Forum » Loža » Mc'Donalds
Mc'Donalds
SloTechCEO ::
Nikoli nisem razumel raje, ki pride iz dopusta in prvo stvar, ki komentira je cena hrane - pica, seveda.
Ali je predraga ali je super poceni in velika, večinoma je itak predraga in potem grejo bentit še ali je bila tanka "tko kot mora biti" ali je bilo testo predebelo in kakšen sir gor in blabla... Podložnik, ješ hrano revežev.
Večina odraslih ljudi je še vedno tako kot v osnovni šoli (kar je grozno da otroci tudi tako jedo), priporočam da greste v špar restavracijo in zaokrožite po prostoru in jasno bo kakšna je kultura prehranjevanja ljudi. Protodiabetiki kamorkoli pogledaš, cvrto olje, karbohidrati in omakice kot da so stari 8 let. Potem pa pride posebna priložnost ko se gre k Ani Roš skeširati in mislijo, da je tudi tisto vrhunska kulinarika, a preplačajo vegetarijansko hrano. Mcdonalds je isto, 95% izvora hrane je rastlinskega. Koliko je zares velika pleskavica? Je že kdo pogledal kakšna je količina drugih dodatkov v tisti pleskavici? Ker jaz sem in je velik lol :)
Jejte govedino, jetra, zrelo sadje, med in zelenjavo v plodu (paradižnik, kumara, bučka itn..), ter začnite živeti, ker smo v najboljših časih o katerih so predniki samo sanjali lahko; vstaneš, greš v trgovino in kupiš dobro govedino za skoraj nič. In to je vse kar potrebuješ. Karbohidrati so za zabavo, realno ste otroci, odvisni od kofeina in žitnih sluzastih pečenih gmot, ki jih brez soli nebi niti s palico se dotaknili. Pasteriziran mlekec cuzate v različnih oblikah in potem alergije cepate preostanek leta, jubilejno zabašeni sinusi tudi - ampak hvala bogu da se le meso ne je, čeprav je sestava krvi in mleka ista. Preplačujete za precenjeno zelenjavo, ki je samo voda in vlaknine ter nekaj vitamina C, ki ga človek ne rabi. Potem ko se mogoče končno nekaj mesa spravi vase je pa le-to prežgano do smrti, po možnosti na olivnem olju.
Ali je predraga ali je super poceni in velika, večinoma je itak predraga in potem grejo bentit še ali je bila tanka "tko kot mora biti" ali je bilo testo predebelo in kakšen sir gor in blabla... Podložnik, ješ hrano revežev.
Večina odraslih ljudi je še vedno tako kot v osnovni šoli (kar je grozno da otroci tudi tako jedo), priporočam da greste v špar restavracijo in zaokrožite po prostoru in jasno bo kakšna je kultura prehranjevanja ljudi. Protodiabetiki kamorkoli pogledaš, cvrto olje, karbohidrati in omakice kot da so stari 8 let. Potem pa pride posebna priložnost ko se gre k Ani Roš skeširati in mislijo, da je tudi tisto vrhunska kulinarika, a preplačajo vegetarijansko hrano. Mcdonalds je isto, 95% izvora hrane je rastlinskega. Koliko je zares velika pleskavica? Je že kdo pogledal kakšna je količina drugih dodatkov v tisti pleskavici? Ker jaz sem in je velik lol :)
Jejte govedino, jetra, zrelo sadje, med in zelenjavo v plodu (paradižnik, kumara, bučka itn..), ter začnite živeti, ker smo v najboljših časih o katerih so predniki samo sanjali lahko; vstaneš, greš v trgovino in kupiš dobro govedino za skoraj nič. In to je vse kar potrebuješ. Karbohidrati so za zabavo, realno ste otroci, odvisni od kofeina in žitnih sluzastih pečenih gmot, ki jih brez soli nebi niti s palico se dotaknili. Pasteriziran mlekec cuzate v različnih oblikah in potem alergije cepate preostanek leta, jubilejno zabašeni sinusi tudi - ampak hvala bogu da se le meso ne je, čeprav je sestava krvi in mleka ista. Preplačujete za precenjeno zelenjavo, ki je samo voda in vlaknine ter nekaj vitamina C, ki ga človek ne rabi. Potem ko se mogoče končno nekaj mesa spravi vase je pa le-to prežgano do smrti, po možnosti na olivnem olju.
Ganon ::
SloTechCEO je izjavil:
Je že kdo pogledal kakšna je količina drugih dodatkov v tisti pleskavici? Ker jaz sem in je velik lol :)
Tvoj komentar ima lepo število neresnic, če se lepo izrazim, pa se bom spotaknil samo ob zgornjo, ki se tiče teme. Poglejva, kaj se skriva v pleskavici.
Beef Patty
Ingredients: 100% Pure Beef.
No additives, fillers, binders, preservatives or flavour enhancers. Just pure forequarter and flank. A little salt and pepper is added to season after cooking.
Zdaj nam pa ti razkrij, kaj nam McDonald's podtika v pleskavice in kako nam vsem laže, inšpekcije pa gledajo stran. In to v vseh državah.
Kayzon ::
NuMaN ::
SloTechCEO je izjavil:
Nikoli nisem razumel raje, ki pride iz dopusta in prvo stvar, ki komentira je cena hrane - pica, seveda.
Ali je predraga ali je super poceni in velika, večinoma je itak predraga in potem grejo bentit še ali je bila tanka "tko kot mora biti" ali je bilo testo predebelo in kakšen sir gor in blabla... Podložnik, ješ hrano revežev.
Večina odraslih ljudi je še vedno tako kot v osnovni šoli (kar je grozno da otroci tudi tako jedo), priporočam da greste v špar restavracijo in zaokrožite po prostoru in jasno bo kakšna je kultura prehranjevanja ljudi. Protodiabetiki kamorkoli pogledaš, cvrto olje, karbohidrati in omakice kot da so stari 8 let. Potem pa pride posebna priložnost ko se gre k Ani Roš skeširati in mislijo, da je tudi tisto vrhunska kulinarika, a preplačajo vegetarijansko hrano. Mcdonalds je isto, 95% izvora hrane je rastlinskega. Koliko je zares velika pleskavica? Je že kdo pogledal kakšna je količina drugih dodatkov v tisti pleskavici? Ker jaz sem in je velik lol :)
Jejte govedino, jetra, zrelo sadje, med in zelenjavo v plodu (paradižnik, kumara, bučka itn..), ter začnite živeti, ker smo v najboljših časih o katerih so predniki samo sanjali lahko; vstaneš, greš v trgovino in kupiš dobro govedino za skoraj nič. In to je vse kar potrebuješ. Karbohidrati so za zabavo, realno ste otroci, odvisni od kofeina in žitnih sluzastih pečenih gmot, ki jih brez soli nebi niti s palico se dotaknili. Pasteriziran mlekec cuzate v različnih oblikah in potem alergije cepate preostanek leta, jubilejno zabašeni sinusi tudi - ampak hvala bogu da se le meso ne je, čeprav je sestava krvi in mleka ista. Preplačujete za precenjeno zelenjavo, ki je samo voda in vlaknine ter nekaj vitamina C, ki ga človek ne rabi. Potem ko se mogoče končno nekaj mesa spravi vase je pa le-to prežgano do smrti, po možnosti na olivnem olju.
Čemu taka gonja proti ogljikohidratom.
Kaj recimo manjka kuhanemu rižu, testeninam ali dobremu krompirju.
Zdaj pa, da bi se paleoprehransko prehranjevali vsi - mislim da je ta vlak že odpeljal, ko smo bili izgnani iz raja (prevod: ko je lovsko nabiralniško družbo zamenjala civilizacija in udomačitev živali ter poljedeljstvo).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NuMaN ()
c3p0 ::
Nič ne manjka. Preveč beljakovin je lahko zelo slabo za telo, od obremenitve na ledvice, jetra, povezave pa so tudi z rakom, sploh pri temnem mesu.
mtosev ::
Evo pa je tukaj spet super sreda. Gremo v Meka.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
stara mama ::
povezave pa so tudi z rakom, sploh pri temnem mesu.
Seveda so povezave, meso zmanjšuje možnost za nastanek. Seveda tisto obdelano na čim nižji temperaturi (ne-prežgano)
Ampak v McDonalds debati se pogovarjat o mesu je kot se pogovarjat o vsebnosti arašidov v čipsu - kvečjemu lahko vsebuje sledove
Ekologija™ in Trajnost™
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: stara mama ()
NuMaN ::
Evo pa je tukaj spet super sreda. Gremo v Meka.
Bog ti požegnaj.
Sam kuham parboiled riž, ki ga bom zmešal s pol kilogrami piščančjih prsi, 2 baburi in dve kurtovski papriki in ena velika čebula, sol, rdeča paprika v prahu in poper in pol deci refoška, seveda na navadnem in olivnem olju.
Zraven pa deci do dva.
Cena: vse skupaj 10 - 15 e, se bova z ženo napokala.
Pa vsaj še pol litra refoška bo ostalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NuMaN ()
blackbfm ::
Nič ne manjka. Preveč beljakovin je lahko zelo slabo za telo, od obremenitve na ledvice, jetra, povezave pa so tudi z rakom, sploh pri temnem mesu.
od solidnega obroka beljakovin ne boš spet lačen čez 2 ure in se ponovno nažiral, kot to lahko počneš s hidrati
feryz ::
A super sreda je samo tista revščina znižana?
Sem mislil skočit na eno ornk porcijo za pol cene, potem pa vidim, da to velja samo za maka.
Itak pa se mi ne da nalašč 40 km vozit za en najbolj osnovni sendvič. Mimo pa danes ne grem.
Sem mislil skočit na eno ornk porcijo za pol cene, potem pa vidim, da to velja samo za maka.
Itak pa se mi ne da nalašč 40 km vozit za en najbolj osnovni sendvič. Mimo pa danes ne grem.
V-i-p ::
Vse pice v Ljubljani so zanič.
Ojej.
Oprosti mu sine ne ve kaj govorii..
Picerija Novak ima dalec najboljse pice
In to res dobre (ter obilne).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
SloTechCEO ::
@ganon nihče ni govoril o aditivih in kemikalijah, v mesu je že vnaprej vmešana mešanica začimb in ostalih pritiklin tko kot v vsaki mešanici za čevape. Pa tono soli.
Ganon ::
SloTechCEO je izjavil:
@ganon nihče ni govoril o aditivih in kemikalijah, v mesu je že vnaprej vmešana mešanica začimb in ostalih pritiklin tko kot v vsaki mešanici za čevape. Pa tono soli.
Dokaži. Torej nam podjetje laže in nihče v nobeni državi se ne zgane. Ve pa to naključni slotechovec. Bo že res.
starfotr ::
SloTechCEO je izjavil:
Je že kdo pogledal kakšna je količina drugih dodatkov v tisti pleskavici? Ker jaz sem in je velik lol :)
Tvoj komentar ima lepo število neresnic, če se lepo izrazim, pa se bom spotaknil samo ob zgornjo, ki se tiče teme. Poglejva, kaj se skriva v pleskavici.
Beef Patty
Ingredients: 100% Pure Beef.
No additives, fillers, binders, preservatives or flavour enhancers. Just pure forequarter and flank. A little salt and pepper is added to season after cooking.
Zdaj nam pa ti razkrij, kaj nam McDonald's podtika v pleskavice in kako nam vsem laže, inšpekcije pa gledajo stran. In to v vseh državah.
Izvor mesa in s tem povezane zadeve, ki so dovoljene ali prepovedane v določenih delih sveta si seveda gladko zamolčal.
Krompirja, ki ga gojijo posebej za MC v US ne boš videl na naših krožnikih. Prav tako ne mesa, ki bi se vzrejalo po standardih v US.
Tam se uporablja druge preparate, drugačna hrana za živali, drugačne higienske standardne imajo. Tako, da nikakor ni res, da bi bilo povsod isto. Je kvečjemu podobno.
SloTechCEO ::
@ganon, naslednjič, ko guglaš beef patty mcdonalds dodaj zraven še seasoned pa beri. In ne, ni samo sol in poper - imajo svoj mix začimb, vegeta vrjanta.
Ampak meso sestavlja koliko? 10% vsega burgerja? Kaj je sploh pojnt se pogovarjati o kakršnemkoli mesu.
Ampak meso sestavlja koliko? 10% vsega burgerja? Kaj je sploh pojnt se pogovarjati o kakršnemkoli mesu.
Magic1 ::
Ali ti sestavljaš sendvič s 50% salame? Po teži je hambi mesa čist normalno. Jaz ne opažam, da bi mekovo meso imelo kakšen poseben okus, tako da dvomim, da dodajajo kup začimb. Še jaz doma več začinim mleto meso, vključeno s vegeto.
Magic
Ganon ::
SloTechCEO je izjavil:
@ganon, naslednjič, ko guglaš beef patty mcdonalds dodaj zraven še seasoned pa beri. In ne, ni samo sol in poper - imajo svoj mix začimb, vegeta vrjanta.
Ampak meso sestavlja koliko? 10% vsega burgerja? Kaj je sploh pojnt se pogovarjati o kakršnemkoli mesu.
Ne uči me iskanja in ne izogibaj se odgovoru. Dokaži resničnost svojih trditev. Jaz vem, da nakladaš, pa vendar. Čakam.
Eduardo ::
McDonalds pravi takole:
"That's the only ingredient: 100% real beef. Our patties contain no preservatives or fillers, and the only thing we ever add is a touch of salt and pepper when the patties are sizzling hot on the grill."
To pa ne bo težko dokazat? Malo raziskovalnega novinrastva?
Chatgpt pravi takole:
Osnovna HPLC analiza
Cenovni razpon: 50 do 200 USD na vzorec
Opis: Ta razpon običajno pokriva enostavne analize, kjer so zanimive spojine dobro poznane in je priprava vzorca enostavna.
Kompleksna HPLC analiza
Cenovni razpon: 200 do 1.000+ USD na vzorec
Opis: To vključuje bolj zapletene analize, ki lahko vključujejo neznane spojine, bolj zapletene matrike vzorcev ali dodatne korake, kot so čiščenje vzorca, derivatizacija ali uporaba specializiranih detektorjev (npr. masna spektrometrija).
Celoviti testni paketi
Cenovni razpon: 500 do 2.000 USD na paket
Opis: Nekateri laboratoriji ponujajo paketne ponudbe, ki vključujejo niz testov za določeno vrsto vzorca (npr. testiranje varnosti hrane, farmacevtski profiliranje). Ti paketi pogosto združujejo več analiz, kar jih naredi bolj stroškovno učinkovite za obsežnejše potrebe po testiranju.
Dodatni stroški
Stroški priprave vzorcev: 20 do 100 USD na vzorec, če je potrebna dodatna priprava vzorca.
"That's the only ingredient: 100% real beef. Our patties contain no preservatives or fillers, and the only thing we ever add is a touch of salt and pepper when the patties are sizzling hot on the grill."
To pa ne bo težko dokazat? Malo raziskovalnega novinrastva?
Chatgpt pravi takole:
Osnovna HPLC analiza
Cenovni razpon: 50 do 200 USD na vzorec
Opis: Ta razpon običajno pokriva enostavne analize, kjer so zanimive spojine dobro poznane in je priprava vzorca enostavna.
Kompleksna HPLC analiza
Cenovni razpon: 200 do 1.000+ USD na vzorec
Opis: To vključuje bolj zapletene analize, ki lahko vključujejo neznane spojine, bolj zapletene matrike vzorcev ali dodatne korake, kot so čiščenje vzorca, derivatizacija ali uporaba specializiranih detektorjev (npr. masna spektrometrija).
Celoviti testni paketi
Cenovni razpon: 500 do 2.000 USD na paket
Opis: Nekateri laboratoriji ponujajo paketne ponudbe, ki vključujejo niz testov za določeno vrsto vzorca (npr. testiranje varnosti hrane, farmacevtski profiliranje). Ti paketi pogosto združujejo več analiz, kar jih naredi bolj stroškovno učinkovite za obsežnejše potrebe po testiranju.
Dodatni stroški
Stroški priprave vzorcev: 20 do 100 USD na vzorec, če je potrebna dodatna priprava vzorca.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Eduardo ()
kriptobog ::
Ali ti sestavljaš sendvič s 50% salame? Po teži je hambi mesa čist normalno. Jaz ne opažam, da bi mekovo meso imelo kakšen poseben okus, tako da dvomim, da dodajajo kup začimb. Še jaz doma več začinim mleto meso, vključeno s vegeto.
Mcdonaldsova pleskavica je po okusu svetlobna leta od prave goveje pleskavice zacinjene samo s poprom in soljo. Probaj pojesti golo pleskavico v meku in primerjaj s pravo govejo pleskavico. Ni primerjave. Brez omake, dodatkov in kruha mekove pleske sploh ne bos mogel pojesti cele. KEr je zanic.
Magic1 ::
Pleskavica ima čebulo in kup začimb not, da ne govorimo o mešanem mesu. Mek ima čip mlet govej meso, torej normalno dost brez okusa. Lahko pa jaz ribeye doma zmeljem in nardim fenomenalen burger samo s soljo...
Magic
kriptobog ::
Pleskavica ima čebulo in kup začimb not, da ne govorimo o mešanem mesu. Mek ima čip mlet govej meso, torej normalno dost brez okusa. Lahko pa jaz ribeye doma zmeljem in nardim fenomenalen burger samo s soljo...
Govorim o goveji pleskavici. Torej govedina. Brez dodatkov. Od meka je zacinjen pofl, dalec od prave pleskavice.
Recimo, lahko gres v spar po govejo plesko z burger, ali vzames pakirano govejo plesko za burger. Ne bos imel cebule notri. In ne bo kot pkleska iz meka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptobog ()
blackbfm ::
sami kulinarični strokovnjaki navajeni na izbrane kobe kose mesa, vse ostalo je šit ane..tam pa žerete kebabe ki so resnično vprašljivega porekla..
no men je mek pleskavica uredu
no men je mek pleskavica uredu
kriptobog ::
sami kulinarični strokovnjaki navajeni na izbrane kobe kose mesa, vse ostalo je šit ane..tam pa žerete kebabe ki so resnično vprašljivega porekla..
no men je mek pleskavica uredu
Saj je vredu, dokler je ne jes same, brez omake in kruha. Ko pa to naredis pa opazis da je drek. Ce gres v trgovino in vzames bilokero govejo plesko (brez dodatkov) bo neprimerno boljsa.
Fail je ze, da imas govejo plesko peceno well done.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptobog ()
Magic1 ::
Vzemi v sparu najcenejši mlet govej meso in ga zapeči tankega in da bo well done. Pa počasi peči, da bo izgledalo kot da je kuhan. Povej kakšen fenomenalen okus bo. V meka ne greš na dobro plesko, je basic govedina not, ki še zapečena ni prav.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
kriptobog ::
Bud_Bundy ::
Jaz McDonald's štejem med slaščičarne. To ni za najest ampak posladkat. Za okusno se najest je pleskavica in lepinja.
Magic1 ::
Seveda bo boljš, ker boš par korakov naredil, ki izboljšajo okus. V meku računajo na priloge za okus.
Magic
kriptobog ::
Okapi ::
Pleskavica ima čebulo in kup začimb not, da ne govorimo o mešanem mesu. Mek ima čip mlet govej meso, torej normalno dost brez okusa. Lahko pa jaz ribeye doma zmeljem in nardim fenomenalen burger samo s soljo...
Govorim o goveji pleskavici. Torej govedina. Brez dodatkov. Od meka je zacinjen pofl, dalec od prave pleskavice.
Recimo, lahko gres v spar po govejo plesko z burger, ali vzames pakirano govejo plesko za burger. Ne bos imel cebule notri. In ne bo kot pkleska iz meka.
Pleskavica brez začimb pač ni pleskavica, ampak mleto meso na žaru. Če kupiš mleto meso za pleskavico to še ni pleskavica. Oziroma ji lahko tako rečeš, ampak brez začimb je zanič.
Magic1 ::
Kečap, majo, zemf, big mac omaka. V meni najbližjem meku dajo not tolk omak, da mesa ne bi okusil tudi, če bi bil boljši.
Magic
blackbfm ::
Ce gres v trgovino in vzames bilokero govejo plesko (brez dodatkov) bo neprimerno boljsa.
čečečeče .. v meka grem lih zato ker tacajt ko stopim iz trgovine, iz meka nesem že pripravljen obrok.. in ne rabim pacat doma piskrov
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
NuMaN ::
Ja, obrok je res dobra beseda.
Čudno bi se slišalo, da greš v meka na kosilo ali večerjo, mogoče bi malica šla skozi ...
Čudno bi se slišalo, da greš v meka na kosilo ali večerjo, mogoče bi malica šla skozi ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NuMaN ()
Mato989 ::
No ne vem kje so me učili mislim da Srbi ampak v pleskavico bi se načeloma NAJ dala čebula... Popražiš čebulo dap ostekleni pa peteršilj pa malo česna za okus na koncu daš not da dobi okus pol pa vliješ to z maščobo v meso... in premešaš.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
kriptobog ::
Kečap, majo, zemf, big mac omaka. V meni najbližjem meku dajo not tolk omak, da mesa ne bi okusil tudi, če bi bil boljši.
lol. Saj to ti pravim. Vzami tam ven pleskavico in jo pojej. Zelo tezko, ker je tako zanic. V burgerju pa ni problema.
No ne vem kje so me učili mislim da Srbi ampak v pleskavico bi se načeloma NAJ dala čebula... Popražiš čebulo dap ostekleni pa peteršilj pa malo česna za okus na koncu daš not da dobi okus pol pa vliješ to z maščobo v meso... in premešaš.
No se pa izrazimno kot mcdonalds na spletni strani. zrezek
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptobog ()
Magic1 ::
Ja pa kaj, sej piščančji file je tudi zanič nasplošno sam po sebi. Pa to ne pomeni, da se ne da dobrih jedi narest iz njega...
Ne vem kaj sploh hočeš, primerjat 1.6EUR burger s 10EUR+?
Ne vem kaj sploh hočeš, primerjat 1.6EUR burger s 10EUR+?
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
feryz ::
IL_DIAVOLO ::
Vzemi v sparu najcenejši mlet govej meso in ga zapeči tankega in da bo well done. Pa počasi peči, da bo izgledalo kot da je kuhan. Povej kakšen fenomenalen okus bo. V meka ne greš na dobro plesko, je basic govedina not, ki še zapečena ni prav.
Prava pleskavica seveda mora imeti zraven precejšnji del svinjskega mesa in mascobe.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Ganon ::
Ko si že ravno omenil svinjsko meso. Še vedno me bega dejstvo, da so ukinili, vsaj meni, najboljši burger. McCountry. Kdo vleče te neumne poteze.
feryz ::
Očitno je bil dober samo tebi. Kar se prodaja, se ne meče iz menija. Bi človek rekel.
Čeprav ... imaš tako neumne izdelke po štacunah, da glava peče. Ki jih nihče noče, pa jih še naprej vztrajno porivajo naprej.
Čeprav ... imaš tako neumne izdelke po štacunah, da glava peče. Ki jih nihče noče, pa jih še naprej vztrajno porivajo naprej.
blackbfm ::
Ganon ::
Očitno je bil dober samo tebi. Kar se prodaja, se ne meče iz menija. Bi človek rekel.
Čeprav ... imaš tako neumne izdelke po štacunah, da glava peče. Ki jih nihče noče, pa jih še naprej vztrajno porivajo naprej.
Vztrajal je zelo dolgo in ko so ga prvič umaknili, je bilo ogromno negativnih odzivov. Potem se je spet pojavil, zdaj ga pa ni več.
kaj ti je blo dobrega, vonj po svinji?
Kombinacija vsega v burgerju je bila boljša od ostale ponudbe.
gruntfürmich ::
res zanimivo kako so na spletu vsi gurmanski strokovnjaki ko se omenja mcdonalds, a ko grem ali berem zapise iz navadnih oštarij pa vidim da folk abnormalno hvali njihove pomije...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
kriptobog ::
gruntfürmich je izjavil:
res zanimivo kako so na spletu vsi gurmanski strokovnjaki ko se omenja mcdonalds, a ko grem ali berem zapise iz navadnih oštarij pa vidim da folk abnormalno hvali njihove pomije...
Ker ne znajo kuhati in/ali še niso jedli v kaki res dobri restavraciji. in potme je vse ostalo presežek za njih.
DejchSLO ::
Ko si že ravno omenil svinjsko meso. Še vedno me bega dejstvo, da so ukinili, vsaj meni, najboljši burger. McCountry. Kdo vleče te neumne poteze.
kaj ti je blo dobrega, vonj po svinji?
dejansko je to od meka najboljši sengvič. huda omakica, pleskavica celo sočna, ne žagovina kakor pr govedini ali piščancu pa tud neki zelenjave.
blackbfm ::
jz bi reku da je to edini sendvič tam ki je dejansko smrdel. pač svinja ma nek čuden vonj. me sploh ne čudi da so ga ukinli
mtosev ::
Jaz mccountry nisem nikoli maral. Zame je dbest Big Mac.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Ganon ::
mojsterleo ::
Sam kuham parboiled riž, ki ga bom zmešal s pol kilogrami piščančjih prsi, 2 baburi in dve kurtovski papriki in ena velika čebula, sol, rdeča paprika v prahu in poper in pol deci refoška, seveda na navadnem in olivnem olju.Hvala za recept in vesel sem, da se bosta z ženo ‘napokala’. Lačen člouk je full drugačen.
Zraven pa deci do dva.
Cena: vse skupaj 10 - 15 e, se bova z ženo napokala.
Pa vsaj še pol litra refoška bo ostalo.
Samo ravno vse to kar pišeš, ni point tega da ješ v Meku. V meka greš, ko je kasna ura, otroci tečni, nobenemu se ne da kupovat sestavine in potem še kuhat.
Vsi vemo, da so cene hrane in pijače v lokalih in gostilnah višje kot v trgovini. Prvo plačaš postrežbo, kot drugo pa je davek na gostinsko storitev — DDV na 22%.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Burger king v btc (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Loža | 200187 (1843) | 2dark |
» | Mcdonalds panika ob otvoritvi v Ljubljani! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 55331 (38035) | D3m |
» | McDonald's - Ptuj & Lesce (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19394 (14754) | Gremio |
» | Kebab vs. ostala hitra hrana (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 48791 (44456) | PINki |