govoriti samo o svojem delu in še kakšno o vremenu, potem se pa zaključi.
Je dobro prebrati kakšno knjigo (ki nima veze s službo), iti na zrak, na kakšen hribček, se ukvarjati s kakšnim hobijem, ki nima veze s službo,....
Je dobro prebrati kakšno knjigo (ki nima veze s službo), iti na zrak, na kakšen hribček, se ukvarjati s kakšnim hobijem, ki nima veze s službo,....
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Mato989 ::
Saj veš, da s tem opisuješ zgolj svojo izkušnjo? Manjka da ena bejba reče, da so tipi slabši, ker so bolj nagnjeni k samomoru, alkoholizmu in kriminalu.
kakšno mojo izkušnjo, to je izkušnja veliko ljudi ne samo 1 osebe...
v povprečju so ženske bolj čustvena bitja, bolj nihajočih hormonov in volje ter občutkov... zato je tudi z njimi težje debatirat v povprečju... to je jasno.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
sci3nc3 ::
Če dodam še to: Menda obstaja določen delež populacije, ki sploh nikoli ne izkusi nobene intimne situacije z nasprotnim spolom (nič poljubljanja in spolnih odnosov), pa čeprav v družbi čisto normalno funkcionirajo. Je pa težko delat takšno statistiko, ker nekateri stvari zelo napihujejo - nimajo izkušenj pa pravijo, da jih imajo; imajo morda kakšno izkušnjo pa se nosijo kot da so podrli polovico žensk.
Kolikor vem ni nobenega pravila kdaj bi moral kaj dosežt. Stvar odločitve in pripravljenosti. Tako kot imaš istospolno usmerjene ljudi, imaš tudi ljudi, ki se spolno niso pripravljeni zbližati.
Obstaja dosti ljudi oz. "frikov", ki znajo govoriti samo o svojem delu in še kakšno o vremenu, potem se pa zaključi.
Saj si tak frik lahko poišče nekega drugega frika in bosta oba imela o čem govoriti. Vsak ki je vsaj malo med ljudmi, je ponavadi sposoben vsaj neke minimalne komunikacije. Mislim da gre tukaj bolj za sramežljivost ljudi, ko moraš od koga skoraj vleči informacije, da kaj izveš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sci3nc3 ()
Kolikor vem ni nobenega pravila kdaj bi moral kaj dosežt.
če je fant star 18-19 let in še ni izkusil seksa je z njim nekaj narobe. Ali neprivlačen, ali pretirano sramežljiv. Tako se tudi začne slabo počutje in kasneje depresija
imaš tudi ljudi, ki se spolno niso pripravljeni zbližati.
nisem še slišal, da bi obstajal kak tak samec. Mogoče je kakšen, ampak so bolj redki kot pedofili. Na lestvici prioritet moških je na prvem mestu intimnost s puncami. Kasneje pride vse ostalo.
delavec44 ::
Kolikor vem ni nobenega pravila kdaj bi moral kaj dosežt.
če je fant star 18-19 let in še ni izkusil seksa je z njim nekaj narobe. Ali neprivlačen, ali pretirano sramežljiv. Tako se tudi začne slabo počutje in kasneje depresija
Ah bejž no. Kaj so pa potem zate tisti, ki čakajo do poroke? Vesoljci?
Aja, samo s fantom je narobe. Če punca pri 19 še ni, je ok.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Naj mu nekdo drugi odpiše
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21004 (17709) | FormerUser |
» | Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13142 (9859) | oemdzi |
» | Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 12190 (7426) | cryptozaver |
» | Prevaran (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 17023 (10461) | Nejc Pintar |