Forum » Omrežja in internet » težave z joomlo!
težave z joomlo!
ares ::
Pozdravljeni!
Po instalaciji joomle in odstranitvi installation mapi, se v joomlo ne morem prijavit(kje dobim administrator-ja?). Kjer bi moral biti na levi meni in administrator kjer bi se prijavil mi javi napako???
Osnovni meni
Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in C:\xampp\htdocs\nova\SloJoomla_1.5.10\libraries\joomla\cache\handler\callback.php on line 99
lp
Po instalaciji joomle in odstranitvi installation mapi, se v joomlo ne morem prijavit(kje dobim administrator-ja?). Kjer bi moral biti na levi meni in administrator kjer bi se prijavil mi javi napako???
Osnovni meni
Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in C:\xampp\htdocs\nova\SloJoomla_1.5.10\libraries\joomla\cache\handler\callback.php on line 99
lp
fizikalac ::
Ja, imaš xampp z verzijo PHP.ja (verjetno 5.3.0), ki pa ga joomla ne podpira. Inštaliraj starejši PHP!
Inštaliraj starejši XAMPP, recimo 1.7.1. Če boš inštaliral z installerjem, potem bodo datoteke overwrite-ane. Glede težav je odvisno od tega, kaj si že počel s konfiguracijami.
Preberi tukaj: http://www.apachefriends.org/en/xampp-w...
Kot vedno, za vsak slučaj imej backup!
Preberi tukaj: http://www.apachefriends.org/en/xampp-w...
Kot vedno, za vsak slučaj imej backup!
Pesimist ::
instaliraj wamp server. Tam lahko kar dodajas razlicne verzije PHP, apache in mysql.
btw. Jomla je mogoce uporabna za video server portal, kot jinzora? Da lahko stremam .avi in downloadam?
btw. Jomla je mogoce uporabna za video server portal, kot jinzora? Da lahko stremam .avi in downloadam?
Pri wamp serverju, ko ga hočem dol potegnt vključuje že vse(apache, php in mysql). Ma jst to že vse mam.........Ali ga ravno tko instaliram in mi bo joomla delala?
Sem instaliral eno prejšno verzijo php-ja, pa še zmeraj se ne morem prijavit v joomlo.?????????????
si prepričan da se stara verzija php-ja uporabi oz ali si tisto prejšnjo popolnoma odstranil? Koliko starejšo verzijo pa si inštaliral in kako?
AndrejS ::
Naredi datoteko test.php.
Njena vsebina :
In boš videl katera verzija je v uporabi, ko boš odprl test.php v browserju.
Njena vsebina :
<?php phpinfo(); ?>
In boš videl katera verzija je v uporabi, ko boš odprl test.php v browserju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252161 (26826) | miko22 |
» | joomla (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14190 (10044) | betmen |
» | Posodobitev XAMPP komponentOddelek: Programiranje | 1275 (995) | dreamtheater |
» | Težave z MySQL povezavoOddelek: Izdelava spletišč | 2643 (2248) | la_mer |
» | [php-seje]Ali kdo pozna rešitev!Oddelek: Programiranje | 1375 (1201) | diovc |