» »

Ženske

Ženske

««
5 / 17
»»

OutOfTheBox ::

PrihajaNodi je izjavil:

OutOfTheBox je izjavil:

Pojma nimam kje živiš ampak predlagam da zamenjaš instagram z radio ognjišče-m.

To je pa posledica slovenskih univerz: Produkcija kekab debilov podobnim tvojim komentarjem ki se smatrajo za izobrazene

Če boš želel izboljšat tvoj položaj na področju aktualne teme, boš moral poslušati tiste ki znajo -> mene. Podobno tako kot ne greš k mehaniku po zdravstveni nasvet.

PrihajaNodi ::

OutOfTheBox je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

OutOfTheBox je izjavil:

Pojma nimam kje živiš ampak predlagam da zamenjaš instagram z radio ognjišče-m.

To je pa posledica slovenskih univerz: Produkcija kekab debilov podobnim tvojim komentarjem ki se smatrajo za izobrazene

Če boš želel izboljšat tvoj položaj na področju aktualne teme, boš moral poslušati tiste ki znajo -> mene. Podobno tako kot ne greš k mehaniku po zdravstveni nasvet.

S katere jame si pa ti zlezel? Mislim razumem da je par opic tu ki smetijo temo samo pravih argumentov na moj post pac ni.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Pravi argumenti so moje izkušnje. Koga boš poslušal kot nekoga ki je že dosegel nivo o katerih večina le sanja? Kaj boš tudi za nasvet kako obogatet vprašal klošarja?

Zgodovina sprememb…

OutOfTheBox je izjavil:

Pravi argumenti so moje izkušnje. Koga boš poslušal kot nekoga ki je že dosegel nivo o katerih večina le sanja?

Ker ti si metrika za partnersko statistiko?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Boomerang ::

PrihajaNodi je izjavil:

eEdbM je izjavil:

He, prijazna je bila, usmiljena celo, če res dobro premisliš, ne arogantna. Ni te farbala, si predaleč, da bi se ji splačalo. Razen, če si jo mamil kot kripto profi...

One so tolk obupane da same ne vejo. Starsi pritiskajo da more bit bogat, pa da se more hitr ozet, cajt pa tece. Ker tist ko ma ornk kes jih menja.

Ni pogoj, da ima keš. Lahko je alfa, pa ženske menja kadar se mu hoče.
Če v tridesetih še kolikor toliko v redu zgledaš, imaš že v štartu boljšo pozicijo. Če se znaš še pogovarjat in imaš obetavno službo, si lahko vsak dan z drugo žensko. Taki nimajo problemov z ženskami, zato se nočejo takoj ustaliti... zakaj bi se, če lahko vsakih par dni drugo podira? Ženske pa ponavadi šmirglajo samo take - želi si takega, ki je njej nedosegljiv.

Kaj boš tudi za nasvet kako obogatet vprašal klošarja?

Klosar je mel mogoce svojo firmo pa ni dobil izplacila in se mu je zataknilo. Verjetno bi prej dobil pameten nasvet od njega kot recimo Trumpa ali tebe
Vidis kako omejeno razmisljas
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Rad bi ti pomagal, pa zavračaš pomoč s tem ko misliš da imaš vse prav.

OutOfTheBox je izjavil:

Rad bi ti pomagal, pa zavračaš pomoč s tem ko misliš da imaš vse prav.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/God_hel...
Jaz ne da vem da imam prav, to potrjuje statistika. Ce si se pa ti v srednjem veku ozenil pa to ni premerljivo s casom danes.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Jaz ne da vem da imam prav, to potrjuje statistika.

Vprašanje je zakaj si se ti odločil bit del statistike. Kaj to nimaš popolnoma nobene kontrole nad situacijami ki se ti dogajajo?

Kdo pravi da sem del statistike?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zato ker imaš "prav" kar potrjuje statistika. Kako lahko imaš prav, če nimaš izkušnje iz statistike? In če nisi še imel izkušnje "iz statistike", zakaj bi se sploh odločil verjet statistiki, brez da bi to izkusil prvo sam. Statistika nima nikoli samo enega rezultata, zakaj bi se odločil za tistega z največjo vrednostjo, lol.

moraš bit pa res veveriček posebne sorte v tem primeru.

Zgodovina sprememb…

OutOfTheBox je izjavil:

Zato ker imaš "prav" kar potrjuje statistika. Kako lahko imaš prav, če nimaš izkušnje iz statistike? In če nisi še imel izkušnje "iz statistike", zakaj bi se sploh odločil verjet statistiki, brez da bi to izkusil prvo sam. Statistika nima nikoli samo enega rezultata, zakaj bi se odločil za tistega z največjo vrednostjo, lol.

moraš bit pa res veveriček posebne sorte v tem primeru.

Saj izkusnja je lahko ze da imas za sosede 3 locence. Ni pa receno da je to pravilo, je pa statisticno vecja verjetnost da bos locen kot “ozenjen”. Stekas? Tvoja logika gre po logiki da mora dohtar najprej prebolet raka preden da bolniku statisticno najboljso opcijo zdravljenja. Ah ja, slovenske fakultete…
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

je pa statisticno vecja verjetnost da bos locen kot "ozenjen".

Ja samo, če se boš družil s tistimi sosedi ki so se ločili. Potem boš skoraj zagotovo "del statistike".

Tvoja logika gre po logiki da mora dohtar najprej prebolet raka preden da bolniku statisticno najboljso opcijo zdravljenja

lol.

Bolnik se za raka nikoli ni odločil in na voljo ima "statistiko" -> katero zdravilo ima največjo možnost preživetja, zato bo vzel tisto z največjo (če hoče živet).

V tvojem primeru (kako se bo tvoja zveza obnesla), pa imaš praktično popolno kontrolo. Na tebi je da vodiš zadevo in vzpostaviš sistem v katerem bo zveza delovala in rastla. Po tem sistemu bo potem tud ženska delovala, ko boš demonstriral kako sistem deluje.

Če je kaos v tvoji glavi, bo kaos pač povsod. Ne sanjat o tem da bo ženska furala vse. Ženska hoče mir, varnost ipd.

Najlažje od vsega na svetu je furat zvezo. Ne štekam ljudi ki niso sposobni obdržat zveze niti par let.

Zgodovina sprememb…

Kayzon ::

Glede na to kaksne nodi pise dobis obcutek da zenske ni videl od blizu.

Ja samo, če se boš družil s tistimi sosedi ki so se ločili. Potem boš skoraj zagotovo "del statistike".

Se ne rabim druzit z istega razloga ne gres v vojno ker lahko umres.

Bolnik se za raka nikoli ni odločil in na voljo ima "statistiko

Sej vecina moskih se tud ni odlocilo za locitev. V 80% je to sprovedeno s strani zenske.

Ženska hoče mir, varnost ipd.

A to so ti na radio ognjiscu povedal?

Najlažje od vsega na svetu je furat zvezo. Ne štekam ljudi ki niso sposobni obdržat zveze niti par let.

Valda da ne. Tko kot ne stekas kako je lahko klosar klosar. Kebab faks pa to
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

V 80% je to sprovedeno s strani zenske.

Čudno da se to še meni ni zgodilo. Pa tudi niti enemu iz kroga v katerem se družim. Če tvoja statistika drži, boš moral zamenjat krog ljudi s katerimi se družiš ali pa zapret instagram in odpret radio ognjišče.

Zgodovina sprememb…

Mogoce si pa v romski skupnosti. Se Jefu pa Elonu se je to zgodil v tvojmu krogu pa nobenmu.
https://www.thejimenezlawfirm.com/what-...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Seveda, zagotovo se je zgodilo tudi Jakcu, Ivanu in Bavdku.

OutOfTheBox je izjavil:

Seveda, zagotovo se je zgodilo tudi Jakcu, Ivanu in Bavdku.

Tvojo cigancici jasmini in prijateljevim zenam pa to ocitno ni dopustno in lahko vsako noc rajate ob ognju:D
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

@nodi, koliko resnih zvez si ze imel ter koliko je bila najdaljsa zveza?

DamijanD ::

PrihajaNodi je izjavil:

Sej vecina moskih se tud ni odlocilo za locitev. V 80% je to sprovedeno s strani zenske.
Ženska hoče mir, varnost ipd.

A to so ti na radio ognjiscu povedal?

Poznam primer. Ne vem, kdo se je odločil za ločitev, ampak je pa ženska začela varati z njenim sodelavcem (in to po treh otrocih in narejeni bajti,...). Je pa res, da nimam detajlov iz druge strani a je bil razlog za varanje samo "druga puberteta" na poslovnih potovanjih ali je bilo tudi že kaj drugega prej problematično...

solatjek ::

Nisem več najmlajši in če se ozrem nazaj opazim sledeče: v mladosti so največji frajerji oz. alfa samci dobili najlepša dekleta, ki so večinoma bila sami sebi všeč in so iskale točno take tipe. Povprečni (zanimivo, kako smo popredalčkani, le na podlagi česa se lahko ljudi predalčka v boljši, povprečni, slabši, to je tako plitko, ampak tako očitno pač je). Torej povprečni smo capljali nekje zadaj, dobili kasneje svoje partnerke.

In sedaj po 30+ letih od konca OŠ, ko se srečamo na obletnicah OŠ ugotoviš pa to, da največji frajerji in največje šminkarice, ki so tekom vseh let menjali marsikaterega partnerja, sedaj nima partnerja, niti družine, ali pa je kje nastal kak otrok ali več posejanih po svetu in kakšna samohranilka. V glavnem marsikdo (ne vsi), ampak res veliko jih je zabluzilo življenje. Ostali, neizstopajoči pa večinoma (ne vsi, ampak večinoma) družine, otroci in normalno urejeno družinsko razmerje.

Treba je razmišljati tudi z zgornjo glavo, čeprav pri 20 ali manj to težko razumeš in izpustiš priložnosti, ki ti zagotavljajo lepo in mirno življenje in zapravljaš čas in "šolde na guči lui viton :)".

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: solatjek ()

Legon ::

Boomerang je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

eEdbM je izjavil:

He, prijazna je bila, usmiljena celo, če res dobro premisliš, ne arogantna. Ni te farbala, si predaleč, da bi se ji splačalo. Razen, če si jo mamil kot kripto profi...

One so tolk obupane da same ne vejo. Starsi pritiskajo da more bit bogat, pa da se more hitr ozet, cajt pa tece. Ker tist ko ma ornk kes jih menja.

Ni pogoj, da ima keš. Lahko je alfa, pa ženske menja kadar se mu hoče.
Če v tridesetih še kolikor toliko v redu zgledaš, imaš že v štartu boljšo pozicijo. Če se znaš še pogovarjat in imaš obetavno službo, si lahko vsak dan z drugo žensko. Taki nimajo problemov z ženskami, zato se nočejo takoj ustaliti... zakaj bi se, če lahko vsakih par dni drugo podira? Ženske pa ponavadi šmirglajo samo take - želi si takega, ki je njej nedosegljiv.

Kaj sele ce pride ven iz zgodnje razvoje faze in ne rabi zensk menjat kot gat?

D3m ::

Alayne je izjavil:

Res je.
Na koncu ima vsak svoje želje in prioritete. Pri 18ih so drugačne kot pri 40ih. Kar je popolnoma ok.

Je pa res potrebno rečt, da obstaja približno enak procent slabih moških, kot žensk.

Ampak, ko z osebo malo govoriš, takoj spoznaš ali bosta lahko shajala skupaj. Drugače pa ja, tudi jaz sem zelo zelo na kratko dejtala z enim, ki preprosto ni prenesel, da sem bolj izobrazena in z visjo placo. Pac je mel podobna pricakovanja kot zgoraj napisano. Kot razlog za razhod mi je podal: jaz zelim biti tisti, ki te kaj novega naucim in ti kaj pametnega povem, ko pridem domov. Ni mi vsec, da imas mnenje na trenutna politicna dogajanja in da se ne strinjas z vsem z menoj. Doma zelim imet mir.

On je imel drugacna pricakovanja od zenske in jaz od moskega. Mogoce bi se pa to moralo v dejting appe napisat :) ne pa: rada imam potovanja, kuzke in pumpkin spiced latte.

In sedaj? Imaš drugega partnerja?
|HP EliteBook|R5 6650U|

Legon ::

Ce bi bil pismen in bi bil sposoben prebrat vec kot dva posta, ne bi spraseval neumnosti.

Torej izkuseni slotech forumasi, kaj smo na koncu odkrili?! :))

GummyBear ::

Kayzon je izjavil:

Jaz sem odkril, da bo treba it na lov v živo, morda še danes.
Prvo, ki bo prišla nasproti in bo dovolj simpatična, bom vprašal: "Mi ga lahko malo primeš?". In potem ji bom v roke dal telefon za 2000€, na katerem imam za ozadje novi tip lamborghinija. Potem bomo pa videli, kako se bo končalo.

Kvatebrigic ::

Kayzon je izjavil:

Nic, ker nam ti nisi razkril kaksno tehniko uporabljas da padajo kot smreke, ceprav si meter in cevap! Vsaj kak trick tip bi lahko dal.

GummyBear je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Jaz sem odkril, da bo treba it na lov v živo, morda še danes.
Prvo, ki bo prišla nasproti in bo dovolj simpatična, bom vprašal: "Mi ga lahko malo primeš?". In potem ji bom v roke dal telefon za 2000€, na katerem imam za ozadje novi tip lamborghinija. Potem bomo pa videli, kako se bo končalo.

Sporoci kako bo slo. Pa pazi da ji ne poves seeda od tvojga kripto walleta. Se je ze zgodilo da mu je vse doge ukradla
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

SloTechCEO ::

Dovolj jokanja fantiči, zmanjšajte dotok sojinega mleka v jutranjo kavo.
Kdo gre z mano decembra po Afriki plemenitii genski bazen? Letos negrem na tajsko ker je monsun, ako bom pogrešal imeti oba zapestja v eni roki, ko opravljam nalogo mojih prednikov, pa tudi neda se mi več antibiotike jemati.
Afrika je bila 5 let nazaj super, mame ti mečejo hčerke, malo moraš paziti edino na lokalne šefe ker ratajo ljubosumni ampak večja mesta so vredu.
Če bi se kdo pridružil naj piše zs

SloTechCEO je izjavil:

Kdo gre z mano decembra po Afriki plemenitii genski bazen? Letos negrem na tajsko ker je monsun, ako bom pogrešal imeti oba zapestja v eni roki, ko opravljam nalogo mojih prednikov, pa tudi neda se mi več antibiotike jemati.
Afrika je bila 5 let nazaj super, mame ti mečejo hčerke, malo moraš paziti edino na lokalne šefe ker ratajo ljubosumni ampak večja mesta so vredu.

Kaksen moski si ce moras po seks na drugo celino lol .. Je vec kot dovolj rib v nasem morju.

SloTechCEO ::

Uporaba besede "riba" je kar na mestu. Vonj je že tak. Iščem higieno.

SloTechCEO je izjavil:

In to mislis da bos najdel v fukin afriki? :))

111111111111 ::

Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

SloTechCEO je izjavil:

Sam pol bi mel crnega otroka…mogoce Filipini? Ceprav ja zenske so Afriki res mogoce na visjem nivoju in manj razvajane.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Nodi nimas pojma:))

Blinder ::

Meni se zdi da ti, kanzyon, imaš pojma ampak se delaš neumnega
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

bizgech ::

Kayzon je izjavil:

SloTechCEO je izjavil:

Kaksen moski si ce moras po seks na drugo celino lol .. Je vec kot dovolj rib v nasem morju.

Točno to! Jaz potem raje vzamem dekle na klic in plačam njej. Če jo obiščeš 3x in vsakokrat pustiš dober vtis, imaš lahko z njo še kaj več kot samo posteljne igrice. Čustva prej kot slej pridejo, čeprav bo to vsaka zanikala. Število spolnih partnerjev pa tudi ni tak problem... poglej, koliko jih imajo nekatere 30-letnice pa niti niso dekleta na klic. In četudi se to sliši kot tabu, je resnica čisto drugačna. Ogromno moških si za polnoletnost, fantovščino ali kakšno drugo zabavo najame dekle na klic.

Blinder je izjavil:

Meni se zdi da ti, kanzyon, imaš pojma ampak se delaš neumnega

On se je prepameten rodil
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Lonsarg ::

Ves kaj bom pa jaz rekel, ljudje ste/so bolj samovsecni in egoisti in razvajeni kot so bili vcasih. Eni k nismo smo si tut partnerje najdli ki niso in se mamo fajn.

Tak pac je.

jest10 ::

Kayzon je izjavil:

SloTechCEO je izjavil:

Zakaj pa ne?
V nasprotju s prepričanjem rasistkov in zaplankancev, so ženske marsikje v Afriki bolje uštimane, kot na faking Balkanu

eEdbM ::

Ja, ljudje smo upravičeno zmedeni, na Unicef in podobnih položnicah kažejo, da tam še po 50 letih jesti nimajo prav, kaj šele, kako se znajo ženske uštimati primerjujoč z Balkanom.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: eEdbM ()

hamez66 ::

Kako pa veš, kaj si o ženskah v Afriki mislimo zaplankanci in rasisti? Kot rasist in zaplankanec se ne najdem v tvojem opisu.

sbawe64 ::

Afrika je ogromna celina (skoraj dvakrat večja od Rusije).

Africa is about 1.8 times bigger than Russia.
https://www.mylifeelsewhere.com/country...

Zato tam najdeš vse ekstreme.

In ker je tam prebivalstvo veliko mlajše kot drugje, bodo afriške države po projekcijah ene najbolj številčnih.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

jest10 je izjavil:

Kayzon je izjavil:

SloTechCEO je izjavil:

Zakaj pa ne?
V nasprotju s prepričanjem rasistkov in zaplankancev, so ženske marsikje v Afriki bolje uštimane, kot na faking Balkanu

Slovenska fovsija. Ce imas cas in denar zakaj pa ne. Bols kot eno zmatrano 30 letno slovenko lovit k ji nc ni prov

sbawe64 je izjavil:

Afrika je ogromna celina (skoraj dvakrat večja od Rusije).

Africa is about 1.8 times bigger than Russia.
https://www.mylifeelsewhere.com/country...

Zato tam najdeš vse ekstreme.

In ker je tam prebivalstvo veliko mlajše kot drugje, bodo afriške države po projekcijah ene najbolj številčnih.

Jasno, zahodnjakinje se rojevat ne znajo vec
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

jest10 ::

eEdbM je izjavil:

Ja, ljudje smo upravičeno zmedeni, na Unicef in podobnih položnicah kažejo, da tam še po 50 letih jesti nimajo prav, kaj šele, kako se znajo ženske uštimati primerjujoč z Balkanom.

Jebat ga, če poznaš samo podsaharsko Afriko preko Unicefa, ter sranje z južnoafriške republike preko twitterja;)

[:)slovenska kebab univerza press
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

111111111111 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Slovenska fovsija. Ce imas cas in denar zakaj pa ne. Bols kot eno zmatrano 30 letno slovenko lovit k ji nc ni prov

Se strinjam Nodi, če nisi sposoben dobit tukaj, greš pač drugam. Sam da ne moreš ene romunske ciganke ujagat, mi je pa čudno, a niso radodajke, še posebej bogatim belim moškim kot si ti? Zato moraš it Afriko? :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

sbawe64 ::

Realnost na dating aplikacijah dandanes:
Women on dating apps: There's too many options.
90% of men on dating apps: I have absolutely zero options.

Zato ni nič čudno ,da so na FB skupine 'Are We Dating the Same Guy?'
https://eu.usatoday.com/story/life/heal...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Ampak je govora o datih appih,vecina ljudi ne uporablja teh neumnosti.
««
5 / 17
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13317953 (14658) FormerUser
»

Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )

6911481 (8198) oemdzi
»

Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )

17410543 (5779) cryptozaver
»

Prevaran (strani: 1 2 3 4 )

19016679 (10117) Nejc Pintar

Več podobnih tem