» »

Nov način kupovanja študentskih bonov

Nov način kupovanja študentskih bonov

«
1
2 3
...
5

jrtjtejtt ::

Je še koga zmotil nov način kupovanja bonov. To, da bom telefon prslonu na neko mašino in bo potem odčital bog-ve-kaj dol, mi je malo mimo. Poleg tega je to totalno diskriminatorno, a je nuja da imam mobilni telefon??? Druga opcija je pa ožemanje populacije, namreč 15€ za neko kartico, ki jo lahko imaš namesto telefona. Urbana npr. stane 2€ (oz. je bla zastonj, če si bil testni uporabnik) sistem je v osnovi isti, pa tud izvajalec storitve je isti. V čem potem 13€ razlike???

bluefish ::

Eh, celoten sistem je neumen. Brez večjih težav bi lahko uporabili študentsko izkaznico, ki je sedaj popolnoma neizkoriščena.

jrtjtejtt ::

To je bla moja prva misel...zakaj mamo študentsko, če je ne uporabljamo??? Spet gre za basanje žepov s strani nekih ljudi. jao, jao. najraje bi sprožil upor, a bi se dalo kaj prekrenit????

šernk ::

komaj sedaj dejansko zvedel kako ta stvar deluje. a niso rekli da bo preko monete plačevanje? komu na čast bom moral sedaj okol nositi na tone drobiža za plačevanje bonov? mobitel oz. tista kartica pa služi le za to da se izpiše moje ime in priimek? WTF?
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

SynTax64 ::

šernk je izjavil:

komaj sedaj dejansko zvedel kako ta stvar deluje. a niso rekli da bo preko monete plačevanje? komu na čast bom moral sedaj okol nositi na tone drobiža za plačevanje bonov? mobitel oz. tista kartica pa služi le za to da se izpiše moje ime in priimek? WTF?


Preko monete je mogoče plačati samo v gostilnah ki ti omogočajo Monetno plačevanje verjetno je takih gostiln 1% se pravi ti ne ostane drugega kot plačilo s kartico oz. gotovino. Elektronska avtentikacija za uveljavljanje subvencije pa je samo posrednik namesto, da čakaš na študentskem servisu za bon ki ga hočeš potem unovčit v gostilni. Po moje si prihraniš kar nekaj svojega dragocenega časa za to da ti ni potrebno v vrsti čakati da dobiš bon, ki ga sedaj uveljaviš tako da na terminal nasloniš svoj telefon kjer se storitev izvede v parih sekundah. Kar se pa tiče neizkorišenosti študentske kartice pa bi lahko razpravljali ja.

šernk ::

SynTax64 je izjavil:Po moje si prihraniš kar nekaj svojega dragocenega časa za to da ti ni potrebno v vrsti čakati da dobiš bon, ki ga sedaj uveljaviš tako da na terminal nasloniš svoj telefon kjer se storitev izvede v parih sekundah.


seveda si prihranim kar nekaj časa ja...namesto 3x mesečno čakati 5 min, bomo sedaj čakali v menzi namesto 10min...2uri, ker to plačevanje sproti z gotovino/kartico bo potekalo tako počasi, da se ne splača govorit. vsi boni so cen: 2,31; 3,24 itd...plačal bom z 20€, prej kot preštejem če so mi točno vrnili...jeeej bo to veselja, za plačilo si sedaj rabil par sekund, sedaj bo vsaj 1 minuta, ne predstavljam si tega sistema ko bo prišla gužva, če bo pred teboj 50 ljudi...50min čakanja na kosilo? in to v menzi kjer se vse dela serijsko?
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

AndyS ::

Iz telefona ti bo "dol potegnilo" ravno toliko stvari kot če bi plačeval z moneto. Nič. Treba bo le poklicat na določeno cifro. Še ena pozitivna stran je, da ti ne bo treba na začetku meseca se odločiti kje boš cel mesec jedel, ampak sproti izbereš restavracijo. Preprečila se bo preprodaja bonov in njihovo posojanje. Posojalo se je vedno le zato, ker nekdo ni imel bona ravno za določeno retavracijo, kamor so šli kolegi.
Slaba lastnost je le sprotno plačevanje, ki pa bi ga bili deležni tudi, če ne bi bilo subvencij in nekaj delaya zaradi tega.

Da pa se nekomu ne da poklicat na določeno cifro ob plačilu in ga skrbi kraja podatkov je pa tut mal bedno. Sploh pa v današnjem času večkrat pozabimo denarnico kot pa mobitel, tako da je mobitel čisto ok.

Mavrik ::

Mene preseneča kako vsi ko se pizdite sploh uspete preživet v trgovinah, kjer morate (OMJOBOG) plačati z GOTOVINO! In kako (O MOJ BOG) morajo vsi ostali v restavracijah plačati z gotovino/kartico.

Avtentikacija tebe kot prejemnika subvencije traja celih 5 sekund skupaj s tem da ti odklofaš številko v telefon. Obenem ti ni treba več vnaprej iti kupovat bone za točne kraje kamor hodiš, in se _vedno_ znova lahko odločiš kam greš, poleg tega pa sistem učinkovito ubije prepodajanje bonov.

Win-win-win.
The truth is rarely pure and never simple.

šernk ::

Mavrik je izjavil:

Mene preseneča kako vsi ko se pizdite sploh uspete preživet v trgovinah, kjer morate (OMJOBOG) plačati z GOTOVINO! In kako (O MOJ BOG) morajo vsi ostali v restavracijah plačati z gotovino/kartico.težko preživim, večinoma se zadržujem na avtomatskih blagajnah, kjer ponavadi vsaj v večjih centrih ni neke gužve in ti računalnik samodejno izračuna vrnjen znesek. plačevanju s karticami se izogibam, ker traja vse skup preveč časa.

pač na te naprave bi uvedli še moneto in konec, na kartico bi si pa lahko naložil dobroimetje, pokličeš tisto cifro in dobiš potrdilo o plačilu. postopek bi trajal isto časa kot sedaj, le da bi se izognili preštevanju drobiža in daljšanju vrste.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Zheegec ::

težko preživim, večinoma se zadržujem na avtomatskih blagajnah, kjer ponavadi vsaj v večjih centrih ni neke gužve in ti računalnik samodejno izračuna vrnjen znesek. plačevanju s karticami se izogibam, ker traja vse skup preveč časa.

Plačevanje s kartico traja preveč časa? Pa živiva v istem svetu? 10 sekund je preveč časa? Preden zmečeš gotovino na avtomatskih blagajnah (bankovce vsakega posebej urgh) že zdavnaj zrihtaš s kartico.
Monete pa pač nimajo vsi, tako da ne more biti univerzalno plačilno sredstvo. Za to imamo gotovino in kartico.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Perotnik ::

Čisti win ravno ni. Bolj lose-win-fail.

Če domnevamo, da se bo postopek plačevanja podaljšal le za nekaj sekund, to vendarle povzroči v kakih menzah še precej daljše vrste. Mi je pa že ljubše čakati enkrat na mesec za bone, kot kolovratiti s pladnjem v vrsti pred blagajno.

Je pa to, da ni potrebe po en mesec vnaprejšnjem odločanju, kje boš jedel, vsekakor win.

Pa tudi pričakovati, da bodo dandanašnji pametni telefoni še zdržali do časa kosila ... če boš dopoldne, med predavanji preveč surfal po netu, boš stradal! Fino bi bilo, če bi se dejansko našla kakšna možnost uporabe tiste plastike, imenovane študentska izkaznica ...

k4vz0024 ::

Sicer ne vem, zakaj so interval nastavili na 4 ure.
Zagotovo je nekaj, gostinci bodo imeli manjši prihodek.
Marsikdo pa bo zaradi skromnega kosila še vedno lačen.

Tody ::

Ja, če bi človek vas poslušal bi bil presenečen kako zjutraj sploh uspete pridit do službe/faksa ko pa je toliko stvari narobe. Papirnati boni so fail, kake prevelke gužve spet ni za pričakovat.

To da ti telefon ne bo zdražal cel dan spet ni problem sistema ampak človeka, ki ne fila telefona :) Med predavanji si ali nabavi prenosnik ali poslušaj predavanja :D

k4vz0024 ::

Prvotni boni, ob uvedbi, so bili zlati. Veljali so dokler jih nisi porabil. To je bila zlata doba za študente in popoln win.

darkolord ::

Torej, katere so že prednosti identifikacije z (mobilnim telefonom + dokumentom/študentsko) v primerjavi samo s študentsko izkaznico?

Zgodovina sprememb…

šernk ::

to da lahko na net pogledaš kolk bonov imaš še na voljo in to da bo nekdo zaslužil po nepotrebnem, tiste aparature za mobitel sigurno niso ravno poceni
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

k4vz0024 ::

Nov sistem je koncesionarju verjetno omogočil lep profit. Res je je, lahko bi zato uporabili študentske izkaznice. Postavili avtomate za nakup bonov.... Vezava na telefon je sporna, ker ne vemo, katere podatke vse se bodo prebrali. Kdo pa jamči, da bo telefon samo za identifikacijo? Naj ŠOU poda izjavo, s katero ne bo bral še drugih podatkov., če imajo čiste namene. Kartica, ki jo ponujajo bi morala biti brezplačna, ker tudi do sedaj se ni ni zaračunavalo za študentsko izkaznico. Stroški? saj gre vendar za korist države in ne študentov....

Adrijan0 ::

Res bi moral nek drug način plačevanja uvest, namesto gotovine.. V menzi v rožni, bo taka gužva, da tist k hodi tja jesti, bolš da gre čakat u vrsto 1 uro prej.

k4vz0024 ::

V menzah zna biti problem. Verjetno na to ni nihče pomislil.

k4vz0024 ::

Se pa spomnim, da so pred leti govorili, če si študent pol maš pa dost časa... časi se spreminjajo, kajne?

Mavrik ::

Sam da ne bi kdo drugi slučajno kaj zaslužil... Dajmo slovenčki!
The truth is rarely pure and never simple.

k4vz0024 ::

.....mi se zavzemamo, da ne bi "mastno" zaslužil. Seveda je prav, da se zasluži, ampak ne "mastno" na račun študentov.

AndyS ::

Pač v petih ljubljanskih menzah bo med 12to in 13to mal gužve. Al pa tut ne, ker se bomo porazdelili v druge lokale v katere prej sploh ne bi šli, ker se ob kupovanju bonov na njih sploh spomnili nebi.
Še enkrat - kako bodo že "kradli" informacije iz telefona? :)

Blazz ::

tole sem dobil na mail, če kdo ne ve točno kako zadeva funkcionira:

Pozdravljeni,

ker s 1.8.2010 tudi v Ljubljani prehajamo na nov sistem subvencionirane prehrane in ker je glede tega še veliko nejasnosti, sem se odločila, da vam na kratko razložim par stvari glede tega.

Torej, kako postopati, če se želiš registrirati v nov sistem?

1. Izpolniš prijavnico na naslednji spletni strani: http://www.studentska-prehrana.si/Pages...

2. NUJNO si zapišeš/sprintaš registracijsko številko, kajti brez nje, je tvoja predhodna prijava v sistem brezpredmetna.

3. Z registracijsko številko se oglasiš na bivšem prodajnem mestu bonov, kjer te bodo prijazni študentje vpisali v nov sistem. Ob vpisu potrebuješ indeks/študenstko izkaznico/potrdilo o vpisu IN osebni dokument. Da bomo lahko preverili ali so tvoji podatki pravilni. Hkrati se morate odločiti, ali boste za koriščenje subvencij v lokalih uporabljali svoj mobilni telefon ali kartico. Koriščenje z mobilnim telefonom je brezplačno, medtem ko bo za kartico treba odšteti 15EUR. Kartico bo potrebno plačati takoj ob naročilu, prejeli jo boste pa v roku 5 dni. Prevzeli jo boste na prodajnem mestu, kjer ste jo naročili. Isto kartico boste lahko uporabljali vsa leta vašega študija. Odločiti se boste morali bodisi za mobitel bodisi za kartico. Oboje hkrati ne boste morali imeti oz. uporabljati.

4. Po uspešni registraciji in aktivaciji mobilnega telefona oz. prejetju kartice boste lahko pričeli s koriščenjem vaših subvencij.

Še par besed o količini subvencij na mesec in koriščenju subvencij

Subvencije se bodo prenašale iz meseca v mesec. Zadeva bo podobna kot doslej, ko so bili boni veljavni 3 mesece. Tudi zdaj se bodo subvencije prenašale za 3 mesece. Na primer, vam pripada v mesecu avgustu 20 bonov, vi ste jih porabili pa 5. Ostalih 15 pa se vam jih prenese v mesec september. Torej imate septembra 15 avgustovskih bonov in 21 septembrskih. In tako naprej. Torej oktobra imate bodisi neporabljene bone iz avgusta, septembra in tekoče za oktober. Meseca novembra se vam bodo neporabljeni avgustovski boni brisali, imeli pa boste neporabljene septemberske, oktobrske in tekoče novembrske.

V enem dnevu bo možno koristiti največ dve subvenciji v razmiku vsaj 4 ur.

Bonov v papirnati obliki po 1.8 več ne bo možno kupiti. Papirnate bone lahko koristite do konec septembra oz. do datuma, ki je na bonu ali pa jih zamenjate na prodajnem mestu. Vračali vam bomo denar.

LP Špela :)

bdoxx ::

kje so pa sedaj tisti tako opevani "bonomati". . .??

k4vz0024 ::

Kolega je bil s tem obrazcem 2 meseca nazaj na ŠOU. Rekli so mu takrat, da teh obrazcev ne sprejemajo. A sedaj mora pa še enkrat izpolniti obrazec?

Mavrik ::

bdoxx je izjavil:

kje so pa sedaj tisti tako opevani "bonomati". . .??


Zastareli. Ni potrebe.
The truth is rarely pure and never simple.

sidd ::

Na primorskem in štajerskem že lep čas uporabljamo tole "noviteto". Katastrofa! Za enga študenta nekje je potrebna skoraj minuta. In potem si predstavljajte, da uletiš nekam z frendi na kosilo. Pa vsaku posebej račun, plačat, telefonirat, pa signal ne potegne, pa potem baterije grejo na napravi pa more še to menjavat....Skratka, nekdo si bo zelo lepo napolnil žepe, in to je tud vse. Kaj je narobe s študentskimi karticami? Še na Češkem imajo tole rešeno 100x bolje. Študentska kartica ima vgrajen čip + magnetni trak. Univerza ima z eno banko pogodbo, in lahko uporabljaš študentsko kot bančno kartico, ter kot kartico za prehrano v menzah, knjižnicah, ....
no idea for signature
signed
I

PromeuZ ::

Mnja, glede na mnenja tistih, ki so že stestirali sistem, jim ni bil ravno preveč všeč. Sam ga še nisem preizkusil, tako da zaenkrat ne morem podati mnenja, nekako tako pa vidim njegove prednosti ter slabosti.

Prednosti:
- Spletni upravljalnik: Lažje spremljanje porabe, saj je vse avtomatizirano ter ažurne cene bonov na istem mestu.
- E-boni: Ni bojazni, da se bo zaradi nošenja v denarnici izbrisal print z bona ali da bomo le-tega kam založili.
- 3 mesečni rok uporabe: Sicer ni novost, vendar je lepo da so to možnost obdržali.
- Čakanje v vrsti za bone - Ne bo se treba več gužvati v vrsti ter planirati vnaprej svojo destinacijo za kosilo. Hipoma se bomo lahko odločili v katero menzo bomo zavili ter se do sitega najedli.
- Onemogočena preprodaja - Ne bo več treba poslušati vsakič modelov pred prodajnimi mesti, ki težijo če imaš kak bon. Sicer se verjetno preprodaja ne bo čisto izkoreninila, vendar bo precej težja oz. skoraj onemogočena - komu se bo vsak dan ljubilo hoditi v restavracijo ter počekirati bon? OK, vidim možnost, da nekdo kupi kartico (in ne koristi bonov), ter jo zatem proda naprej restavraciji a to je verjetno že bolj znanstvena fantastika ...

Pomanjkljivosti:
- Pogodba: Pogodba o vpisu v elektronski sitem naj bi imela dodatne člene, ki jih sicer ni treba podpisati, a omogočajo spamanje ŠOU-a preko e-maila ter SMS-ov in telefonskih klicev. Navadno ljudje le preletimo take rutinske pogodbe, tako da zna precej študentov to kar lepo podpisati.
- Gužva v menzah: kot je bilo že prej omenjeno bo v najbolj obleganih menzah v času kosil prišlo do zastojev. Si niti nočem predstavljati, koliko časa bo treba čakati v Šumiju ali pa menzi na EF oz. PF.
- Cena: Kartica za 15EUR, medtem ko je študentska izkaznica neizkoriščena? Upam samo, da klicev ne zaračunavajo oz. bodo šteti pod zakupljene minute pri izbranem operaterju.
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->

k4vz0024 ::

Pa imamo nov lepi svet Golobiča.........

McHusch ::

Probleme s plačevanjem in vračanjem drobiža bodo gostinci sigurno rešili takole 3,21 EUR --> 4 EUR.

k4vz0024 ::

Pa je klic, brezplačen za identifikacijo?

JayKay ::

Zadnjič bil s kolegom v Mb na kosilu, on je jedel na bone. za njega je natakarica porabil vsegaskupaj 20s, nič več. Pravi, da je to čudovito zdaj.:D

sidd ::

k4vz0024 je izjavil:

Pa je klic, brezplačen za identifikacijo?


Moral bi biti. Kolega pa je zadnič kazal telefonski izpisek...vsak klic se mu je zaračunal, in ga je moral plačat.

Edina prednost je samo to, d ane rabiš več v naprej planirati kje boš jedel. Edino ta svoboda je prednost. Bi se dalo to urediti tudi drugače, ceneje. Pa dobro, sej ŠO derivati imajo denar :D
no idea for signature
signed
I

k4vz0024 ::

Pol se pa splača investirati kartico. Pa ti denar vrnejo, ko vrneš kartico?

darkolord ::

- Onemogočena preprodaja - Ne bo več treba poslušati vsakič modelov pred prodajnimi mesti, ki težijo če imaš kak bon. Sicer se verjetno preprodaja ne bo čisto izkoreninila, vendar bo precej težja oz. skoraj onemogočena - komu se bo vsak dan ljubilo hoditi v restavracijo ter počekirati bon? OK, vidim možnost, da nekdo kupi kartico (in ne koristi bonov), ter jo zatem proda naprej restavraciji a to je verjetno že bolj znanstvena fantastika ...
Ali pa natakar reče "kdor ma še viška bone in prisloni telefon na tole napravico dobi zastonj pivo". It's that simple.


Torej, sprašujem še enkrat - katere so prednosti "identifikacije" s telefonom v primerjavi s študentsko izkaznico (bar koda in/ali magnetni zapis na njej)?

w00tnes ::

Ker vse univerze nimajo studentske z magstripom :)

sidd ::

w00tnes je izjavil:

Ker vse univerze nimajo studentske z magstripom :)


Ne mi rečt da pride tak kos nove plastike več ko 2€ s čipom vred?
Še vedno bi bilo ceneje posodobiti, torej menjavi vse študentske kartice z novim študijskim letom.
no idea for signature
signed
I

Karaya 52 ::

JayKay je izjavil:

Zadnjič bil s kolegom v Mb na kosilu, on je jedel na bone. za njega je natakarica porabil vsegaskupaj 20s, nič več. Pravi, da je to čudovito zdaj.:D


Torej 10-krat dlje kot do sedaj? 8-O

Nalijmo si čistega vina. Na EF ali FDV (ne spomim se točno) je en profesor izvedel anketo - ta profesor to zanika (WTF?) - kjer se je večina študentov baje odločila za plačevanje z mobitelom. Ankete so zgubili oz. jih nočejo pokazati? Ta pogoj zapišejo v razpisno dokumentacijo in prijavi se podjetje, ki edino v Sloveniji ponuja to zastarelo tehnologijo. Kakšno naključje da je podjetje povezano z ministrom ki vodi ta isti resor. Slovenija, bananistan. Na srečo z naslednim letom stvar zame ni več akutalna, sem pa videl težavno plačevanje v MB. Ne vem kdo je bil bolj zmeden, študent ali natakarica oz. ni bilo signala v restavraciji. Bo potrebno ven stopiti za vzpostavitev signala?

SynTax64 ::

Iz prve roke lahko rečem, da se klic na "1808" ne plača se pravi sistemski klic na centralo za koriščenje subvencije.

@darklord : prednost pri plačevanju oz. uveljavljanju subvencije za prehrano je v tem, da ti ni potrebno za identifikacijo brezveze plačat 15EUR za izdelavo kartice prinese pa spet določene slabosti (prazna baterija mobilnika, signal na določenih lokacijah, druge tehnične težave...), recimo zanimivo je tudi da transakcija s telefonom ne bo uspela če imate vklopjen bluetooth ali wifi ob plačilu. Kar se pa tiče časa identifikacije je enako kot če bi plačal z kartico oz. bonom ne pretiravam 3 do max 10 sekund + plus plačilo razlike bona kar je max 20 sekund, preverjeno na 20+ različnih lokacijah.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SynTax64 ()

oracle ::

McHusch je izjavil:

Probleme s plačevanjem in vračanjem drobiža bodo gostinci sigurno rešili takole 3,21 EUR --> 4 EUR.

Zna bit velik na temu!

Karaya 52 ::

Bobu bob, plačevanje z mobitelom je tako bedasto, da si skoraj prisiljen kupiti kartico za 15EUR. Me zanima če bodo uvedli nalepke za 20EUR (vsako novo študijsko leto) na te kartice za 15EUR. Mogoče še kakšna obvezna storitev pri notarju ali obvezno članstvo v novi študentski organizaciji, ki bo nadomestila izpad dohodka zaradi malega dela.

k4vz0024 ::

Ravnokar je bilo po radiju, da je 15€ vele nateg. Realna cena je 5 €.

šernk ::

no prvič preveril kako to deluje v praksi...ostajam pri prvem mnenju! katastrofa!!!

telefon je bil na tisti napravi vsaj ene 10 sekund, pol dobiš nek listek, ki ti ne pomaga nič. nato dobiš račun 22.00EUR, natakar ti na hitro reče 14,20EUR, ga preslišiš...ko pride nazaj se loti spet računanja...ja 14,20EUR.

vse vredu plačamo, po 5ih minutah buljenja v račun končno preštudiramo kak je sistem...in prideš do izračuna 14,14EUR. 6 centov oskubljeni prvi dan! tako da od sedaj naprej zahtevam račun za vsakega posebej (šest nas je za mizo..hočem 6 računov), po prejetju računa bom lepo vzel kalkulator in pričel seštevati 1+1. sploh me ne briga če bo za menoj 300m dolga vrsta, ko vse seštejem se bom pa šele začel ubadati s plačevanjem
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

JayKay ::

Karaya 52 je izjavil:

JayKay je izjavil:

Zadnjič bil s kolegom v Mb na kosilu, on je jedel na bone. za njega je natakarica porabil vsegaskupaj 20s, nič več. Pravi, da je to čudovito zdaj.:D


Torej 10-krat dlje kot do sedaj? 8-Oniti ne, ker si pozabil čas ki si ga porabil prej za nakup bonov (čakanje v vrsti, samo plačilo bonov, tiskanje bonov...)
Se pa strinjam, da bi bilo bolje imeti št. kartico z mag trakom.

Karaya 52 ::

15EUR krat število študentov - preko 100.000 je kar lep stabilen letni dohodek.

Pri tem sploh ne vemo za koliko let je ministerstvo oz. univerza sklenila podgodbo in kaj v njej piše. Na koliko časa lahko koncesionar za potrebe "modernizacije" sistema ukine stare kartice in uvede nove? No, zdaj je kar je. Ko je zlorabljeni profesor trdil, da pri njemu niso izvedli ankete ki je bila podlaga za določitev pogojev razpisa je trobil v prazno. Molzne krave z napisom "idiot" med rogovi so še naprej prežvekovale.

Lonsarg ::

OMG končno bom lahko normalno kot vsak neštudent hodil v restavracije po izbiri. Zdaj že vsa leta skoraj nikoli ne grem jest na bon, ker peš do prodajalne bonov, zmer ostanejo, al pa lih zmanjka, vlgavnem križ. Plačevali bomo pač kot vsi ostali, ki gredo jest, ki pa niso študenti, ne vem zakaj bi se za nas nekaj posebaj delalo.

Če pa bi kdo rab plačevanje z moneto, naj pa to RESTAVRACIJA zrihta, ker plačevalo se bo direkt restavracije, torej način plačevanja je v domeni RESTAVRACIJE. Tako je prav, kot vsi ostali gosti restavracije, zakaj bi imeli nekega posrednika.

Spalatum ::

Jaz osebno nisem imel občutka, da je ta novi sistem bolj zamuden. Edini problem, ki ga vidim je če se ti zgodi, da imaš prazno baterijo...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Spalatum ()

k4vz0024 ::

Nova storitev v restavraciji. Pridite jest k nam in napolnite mobitel:D

WaterBoy ::

Čist fajn je. NE jamrite razvajeni študenti. Tak mate use k riti prinišeno. Lepo greš u gostilno pokličeš daš telefon(kartico) na mašino počakaš in to je to. Pol pa plačaš in počakaš da ti prnese jesti. Sem že večkrat jedu tak in je super. Nič več čakanja pri brezvezno/dolgočasno/počanih babah na šalterih ki prodajajo bone.


LP in brez zamere
«
1
2 3
...
5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

studentska prehrana - sistem fail (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5010585 (8526) fosil
»

Subvencionirana prehrana in moneta (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
525821 (4050) martincek1
»

Študentske menze

Oddelek: Šola
394820 (3980) žana
»

Kam prijavit gostilne ki kupujejo lastne študentske bone (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
827244 (4459) Pyr0Beast
»

Nove cene študentskih bonov (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
29019254 (10794) nobodyelse

Več podobnih tem