» »

joker vs pcgamer

joker vs pcgamer

MRtwister ::

na pcgjevem in jokerjevem forumu je polno takih postov, najbolje da tak post postavimo na nevtralen forum.



Jaz sem za joker, kaj pa vi:))?
  • zaklenil: luni ()

ahac ::

A si prepričan, da je ta forum nevtralen?:|
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Rott-von-weiler ::

ti si za ĐOKER jaz pa za SLO-TECH:O

Loki ::

PC Gamer smrdi (v zadnjem casu tudi Joker), ampak se zmerej je Joker boljsi ( med drugim nimajo dusevno bolanih/ brez zdravega smisla za humor opisovalcev).

I left my wallet in El Segundo

Matek ::

Zakaj ahac, misliš ker luni dela pri PCgamerju? ČE misliš tako, se motiš, ker je tu povsem nepristranski. Pravzaprav še nisem videl posta, v katerem bi ga omenjal.

Meni osebno je bolj všeč PCGamer in sem tudi naročen.

kn3z007 ::

jaz sem bil naročen na oba na. Jokerja sem že skoraj od začetka. Na pc gamer sem bil naročen od začetka. Ne rečem da je slaba revija, zelo me je motila vezana saj so listi ven padali kot za stavo. Je pa ena bolj koristnih stvari v pc gamerju vodič o izdelavi sob v Half-life-u. Po drugi strani pa tudi joker ni tako dober saj se mi platnice po 14 dneh strgajo (so se pred kratkim izboljšali). zadnje čase gre tudi ta revija samo navzdol. Aja pri pc gamerju mi je bilo všeč tudi to da so imeli cd-je v plastičnih škatlicah. potem so začeli dajati dva cd-ja. Po dveh letih naročnine mi je zagrenila življenje tista ženska, ki tam skrbi za naročnine. Za jokerja pa tudi ne vem, če bom še podaljšal, saj že dolgo časa ni bilo nič pametnega razen kovaštav prihodnost in pa testi. Pa še to. Nova oblika jokerja mi sploh ni všeč, pa še nagice so v vsaki drugi izdaji. Če ne drugo, bi morali vsaj to zadnjo stvar spremeniti.:D
Lp
kn3z007

www.geneza.com

Sergio ::

Jaz osebno PC Gamerja videt ne morem... Slabi prevodi, slabi opisi iger... Edino lunijeva serija člankov je bil razlog, da sem kupil PC Gamerja. To je to. Kupujem Jokerja, res je, da grejo zadnje čase FUL na slabše, ampak so uvedli DVD. To pa je razlog da bi ga naroču.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

kn3z007 ::

Hm, če misliš plačati 15 tisoč zaradi dvd-ja, pol se boš pošteno uštel. raje reči prijatelju in si ti potem sposojaj od njega ali pa si delita naročnino. DVD ni razlog za naročnino. Res. But it's up to you.

Sergio ::

aha... jah... aw fuckit :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

JLP ::

Jest pa ne maram nobenga.
Mam net pa use in še več na netu dobim.
Live long and prosper!

MRtwister ::

mislim, da je nevtralen, lahko pa da se motim.

rookie ::

Hmm od teh dveh mi je Joker bolsi.Djmo se umesat SWP da bo mal bol.Ce bi biu pa SWP bi pa za SWP naviju.:\
Boste vidl kaj vm bomo naredil v Braziliji.Ferrari in Schumacher zakon !!!!! 1

srale ::

jaz sem tut za swp če seveda obstaja v konkurnci..sicer je pa zares izven konkurence...

Boogy ::

no jest sm bil na oboje narocen, ampak sm ostal pr Jokerju, ker ma ce ne druzga vsaj dvd zravn k je gor vse kar rabs pa se mal vec.

LuiIII ::

Hm, Jokerje imam vse! Hm PCGamerjev pa ene sedem. To je dosti zgovorno. Joker je pač bil prvi in se nekako drži svoji smernic. Je pač revija, ki ima dušo. Opisi iger so raznoliki in na slepo lahko uganeš avtorja. Je pa res, da ni več toliko tiste odštekanosti in zajebancije kot pred recimo tremi leti. Hej ampak tudi Joker Cream Team se stara!

Lui

MRtwister ::

ok, lahko umesate vse revije, ki jih poznate.
In o "tudi creammteam se stara", febo ima 26 let, drugi so ravno tam okoli, sneti je bil komaj zdaj v civilnem sluzenju...

Shershen ::

jaz berem oba...joker imam jaz naročen, pcgamer pa sosed.

sicer mi je joker mnogo boljši, že zaradi stila pisanja, ki ga ima creamteam...v pcgamer-ju pa mi gre najbolj na jetra to, da hočejo biti smešni, pa jim sploh ne uspeva in pa to da opisujejo beta različice igre.

NoUse4AName ::

kaj je luni pisal za pcgamerja? namrec sem narocen na jokerja pcgamer mi pa gre nazivce, slabi opisi. Enkrat pred kakim letom sem kupo SWP in mi je bil totalna bedarija, joker se mi zdi se najboljsa slo rac revija.

TESKAn ::

Luni je hardware expert v pcgamerju (kaj pa drugega:D?).
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

luni ::

ja, /me skrbi za hardware pri PC Gamerju... enivej jaz se ne bom vmesaval v te debate, ker me po domace povedano boli kinta, samo me zanima ZAKAJ ZA VRAGA ste morali to zvlec na ta forum? ok, ta tema lahko ostane, samo ce bomo delezni poplave kregalnih postov med jokerjevci in pc gamerjevci bom rocno zacel ukinjat te zadeve...
Artificial Intelligentia

J-A-G ::

luni a si mal preveč popil :D

Sorry ampak takšne reakcije od masterja nisem pričakoval, a te je strah da bi preveč popluval tvoj love PC-GAMER>:D

rookie ::

Pismo sej zato pa je forum.Ce bi se pa zarad revij kregal pol pa mislm Kapo dol.Pa sej je bil zastavljen uprasanje kera revija je boljsa ( ubistvu kaj kdo bere ) . Brez zamere:\
Boste vidl kaj vm bomo naredil v Braziliji.Ferrari in Schumacher zakon !!!!! 1

whatson ::

Pm mojem mnenju je JOKER ena najkvalitetnejših slovenskih revij... PCgamer pa se mi že od začetka ne dopade... pač ... sucks...

whatson.xmix.net

frudi ::

kolk se men zdi, ni fora, da bi se luni bal, da bi pljuvali po pcgamerju, ampak se pač zaveda, da se debate joker vs pcgamer običajno sprevržejo v obojestransko pljuvanje po drugi strani. in tega nihče na tem forumu noče...

mimogrede, meni se bolj dopade pcgamer. ne vem, jokerjev stil pisanja se mi preprosto ne dopade, mogoče se mi zdi preveč "ljubljanski". pa tud gamerjev izgled (notranji in zunanji) mi je bolj všeč.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Elemen_T ::

Joker ni slaba revija. res ne. a mi gre uredništvo do roba na živce. Skos se nekaj ustijo pa grejo kot da so edina revija v sloveniji in da so oh in sploh (najbrz) najboljša revija. jaz osebno jokerja ne prenesem in to samo zaradi karakterja (zaposlenih) in stila opisovanja.

lp

luni ::

J-A-G s takimi izjavami ne bos dalec prisel... Ne samo pri meni, ampak povsod. Raje drugic premisli preden kaj reces, za tvoje dobro...

Drugace pa je frudi povedal tocno tisto, kar bi ti sicer jaz sam.
Artificial Intelligentia

Zipper ::

JOKER..no ja v redu...Samo tiste " posiljene" nage babe mi gredo pa res na zivce. Izgleda, da masijo prostor v reviji. Motijo me tudi "hrvatizmi" in grobe besede, ki ne sodijo v revijo, ki naj bi bila najboljsa v Sloveniji...
---------------------------------------
Type Win to enter Windows ME
---------------------------------------

Rott-von-weiler ::

Šit hepens:O

rookie ::

luni

poslanih je blo ze kar nekaj postov na ta topic pa nism se zasledu kaksnega pluvanja.Jst hocem samo to povedat da to spada v forum in to mors tut pojest ne smes se zdej kr neki jezit za brez veze ce pa se nic ni blo.Kaj se je rac revije tud spadjo v ta forum zakaj pa ne.Res tuki je brez zveze se zdej neki kregat.Ko bo prislo do renega pluvanja med sabo potlej se ukrep.Ne pa ze zdej.Prebrau sem da ti luni delas za PC gamer.Kaj a se bojis da bo kdo od tvojih sodelavcev prebrau kej kar nebi smel ?Ne se s tem obremenjevat ko bo treba potljej se ukrepa.Zanc bi moral ukrepat ko je en zaceuneki z jugoslavijo al neki tazga.Tm so se pa res pluval drug po drugmu. No brez zamere samo napisem kar mislim.Tut to spada zravn. !:\
Boste vidl kaj vm bomo naredil v Braziliji.Ferrari in Schumacher zakon !!!!! 1

gunner ::

joker rules

IR Babun ::

JOKER Rula, sam tut PC Gamer ni slab
SCREW THE GOVERNMENT

Caboose ::

Jaz osebno zaničujem iz dna duše PcGamerja, ker so sami kreteni (hehe...razen luni-ja) in nimajo pojma..opise majo čez pol strani pa še vse skup izgleda GERDO.

Joker je po drugi strani supervelemegastično boljši, saj z njegovo mešanico sleng-argo-staro slovanščine caruje med vsemi iizrodki, ki se upajo imenovati REVIJE.
Opisi so dobri in PODROBNI in ne šenkajo ocene...V PcGamerju dobi vsaka igra, ki je kolko tolko dobra oceno VSAJ 90 (!!!) v Jokerju pa mora imeti vsebino in igrabilnost, če hoče poseči po višjih rezultatih. Primerjajte RA2 v Jokerju in PcG pa boste videli razliko.
86 in <90 prvi je seveda Joker. Brezglave ocene....
Brez veze.
PcGamer SUXX (to itak vsi, ki imajo kaj okusa vedo)
Da ne omenjam, da je Joker prvi uvedel DVD (11k za inf.)
V kar je PcGamer zelo dvomil....Pač Joker se trudi rasvetliti čitavčke inu čite
:D
Nakar se PcGamerju glatko jebe za vse okoli njega (penez)...
HOWK
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.

tejo ::

Kdo je boljši?



Joker ima preveč butaste izraze v opisih, drugače pa je kar dober. Še posebej zato, ker nam ponuja DVD pogone po malce nižji ceni.



PC-Gamer je tudi dober, najbolj pa mi je všec stran z imenom "Moja slika". Samo zadnjič so/ste objavili brezzvezne slike. A moram spet jaz kaj dobrega poslat, al kaj?

Caboose ::

Ti maš bedaste izraze !!!;((
Ti nisi dovolj izobražen (ja knige pa to veš...) da bi jih razumel...al pa površno bereš, ker jaz do sedaj nisem zasledil besede, ki je nebi popolno razumel....Pa berem Jokera od 1ve do zadnje strani!:))
...buhan...
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.

teac ::

MOJ MIKRO:D

Caboose ::

BRUUUH
Ta revija lahko šele ob dolgem gledanju povzroči izpah očesnega zrkla...

Joker RULZ:))
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.

McHregec ::

PC GAMER je DEFINITIVNO BOLJŠI OD jokerja :D

Caboose ::

you sick little peace of SH*T

Kaj so starši na tebi izvajali poskuse ko si bil majhen?
Po mojem so, saj bi drugače bil drugega mnenja..>:D
KAJ PA IMA PCG kaj JOKER nima (kaj nima PCG pa joker ma:D)????
Če mi na to odgovoriš si me prepričal da si....
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.

A.J. ::

Hja jst sm pa sam enkrat vidu jokerja, pa sm takoj vedu kir je bolš. PC gamer seveda!

x.sci ::

Neki na A: najbrz zato ker ma PCG mal drgacn tisk od jokerja, k je tut men (bil) bl vsec


drgac pa sm bil narocen na obe dokler me niso tisti peqi od pcg-ja zajebal in mi niso hotl obnovit narocnine - zdej mam sam jokerja in mislm da je boljsi od pcg-ja (joker kickz azz) v vsem razen mogoce kaksne slike so boljse in vecje v pcg-ju & trenutno zame edina stvar k jo pcg ma in se lahko primerja z jokerjem so lunijevi hw clanki

ja gamerjevci tko se ne dela s folkom k ma vse gamerje od prve st. naprej in redno placuje narocnino => nc cudnga da pol zgublajo narocnike

luni ::

rookie ma ti si tudi narobe razumel. Na tem forumu se lahko zaradi mene razpravlja o tem ali so boljse flanelasti ali zametni copati, dokler se razpravlja UMIRJENO in ARGUMENTIRANO. In iz mojih izkusenj po drugih forumih VEM, da se vse razprave v zvezi Joker vs. PC Gamer prej ko slej sprevzrjeo v BREZVEZNO nabijanje pristasev ene in druge strani. Mislim, da mi ni potrebno posebej razlagati kako vse skupaj izgleda, poglej si kar poste sfrustriranega osebka z imenom ^GanJA^ in mislim, da ti bo vse jasno. In, da ne bo pomote, ce bi se pojavil kaksen tip, ki bi isto pljuval cez Joker, bi me glih tako motilo.

Zdaj, ker hocem, da ta thread ostane kot primer in opozorilo izpadov doticnega osebka ne bom izbrisal, ampak ga bom zaklenil. Naj bo vsem jasno, da se bo na tem Forumu razpravljajo umirjeno in ARGUMENTIRANO in vsaj s kanckom razloga, drugace bodo sledile hitre in ucinkovite sankcije!
Artificial Intelligentia


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vaše mnenje o SLO računalniških revijah (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
667127 (5423) bluefish
»

Še ena v vrsti pohekanih

Oddelek: Novice / Obvestila
152024 (2024) ]NME[
»

Joker ali PC Gamer?

Oddelek: Loža
422454 (1939) luni
»

Katera računalniška revija je najboljša? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
816632 (5797) Freak
»

Racunalniske revije..? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
526286 (5856) --Switch--

Več podobnih tem