Forum » Pomoč in nasveti » podpis s sliko
podpis s sliko
anika87 ::
Rada bi si naredila podpis s sliko v outlook express-u, pa imam težave s to sličico. Znam narediti podpis in tudi potem vse naštimat v outlooku, ampak pri podpisu imam problem, ko dodam sliko. Podpis sem naredila v wordu, sliko dodala kot dodaj sliko iz datoteke, ta slika je v jpg formatu. In ko na koncu shranim vse skupaj v html obliko in dodam v podpis, mi pokaže cel podpis, ampak na mestu slikice je rdeč križec.
Kako naj naredim v wordu podpis? Oz. na kak način dodam sliko oz. v kakšnem formatu?
Hvala!
Kako naj naredim v wordu podpis? Oz. na kak način dodam sliko oz. v kakšnem formatu?
Hvala!
Lion29 ::
problem je v tem, da bi ti to sliko morala vedno pripenjati v emailu.... torej ali resis tako,ali pa ti slikico nalaga nekje iz neta (nekam mroas nalozit, da bo vedno tam, potem pa crpas vedno iz isterga naslova... recimo http://slike.com/mojaslika.jpg)...
sicer tega nisem nikoli pocel v outlooku in govorim precej na pamet... ampak mislim, da je problem ravno v tem
sicer tega nisem nikoli pocel v outlooku in govorim precej na pamet... ampak mislim, da je problem ravno v tem
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
anika87 ::
Evo sem naložla slikco na splet (shrani.si) in v wordu kreirala podpis takole:
1. vrstica moje ime
2. vrstica povezava do slikce
3. vrstica naslov službe, telefon, mejl...
Cel fajl na mojem disku je vlki 22,7 kb.
In zdej ko grem tale podpis naštimat v outlook mi napiše tole:
Warning: your singature file is too large. It's has been truncated, please make the file smaller.
Kako naj ga še zmanjšam, saj je fajl že tako ali tako majhen...
V kakšni obliki dodam slikco v fajl? A pot do fajla na spletu je ok (to kar sem naredila)?
Hvala!
LP
1. vrstica moje ime
2. vrstica povezava do slikce
3. vrstica naslov službe, telefon, mejl...
Cel fajl na mojem disku je vlki 22,7 kb.
In zdej ko grem tale podpis naštimat v outlook mi napiše tole:
Warning: your singature file is too large. It's has been truncated, please make the file smaller.
Kako naj ga še zmanjšam, saj je fajl že tako ali tako majhen...
V kakšni obliki dodam slikco v fajl? A pot do fajla na spletu je ok (to kar sem naredila)?
Hvala!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 277304 (22235) | Matko |
» | Outlook 2016 - me niOddelek: Programska oprema | 1737 (1316) | Han |
» | Pipin odprti termin: Kako zavarovati elektronsko pošto pred prestrezanjem?Oddelek: Novice / Kiberpipa | 5580 (4318) | M.B. |
» | Predogled maila je skodljiv?Oddelek: Omrežja in internet | 1791 (1502) | Ziga Dolhar |
» | Microsoft Outlook in dva OSOddelek: Operacijski sistemi | 2249 (2148) | andrej |