» »

Mc'Donalds

Mc'Donalds

««
32 / 32
»
»»

nekikr ::

Tudi minimalne količine so problem. Vse se bo nekje enkrat poznalo. To je življenje "na kredit". Bližnjic v življenju ni. Zastonj kosila tudi ne.

Jaz sem poznal enega, ki je sem in tja kaj spil, pa tudi kaj mastnega pojedel. Skozi leta se je to nabiralo in pri 89 ga je pobralo. Ni heca pri teh stvareh. Vsi, ki greste kdaj pa kdaj v McDonalds morate vedeti, da se to nabira in ko boste pri 90ih na smrtni postelji bo žal prepozno za spremembe. Vsak dan samo 110% zdravo hrano. Če enkrat zejebeš je konec, smrt ti več ne uide.

socialec ::

Škoda ga je bilo, mladeniča.

JohnyQ_ ::

nekikr je izjavil:

Tudi minimalne količine so problem. Vse se bo nekje enkrat poznalo. To je življenje "na kredit". Bližnjic v življenju ni. Zastonj kosila tudi ne.

Jaz sem poznal enega, ki je sem in tja kaj spil, pa tudi kaj mastnega pojedel. Skozi leta se je to nabiralo in pri 89 ga je pobralo. Ni heca pri teh stvareh. Vsi, ki greste kdaj pa kdaj v McDonalds morate vedeti, da se to nabira in ko boste pri 90ih na smrtni postelji bo žal prepozno za spremembe. Vsak dan samo 110% zdravo hrano. Če enkrat zejebeš je konec, smrt ti več ne uide.

Ta tragična zgodba bi morala biti vsem v opomin in opozorilo!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JohnyQ_ ()

delavec44 ::

JohnyQ_ je izjavil:

nekikr je izjavil:

Sem prebral in me je kar zmrazilo.

Likalnik ::

delavec44 je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

nekikr je izjavil:

Sem prebral in me je kar zmrazilo.

vam pravim že ves čas...preveč govna je pojedel...zato ga je tako hitro pokopalo

feryz ::

Jaz sem šel lani na referenčnega, baje ga rabiš, ko prideš do petih križev.
Iz inata, da vidim, kaj je telo sposobno, sem zvečer, ob gledanju filma, požrl eno 750 gramsko nutello na žlico. Čeprav sem bil takrat že ven iz nutella faze.
Zjutraj sem šel oddat tekočine, izvidi so povedali, da imam cukra 3,4.

Ampak ok, kot pravite zgoraj, naslednji dan se mi nutella ni več poznala, se je pa nekje shranila in bo pa ven usekala pri devetdesetih.

socialec ::

To pa imaš ti v redu bio-material, že skoraj hipoglikemičnega.

Machete ::

ferita bodo mogli domači ubit, ker ne bo hotel umreti.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

mojsterleo ::

Danes je Super Sreda. Bo treba po tedensko dozo diabetisa. Pa Fanto Zero sprobat! V meku so gazirane pijače malo boljše kot iz boce, ker so točene - oni dobijo koncentrat in mešajo v poslovalnici.

Okapi ::

starfotr je izjavil:

Vsaka stvar je strup in je odvisna od količine, tudi voda te lahko ubije (na več načinov).

Odloči se, kaj bi rad povedal. :)

Ker sedaj si napisal, da je čisto vsaka hrana slaba, če jo je preveč. Kar je sicer res, nima pa to nič skupnega z vprašanjem, ali je s pomfrijem v mcdonaldsu kaj narobe.

Poleg tega nekateri (verjetno večina) ne jemo hrane samo zaradi njene prehrambene vrednosti in da bi živeli čim dlje in čim bolj zdravo, ampak tudi zaradi užitka, ki ti ga nudi okusna hrana. Kako loviš ravnotežje med užitkom in koristjo je pa odvisno od vsakega posameznika.

nekikr ::

Ampak taki potem zasedate bolniške postelje, ker se ne morete upreti McJunku. A je res tako težko doma narediti pohan sir (iz risnega nadomestka) in kupljene njoke v smetanovi omaki?!*

*Taka hrana je pogosta v domačih kuhinjah, pa bi šel stavit, da je 10x slabša kot McNekaj.

starfotr ::

Kot pri vsaki stvari je lahko v pravih količinah neka snov kot zdravilo, kot hrana ali užitek. V prevelikih pa strup. Mislim, da je 7 litrov vode smrtna količina, če jo popiješ naenkrat. Hkrati je lahko nekaj ml vode tudi smrtnih, če ti pokrivajo dihalne poti nekaj minut.

Mc je pač varna hrana in nič drugega. Od nje se najbrž v zadnjih letih nihče ni zastrupil ali dobil kake driske. So pa to prazne kalorije (glej link od prej) in te ne nasitijo za dolgo, hkrati ni mikrohranil in na splošno je revno vse skupaj ter totalno slabo prebavljivo zaradi odsotnosti vlaknin. Če je to užitek, potem kar uživajte v tem. Užitek je, da se počutiš dobro. Kar se pa po tako zaužiti hrani bolj težko. Oziroma lažete sami sebi, da se počutite dobro.

Magic1 ::

Sej drugače je tudi večina zdravil delno tudi strup in to v normalnih dozah. Pač nečemu koristi v telesu, nečemu pa škodi. Sploh pri močnejših zdravilih je toliko bolj izrazito. Na koncu se vedno dela kompromis med korist/škoda.
Magic

damirj79 ::

nekikr je izjavil:

Ampak taki potem zasedate bolniške postelje, ker se ne morete upreti McJunku. A je res tako težko doma narediti pohan sir (iz risnega nadomestka) in kupljene njoke v smetanovi omaki?!*

*Taka hrana je pogosta v domačih kuhinjah, pa bi šel stavit, da je 10x slabša kot McNekaj.

Pa res misliš, da doma večina zna skuhat samo to? Župe, mineštre ipd tega ne znamo skuhat?

link_up ::

Okapi, to znanje ni novo kar pravi fotr.

"Dosis sola facit venenum"

Preveri citat, ker bos vec odnesel, kot ce ti povem.
In and Out

link_up je izjavil:

Kje si ti prebral, da bi kdo trdil, da je novo?

BigWhale ::

Okapi je izjavil:

Poleg tega nekateri (verjetno večina) ne jemo hrane samo zaradi njene prehrambene vrednosti in da bi živeli čim dlje in čim bolj zdravo, ampak tudi zaradi užitka, ki ti ga nudi okusna hrana.

Ej, jest jem zato, ker moram. :D Na zalost. In vcasih zavidam ljudem, ki uzivajo v hrani. :))

nekikr je izjavil:

Funny. V Sloveniji je najvec ljudi na statinih in podobnih zdravilih iz krajev kjer jedo domaco in bojda zdravo hrano.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

BigWhale je izjavil:

Okapi je izjavil:

Poleg tega nekateri (verjetno večina) ne jemo hrane samo zaradi njene prehrambene vrednosti in da bi živeli čim dlje in čim bolj zdravo, ampak tudi zaradi užitka, ki ti ga nudi okusna hrana.

Ej, jest jem zato, ker moram. :D Na zalost. In vcasih zavidam ljudem, ki uzivajo v hrani. :))

Kako se je soylent obnesel?;)

link_up ::

Okapi je izjavil:

link_up je izjavil:

Kje si ti prebral, da bi kdo trdil, da je novo?

ha? mogoce sem idejo dobil tam, kjer se upiras temu uvidu?

ja, tudi majcen pomfri naredi skodo...jo zna pac telo sanirat...

zdravo bi bilo, ce bi jedel mikro in makro cista ko suza. :)
In and Out

BigWhale ::

Okapi je izjavil:

BigWhale je izjavil:

Kako se je soylent obnesel?;)

Nisem prisel do njega. Ze kar nekaj casa pa uzivam Huel. Za zajtrke je odlicen, vcasih tudi za kak obrok vmes.

Ganon ::

Nekaj sem želel preveriti in odprem cenik, nakar vidim, da so ponovno dvignili cene. Big Mac je že 4,3 evre, ostalega nisem preverjal, me je minilo. :))

LeQuack ::

Vsake par mesec podražijo za 10%. Ne vse stvari naenkrat, ampak slej ko prej se pozna.
Quack !

mojsterleo ::

Tudi menije so podražili za 10-20 centov. Sem dejansko pričakoval, glede na cene podobnih izdelkov v trgovinah. Sem par strani nazaj naredil hiter izračun.
Je pa kava s tortico še vedno 3,80 eur.
Pa na vsakih 5 kavic dobim še eno gratis.

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Danes pa si privosčim enega Tastya8-)
Morda usput srečam še mtoseva in finca

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Kurzweil ::

endelin je izjavil:

Danes pa si privosčim enega Tastya8-)
Morda usput srečam še mtoseva in finca

Vprašanje na ogledu katerega McDonaldsa sta danes.

feryz ::

A si mislite, da greš k kolegu na obisk, na Finsko in te ta pelje v McDonald's jest?
V tistem momentu ne bi bil več kolega.

Ganon ::

Moraš vzeti v obzir, da sta fanta na enakem nivoju.

Miha 333 ::

starfotr je izjavil:

Kot pri vsaki stvari je lahko v pravih količinah neka snov kot zdravilo, kot hrana ali užitek. V prevelikih pa strup. Mislim, da je 7 litrov vode smrtna količina, če jo popiješ naenkrat. Hkrati je lahko nekaj ml vode tudi smrtnih, če ti pokrivajo dihalne poti nekaj minut.

Mc je pač varna hrana in nič drugega. Od nje se najbrž v zadnjih letih nihče ni zastrupil ali dobil kake driske. So pa to prazne kalorije (glej link od prej) in te ne nasitijo za dolgo, hkrati ni mikrohranil in na splošno je revno vse skupaj ter totalno slabo prebavljivo zaradi odsotnosti vlaknin. Če je to užitek, potem kar uživajte v tem. Užitek je, da se počutiš dobro. Kar se pa po tako zaužiti hrani bolj težko. Oziroma lažete sami sebi, da se počutite dobro.

Npr. McNuggets + kakšna od solat ni ravno nekaj najslabšega, kar bi človek lahko pojedel.

starfotr ::

Cvrtje v olju je pač mnogo manj zdravo, kot če piščanca popečeš ali če skuhaš neko obaro.

https://www.january.ai/blog/grilled-chi...

Solate v MC so v redu. Dokler na njih ne dodaš preliva, ki pa pokvari sliko.
https://mcdonalds.si/ponudba/dodatki/so...

http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-l...

Machete ::

Ma žlica preliva ti bo res škodila. Saj nisem zajec, da bom brez preliva solato :]
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
««
32 / 32
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Burger king v btc (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Loža
972211798 (13454) 2dark
»

Mcdonalds panika ob otvoritvi v Ljubljani! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

41464576 (47280) D3m
»

McDonald's - Ptuj & Lesce (strani: 1 2 )

6420509 (15869) Gremio
»

Kebab vs. ostala hitra hrana (strani: 1 2 3 4 )

15251806 (47471) PINki

Več podobnih tem