» »

Wordpress plugin ?

Wordpress plugin ?

winlins ::

Iščem dodatek k wordpressu kateri bi delal npr. tako. Dodam nek post ali pod stran in ga omogočim samo tistim uporadnikom kateri so registrirani. Primer za zaščito posta ali strani "password protected" odpade.

Tody ::

Tole je to Role Scoper samo se pripravi da si boš vzel čas da ga boš pokliketal in pravilno nastavil :)

Hvala

Sedaj bi pa rabo če obstaja plugin da ga naštimaš na čas in po 24 urah se zamenja določen tekst imel sem enega ampak pa je bil tisti ko se je stran odprla je začel veljati čas.

Kak tekst in kje? Če želiš poste pisat v naprej imaš opcijo že kar v wordpressu samem. Kjer lahko nastaviš kdaj se kak post naj prikaže.

Npr. v widgets gre pa za razredno spletno stran imel bi pa not urnik npr. danes na urniku ... in spet jutri to bi se opnavljalo vskih 24 ur

Kej takega ? Nisem pa probal http://wordpress.org/extend/plugins/wee...

gslo ::

da ne bom odpiral nove teme, bom hijackal tole staro, ker iščem nekaj podobnega.

rabim hint za kakšen ok wordpress plugin, ki bi omogočal login različnih uporabnikov, tej pa bi dostopali vsak do svoje podstrani, ki bi razpolagala z raznimi informacijami, namenjenimi samo njim.

Zeberdee ::

Ja, jaz sem imel tudi problem s tem, oziroma ga imam še vedno. Prvi problem je, da gre za spletno stran, ki mora biti javna (ne intranet), hkrati pa mora imeti možnost logina. Problem je, da registracija ne poteka preko spleta, ampak fizično z izpolnjevanjem obrazcev. Problem je, kako določiti username in geslo za prvo rabo, maili so pač prevelikrat napačni/neberljivi in potem imaš - ogromno - ogromno dela. Torej to, kar zgoraj + uporabniške grupe + xls import :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zeberdee ()

Jest sem za določanje kaj kdo vidi in kaj sme kdo počet Role Scoper je kr obsežen plugin, tko da si morte mal čas vzet. Pol pa User Login Wiget in Register Plus, ki omogočata mnogo vrsto registracijskih postopkov. Zeberdee zakaj zavraga more nekdo se fizično nekam prijavit in nekdo drug kucat podatke notr? No če najde kdo plugin za cvs uvoz podatkov bo to dost cool :D

gslo ::

hvala fantje, dost sm res že najdu iz objavljenih pluginov gor, tko da si bom znal pomagat :P

Zeberdee ::

Fizično nekam prijavit pomeni, da pride fizično v prostore društva in se prijavi. Jebat ga, tako je.

Mi smo rešil to tko da moreš za registracijo (register plus) vnesti posebno kodo, ki jo pač poveš samo na sestankih oz samo eni osebi, na katero (lahko tudi prek maila chata bla bla) se more novi član obrnit. Samo predlog :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako izdelati spletno stran za shranjevanje datotek na Wordpress-u?

Oddelek: Izdelava spletišč
91472 (1070) flyby
»

Pripravite vašo spletno stran na nov zakon o piškotkih (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

744215365 (166931) Tydek
»

Kateri CMS

242405 (1668) GaS
»

Izdelava spletne strani?

343167 (2493) guest #44
»

Izbira CMS