Forum » Kaj kupiti » Racunalniske revije..?
Racunalniske revije..?
luni ::
fako a mislis demo igre na prilozenem cdju? heh tudi to je urejeno na skrajnje glup nacin, tako da me ne preseneca... ne vem pa kako je z jokerjem, ker ga ne kupujem in ne morem primerjat... pc gamerja pac dobim :)
Artificial Intelligentia
--Switch-- ::
Luni povej kako se klices-da vidim malo kaksne clanke pises!
Malo bolj podrobno sem prabral revijo in sem ugotovil da je pol clankov prevedenih iz anglescine in ti so ful bedni(glupe fore...)tiste ki pa pisejo nasi (slovenci,verjetno si tudi ti med temi)so kr v redu!
Na revijo nisem narocen,posoja mi jo prijatu!
Malo bolj podrobno sem prabral revijo in sem ugotovil da je pol clankov prevedenih iz anglescine in ti so ful bedni(glupe fore...)tiste ki pa pisejo nasi (slovenci,verjetno si tudi ti med temi)so kr v redu!
Na revijo nisem narocen,posoja mi jo prijatu!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenske računalniške revije - še obstajajo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16423 (14254) | Phantomeye |
» | Vaše mnenje o SLO računalniških revijah (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7538 (5834) | bluefish |
» | Katere računalniške ravije berete? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8518 (5032) | gregyk |
» | Katera računalniška revija je najboljša? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6985 (6150) | Freak |
» | Katero revijoOddelek: Loža | 2277 (1992) | bluehacker |