» »

primerjava lcd zaslonov za prenosnike ?

primerjava lcd zaslonov za prenosnike ?

#000000 ::

Ali obstaja kak software ali stran kjer bi lahko primerjal kam paše kakšen zaslon, recimo v nek xxx brand prenosnik paše zaslon tudi od druge znamke prenosnika.

ProGTX ::

Za zunanji zaslon se morajo le ujemati vhodi in izhodi.

Ali dejansko misliš razstaviti dva prenosnika in zamenjati zaslona? Zakaj? No, s tem nimam izkušenj, vendar če se lotiš takega projekta je verjetno najpomembnejša fizična velikost zaslonov, kakšne druge stvari pa tudi niso zanemarljive. Najbolje da podrobno preučiš vsak model posebej na proizvajalčevi strani in na raznih preizkusih.

#000000 ::

Gre za to da imam cel kup zaslonov za prenosnike, ampak ne vem več iz kje sem kakšnega vzel ven, ker so pač crknile matične in je bilo predrago nabaviti novo-rabljeno oz. se je ni dalo dobiti za razumno ceno. Zdej keri so še v ohišjih zaslona tam ni problema ker večinoma piše gor ker model je, problem je z tistimi ki so brez ohišja in imam samo oznako zaslona naprimer LP154W02 ipd. se skal če je kje kaka stran kjer bi vpisal model in bi mi pokazalo s katerimi prenosniki je zaslon kompatibilen ali pa obratno

ProGTX ::

Aha. Google je najboljši prijatelj :D Kot sem rekel, začni pri modelu prenosnika, boš prej našel, kateri zaslon uporablja, kot pa v katerih prenosnikih je tak zaslon.

#000000 ::

Ja sej tko delam zdaj pa nisem zadovoljen, ker cel kup šmorna dobim in treba odpret po 50 strani da najdeš kako uporabno informacijo, jest bi rad najdu kam paše kateri od 30 zaslonov ki jih trenutno imam v delavnici.

Skor ne morem verjet da nebi obstajal kak program ali stran kjer bi se to dalo izvest, recimo grem v trgovino kjer prodajajo samo LCD zaslone in rečem rabm zaslon za ta in ta prenosnik, kako prodajalec ve katerega mi mora dat ? A v štacuni jih ima vsaj 30 kartonov :)

ProGTX ::

Mislim, da is že ugotovil, da nimam pojma o tem :D Predlagam pa, da po spletu predvsem iščeš kakšne product sheete ali podobno (ponavadi so PDF), bi morale biti najbolj natančne informacije.

No, če prodajalec ve, pa mogoče lahko njega kaj vprašaš :D Mogoče pa ni take strani prav zaradi poslovnih razlogov?

#000000 ::

Ja sej sem ravno poslal mail kitajcu od kerga sem kr neki zaslonov že nabavil, upam da bo kej pametnega povedu. Sam da nav kot ponavad pr kitajcih, hi sir I like to help but unfortunately it does not exist :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsungovi prenosniki se poslavljajo iz Evrope, Toshiba zmanjšuje obseg proizvodnje (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
6221202 (17430) SuperVeloce
»

Težave z LCD zaslonom prenosnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
898154 (5539) denci
»

Prenosnik z 'uporabnim' 15" zaslonom

Oddelek: Kaj kupiti
253612 (2966) Pyr0Beast
»

hofer - medion - akoya (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13832105 (23238) Alec999
»

počen plastičen rob zaslona prenosnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
967673 (4492) 49106

Več podobnih tem