» »

Mamljive ponudbe novih telefonov na bolhi?

Mamljive ponudbe novih telefonov na bolhi?

mrTwelveTrees ::

Na bolhi se najde razne "mamljive" ponudbe
kot je recimo za telefon HTC HD2 = 250 eur

vem da so to osebe iz tujine, ponavadi oglasi zginejo neslednji dan in se pojavijo novi
Tudi Iphone 4 za zelo sumljivo nizko ceno

prepričan sem da je to nateg, me pa zanima če je kdo to že probal.

opažam pa tudi, da nekateri kupujejo telefone takole iz tujine in jih preprodajajo na bolhi...

BALAST ::

Zakaj bi bil vedno nateg. Pokličeš, se zmeniš za mesto preizkusa in prvzema, ter pripelješ vsaj enega prijatelja, da ti krije hrbet.8-)

Samo da se na lastne oči prepričaš o funkcionalnosti in ohranjenosti je dovolj.
Za garancijo pa pri tako nizkih cenah brezvese spraševat. :8)

Pa tudi uradne preprodajalne telefonov kupujejo v tujini, brez slovenskih navodil in menijev, pa jim nihče nič ne more. Dobiš pa kakšno 1 mesečno garancijo.

mrTwelveTrees ::

te osebe so iz tujine, moras denar nakazat v naprej .... lahko dobiš ponaredek, to je to

pangro ::

Gledam oglas na bolhi za Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB tipson prodaja za 270 eur zapakiran, v čem je trik? Res da gre za nakup brez skrbi pa vseeno. To je pač nenormalna cena za ta teledon nekaj je zih narobe. https://www.bolha.com/oprema-za-klasicn...

Blinder ::

To so Nigerijci. Polno je tega na bolhi. Na facebooku. Na Tinderju.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

delavec44 ::

Ma ne, človek je včeraj pač slučajno oddal 90 oglasov novih zadev za pol cene. Se je sploh potrebno spraševati?

Vidm da ponudba brez skrbi deluje po principu dražbe, je pa res če ti zadeva ni všeč jo vrneš in dobiš denar nazaj.

priden2 ::

pangro je izjavil:

Gledam oglas na bolhi za Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB tipson prodaja za 270 eur zapakiran, v čem je trik? Res da gre za nakup brez skrbi pa vseeno. To je pač nenormalna cena za ta teledon nekaj je zih narobe. https://www.bolha.com/oprema-za-klasicn...

Sem prejšnji mesec enega klical, verjetno ista oseba, za PS5, 200€. Ker je imel lokacijo nedaleč od mene, sem ga vprašal, če lahko pridem pogledat k njemu. Je rekel, da hoče denar prek paypal oz. neki spletni račun, ker ga ni doma in je rekel, da je na Hrvaškem. Sem ga vpralal, če mi zna pokazati kje Hrvaška je na zemljevidu in odgovora več od njega ni bilo.

Naslednji dan je imel vseh nekaj strani oglasov izbrisanih.

Assass1n ::

Ne vem kako te opetnajstijo ampak vedno se držite načela, če je prelepo, da bi bilo res ponavadi ni .
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Pa dejte kontaktirat te scammerje. Več dela kot jim naložite manj časa jim bo preostalo za nategnit nekoga, k se na te reči ne spozna.
Frendica je tako že stopila v kontakt z nigericjem, ki prodaja karte za dogodke na facebook. Pa isto na fb z nekim črnjuhom, ki prodaja izpite za vozila. Pri meni je tisti znak "Brez skrbi" že postal flag za scam na bolhi. In isto označim bolhi sumljiv oglas, kmalu kasneje ga odstranijo in grem ponovno pogledat oglase in so že spet novi nategunski oglasi gor.

Bolha bi že veliko naredila, če bi dala omejitev nov uporabnik lahko odda le 1 oglas na 24 ur. Očitno jim ni v interesu.

Pa prepovedala whatsapp, telegram itd. v besedilu oglasa.

Zgodovina sprememb…

sbawe64 ::

pangro je izjavil:

Vidm da ponudba brez skrbi deluje po principu dražbe, je pa res če ti zadeva ni všeč jo vrneš in dobiš denar nazaj.

Hočejo, da jim nakažeš nekam drugam, ne na bolha 'brez skrbi' račun.To je vsa umetnost.
2020 is new 1984
Corona World order

Furbo ::

Smešno je, ko prijaviš nateguna, zdaj dobiš neko pravniško besedno solato na mail, krneki.

Že zdavnaj bi lahko skenslali nategune, če bi povsem novim uporabnikom računali kak euro ali tri, ampak očitno raje delajo zastonj in bodo en dan propadli.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

OutOfTheBox ::

priden2 je izjavil:

pangro je izjavil:

Sem prejšnji mesec enega klical, verjetno ista oseba, za PS5, 200€. Ker je imel lokacijo nedaleč od mene, sem ga vprašal, če lahko pridem pogledat k njemu. Je rekel, da hoče denar prek paypal oz. neki spletni račun, ker ga ni doma in je rekel, da je na Hrvaškem. Sem ga vpralal, če mi zna pokazati kje Hrvaška je na zemljevidu in odgovora več od njega ni bilo.

Naslednji dan je imel vseh nekaj strani oglasov izbrisanih.

Plot twist: S tabo se mu ni dalo več menit ker je imel polno drugih kupcev, to da oglasov ni bilo več je zato ker so že vse drugi pokupili.

Though luck

borut_p ::

A ni bil neki rop pred kratkim ko so ene 20 telefonov ukradli. Verjetno so to ti

matic492 ::

Sem vedno našel te scamerje, karkoli iščem, ker objavljajo nenormalno veliko oglasov, včasih če iščeš kaj bolj specifičnega, recimo RTX 4090 ali kaj takega, dobiš skoraj samo scam oglase in 1-2 legitimna. Sej je hitro očitno keri je scam.

Sem porabil po 15-20 minut samo s klikanjem na vse oglase (če klikneš "vsi oglasi uporabnika"), so itak vsi scam. In kasneje dobiši avtomatski mail od bolhe, in oglas dejansko zbrišejo. Ampak niti uporabnika ne deaktivirajo, ali pa pač pride naslednji dan nazaj z malo drugačnim uporabniškim imenom.

Bolhi očitno ni v interesu se znebit teh scamerjev, ali pa so preveč nesposobni.

Za tiste, ki ne veste, je pa to "whatsapp" scam... nakup brez skrbi je samo krinka, on ti potem reče "ja so neki problemi...bla bla bla.." in ti preko whatsappa poišlje phising link za fake bolha abrez skrbi nakup, in če si idiot, pač tam plačaš in to je celoten scam.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

solatjek ::

matic492 je izjavil:

Za tiste, ki ne veste, je pa to "whatsapp" scam... nakup brez skrbi je samo krinka, on ti potem reče "ja so neki problemi...bla bla bla.." in ti preko whatsappa poišlje phising link za fake bolha abrez skrbi nakup, in če si idiot, pač tam plačaš in to je celoten scam.

Točno to počnejo, speljejo te drugam, nakažeš in poniknejo, bilo nedavno objavljeno v enem od člankov na spletu. Vnaprej vemo, komu se plača, če pa na spletu kupiš, pa vnaprej plačam le preverjenim trgovinam, kot so mimovrste, amazon… pa še tu vedno preverim, da se mi ni uturila kakšna fake trgovina.

Pri Bolhi pa vedno hočem videti osebno, ko kupujem in ko prodajam. Tudi pri prodaji te lahko nategne, paketa ne dvigne in plačaš poštnino tja in nazaj, samo enkrat me je en nategnil za poštnino nekaj čez 20€. Pa še skoraj 3 tedne je trajalo, da je izdelek nazaj prišel.

matic492 ::

Evo, sem dal zdajle malo za hec RTX 4090 v bolho in na prvi strani so VSI OGLASI scami, razen komponentkovih sistemov/oglasov pa nekega laptopa in en workstation.

Čeprav komponentkove cene so pa scma v drugo smer hehehe.

Evo oddal ene 10 prijav, oglasi bojo zbrisani jutri dopoldan verjetno... ampak popoldan bojo že novi gor. Kot sm napisu, na bolhi so nesposobni ali pa namenoma iz nekega čudnega razloga nočejo se znebit teh scamerjev.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

celje ::

bolha: veliko oglasov (njim vseeno ali so fejk) = veliko klikov = vec denarja od reklam.

sbawe64 je izjavil:

pangro je izjavil:

Hočejo, da jim nakažeš nekam drugam, ne na bolha 'brez skrbi' račun.To je vsa umetnost.

Hmmm, verjetno res ja. Škoda bolha bi se lahko razvila v smer kjer prodajalci pridobivajo na ugledu scamerje bi se pa sproti čistil.

OutOfTheBox ::

celje je izjavil:

bolha: veliko oglasov (njim vseeno ali so fejk) = veliko klikov = vec denarja od reklam.

Dolgoročno to ne pije vode če drži. Če ti kot podjetje ne dostaviš dobre uporabniške izkušnje (brskanje skozi fake oglase ali pa celo to da je kdo bil na koncu nategnjen ni dobra izkušnja), se ljudje ne bodo vračali nazaj in počasi bodo začeli uporabljat alternative (npr FB Marketplace).

Pri masi ljudi, ki storitev uporablja se to ne pozna iz danes na jutri, je pa to šolski primer kako dolgoročno zafuraš podjetje.

Zgodovina sprememb…

celje ::

pri "trgovinah" tipa bolha to pije vodo. vecina obiskovalcev niso "stalni" kupci, temvec se vecina obiskovalcev menja.
naslednja "logicna" stopnja je prodaja "trgovine"...

45cal ::

Če vidiš, da njihov profil izgleda približno takole, potem si lahko 100% prepričan, da gre za nateg.

Colt1911 ::

Kolko plačajo, da vzamem to prisluškovalno napravo?>:D

Boggs ::

Ne razumem kako to, da se Bolhi res tolk šljivi, da te očitne scammerje pustijo nategovat ljudi na njihovi platformi. Da nimajo enega človeka, ki bi to preverjal predno se jim totalno zaredijo gor?

Danes sem na random tudi sam dva našel:

https://www.bolha.com/uporabnik/Ljutic
https://www.bolha.com/uporabnik/Majmunj...

Je pa zanimivo, da imata accounta letnico 2022 in 2020 kar pomeni, da sta potencialno shekana.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Boggs ()

2dark ::

Boggs je izjavil:

Ne razumem kako to, da se Bolhi res tolk šljivi, da te očitne scammerje pustijo nategovat ljudi na njihovi platformi. Da nimajo enega človeka, ki bi to preverjal predno se jim totalno zaredijo gor?

Danes sem na random tudi sam dva našel:

https://www.bolha.com/uporabnik/Ljutic
https://www.bolha.com/uporabnik/Majmunj...

Je pa zanimivo, da imata accounta letnico 2022 in 2020 kar pomeni, da sta potencialno shekana.

Bolha je realno že zdavnaj propadla. Lahko pišete, da to ni res, vendar je.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Meni je res. V zadnjem času prodal 6 zadev, samo 1 je šla preko bolhe.

sem prijavil oglas bolhi, ga odstranijo a uporabnika ne blokirajo, tako da potem da ponovno isti ali podoben oglas. Cudno, da sploh odstranijo oglas

Furbo ::

Jaz sem nehal prijavljati, dobiš tako prizadeto pisanje nazaj, kot da si pisal sodišču.

Komot bi to povsem preprečili, pa jim zgleda ni v interesu.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Mato989 ::

Pa to je enostaven Darwinov test debila od kupca... če pade na to foro si zasluži da nima denarja...

Quite simple.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

mah 10% ljudi , ki jih srecas na ulici bi padli takemu nategu. To je kar dosti ljudi in dobro speljan nateg

Blinder je izjavil:

mah 10% ljudi , ki jih srecas na ulici bi padli takemu nategu. To je kar dosti ljudi in dobro speljan nateg

Taki si imo zaslužijo biti scammani... ker da padeš na to foro pač rabiš lesson the hard way...

Mato989 je izjavil:

Taki si imo zaslužijo biti scammani... ker da padeš na to foro pač rabiš lesson the hard way...

Nobeden si ne zasluži natega. Nategune bi morali striktno preganjat.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

2dark je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Nikakor... izobrazit se morajo ljudje da jih nateguni več ne bodo nategnili...

Preganjanje nategunov je nesmiselno zapravljanje denarja,.... ljudje so pač zaradi nanny state v stanju popolnega debilizma in kritičnega razmišljanja na dnu, zato pa so nategnjeni...

Mato989 je izjavil:

2dark je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Nikakor... izobrazit se morajo ljudje da jih nateguni več ne bodo nategnili...

Preganjanje nategunov je nesmiselno zapravljanje denarja,.... ljudje so pač zaradi nanny state v stanju popolnega debilizma in kritičnega razmišljanja na dnu, zato pa so nategnjeni...

Sam preko Bolhe nisem prodal zadnjih 8 let nič. Dobesedno vse, kar prodajam in večino tudi prodam, je to preko Fb-jevega Marketplacea, čeprav bodo tukaj trdili, da je bolha super za prodajo.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Mato989 je izjavil:

Blinder je izjavil:

potem pa uvesti javne firme, ki nategujejo in dajejo denar v proracun namesto, da gre v zep Nigerijcem

c3p0 ::

Saj to že imamo...

Boggs ::

2dark je izjavil:

Sam preko Bolhe nisem prodal zadnjih 8 let nič. Dobesedno vse, kar prodajam in večino tudi prodam, je to preko Fb-jevega Marketplacea, čeprav bodo tukaj trdili, da je bolha super za prodajo.

A to prodajaš v tujino pol, al je primerno tudi za Slo?

Boggs je izjavil:

A to prodajaš v tujino pol, al je primerno tudi za Slo?

Zakaj bi prodajal v tujino?
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bolha BREZ SKRBI (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
566090 (1017) tikitoki
»

Nov brezplačni mali oglasnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
646649 (4100) matobeli

samsung s23, s23 plus, s23 ultra (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
11517714 (12735) Morison
»

BOLHA NATEG !!

Oddelek: Kaj kupiti
459341 (6604) freesty

Več podobnih tem