» »

Bolha BREZ SKRBI

Bolha BREZ SKRBI

1 2
3
»

Legon ::

OutOfTheBox je izjavil:

Povej mal več o tem prosim. Kaj mu je Ebay povedal, ko jih je kontaktiral? Ker to se gre za šolski primer plačila in nedostave, kar je krito pod Ebay Money Back Guarantee policy.

Edit:

Aja, nakazal je preko SEPA, torej izven Ebaya. Pol drži, ni krit pod zgornjim pravilom. Sej isto je pri bolhi.

Jaz ne vem kaj folku dela. A pismen ni noben več dans? Dejansko bi lahko uporabil katerokoli drugo plačilno metodo in bi bil krit.

Credit card or debit card
PayPal or PayPal Credit
Apple Pay or Google Pay
Venmo (available for US sellers only)
Spendable funds
Alipay
Wire transfer facilitated by eBay
eBay gift card or eBay voucher or eBay Bucks

Če gre mimo ebaya, je ebay s tem zaključil. Ni pa nujno, da je vsako SEPA plačilo mimo Ebaya, ker nekateri prodajalci (splih fizične osebe) ne uporabljajo kartic in se še vedno uporabljajo nakazila, ki pa seveda lahko sodijo pod ebay protection.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

matobeli ::

Pri nas moraš prodajalca prosit če lahko kupiš z nakazilom na TRR :))

Machete ::

A ta brez skrbi postaja kar obvezen v nekih kategorijah? Škoda.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Kurzweil ::

Machete je izjavil:

A ta brez skrbi postaja kar obvezen v nekih kategorijah? Škoda.

Sicer zaenkrat še nisem zasledil, da bi bil ta BREZ SKRBI obvezen oz. zgleda nisem nič prodajal, kar bi bilo v takšni kategoriji... za katero kategorijo pa gre? Slučajno kaj takšnega, kar je folk rad nategoval.

Bi pa bila to škoda, ker zame je ta BREZ SKBRI katastrofa. Tu pa tam dam gor kakšno stvar, ki je ne rabim več in sem vedno dal za hec zraven še ta BREZ SKRBI... na posamezen oglas dobim cca 3-5 sporočil, da je nekdo zainteresiran, ki je seveda nek bot, potem pa nekaj časa za tem vidiš, da je nek admin blokiral oz. izbrisal omenjenega userja, ki se je kao zanimal za tvoj oglas. Do sedaj sem imel cca 30 "ljudi", ki se je zanimalo za moj oglas, in prav vsi so bili neki malicious boti, ki so jih kasneje izbrisali. Sicer pa ti boti tudi pišejo neke simple stavke, kar dan danes ni visoka znanost, ampak včasih za trenutek celo pomisliš, da je OK.

To si bo Bolha dala nož v hrbet, ker ta storitev je milo rečeno greznica oz. do danes razen spama od nje nisem imel še nič.

Machete ::

Npr glasbeni nosilci, stripi..

Kategorija za oglase z vključeno storitvijo BREZ SKRBI. V tej kategoriji je storitev BREZ SKRBI samodejno omogočena za vse oglase.

Naredijo naj rating sistem, kot ga ima ebay že 200 let, in ne rabijo tega kakca od storitve.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Nikonja ::

Jaz se ne spomnim kdaj sem zadnjič sploh kaj prodal na Bolhi, večina gre najhitreje na FB Marketplejsu ali tukaj na ST. Za večino PC tehnike itak moraš plačat dodatek da sploh objaviš oglas in potem še dodatek da si med prvimi 100 oglasi ker so itak prvih par strani samo oglasi trgovin...
Iskreno me preseneča kako ta firma sploh še posluje!!!

delavec44 ::

Brez skrbi je zakon dokler je promocijska zastonj poštnina. Že prodal in kupil par zadev brez težav. Tudi z oglasom na FB in potem poslal preko Bolhe.

Scamerji so pa povsod, nima veze Brez skrbi.

joez7 ::

A je še na prodaj v oglasu? A je to zadnja cena? A mi lahko prinesete? vse to ob 1h ponoč, pa nkol ne kupjo.
Tist, ki ma namen kupit, te pokliče, ali pusti sporočilo, pa tut VE, da poštnina nekaj stane in ne komplicira, ponavadi predplačilo na TRR.
Pa nkol brez skrbi - sam obupal pri registraciji (ko sem nekaj hotel plačat) 8-O.
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izzivi prodaje rabljenih predmetov (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
1215341 (29) gruntfürmich
»

Nov brezplačni mali oglasnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
649161 (6612) matobeli
»

Alternative Bolha-i (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6015841 (10188) nibble
»

Bolha plačljiva (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14942727 (20080) PersonaRuda

Več podobnih tem