Forum » Loža » Ženske
Ženske
PrihajaNodi ::
111111111111 je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Slovenska fovsija. Ce imas cas in denar zakaj pa ne. Bols kot eno zmatrano 30 letno slovenko lovit k ji nc ni prov
Se strinjam Nodi, če nisi sposoben dobit tukaj, greš pač drugam. Sam da ne moreš ene romunske ciganke ujagat, mi je pa čudno, a niso radodajke, še posebej bogatim belim moškim kot si ti? Zato moraš it Afriko? :D
Ne, ker nebo vlekla dodatkov kot tvoja da se lahko zdej pases pa afnas
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
111111111111 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Ha, ha, ha... Fovšija od Nodija, jaz sem našel pa Slovenko in še dohtarco. On pa še Romunske ciganke ne more. Ha, ha, ha...
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
PovemVfaco ::
111111111111 je izjavil:
Tole je samo fama. :D Večini žensk ne paše ure in ure nabijat.
Verjamem, d teb vsaka reče, d ji ne paše, men vsaka reče, d ji paše, pa hoče še, tud tvoja je tk rekla. To ženske prilagodijo sogovorniku, logično.
Tok kot vse take teme bomo prišli do istega zaključka
Potrjujem vse v tem videu. Bodite privlačni pa samozavestni, tk k sem jaz, na mene še nobena ni policije poklicala ali me tožila. Res nisem še v gatah hodil po pisarni, samo se tudi skozi navadne hlače vidi mašina, tk da predvidvam, d je isti efekt. Na plaži npr. tud frizbija ne morm 3x vrečt v miru s prjatlco manekenko, takoj začne kaka mlada nepotešenka frizbi prestrezat in ga zaseže, dokler ne dobi moje cifre.
Aha, introverti naj ratajo ekstroverti pa to.
Lah si introvert, banana al pa melona, čist vseen, to nbenga ne briga. Jaz sm tud introvert za kak dan al dva, ko v enem tednu 5 različnih kresnem in mi samo še prah ven puha pa se baby juices nazaj nabirajo. Nslednji teden sm spet ekstrovert, ko se rezervoarji napolnijo nazaj.
Kayzon ::
111111111111 je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Ha, ha, ha... Fovšija od Nodija, jaz sem našel pa Slovenko in še dohtarco. On pa še Romunske ciganke ne more. Ha, ha, ha...
A mi verjames da me osvajala 183 cm visoka dohtorca iz UKCJA? Sam sem stisnil rit ker je hotla otroke po dobrem letu zveze ..
ITT: Keyboard warriorji pametujejo o življenju katerega niso nikoli imeli
Fajn je, d maš tud tipkovnca skillse preko tinderja, sej nis leta 1800. Vsaj mislm, da jih mam. Res pa pr ženskah itk nism zihr al me tk rade zvlečejo v postlo samo zarad videza ali tud tipkovnca skillsov, v bistvu hvala za spodbudo in pohvalo, sam no homo, sry.
111111111111 je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
A mi verjames da me osvajala 183 cm visoka dohtorca iz UKCJA? Sam sem stisnil rit ker je hotla otroke po dobrem letu zveze ..
Dohtarce so med najbolj divjimi, neprofesionalne, ne znajo se premagovat, še enga normalnega pregleda ne morjo nardit. Zadnč bil na očesnem oddelku, sm se mogu sleč zgori, pa me je začela po deltoidih božat, čš da je to povezano z očmi, na konc je hotla še pregled mod nardit, takrt mi je postal jasn, da ma neko skrito agendo.
SloTechCEO ::
Take feminilne, krhke lepote še nisi videl. To so nasmehi, kjer se ti zbudi nuja po tem da jo rešiš ven iz te azijske metropolske bede. Ampak potem zaviješ pri naslenjem ovinku in zagledaš še 5 istih, še lepših, še bolj suhih. Lasje še daljši, bolj zdravi, spuščeni do riti, lesketajo v tisti marčevski sopari. Koža čista, dlake na telesu ne obstajajo nikjer drugje razen na 3 mestih kjer se spodobi; vse skupaj en čisti manifest zdravega in uravnoteženega hormonskega stanja. Smejejo se ti že samo ko greš mimo (da, često me pobarajo, če sem brad pitt). Če se izogneš najbolj očitnim nategom profesionalk, ki te ogovarjajo v barih za tujce ter seveda tinder/bumble kjer imaš tono punc, ki se specializirajo za doldajanje s eksotičnimi zahodnjaki (domačini imajo za njih posebno ime, ki sem ga pozabil, ampak jih opisuje kot družbeno nesprejete punce, ki edino potrditev najdejo v bežanju k tujcem) -- če se temu izogneš in si malo bolj kulture potem se ti odprejo vrata v svet iz katerega boš težko prišel nazaj. Zadepresiran boš, ko se boš vrnil s LPP nazaj iz brnika direktno nazaj domov med naša ne brhka, temveč brkata dekleta, polna samih sebe.
Da, sem 45 letni programer, ki je prodal očetovo kmetijo in fuka bangkoške cipele
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Haha vidva sta pravi cirkus
Pač zaplankani slovenc k je vedno brez keš in živi iz dans na jutr, plačuje visoke davke, kup avto pa cegle na kredo, žena sitna k na konc mesca zmanka (razen enkarja, ta je odlična pijakva) tega preprosto ne more razumet. Jaz pa te razumem in ostali tudi. Kmet je kmet. Mislim mentalno.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
BorutO ::
Pa ne pozabiti, da je na svetu vsaj 3 milijarde odraslih moških in vsaj enako število žensk.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Kayzon ::
PrihajaNodi je izjavil:
Pač zaplankani slovenc k je vedno brez keš in živi iz dans na jutr, plačuje visoke davke, kup avto pa cegle na kredo, žena sitna k na konc mesca zmanka (razen enkarja, ta je odlična pijakva) tega preprosto ne more razumet. Jaz pa te razumem in ostali tudi. Kmet je kmet. Mislim mentalno.
To da isceta zenske v afriki in aziji samo pomeni da nista zmozna najti normalne zenske v sloveniji,dokaj zalostno ni kej.
Miki N ::
SloTechCEO je izjavil:
@Meiniken2 poprimi za mojo roko in popeljem te v svet kjer smeti ležijo po tleh, plastični lavorji so videni vsepovsod, mačke suhe ampak zdrave hodijo naokoli, hiše zidane skupaj, ampak med njimi se skriva najbolj nedolžna feminilna energija, kar jih lahko poslednji dah težkega patriarhata še lahko proizvede (da nebo pomote, ta standard držijo njihove mame lol).
No, saj temu opisu pa solidno ustreza že dobra stara Bosna
PovemVfaco je izjavil:
Verjamem, d teb vsaka reče, d ji ne paše, men vsaka reče, d ji paše, pa hoče še, tud tvoja je tk rekla. To ženske prilagodijo sogovorniku, logično.
Tukaj govorimo o realnih živih ženskah, ne pa o tvoji napihljivi Ančki. :D Verjamem, da ti ona reče, ker hočeš slišat, ker jaz še nisem srečal žive ženske, ki bi se prilagodila sogovorniku. :D
A si ti Nodi? :D In se pogovarjaš sam s seboj?
PrihajaNodi je izjavil:
In ti nisi mogel doseči teh Slovenskih sanj, sedaj jambraš iz Romunije, brez zdravstvene oskrbe, samski, mati in oče ti pošiljata SLOVENSKO penzijo, da sploh preguraš čez mesec...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
111111111111 je izjavil:
In ti nisi mogel doseči teh Slovenskih sanj, sedaj jambraš iz Romunije, brez zdravstvene oskrbe, samski, mati in oče ti pošiljata SLOVENSKO penzijo, da sploh preguraš čez mesec...
Drugače za Nodija se širijo govorice, da sploh ni v Romuniji ampak kletari iz skrivne baze nekje v Deželici ... pitaj boga kaj je res v teh norih, nezanesljivih časih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
PrihajaNodi je izjavil:
To da isceta zenske v afriki in aziji samo pomeni da nista zmozna najti normalne zenske v sloveniji,dokaj zalostno ni kej.
Zakaj si funkcionalno nepismen?
Spoznas jo ze lahko pol se pa neha Namest da si fous mu privosci.
Sicer pa ce je tako lepo v Slovenski kuri nevem zakaj toliko moskih naredi samomor, da je ta kura v vrhu na svetovnem merilu po samomorih. Vreme, davki, vlada, zdravstvo pa zenske pa lohk primes za strik
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
Eni smo to kletko videli in hoteli iti ven. Nihče me ni varal, hodil sem z zelo lepim naborom slovenskih deklet čez katerih nimam ene za rečt. Premoremo inteligentna dekleta (tukaj imam v mislih čustveno inteligenco), ampak feminilnosti, estrogena ali kakorkoli bi to opisal - tukaj ni več. Razen če hočete loviti 16 letnice po Goričkem al nevem kje še to najdete, zame ne - hvala. Solza mi je skoraj na lice zdrknila (žal mi je to preprečil moj 1100 mg nivo prostega testosterona), ko sva gledala v Tokyu horizon in je naslonila brado na ramo, mi postavila vprašanje in ne neko natolcevanje in blebetanje o sebi. Visok glas, hihitanje, prikupne manire, pozitivna naravnanost do življenja. Ampak zato plačaš tudi ceno, ki pa je požreti svoje tegobe, hendlati situacije ter poskrbeti za kapital aka. biti moški. Večina tukaj vas je zjebala Nirvana, Friendsi in Varuh mlade rži, ki so dali moškim dovoljenje, da postanejo mokri, smrkavi rokavi. Treba govoriti o čustvih, piskat nad vsakim problemom, kolesarit pred parlamentom, jokcat na forumih, praznovati svoje rojstne dneve ko si star že 25 let, biti okej s tem da si luzer, nujno izpovedati svoja najgloblja čustva svoji punci in konstantno iskati konsenz od nje za vsako stvar, ki jo hočete narediti. Imeti self pleasing hobije in iskati potrditev v nekih družbah in klubih, motorizmu, facebook groupah, fuzbal tekmah. Najprej pospraviti pred svojim pragom potem pa jokcat nad slovenksimi ženskami.
Ta tema ne gre nikamor.
bizgech ::
Ampak je govora o datih appih,vecina ljudi ne uporablja teh neumnosti.
Saj z žensko lahko stik navežeš kjerkoli. V mladih letih se je spoznavalo na kakšnih dogodkih preko prijateljev ali pa med sošolci. Ampak ljudje grejo po svoje in možnost spoznavanja na ta način se prej kot slej zaustavi (razen če imaš službo, kjer vsakodnevno spoznavaš ljudi).
Načeloma pa je niti ne rabiš kontaktirat preko nekega dating appa. Veliko žensk se da poiskati na družbenih omrežjih. Zna pa biti problem, če nima javno dostopnih dovolj informacij... samo na podlagi 3 selfijev ne moreš začeti nekega normalnega pogovora.
Saj z žensko lahko stik navežeš kjerkoli. V mladih letih se je spoznavalo na kakšnih dogodkih preko prijateljev ali pa med sošolci. Ampak ljudje grejo po svoje in možnost spoznavanja na ta način se prej kot slej zaustavi (razen če imaš službo, kjer vsakodnevno spoznavaš ljudi).
Načeloma pa je niti ne rabiš kontaktirat preko nekega dating appa. Veliko žensk se da poiskati na družbenih omrežjih. Zna pa biti problem, če nima javno dostopnih dovolj informacij... samo na podlagi 3 selfijev ne moreš začeti nekega normalnega pogovora.
Ampak zakaj bi to delal? Ti prides v drugo drzavo te imajo za brad pitta v sloveniji bi se sel pa detektiva ALI jo sploh lahko kontaktiras? Se zavedas kako butasto je to?
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Kvatebrigic ::
Sej 90% žensk na dejting appih tudi nima nobenega opisa, tako da ti ne preostane drugega kot da začneš debato na podlagi slik. Zdaj če so to res samo selfiji pol kurc, že vidiš kolk je ura pri njej, nima nobenih pametnih interesov verjetno. Hard pass pri meni.
Kvatebrigic je izjavil:
Sej 90% žensk na dejting appih tudi nima nobenega opisa, tako da ti ne preostane drugega kot da začneš debato na podlagi slik. Zdaj če so to res samo selfiji pol kurc, že vidiš kolk je ura pri njej, nima nobenih pametnih interesov verjetno. Hard pass pri meni.
Plus kaj smo že rekli - maksimalno en pasji gobec na slikah?
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
wcpapir ::
Par uric nazaj sem se razšel s punco s katero sm bil od 18 leta (skoraj tri leta). Bila je moja prva prava in velika ljubezen.
Bil si zaljubljen, pri vsaki naslednji bo lažje.
Ves ta čas mi je lagala več stvari. Zato ji nikoli nisem mogu zaupat. Danes sm zvrtov nekaj iz njene preteklosti, kar mi je zamolčala (glede nekega tipa), zato sm jo dov na čevel, ker je bila tole velika kaplja čez rob in se sigurno še laže tisoče stvari in s tako punco ne morem biti več.
Zadeve si moraš urediti v glavi, je imela drugega pred tabo ali med tabo ? V kolikor si komaj sedaj izvedel je dobro delala. A misliš, da si boš dobil žensko s katero boš 50 let + in ne bo nikoli imela drugega ? Prej kot se sprijazniš, da nisi lastnik ženske ampak samo soprog/sopotnik kakorkoli prej ti je lažje.
Problem nastopi, ker sm jo meu in jo tudi še imam raj kot imam sebe. Vem da se sliši kot kliše ampak jst bi do dans umru za njo. Zdaj čutim dobesedno samo žalost, hudo bolečino in strah, morda tudi malo jeze. Ne vem kako bom brez nje, vendar je nazaj ne bom uzeu, ker ne morava imeti skupne prihodnosti.
Počakaj, da pride druga mimo, takrat boš imel drugo raje kot sebe :)
Ženske so težke lažnivke, pravijo pa, da smo moški pizde in še ne vem kaj...
V bistvu niso po naravi lažnjivke, ampak jih nekateri moški silijo v to.
Pri naslednji zvezi probaj imeti zadeve urejene na vseh ravneh, odkrito ji povej, da ne pričakuješ, da je tvoja last in da dela kar hoče, enako pričakuješ tudi ti od nje - svobodo. Ko sta skupaj se imata rada in vse ostalo kar sodi zraven, lahko si tudi ustvarita družino...pričakovati, da bo imela samo tebe do smrti pa je nezrelo, nesramno do nje in do tebe pa tudi utopično.
Kvatebrigic ::
PrihajaNodi je izjavil:
Ne pozabt da jih je v letih 30+ veliko locenih in samskih mamic, tiste ki pa niso v zvezi, niso samske mamice in locene pri 30+ pa tudi s tabo nevem zakaj bi bile ker zihr nate niso cakale (so bol damaged goods varianta). Tko da nabor je zelo, zelo ozek.
Saj po 30. letu marsikatera zveza razpade... zato ne rabim biti poročena ali imeti otroka. Ne rečem, da je zato ženska slaba. Če ima željo po družini in otroku, je v teh letih tudi malo pod pritiskom, ker se čas izteka, ona pa je spet na začetku. Morda zaradi preteklih izkušenj tudi spremeni kriterije in si zanjo v igri.
Zdaj če misliš ženske lovit v živo, moraš upoštevat frekvenco spoznavanja. Recimo da vsak mesec spoznaš eno novo (tudi če se samo na videz)... preden jo boš vsaj malo spoznal in povabil ven, se boš moral malo smukat okoli nje... mesec se takoj obrne. Lahko da boš spoznal, da ni prava (to kar iščeš) in si spet na začetku. S tako hitrostjo boš v enem letu spoznal 12 žensk... vprašanje, če bo katera primerna in ali se boš z njo dovolj ujel. Da dvigneš frekvenco spoznavanja je treba že nekaj spremenit... ali namensko hodit ven na take kraje, kjer potencialno lahko kakšno spoznaš, ali pa iskat tudi online.
PrihajaNodi je izjavil:
Ne pozabt da jih je v letih 30+ veliko locenih in samskih mamic, tiste ki pa niso v zvezi, niso samske mamice in locene pri 30+ pa tudi s tabo nevem zakaj bi bile ker zihr nate niso cakale (so bol damaged goods varianta). Tko da nabor je zelo, zelo ozek.
Saj po 30. letu marsikatera zveza razpade... zato ne rabim biti poročena ali imeti otroka. Ne rečem, da je zato ženska slaba. Če ima željo po družini in otroku, je v teh letih tudi malo pod pritiskom, ker se čas izteka, ona pa je spet na začetku. Morda zaradi preteklih izkušenj tudi spremeni kriterije in si zanjo v igri.
Zdaj če misliš ženske lovit v živo, moraš upoštevat frekvenco spoznavanja. Recimo da vsak mesec spoznaš eno novo (tudi če se samo na videz)... preden jo boš vsaj malo spoznal in povabil ven, se boš moral malo smukat okoli nje... mesec se takoj obrne. Lahko da boš spoznal, da ni prava (to kar iščeš) in si spet na začetku. S tako hitrostjo boš v enem letu spoznal 12 žensk... vprašanje, če bo katera primerna in ali se boš z njo dovolj ujel. Da dvigneš frekvenco spoznavanja je treba že nekaj spremenit... ali namensko hodit ven na take kraje, kjer potencialno lahko kakšno spoznaš, ali pa iskat tudi online.
In zakaj bi to kdorkoli pri zdravi pameti pocel? Ce imas vsaj malo kesa gres v azijo po 20-25 letnco ne ps da furas psihoterapevta zakaj njena prejsnja zveza ni bila ok al pa zakaj ma macka rajs kot ljudi in je se vedno sama.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Eduardo ::
Enačba za koliko bejb dobiš pa je simpl IQ+Izgled+Status+Finance > vrednost(ImeBejbe).
Dokler se ne naveličaš problemov katere zagotovo prinašajo, povem pa vzameš eno tako, ki ni usekana in čim manj teži.
Jaz ne vem kaj toliko komplicirate okoli najbolj enostavnih stvari.
PrihajaNodi je izjavil:
In zakaj bi to kdorkoli pri zdravi pameti pocel? Ce imas vsaj malo kesa gres v azijo po 20-25 letnco ne ps da furas psihoterapevta zakaj njena prejsnja zveza ni bila ok al pa zakaj ma macka rajs kot ljudi in je se vedno sama.
Ker se mu enačba žal ne izide.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Eduardo ()
IQ+Izgled+Status+Finance > vrednost(ImeBejbe).
Nevem ce je tako, ker potem babe neb zbirale enih in istih pa gole pozirale v Dubaju v upanju da jih bo en sejk dobil (ruskinje se dost svaljkajo dol sam to so crne vdove).
Zahodnjakinje pol kot na druzine palijo na status in luksus ki jim ga lahko omogocis.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Zato pa na vseh možnih družabnih omrežjih dodaš vse ženske, ki ti na videz ustrezajo.
V drugem koraku se malo hvališ. Če imaš vsaj kolikor toliko v redu šiht (rahlo nadpovprečna plača, fleksibilen delovni čas, možnost dela od doma, možnost napredovanja), svoj avto in živiš na svojem (lasten flat), že malo izstopaš iz povprečja. Ženske točno to iščejo.
V tretjem koraku jo je treba spravit stran od interneta, nekam kjer se lahko z njo podružiš v živo in oceniš, če je prava roba. Če probaš pri dovolj velikem številu, tudi to ni tak problem.
Zadnji (četrti) korak je še nastop v živo. Če imaš vsaj malo IQ, se znaš pogovarjat in žensko spravit v smeh, je praktično tvoja. Jaz bi rekel, da je za IT-jevce to še najtežja točka.
Potem moraš znat ženski samo še postavit meje in pazit, da si na splošno bolji od soseda.
PrihajaNodi je izjavil:
Nevem ce je tako, ker potem babe neb zbirale enih in istih pa gole pozirale v Dubaju v upanju da jih bo en sejk dobil (ruskinje se dost svaljkajo dol sam to so crne vdove).
Zahodnjakinje pol kot na druzine palijo na status in luksus ki jim ga lahko omogocis.
Ta enčba ravno kaže zakaj izbirajo ene in iste. Šejki imaj dosti atributov v enačbi. Vse kar praviš okoli zahodnih pravtako gre skozi enačbo.
Edino kar te lahko zmede je vrednost dotične ženske.
PrihajaNodi je izjavil:
Ta enčba ravno kaže zakaj izbirajo ene in iste. Šejki imaj dosti atributov v enačbi. Vse kar praviš okoli zahodnih pravtako gre skozi enačbo.
Edino kar te lahko zmede je vrednost dotične ženske.
Samo sejk ne bo imel samo nje pac pa 10 plus 3 zene. Tistih 10 bo igral sado mazo mucenje in jih imel za domace zivale zene bodo pa skrbele za njegove potomce. Pa niso oni z marsa da bodo denar zastonj okol metal.
PrihajaNodi je izjavil:
Zato pa na vseh možnih družabnih omrežjih dodaš vse ženske, ki ti na videz ustrezajo.
V drugem koraku se malo hvališ. Če imaš vsaj kolikor toliko v redu šiht (rahlo nadpovprečna plača, fleksibilen delovni čas, možnost dela od doma, možnost napredovanja), svoj avto in živiš na svojem (lasten flat), že malo izstopaš iz povprečja. Ženske točno to iščejo.
V tretjem koraku jo je treba spravit stran od interneta, nekam kjer se lahko z njo podružiš v živo in oceniš, če je prava roba. Če probaš pri dovolj velikem številu, tudi to ni tak problem.
Zadnji (četrti) korak je še nastop v živo. Če imaš vsaj malo IQ, se znaš pogovarjat in žensko spravit v smeh, je praktično tvoja. Jaz bi rekel, da je za IT-jevce to še najtežja točka.
Potem moraš znat ženski samo še postavit meje in pazit, da si na splošno bolji od soseda.
In zakaj bi to pocel one pa nebi nic naredile zate? V teoriji bi moralo biti da ima tudi povrecen janez opcije. Torej ce vzamemo tvojo teorijo ITjevec, ok sluzba, avto, flat…vprasanje je kdaj se te bo navelicala (ker nimas casa za njo) in zazelela privatnika “Milana” ki ji lahko nudi pocitnice na maldivih…Prvo omenis da povprecni janez nima opcij, drugo da moras met nadpovprecen standard za zensko dons in tretje nevem zakaj negiras opcijo tujina kjer mora zenska nekaj narest za tvojo pozornost in si lahko povprecen zahodnjak s povprecno placo in recimo lastno nepremicnino.
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Samo sejk ne bo imel samo nje pac pa 10 plus 3 zene. Tistih 10 bo igral sado mazo mucenje in jih imel za domace zivale zene bodo pa skrbele za njegove potomce. Pa niso oni z marsa da bodo denar zastonj okol metal.
Ker jih dobi to pokaže kako neizprosno deluje enačba. Ne rečem, da je popolna, samo na daleč vidiš, da faktor v stilu "moška prijaznost do ženske" tam nima kaj dosti iskati.
PrihajaNodi je izjavil:
Ženitvene nasvete tala tisti, ki je še vedno samski, brez otrok in živi od penzije svojih staršev, v Romuniji, ker si v Sloveniji ne more privoščit najema.
PrihajaNodi je izjavil:
Ker jih dobi to pokaže kako neizprosno deluje enačba. Ne rečem, da je popolna, samo na daleč vidiš, da faktor v stilu "moška prijaznost do ženske" tam nima kaj dosti iskati.
Propad zahodne civilizacije. Drzi ja. Pa ne pozabt ko te lajdre zakljucijo s svojo odisejado in zelijo familijo bodo popolnoma unicene v glavah in neprimerne za skupno zivljdnje. Kako so vcasih zenske lahko skrbele za moskega in pomagale na kmetijah je danes nepredstavljivo.
111111111111 je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Ženitvene nasvete tala tisti, ki je še vedno samski, brez otrok in živi od penzije svojih staršev, v Romuniji, ker si v Sloveniji ne more privoščit najema.
Komentarje na moje poste pa oseba ki zivi od zenine place in dodatkov ter pobira rente od najemov ki mu jih je zena omogocila. Kot pravis “noge u luft”
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
In zakaj bi to pocel one pa nebi nic naredile zate? V teoriji bi moralo biti da ima tudi povrecen janez opcije. Torej ce vzamemo tvojo teorijo ITjevec, ok sluzba, avto, flat…vprasanje je kdaj se te bo navelicala (ker nimas casa za njo) in zazelela privatnika “Milana” ki ji lahko nudi pocitnice na maldivih…Prvo omenis da povprecni janez nima opcij, drugo da moras met nadpovprecen standard za zensko dons in tretje nevem zakaj negiras opcijo tujina kjer mora zenska nekaj narest za tvojo pozornost in si lahko povprecen zahodnjak s povprecno placo in recimo lastno nepremicnino.
Ha, ha, ha... Nodi je še iz srednjega veka. :D
PrihajaNodi je izjavil:
Propad zahodne civilizacije. Drzi ja. Pa ne pozabt ko te lajdre zakljucijo s svojo odisejado in zelijo familijo bodo popolnoma unicene v glavah in neprimerne za skupno zivljdnje. Kako so vcasih zenske lahko skrbele za moskega in pomagale na kmetijah je danes nepredstavljivo.
Saj niso samo ženske proti imeti familijo. Ne vem kaj jih moraš kriviti? Preveč gledaš disanje onlyfans žensk na YT. Ni to realnost.
PrihajaNodi je izjavil:
Komentarje na moje poste pa oseba ki zivi od zenine place in dodatkov ter pobira rente od najemov ki mu jih je zena omogocila. Kot pravis “noge u luft”
Ne biti favš. Nekateri pač imajo močne atribute.
PrihajaNodi je izjavil:
Sem ti s črno podčrtal pomembne dele. :D Drži dobil sem si odlično ženo, ki skrbi zame.
Če jaz nisem Alfa potem pa res ne vem kdo je. :D
Ne biti favš. Nekateri pač imajo močne atribute.
Nic fovsije. Samo nelogicne odlocitbe zensk da izbirejo taksne lenuheiracionalne odlocitve v obe smeri
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Nic fovsije. Samo nelogicne odlocitbe zensk da izbirejo taksne lenuheiracionalne odlocitve v obe smeri
Če ti ne vidiš logike ne pomeni, da je ni.
Že iz njegovega disko hita je razvidno, da je pred babami znal nastopit samozavestno in odločno, z jasnimi željami in mejami, kar pogosto pade na plodna tla:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17953 (14658) | FormerUser |
» | Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11481 (8198) | oemdzi |
» | Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 10543 (5779) | cryptozaver |
» | Prevaran (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 16679 (10117) | Nejc Pintar |