Forum » Strojna oprema » tv tuner gigabyte u7300
tv tuner gigabyte u7300
djsharky ::
Pozdravljeni! Zanima me ali kdo ve kako to da mi tv kartica ne najde nobenega programa? Programe sem iskal v sobi pravtako pa tudi zunaj na dvorišču pa ni našel nobenega programa!!!!!
Hvala za odgovor!
Hvala za odgovor!
eagleman ::
Sem kupil enak tv tuner, mi tudi preko priložene antene najde samo 2 kanala. A bo preko sobne antene kaj boljše ali si moram omislit kakšno močnejšo anteno?
3man ::
Poizkusi z drugo antevo ali pa z drugim DVB-T tunerjem. Meni Lifeview lepo dela ampak to je zelo močno pogojeno z lokacijo.
eagleman ::
Evo, sprobal z sobno anteno, lovi vse digitalne programe iz obeh multipleksov A in B, slika veliko bolj jasna proti analognemu sprejemu.
fuzinc ::
tudi jaz imam problem pri tej kartici. če vklopim kabel mi ne najde nobenega programa. če vklopim anteno pa dela vse ok. zna kdo pomagat?
dezo ::
za vse ki vam ne lovi programov. preverite na internetu frekvenco signala za vaš kraj in potem pod nastavitvami v tunerju izberite to frekvenco.
lp
lp
GregaST ::
Mi lahko kdo pomaga prosim. Imam enak tv tuner in mi ne najde nobenega programa, ne z originalno anetno, ne z sobno anetno. Sem v centru lj (zraven hotela lev).
Pomoč anyone???
Pomoč anyone???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GregaST ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB TV kartica Gigabyte U7300 PomočOddelek: Zvok in slika | 5350 (1855) | mstrax |
» | DVB-T (Mpeg-4 in AAC) zmeden?Oddelek: Zvok in slika | 3049 (2785) | ...:TOMI:... |
» | DVB-TUSB TV USB Dongle ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 4536 (3350) | kontra |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 65792 (23500) | k4vz0024 |
» | Lidl in vračilo blagaOddelek: Loža | 2618 (1931) | Sims |