» »

Mc'Donalds

Mc'Donalds

««
29 / 32
»»

Bud_Bundy ::

Rešuje jih delovni čas, odprto praktično nonstop, ter neka konstanta proizvoda. Se dobi tudi drugje poceni in okusno, ampak samo dokler ne da kuhar odpovedi, potem, pa išči jovo na novo.

Gregor P ::

Sam pa ko grem mimo njega, vedno vidim en kup srednješolskih najstnikov na malici/kosilu in se vsakič malo zamislim nad tem. Ker tudi sam sem šel 1x na 3 mesece za hec v Meca, samo ne pa vsak dan oz. povedano drugače, to ni bil moj dnevni obrok.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

mtosev ::

Jaz zadnje čase vzamem mek snack meni. 3.5€ za burger, mali pomfri in cola.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

endelin ::

Mcdonalds je ratal precej drag.
Je pa zasvoljiv okus;)
Vseeno grem raje tja kot k šiptarjem "na stojnico" ko en in isti hendla denar in še pripravlja hrano, pa še malo pošlata zelenjavo z rokami.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

mojsterleo ::

endelin je izjavil:

Mcdonalds je ratal precej drag.
Je pa zasvoljiv okus;)
Vseeno grem raje tja kot k šiptarjem "na stojnico" ko en in isti hendla denar in še pripravlja hrano, pa še malo pošlata zelenjavo z rokami.

Vsi jamrate okrog cene pa poglejte cene produktov v maloprodaji:

Primer big mac combo menu (bigmek, sezonska solata 200g, polivka, srednji pomfri in 0,4 pijače) - 8 eur.

Zdej pa primerljivi artikli v trgovinah:
- sendvič v Hoferu 2,19 eur
- kokakola 0,5l - povprečno okrog 1,15 eur
- solata malce bolj mešana v šparu ca 200g - 2 eur
- polivka za solato 1 eur
- srednji pomfri - pod 2 eur ne dobiš pr nobenem fastfudarju
Torej skupno če vse seštejem in pri coli upoštevam 1 euro (ker je v meniju 0.4), je to 8,19 eur.

S tem da vse dobim naenkrat in se ne rabim furat naokol. Pojem, pospravijo in počistijo vse za menoj.

Lahko pač pametujemo o tem, da si kupimo posamične sestavine za sendvič in si solato pripravimo sami. Pri tem res prihraniš, ampak pol to ni več fast food.

LeQuack ::

Po moje je večina strank v naših McDonaldsih tujci. Vsaj recimo te ki so ob avtocestah, Rudnik, BTC, Šiška itd. Ko grem v tega na Rudniku redko slišiš slovenščino.
Quack !

Ma jamramo zato ker mcdonalds se je res hudo podražil. Vcasih so imeli tudi dobre akcije kot je 1+1 bigmac za ceno enega...

Poglej duet cheesburgerja in malega pomfrija. Pred korono je bil ene 1.6evra. Potem je bil že 2.7 ali 2.8. Sedaj so ga pa ukinili oz nadomestili z nekim drugim snack paketom ki je seveda dražje.;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Ganon ::

Svinjske podražitve, manjši obroki, manko posebnih ponudb oz. akcij in ukinitev priljubljenih burgerjev, so zelo dobri razlogi za "jamranje".

Verjamem pa, da so mokre sanje vsakega podjetja roboti tipa mtosev.

Okapi ::

Ganon je izjavil:

Svinjske podražitve, manjši obroki, manko posebnih ponudb oz. akcij in ukinitev priljubljenih burgerjev, so zelo dobri razlogi za "jamranje".

Sedaj pa naštej nekaj stvari, ki jih ti najpogosteje kupuješ, pa ti bomo povedali, čigav robot si.>:D

Ganon je izjavil:

Zdaj tukaj govoriš, kot da je McDonalds edini podražil izdelke. Jaz sem pri nas doma tisti, ki naredi večino nakupov špecerije, in z lahkoto rečem, da se je samo glede na lansko leto vse podražilo vsaj za 30%. Vsaj izdelki kakovostnih znamk. Priznam... po nekaterih izdelkih preprosto ne pogledujem več, ker so postali enostavno predragi.

Zgodovina sprememb…

Jaz še vedno čakam, da se vrnejo škampi v ponudbo. Vsako leto jih imajo za neki časa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

mojsterleo je izjavil:

Ganon je izjavil:

Zdaj tukaj govoriš, kot da je McDonalds edini podražil izdelke. Jaz sem pri nas doma tisti, ki naredi večino nakupov špecerije, in z lahkoto rečem, da se je samo glede na lansko leto vse podražilo vsaj za 30%. Vsaj izdelki kakovostnih znamk. Priznam... po nekaterih izdelkih preprosto ne pogledujem več, ker so postali enostavno predragi.

Škoda samo ker vlada laže da je inflacija 2%, ko vsak ve da je 10x večja.
Quack !

Horas ::

je že kdo probal "ni drame" na drive inu? kaj ste dobili?
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

mr_chai ::

super sreda je zakon.

Ne tolk za jetra.

delavec44 ::

Včasih so bili kakšni pametni kuponi. Zadnje 2 leti je pa vse drago in brez veze.

Ko so bili še papirnati, so imeli dobro ponudbo. Trenutno je porazna.

Sej so imel dva meseca nazaj papirnate. Sam niso pa ravno poželi aplavza.

mtosev je izjavil:

Jaz še vedno čakam, da se vrnejo škampi v ponudbo. Vsako leto jih imajo za neki časa.

Jaz tudi pogrešam (sicer drage) škampe in okusno cocktail omako:)

Evo danes se mi lušta burger in grem na burger, chicken mcnuggets, pomfri in coca colo v meka. :D

Zgodovina sprememb…

Kurzweil ::

mtosev je izjavil:

Evo danes se mi lušta burger in grem na burger, chicken mcnuggets, pomfri in coca colo v meka. :D

Toše jedo 8-)

tony1 ::

mtosev je izjavil:

Če samo kokakolo zamenjaš za radensko (včasih so jo imeli, ne vem če še?) bi bilo tole ene pol bolj zdravo...

skumpl ::

Jaz grem najraje jest tja ob sredah. Imajo kar fajn popuste takrat.

Magic1 ::

Debeluhar si če redno spokaš cel meni, zraven pa še kaj dodaš. Če pa boš občasno pojedel hamburger ali dva/perutničke/škampe, brez pomfrija in sladkih zadev/pijač, ti ne bo nič pretirano škodilo.
Ko vidiš folk ki vzame xxl meni, pomfrijem s načo sirom in slanino, colo, dodaten burger in povrhu še kak sladoled/shake. Uff, folk se ne zaveda, da je to hitro čez 2000kcal. Dnevna doza kalorij in to zelo slabih.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

tony1 je izjavil:

mtosev je izjavil:

Če samo kokakolo zamenjaš za radensko (včasih so jo imeli, ne vem če še?) bi bilo tole ene pol bolj zdravo...

Bo potem radensko pil na gastroskopiji ;(( Toše dobo cev :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

Evo sem nazaj. Jedo za 5€ in sem poln. :D

kamiKaZaA ::

Za 2 uri. Potem bo pa spet začelo krulit. :P;)

mtosev je izjavil:

Full of shit! Toše najedo!

Miki N ::

Toše fura Urban iz Magne Purge lajfstajl - s tem, da un je bil saj toliko proaktiven, da si je sam kuhal. :|

Ampak Toše, res bi lahko tu pa tam malce presekal oz. preseko s kakšno solato ali zelenjavno enolončnico... drugače ne boš dočako GTA VI in grafičnih serije 60 od Nvidie, ki si jo boš nabavil poleti, kakšne pol leta kasneje kot tvoj kolega iz Finske.

feryz ::

V katere mc donaldse pa zahajate, da stane 7 do 8 evrov!? Albanske, afriške?

Če mene zvlečejo, vem da pride meni 11 evrov plus.
Nimam pojma, kaj vsebuje, le plačam toliko. Se pravi sendvič, krompir in pijača.
Meni se sicer ne zdi drago. Gre za strošek, ki ga imaš enkrat ali dvakrat v letu in je popolnoma vseeno, kolikšen je.

Likalnik ::

Magic1 je izjavil:

Debeluhar si če redno spokaš cel meni, zraven pa še kaj dodaš. Če pa boš občasno pojedel hamburger ali dva/perutničke/škampe, brez pomfrija in sladkih zadev/pijač, ti ne bo nič pretirano škodilo.
Ko vidiš folk ki vzame xxl meni, pomfrijem s načo sirom in slanino, colo, dodaten burger in povrhu še kak sladoled/shake. Uff, folk se ne zaveda, da je to hitro čez 2000kcal. Dnevna doza kalorij in to zelo slabih.

ja res je...ljudje se ne zavedajo kakšna kalorična bomba je to. 2000kcal ima večina ljudi dovolj za cel dan...še posebej, če so neaktivni..jaz sem športno aktiven praktično vsak dan in imam 2300kcal dovolj za vse svoje potrebe.
si ne predstavljam ljudi, ki so 8 ur za računalnikom...potem pa domov na kavč in poje v enem obroku 2000kcal...sej podobno je s pico, sladkarije in ostalo...5 naploitank ima cca 300 kalorij...pa to vsi vemo, da 5 napolitank ni nič...

se pa strinjam, da se da tudi mcdonalds regulirat..da si pač malo omejiš in reduciraš meni oziroma prilagodiš...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Likalnik ()

socialec ::

Itak, saj pa ti medicina in zdravstveno zavarovanje omogočata prenajedanje, in X...XL porcije, to nič ne vpliva, niti drago zdravstvo, prenažrti Američani živijo samo kakšno leto ali dve manj kot super fit Slovenci... Izgleda... Pa kaj si nooor, da moraš živeti do 85 let, star, nemočen, dementen, 'nekognitiven'. To ni življenje, to je matranje. Mato989, daj malo osveži s svojo vizijo glede reševanja te problematike. Si res to želite, biti samo senca sebe nekdaj? Pa še nepremičnin bo za popyzdit ogromno na voljo, ko boomerji grejo ciprese gledat od spodaj gor. Zamenjam 25 starih let za 50 mladih super.

Miki N ::

socialec je izjavil:

Itak, saj pa ti medicina in zdravstveno zavarovanje omogočata prenajedanje, in X...XL porcije, to nič ne vpliva, niti drago zdravstvo, prenažrti Američani živijo samo kakšno leto ali dve manj kot super fit Slovenci... Izgleda... Pa kaj si nooor, da moraš živeti do 85 let, star, nemočen, dementen, 'nekognitiven'. To ni življenje, to je matranje. Mato989, daj malo osveži s svojo vizijo glede reševanja te problematike. Si res to želite, biti samo senca sebe nekdaj? Pa še nepremičnin bo za popyzdit ogromno na voljo, ko boomerji grejo ciprese gledat od spodaj gor. Zamenjam 25 starih let za 50 mladih super.

Ja ampak zakaj komplicirati s hrano pa z vso logistiko okrog njega, če hočemo samo filku skrajšati življenje? Uvedimo potem raje verigo hitrih štrikarnic McMato pa je. S posebnimi popusti za upokojence ob torkih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

socialec je izjavil:

Vidim, da nisi socialec samo po denarni plati, manjka ogromno tudi nekje drugje.

socialec ::

Aha, se spomnim, zakaj je hrana tule vpletena in te moti. Enkrat se je imelo kosilo samo tako fit, zelenjava, pljučna in to, pač nič za nas socialce, ki smo od strani samo sline pasli in se sebi smilili.

In tam en velespoštovani gospod šaljivo vprašajo, če nameravajo gostitelji večno živeti, ko tako izbrano hrano jejo.

In je pustilo tak ilustrativen pečat v meni, povezava super fit hrane in večnega življenja.

Drugače pa starost neizogibno prinaša upad potenc vseh vrst, se da sicer malo nadomeščat nekaj časa. Je moteče.

Ganon je izjavil:

Vidim, da nisi socialec samo po denarni plati, manjka ogromno tudi nekje drugje.

Pa kaj mene briga en Ganon forumaš, top strokovnjak in UHNWI, ki zapravlja čas na slo-tech.com forumu :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

Gagatronix ::

mtosev je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Me zanima če bo kolega s Finske peljal v McDonalds.

Ko sem bil na Finskem pri njem smo hodili jesti v McDonald's. :))

Magic1 je izjavil:

Jao vam šejke, v tem enem je tridnevna doza cukra!
Mtosevu pa itak ni nič drago, saj je mama zdravnica. Verjetno ena tistih pri koritu s 15kEUR.

Ja, mama je zdravnica. Poleg hiše imamo še stanovanje, ki ga lepo oddajamo. :D

Bi te rad videl iti v McD's na Islandiji. :))

McDonalds bi lahko dajal Ozempic v svoje burgerje ali pijačo. McSlim burger.
Quack !

Evo danes sem bil na milkshake in je prišel 2.90EUR.

Zgodovina sprememb…

Daj odpri en blog pa tja pisi kdaj si sel z dnarjem od mamice v McD.

delavec44 ::

Mtosev vblog na YT. Monetiziraš.

mtosev je izjavil:

Točno sem danes pojedel duet. Hamburger in mali pomfri.

mtosev je izjavil:

Ko grem v McDonald's v europarku je vedno dosti ljudi tam. Očitno dosti ljudem hrana paše tam.

mtosev je izjavil:

A so vam McDonald'sovi škampi všeč? Jaz jih pogosto vzamem.

mtosev je izjavil:

Evo pa je tukaj spet super sreda. Gremo v Meka.

mtosev je izjavil:

Evo pojedo chicken nuggets meni za 5€.

mtosev je izjavil:

Evo super sreda je tukaj. Gremo v mekić.

mtosev je izjavil:

Jaz se nasplošno najem za 7-8€. En meni mi je čisto dovolj.

mtosev je izjavil:

V McDonald'su imajo dobre sladolede. Mcsundae deluxe.

mtosev je izjavil:

V McDonald'su je poceni duet meni. Včeraj sem namreč pojedel hamburger mali pomfri in sladoled. :D

mtosev je izjavil:

Včeraj sem v McDonald'su vzel samo sladoled. Danes sem pač šel jest meni. :)

mtosev je izjavil:

Sedaj sem prišel iz McDonald'sa in sem pojedo simpl' beef meni za 8,10€

mtosev je izjavil:

A je kdo škampe pri njih? Meni so naravnost odlični.

mtosev je izjavil:

McPlant je meni bil dober. Dober okus mi je imel.

mtosev je izjavil:

Kdaj bodo spet škampi na voljo v McDonald'su? Obožujem jih, ker so tako dobri.

mtosev je izjavil:

Meni je v redu cena. Če ti je predrago pač ne boš kupoval. Jaz sem točno danes pojedel McWrap meni. Dobr food.

mtosev je izjavil:

Jaz zadnje čase vzamem mek snack meni. 3.5€ za burger, mali pomfri in cola.

mtosev je izjavil:

mtosev je izjavil:

mtosev je izjavil:

mtosev je izjavil:

Evo danes sem bil na milkshake in je prišel 2.90EUR.

Takole imamo.

Včeraj sem bil v Meku (McCafe) s frendom (ne, ni Toše). Nabavila sva si vsak svoj meni kava+tortica. Cena menija je 3,80 eur, kar je za moje pojme poceni. Še tolk so bili prijazni, da so me vprašali, če mi je ohlajena torta (sacher) ok, ker je bila direkt iz hladilnika.
Tudi sladoledi (Sundae in podobni) so dobri in cena ni tako visoka. Pojdite kam drugam pa mi povejte kolk sladoleda boste dobili za 1,90 oziroma 2,90 eur.

Kamorkoli, kjer dejansko strezejo hrano, in ne "hrane".

mr_chai ::

Jaz sem v življenju že pojedel toliko mcdonaldsa, da mi včasih že smrdi. Enkrat sem v enmu sittingu pojedu 10.000 kalorij. To že cirozo na jetrih fašeš majke mi.

Zdej pa mogoče če grem 1x na mesec v meka. Grem raje na Trojane na enga pišančjega dunajca s praženim krompirjem in solato.

U3PM ::

Sam si s kriv, da si si zagravžal. Vzami si mtoseva za zgled, ker prakticira zmernost, gre tja mogoče samo 2x na teden in poje 800 kcal max naenkrat, je njegovo navdušenje še vedno sveže kot prvi dan 30 let nazaj, ko je prvi pomfrijček dal v usta.

Lahko pa si zivljensko uslugo naredis, in ne zres tega smrdecega sranja.

Ja food challengi znajo biti zabavni.

BuDi79 ::

Gagatronix je izjavil:

Lahko pa si zivljensko uslugo naredis, in ne zres tega smrdecega sranja.
In je samo "domač" in "zdrav" kebab, burek, čevape in pl"j"eske.

Ce je to vse, kar ti poznas, je to tvoj problem. Doma skuhan obrok bo neprimerno bolj zdrav kot pa z vsemi mogocimi aditivi naphana hrana iz McD's-a.

BuDi79 ::

Gagatronix je izjavil:

Ce je to vse, kar ti poznas, je to tvoj problem. Doma skuhan obrok bo neprimerno bolj zdrav kot pa z vsemi mogocimi aditivi naphana hrana iz McD's-a.
Katerimi aditivi točno so v Meku posebnost oz. ekskluziva?

Pa pohana piška doma je super zdrava alternativa.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BuDi79 ()
««
29 / 32
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Burger king v btc (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Loža
972211710 (13366) 2dark
»

Mcdonalds panika ob otvoritvi v Ljubljani! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

41464499 (47203) D3m
»

McDonald's - Ptuj & Lesce (strani: 1 2 )

6420503 (15863) Gremio
»

Kebab vs. ostala hitra hrana (strani: 1 2 3 4 )

15251795 (47460) PINki

Več podobnih tem