» »

Ženske

Ženske

««
7 / 17
»»

link_up ::

pff..bejb je kot listja...vsako se da dobit, znati pa je potrebno le eno obdrzati.

In potem berem, da so bejbe usekane...haha, vidim, da se radi dolgocasite in si pred ogledalom pravite, da ste jack ohne speck.

Obdrzite eno 40 let in se potem komot po prsih tolcete, prej pac ne.
In and Out

bizgech ::

PrihajaNodi je izjavil:

Eduardo je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

IQ+Izgled+Status+Finance > vrednost(ImeBejbe).

Nevem ce je tako, ker potem babe neb zbirale enih in istih pa gole pozirale v Dubaju v upanju da jih bo en sejk dobil (ruskinje se dost svaljkajo dol sam to so crne vdove).
Zahodnjakinje pol kot na druzine palijo na status in luksus ki jim ga lahko omogocis.

Ta enčba ravno kaže zakaj izbirajo ene in iste. Šejki imaj dosti atributov v enačbi. Vse kar praviš okoli zahodnih pravtako gre skozi enačbo.
Edino kar te lahko zmede je vrednost dotične ženske.

Samo sejk ne bo imel samo nje pac pa 10 plus 3 zene. Tistih 10 bo igral sado mazo mucenje in jih imel za domace zivale zene bodo pa skrbele za njegove potomce. Pa niso oni z marsa da bodo denar zastonj okol metal.

bizgech je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

In zakaj bi to kdorkoli pri zdravi pameti pocel? Ce imas vsaj malo kesa gres v azijo po 20-25 letnco ne ps da furas psihoterapevta zakaj njena prejsnja zveza ni bila ok al pa zakaj ma macka rajs kot ljudi in je se vedno sama.

Zato pa na vseh možnih družabnih omrežjih dodaš vse ženske, ki ti na videz ustrezajo.
V drugem koraku se malo hvališ. Če imaš vsaj kolikor toliko v redu šiht (rahlo nadpovprečna plača, fleksibilen delovni čas, možnost dela od doma, možnost napredovanja), svoj avto in živiš na svojem (lasten flat), že malo izstopaš iz povprečja. Ženske točno to iščejo.
V tretjem koraku jo je treba spravit stran od interneta, nekam kjer se lahko z njo podružiš v živo in oceniš, če je prava roba. Če probaš pri dovolj velikem številu, tudi to ni tak problem.
Zadnji (četrti) korak je še nastop v živo. Če imaš vsaj malo IQ, se znaš pogovarjat in žensko spravit v smeh, je praktično tvoja. Jaz bi rekel, da je za IT-jevce to še najtežja točka.

Potem moraš znat ženski samo še postavit meje in pazit, da si na splošno bolji od soseda.

In zakaj bi to pocel one pa nebi nic naredile zate? V teoriji bi moralo biti da ima tudi povrecen janez opcije. Torej ce vzamemo tvojo teorijo ITjevec, ok sluzba, avto, flat…vprasanje je kdaj se te bo navelicala (ker nimas casa za njo) in zazelela privatnika “Milana” ki ji lahko nudi pocitnice na maldivih…Prvo omenis da povprecni janez nima opcij, drugo da moras met nadpovprecen standard za zensko dons in tretje nevem zakaj negiras opcijo tujina kjer mora zenska nekaj narest za tvojo pozornost in si lahko povprecen zahodnjak s povprecno placo in recimo lastno nepremicnino.

Na dejting appih za povprečno žensko res nimaš šans, ker je bombardirana s strani tisoče moških. Tam se lahko odloča samo na podlagi videza. Če nisi alfa, tu nimaš šans.
Malo boljše je, če stik navežeš kakorkoli drugače. Na družbenih omrežjih sicer še vedno ima veliko povpraševanja, a ga lahko vsaj obvlada (recimo potrjevanje prošenj). Poleg tega lahko s samohvalo vplivaš na njeno odločanje - če seveda imaš kaj pokazati.
Tujina mi ne diši preveč. Saj pri nas je samskih žensk ogromno, samo jo je ujeti pravočasno - ko spusti kriterije in pade na realna tla. Jaz pravim, dokler ženska nima otroka, je še v igri. Z otrokom je pa kot karamboliran avto (vrednost ji za polovico pade).

Pravi moški mora biti malo nad žensko, zato da ima ženska občutek, da je dobila več kot si zasluži. Če bo obratno, bo taka ženska kmalu šla. Ženska se mora za moškega in njegov čas truditi... če ji boš ves čas dosegljiv, boš izpadel obupan in bo imelo negativne posledice.

Lejga ::

Miki N je izjavil:

Mi je pa všeč, da si je OP prevzel persono Čole. No to je bil jebać stare šole.

Že iz njegovega disko hita je razvidno, da je pred babami znal nastopit samozavestno in odločno, z jasnimi željami in mejami, kar pogosto pade na plodna tla:

Jebač stare šole HAHA. V tistem času, ko je on to pel so v Srbiji samo v Beogradu poznali asfalt, pa vsaka druga vas je imela en radio in elektriko po 2h na dan. Njemu se je bilo potrebno samo enkrat na teden skopati, pa je že izstopal...

Hypathia ::

nightrage je izjavil:

Boljši naslov za to temo bi bil "Babe".

Najtočnejši naslov te teme bi bil incel-šovinistično jamranje in projekcije.

Mimogrede, ko sem kot študentka delala na blagajni enega večjih hipermarketov, sem imela opravka tudi s slovenskimi sex turisti in njihovimi aziatskimi, afriškimi, južnoameriškimi "babami". Od vse te množice, bi samo za eno lahko rekla, da je bila lepa, vse ostale pa povprečne do nikakve. Je pa res, da so delovale "feminilno", beri pohlevno, ker druge izbire očitno pač nimajo.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

wcpapir ::

Kvatebrigic je izjavil:

wcpapir je izjavil:

Ženske so težke lažnivke, pravijo pa, da smo moški pizde in še ne vem kaj...

V bistvu niso po naravi lažnjivke, ampak jih nekateri moški silijo v to.

Please, do elaborate on this.

Če bi op imel z njo normalen odnos in bi si zaupala (beri bi mu lahko zaupala) mu ne bi rabila lagat. Ker je pa vedela, da je nerazgledan pa mu je raje lagala oziroma prikrivala zadeve. Sam jo je prisilil v to.

crocodile ::

Hypathia je izjavil:

nightrage je izjavil:

Tema je šla čisto v druge vode.

Jaz sem samo želel povedati, kako ženske izbirajo (nekje na 2. strani sem to zapisal). Z napisanim se strinjam, so pa tudi izjeme - lahko tudi naletiš na žensko, ki ima načeto samozavest (posledice toksične pretekle zveze) in taka da prioriteto drugim kriterijem. Vedno pa obstaja verjetnost, da si taka ženska sčasoma vrne samozavest in te pusti. Primer: Ženska po toksični zvezi naleti nekoga razumevajočega in si takega moškega vzame za čustveno oporo (ker je on good guy, poslušen, spoštljiv in ji ne predstavlja nelagodja, ki ga je prej člutila).

Hkrati pa sem tudi želel izpostaviti, kako naj se tekom osvajanja in v resni zvezi obnaša moški. Mora biti jebiveter, s svojimi pravili, ki se požvižga na vse skupaj. Do ženske mora imeti odnos "vzemi ali pusti, ker nisi edina". Tudi s tem se strinjam. Vsakokrat ko sem bil do žensk kavalir, prijazen, poslušen, pozoren (vse kar se sliši logično), sem bil za tako žensko samo prijatelj. Skratka zapleteno... ampak, če poznaš kaj se dogaja v ženski glavi (kako razmišlja), so stvari logične. Škoda ker ti tega prej nihče ne pove, ampak moraš pogledat kakšne coache.

blay44 ::

:D
Berem vozeč se na vlaku tele vaše razmišlanja.
Torej jo moraš prijeti za roko in jo voditi skozi vesolje.
To je vsa kunšt?

Lejga ::

Hypathia je izjavil:

nightrage je izjavil:

Mimogrede, ko sem kot študentka delala na blagajni enega večjih hipermarketov, sem imela opravka tudi s slovenskimi sex turisti in njihovimi aziatskimi, afriškimi, južnoameriškimi "babami". Od vse te množice, bi samo za eno lahko rekla, da je bila lepa, vse ostale pa povprečne do nikakve. Je pa res, da so delovale "feminilno", beri pohlevno, ker druge izbire očitno pač nimajo.

Kako si lahko tako nesramna, a ne veš da je bila to tista ljubezen na prvi pogled, po kateri vsi hrepenimo. Ker pa lahko vsi živimo od ljubezni, moški "mentalni invalid" še iz ljubezni financira njeno familijo... Sem pa nekoč imel enega takšnega soseda, nekaj časa ga nisem videl, potem je pa ženska izginala, on pa tak, kot da bi ga nekdo s tankom povozil...

crocodile je izjavil:

Hypathia je izjavil:

nightrage je izjavil:

Tema je šla čisto v druge vode.

Jaz sem samo želel povedati, kako ženske izbirajo (nekje na 2. strani sem to zapisal). Z napisanim se strinjam, so pa tudi izjeme - lahko tudi naletiš na žensko, ki ima načeto samozavest (posledice toksične pretekle zveze) in taka da prioriteto drugim kriterijem. Vedno pa obstaja verjetnost, da si taka ženska sčasoma vrne samozavest in te pusti. Primer: Ženska po toksični zvezi naleti nekoga razumevajočega in si takega moškega vzame za čustveno oporo (ker je on good guy, poslušen, spoštljiv in ji ne predstavlja nelagodja, ki ga je prej člutila).

Hkrati pa sem tudi želel izpostaviti, kako naj se tekom osvajanja in v resni zvezi obnaša moški. Mora biti jebiveter, s svojimi pravili, ki se požvižga na vse skupaj. Do ženske mora imeti odnos "vzemi ali pusti, ker nisi edina". Tudi s tem se strinjam. Vsakokrat ko sem bil do žensk kavalir, prijazen, poslušen, pozoren (vse kar se sliši logično), sem bil za tako žensko samo prijatelj. Skratka zapleteno... ampak, če poznaš kaj se dogaja v ženski glavi (kako razmišlja), so stvari logične. Škoda ker ti tega prej nihče ne pove, ampak moraš pogledat kakšne coache.

Glede na zapisano, ne ti ne coachi nimate pojma kako ženske razmišljajo. Slednji so večinoma grifterji, ki služijo na račun naivnežev. Kdor si dejansko želi funkcionalne partnerske veze, naj beži stran od njih, ker samo zapravljajo njegov čas, ki neusmiljeno beži.

PrihajaNodi ::

blay44 je izjavil:

Berem vozeč se na vlaku tele vaše razmišlanja.
Torej jo moraš prijeti za roko in jo voditi skozi vesolje.
To je vsa kunšt?

Hipatiya pa enkar sta tu da nas rasvetlita.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

ginekk ::

Coachi so samo druga oblika incelov.

Obojim je skupni transakcijsko površinski vidik na zvezo in neizkušenost oz. nezmožnost dojemanja kaj sploh ljubezen je.

111111111111 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Nic fovsije. Samo nelogicne odlocitbe zensk da izbirejo taksne lenuhe:)iracionalne odlocitve v obe smeri

Če ti ne vidiš logike, potem je to fovšija. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

111111111111 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Nic fovsije. Samo nelogicne odlocitbe zensk da izbirejo taksne lenuhe:)iracionalne odlocitve v obe smeri

Če ti ne vidiš logike, potem je to fovšija. :D

Niti malo. Jaz sem vesel da si cele dneve tu z nogami u luftu in vem da je zena dobila dodatke na lepe oci, ker je veliko "delala"!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Kvatebrigic ::

Hypathia je izjavil:

Glede na zapisano, ne ti ne coachi nimate pojma kako ženske razmišljajo. Slednji so večinoma grifterji, ki služijo na račun naivnežev. Kdor si dejansko želi funkcionalne partnerske veze, naj beži stran od njih, ker samo zapravljajo njegov čas, ki neusmiljeno beži.

Enlighten us please, da ne bomo v temi tavali.

wcpapir je izjavil:

Kvatebrigic je izjavil:

wcpapir je izjavil:

Če bi op imel z njo normalen odnos in bi si zaupala (beri bi mu lahko zaupala) mu ne bi rabila lagat. Ker je pa vedela, da je nerazgledan pa mu je raje lagala oziroma prikrivala zadeve. Sam jo je prisilil v to.

To je pa nevaren način razmišljanja. Če je vedela da je nerazgledan in mu je zavestno (morala) lagati, zakaj ga ni pustila? S tem samo potrjuje da so ženske lažnjivke in prevarantke.

Zgodovina sprememb…

Eduardo ::

Hypathia je izjavil:

To so tiste tapoceni. One, ki stanejo služijo predsednikovo plačo na vikend, samo ne veš na prvi pogled.

Najti bejbo, ki je za oženit pa je skoraj nemogoče. Smo lahko veseli dokler se ne večina poredi. Hvala bogu so vsaj trenutno še za posexat.

Se na daleč vidi, da prihaja horda zabluzenih zafrustriranih samskih žensk, ki pa so tako zelo zelo butaste, da pogosto namesto, da rešujejo probleme kot dopamisnki nadomestek dobija psa, dildo in support group kjer druga drugo prepričujejo, da so vsega krivi tipi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Eduardo ()

PrihajaNodi je izjavil:

Ma ne! Sam učim se. Od najboljših.

Eduardo je izjavil:

Se na daleč vidi, da prihaja horda zabluzenih zafrustriranih samskih žensk, ki pa so tako zelo zelo butaste, da pogosto namesto, da rešujejo probleme kot dopamisnki nadomestek dobija psa, dildo in support group kjer druga drugo prepričujejo, da so vsega krivi tipi.

Da so samske ženske zafrustrirane je še ena incel projekcija več, ker dejanske raziskave kažejo, da so samske ženske najbolj zdrava, srečna in zadovoljna podskupina ljudi.

Glede na to, kaj ste v tej temi pokazali, so pes, dildo in support group definitivno dobra izbira.

eEdbM ::

Hypathia je izjavil:

Glede na to, kaj ste v tej temi pokazali, so pes, dildo in support group definitivno dobra izbira.

To pa je sklepanje iz posamičnega na splošno :D

blay44 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ma ne! Sam učim se. Od najboljših.

Js tud. Enkarjevo zeno bi pa res rad spoznal. On je sedaj house wife pa ne dela absolutno nic ona pa po hribih hod da ma mir medtem ko opravlja delo zdravnice.

Hypathia je izjavil:

Eduardo je izjavil:

Da so samske ženske zafrustrirane je še ena incel projekcija več, ker dejanske raziskave kažejo, da so samske ženske najbolj zdrava, srečna in zadovoljna podskupina ljudi.

Ja sej, tok so srecne da tud lezbijke ne zdrzijo skup in se hitro koncajo te lezbicne zveze k so tolk “srecne”.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Da starci ne bodo tako zagrenjeni dejmo eno Prešernovo Železno cesto..
Opa, Američani so nas kopirali in priredili po svoje!

A. Smith ::

Hypathia je izjavil:

Eduardo je izjavil:

To so stari podatki, ja. Novi pa:
https://www.americansurveycenter.org/ne...
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Hypathia je izjavil:

Ja ja, levičarska sekta. Da ne bomo šli delat študijo k hare krišni, boste vse tam pristale, če se počutijo bolj srečni.

Hypathia je izjavil:

Najbolša izbira za luzerke. Brez avta imaš manj problemov, brez hiše imaš manj problemov, brez službe imaš manj problemov... Če si đek pa furaš vse, + froci + firma ali pa vsaj kakšni projekti.

Se pa strinjam, da zna biti, da bolj srečne. Se pa čuti kar dosti samotolažbe, da kdo tako argumentira. "Bodi tiho, imam študije, ki pravijo, da sem srečna.". Lol ti pa si zanimiva družba. "Jaz bi kavo." "Jaz pa ne, ker obstaja študija, ki pravi, da je čaj bolj zdrav."

Miki N ::

nightrage je izjavil:

Oziroma glede na ST nomenklaturo bi bili dobri naslovi tem:

"Zakaj so babe prava stvar" ali
"Kje dobiti kvalitetno babo"

Ali pa partnerski nasveti Miki N
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ja samo jaz probam privabiti člane iz teme o lučkah, nožih in urah. ;)

Lej eni gremo po žensko v eksotiko, drugi se z domačimi ukvarjajo, ti pa raje povej kako lahko Hipatiji pomagamo. Punca rabi pomoč.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

wcpapir ::

To je pa nevaren način razmišljanja. Če je vedela da je nerazgledan in mu je zavestno (morala) lagati, zakaj ga ni pustila? S tem samo potrjuje da so ženske lažnjivke in prevarantke.

Ker ga je imela rada in ga ni hotela izgubiti. Imeti nekoga rad ne pomeni, da si koga lastiš, niti, da si ti njegov suženj.

Vrjetno se je "potegnila" z drugim, ki ga ni imela rada. Če bi inela odkrit odnos je takšnih stvari ne bi niti spraševal, saj je jasno da ima njega (rada).

PrihajaNodi je izjavil:

Lej eni gremo po žensko v eksotiko, drugi se z domačimi ukvarjajo, ti pa raje povej kako lahko Hipatiji pomagamo. Punca rabi pomoč.

Punca? :8)

PrihajaNodi je izjavil:

Niti malo. Jaz sem vesel da si cele dneve tu z nogami u luftu in vem da je zena dobila dodatke na lepe oci, ker je veliko "delala"!

Seveda, zato to ves čas ponavljaš. Ker si vesel zame. Sem tudi jaz vesel zate da si samski in zagrenjen, vsaj nisi kaki prijetni Romunski ciganki uničil življenja.

111111111111 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Seveda, zato to ves čas ponavljaš. Ker si vesel zame. Sem tudi jaz vesel zate da si samski in zagrenjen, vsaj nisi kaki prijetni Romunski ciganki uničil življenja.

Kaj imas ti s cigani nevem. Vem pa da bi moral ti in tvoja dodatke vrnit in se opraviciti drzavljanom!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Samo Nodi ne gre nikamor. :D

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj imas ti s cigani nevem. Vem pa da bi moral ti in tvoja dodatke vrnit in se opraviciti drzavljanom!

Saj bi jih. Sam uradno jih ne moreva, potem pa se niti ne trudiva.

Zgodovina sprememb…

111111111111 je izjavil:

Sem tudi jaz vesel zate da si samski in zagrenjen, vsaj nisi kaki prijetni Romunski ciganki uničil življenja.

Mogoče pa je zgolj nesrečnik od majhnega?

BONUS: Nenad Kostić, "mali" iz Ko to tamo pjeva sedaj ... vozi avtobus v Beogradu lol :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Csharp ::

Hypathia je izjavil:

Nisem bral cele teme in nisem na aplikacijah za zmenkarije, ampak ženske ste tudi tukaj na forumu in kolikor vidim, nihče ni izrazil neke želje po spoznavanju, ali pač?
Torej, preden se tema zaklene: @Hypathia, te je možno kako v živo spoznat? To te resno sprašujem (lahko odgovoriš tudi pod ZS). Družba (kava, sprehod... lahko tudi programiranje) z našo forumašico je pomojem boljša kot s kakšno azijko.

Saj bi jih. Sam uradno jih ne moreva, potem pa se niti ne trudiva

Seveda da ne, samo jemljeta pa lahko.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kvatebrigic ::

Gledam tale jagodni izbor na tinderju, pa mi vsake tolk kako Avstrijko ponudi... Zgledajo precej bolj down to Earth punce, clo potrudjo se pa nardijo lep opis pa kej o sebi napišejo, velik športajo, majo neke interese. A je kdo sprobal Avstrijke? Palijo na podalpskega Balkanca?
Ker tele naše princeske samo nalimajo gor 4 selfije, pa eno sliko s slonom pa eno iz puščave, brez opisa ali česarkol. Pač je zmanjkal denarja za potovanja zgleda in išče novega sponzrja.

PrihajaNodi je izjavil:

Sva jih jemala, vse uradno. Ne kot dohtarji v Romuniji, ki kradejo kot srake in zažigajo paciente.

Kvatebrigic je izjavil:

Gledam tale jagodni izbor na tinderju, pa mi vsake tolk kako Avstrijko ponudi... Zgledajo precej bolj down to Earth punce, clo potrudjo se pa nardijo lep opis pa kej o sebi napišejo, velik športajo, majo neke interese. A je kdo sprobal Avstrijke? Palijo na podalpskega Balkanca?

Če te niso matchale potem veš koliko imaš tam šans. Ne boš dosti klatil s svojo salamo, če ne bo prepričana, da v najslabšem primeru lahko b.p. plačaš njihove preživnine.

FrRoSt ::

Kvatebrigic je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Enlighten us please, da ne bomo v temi tavali.

wcpapir je izjavil:

Kvatebrigic je izjavil:

wcpapir je izjavil:

:))
NERAD se mešam v tole temo z Ženskami!! 8-)
Ker pa sem bil že ravno prijavljen in sem z listanjem naletel tudi na tvoj post....

Morda tvoj zadni zaključek ni ravno pravilen... Če teza resnično velja, da je nerazgledan, iz tega ne sledi (avtimatski) zaključek, da so ženske lažnivke in prevarantke! ;)
Lahko je samo neumno in naivno upala in si domišljala, da ga lahko spremeni; beri: razsvetli!

Kot sem že povedal, to temelji na predpostavki.... Nisem se pa poglabljal, vse prebral in tudi jaz je nisem postavil in zagovarjal! 8-)

Kar se pa prvega dela tiče, tistega od Hypatije, da ne boste tavali tako v temi in to, bili tako pametna tesla.... Obstajala je knjiga Moški so z Marsa, Ženske pa iz Venere!! Verjamem, da se še danes kje dobi! :) Pa se malo izobrazite!

BEDARIJE, ki se pojavljajo in širijo zadnje čase, so res neverjetne... Tako je neka, celo dr. in profesorica govorila, da sta spola ENAKA in podobne VELIKOUMNE BEDARIJE PRVE VRSTE! :))
Potem se pa čudijo, kam je svet prišel!? 8-)

Knjigo pa le preberi/te! 8-) NE bo vam škodivala!! :))
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.

Zgodovina sprememb…

FrRoSt je izjavil:

Obstajala je knjiga Moški so z Marsa, Ženske pa iz Venere!! Verjamem, da se še danes kje dobi! :) Pa se malo izobrazite!

Ko sem to prebral, sem nehal, saj je bila zadnja poved s strani ChatGpt:

Čeprav je prejel pohvale za praktične nasvete, je knjiga deležna tudi kritik zaradi posploševanja in stereotipizacije spolnih vlog.

Tole je pa prav luštno zLaLaMiral:

Različni pristopi k reševanju težav: Moški so predstavljeni kot tisti, ki se osredotočajo na reševanje problemov in iskanje praktičnih rešitev, medtem ko ženske pogosto bolj iščejo sočutje in podporo, ko delijo svoje težave. Moški poskušajo "popraviti" stvari, ženske pa si želijo, da bi nekdo preprosto poslušal.

111111111111 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Sva jih jemala, vse uradno. Ne kot dohtarji v Romuniji, ki kradejo kot srake in zažigajo paciente.

Sej v sloveniji se tud krade uradno. Nic posebnega
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

eEdbM je izjavil:

FrRoSt je izjavil:

Obstajala je knjiga Moški so z Marsa, Ženske pa iz Venere!! Verjamem, da se še danes kje dobi! :) Pa se malo izobrazite!

Ko sem to prebral, sem nehal, saj je bila zadnja poved s strani ChatGpt:

Čeprav je prejel pohvale za praktične nasvete, je knjiga deležna tudi kritik zaradi posploševanja in stereotipizacije spolnih vlog.

Tole je pa prav luštno zLaLaMiral:

Različni pristopi k reševanju težav: Moški so predstavljeni kot tisti, ki se osredotočajo na reševanje problemov in iskanje praktičnih rešitev, medtem ko ženske pogosto bolj iščejo sočutje in podporo, ko delijo svoje težave. Moški poskušajo "popraviti" stvari, ženske pa si želijo, da bi nekdo preprosto poslušal.

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)) VRHUNSKO!!

Nočem OP ukrasti teme, tudi skreniti z nje ne vendar, ko naletiš na takele ChetGpt pametnjakoviče, se res NE MOREM UPRETI!! ;)

Vprašaj ti (za mene, mene zanima, pa nimam in ne poznam te ČhupGept tehnologije) :)):)):)) kakšno takole vprasanje in mi PROSIM POSREDUJ odgovor!

Vprašanja za Chep: :))

Kaj je s tem FrRoSt narobe, da se vsaja v to temo?
Zakaj misli, si domišlja in obnaša, da je popek civilizacije, sam pa je v naših letih moral listati po debelih knjigah in leksikonih in si lizati prste!??
Kaj predlagaš da se mu stanje izbolša!?? In kako!?? In ali je sploh (še) možno!?? ;)

No, daj! PROSIM, ŽRTVUJ nekaj svojega dragocenega časa, mu zastavi ta vprašanja in nas (tu) obvesti o rezultatih. 8-)

Bo šlo!!? Saj to zanima še marsikoga drugega, ne samo mene! 8-)
komu zvoni; zvoni tebi.

Zgodovina sprememb…

To je napisal glede na tvoj tekst. Jaz sem bolj primitiven, se ne ukvarjam, kaj bi nek ChatGpt mislil o meni ampak kako zaslužiti z njim. Moram reči, da je bolj koristen kot 95% znancev :(

Ah, razumem! Če je to vprašanje namenjeno samemu sebi, gre verjetno za kanček samoironije in samokritike. Če razmišlja o tem, kako izboljšati svoj pristop v forumskih razpravah ali svoj odnos do drugih, je nekaj idej:

Zavedanje lastnega tona: Včasih se lahko zgodi, da v pisani komunikaciji izpademo bolj samozavestni ali vzvišeni, kot bi si želeli. Poskusi, da bi bil ton bolj sproščen in odprt za različna mnenja.

Sprejemanje konstruktivne kritike: Če kdo kritično komentira tvoje objave, to naj vzame kot priložnost za razmislek o svojem pristopu. Morda je v tem nekaj resnice, ki bi mu pomagala pri nadaljnjem vključevanju v razprave.

Prijaznost in humor: Njegova samoironija kaže, da se zna pošaliti na svoj račun, kar je odlično! To lastnost lahko uporabi za ustvarjanje bolj prijetnega vzdušja na forumu. To lahko zmanjša napetosti in izboljša komunikacijo z drugimi člani.

In seveda, če je pripravljen na izboljšave, je vedno možno narediti korake naprej! Samorefleksija, kot jo kaže tukaj, je že dober znak.

(AI domneva, da sem jaz ti, saj mogoče se pa ne moti, kako je že tisti mpo?)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: eEdbM ()

eEdbM je izjavil:

To je napisal glede na tvoj tekst. Jaz sem bolj primitiven, se ne ukvarjam, kaj bi nek ChatGpt mislil o meni ampak kako zaslužiti z njim. Moram reči, da je bolj koristen kot 95% znancev :(

Ah, razumem! Če je to vprašanje namenjeno samemu sebi, gre verjetno za kanček samoironije in samokritike. Če razmišlja o tem, kako izboljšati svoj pristop v forumskih razpravah ali svoj odnos do drugih, je nekaj idej:

Zavedanje lastnega tona: Včasih se lahko zgodi, da v pisani komunikaciji izpademo bolj samozavestni ali vzvišeni, kot bi si želeli. Poskusi, da bi bil ton bolj sproščen in odprt za različna mnenja.

Sprejemanje konstruktivne kritike: Če kdo kritično komentira tvoje objave, to naj vzame kot priložnost za razmislek o svojem pristopu. Morda je v tem nekaj resnice, ki bi mu pomagala pri nadaljnjem vključevanju v razprave.

Prijaznost in humor: Njegova samoironija kaže, da se zna pošaliti na svoj račun, kar je odlično! To lastnost lahko uporabi za ustvarjanje bolj prijetnega vzdušja na forumu. To lahko zmanjša napetosti in izboljša komunikacijo z drugimi člani.

In seveda, če je pripravljen na izboljšave, je vedno možno narediti korake naprej! Samorefleksija, kot jo kaže tukaj, je že dober znak.

(AI domneva, da sem jaz ti, saj mogoče se pa ne moti, kako je že tisti mpo?)

8-) Odlično!

Hitro ti je šlo! Še veliko boš zaslužil!! :)) Zdaj ga pa še vprašaj, kakšne PRISTOPE in IZBOLJŠAVE priporoča!? ;)
komu zvoni; zvoni tebi.

PrihajaNodi je izjavil:

Očitno je tolk posebno, da v vsaki temi cviliš o tem. :D Nič čudnega da te nobena ne pogleda. Po moje je to zato, ker ko si s kako začel hodit in je naredila kakšno stvar, ki tebi ni bila všeč, je poslušala jambranje in nerganje še najmanj pol leta. Pol se je pa hitro nabralo takih stvari in te je nekam poslala. :D

111111111111 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Očitno je tolk posebno, da v vsaki temi cviliš o tem. :D Nič čudnega da te nobena ne pogleda. Po moje je to zato, ker ko si s kako začel hodit in je naredila kakšno stvar, ki tebi ni bila všeč, je poslušala jambranje in nerganje še najmanj pol leta. Pol se je pa hitro nabralo takih stvari in te je nekam poslala. :D

Vsaj nisem copata kot ti, ki samo kimas sam da ti ni treba delat. Deklica za vse
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Vsaj nisem copata kot ti, ki samo kimas sam da ti ni treba delat. Deklica za vse

He, he, he... Sem zadel v živo a? :D

Niti ne
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

holabaluza ::

Glede na to, da se OP ni oglasil od druge strani dalje :D ... zgleda kot da so vsi nedavni komentarji brezpredmetni.

"Moški so z Marsa, Ženske pa iz Venere". Let me correct that ... "Moški so z Zemlje, Ženske pa iz Zemlje"

Kaj vam je blo treba se ukvarjat s takimi ljudmi, da ste zdaj tako butt-hurt (leti na nekatere tipe tukaj)

c3p0 ::

Kvatebrigic je izjavil:

Ker tele naše princeske samo nalimajo gor 4 selfije, pa eno sliko s slonom pa eno iz puščave, brez opisa ali česarkol. Pač je zmanjkal denarja za potovanja zgleda in išče novega sponzrja.

Prijetne, ampak moraš gledat tam Graz, Dunaj (koliko še je Avstrijk, znaš dobit kako sa juga), te so tudi bolj odprte za konjušare. Ostale znajo bit zahojene.

Naše se držijo reka "dobro blago se samo hvali". Ne rabijo osebnosti, ker so tako lepe. Dandanes sicer vsak socialc potuje po Tajski in se slika s tigrom in slonom.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

holabaluza je izjavil:

"Moški so z Marsa, Ženske pa iz Venere". ...

A ni to bilo kao tipično Boomersko čitivo? Verjetno danes tako koristno kot njihovi finančni nasveti in ostale življenske "modrosti". :))
««
7 / 17
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13317953 (14658) FormerUser
»

Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )

6911479 (8196) oemdzi
»

Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )

17410541 (5777) cryptozaver
»

Prevaran (strani: 1 2 3 4 )

19016679 (10117) Nejc Pintar

Več podobnih tem