» »

Racunalniske revije..?

Racunalniske revije..?

«
1
2

VezTax ::

Na katere racunalniske revije ste naroceni? Mislim kere revije kopujete bolj za razvedrilo (igre), in katere revije kupujete bolj za "izobrazevanje" (monitor, racunalniske novice..)? katere revije priporocaste posebej za razvedrilo in izobrazevanje? In katera revijo po vasem mislenju najboljsi zdruzuje razvedrilo (joker, swp...) in iz izobrazevanje (racunalniske novice, monitor..)? Katera je vasa najbolj priljubljena (mislim revija :D )?

Koci ::

SOFTware Power je kr zakon!

hanuman ::

Po moje je joker dalec najboljsi ravno prav resen in totalno zabaven zraven pa se poucen. Ok so revije ki obravnavajo oatsle kose hardwera ali softwera ki ka v ljubem farbovitem magazinu pac ne ampak komu mar ce pa je toliko bolj zabaven od ostalih da vse drugo odtehta. Ce ne bi bil slovenski bi se celo upal trditi da je najboljsi cajtng na svetu. Bodo ljudeki tej trditvi oporekali ampak je ze tako da ne meci biserov pred svinje.>:D>:D
Quake or be Quaked

hanuman ::

KOmaj cakam na jutrisnji dan D(VD) dobim zatlacenga v kaselc:D:D
Quake or be Quaked

Loki ::

Yep, Joker.

OrlyTM ::

Joker Rox ... drugač pa moj izbor:

joker, monitor, win-ini, klik --- te kupujem vedno
ostale pa kakor me prime, če sem vse ostalo že prebral, pol kupim še katero, ki mi pride pod roke

naročen sem pa edino na računalniške novice :)

lp
OrlyTM
PS: najboljša rač. revija je pa itak Slo-tech !! 8-)
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

gorenc ::

JOKER. Ostalih "izobrazevalnih" revij pa ne berem, ker se nobena, razen Klika, ne ukvarja s kaksno blazno popularno zadevo v svetu racunalnistva.

sleby ::

NArocen sm na Jokerja .. ceprov mislm da zadnje leto ni vec tako dober kot prej .. potem je fotr narocen se na Rac. novice, ful hud mi je pa tut Monitor.

ChiefThunder ::

Joker je ql. :D

Mate ::

Monitor Rulez...
Carski je tud Joker
Pa u PC Medijih kej dobrga napisejo samo so prevec hmm.. simpl..

hanuman ::

joker ni revije ampak kultura (state of mind)
Quake or be Quaked

andrej ::

meni najboljsa splosna racunalniska revija je nemski ct. Najboljsa v wins svetu pa Windows 2000 Magazine. Cool pa je tudi ciscotov internet protocol journal. Na te tri pa sem tudi narocen...

Od slovenskih pa obcasno prebrskam monitor, win.ini, pa moj mikro in jokerja, vendar vedno manj.

Drugace pa majo hrvati tudi zanimive revije, predvsem bug, ki se mi zdi nekako v isti ligi kot monitor, vendar so se mi zdele dolocene stevilke boljse...

Tr0n ::

Monitor, Moj Mikro

Joker - no comment. Avtorji bedaki, revija za bedake.

Izak ::

SoftWarePower, Monitor...nevem zaenkrat sem zadovoljen. :D

OZZY ::

WIn ini, Računalniške novce, občasno kupim Joker in Monitor.

GodStyler ::

Kot vidš, je mnenj veliko, zdej ti bom pa še jest kot nevtraln odgovoru (jest namreč nism naročen na nubeno in zelo malo berem, večinoma zvem prek neta).
Joker je kr vredu revija, sam po mojem okusu preveč strani namen igram. Mene namreč igre ne zanima v jokerju maš pa več k pol revije samo o igrah, a kljub temu na hitro zveš o veliko o hardweru. Včasih je bil CD zravn res kul, zdej pa na CDju ni nč pamtnga (CD SUX, ga ne rabš)
Dobri reviji sta tud PC Mediji in Monitor. Ti dve reviji sta bolj za izobraževanje ne samo iz področja računalništva, temveč tudi o drugih tehnoloških izdelkih.
Računalniške novice so pač računalniške novice, sam jih še skorej nism bral, tko da kej več o njih nej ti kkšn drug pove.
Softwer Paver: Kukr se ga še izpred parih let spomnem so bla to jajca. Velik igrc, kej več pa ne vem o njej.
Če ti povem za primerjavo, sm enkrat bral nek članek in v Jokerju je povedal v 1 strani, v PC medijih pa so stvar razložili na dolgo in široko, zdi se mi da so celo mal preveč dolgovezili. Povedal pa so v ene 3 straneh. Sam fora je bla v tem, da so razložil res čist vse, toda ne na tako zabaven način kot v jokerju. Ravno zato je joker tolk priljubljena revija, k ni turobna.

hanuman ::

ej tron sorry pa brez zamere samo tole nisi v redu povedal. Kolikor sem na tekocen ti pises za PCGamer (dnevnik quakerja) in mislim da si tole z jokerjem in revijo za bedake malo mim usekal oziroma si lopnil direkt po konkurenci bi se temu reklo. Ce res mislis da je to revija bedakov za bedake potem to prosim utemelji, saj vprasanje se ni glasilo "kira revija sux# ampak kira rulz, ti pa kar po jokerju. Ker ce ze kira sux v sloveniji potem je to zagotovo PC gamer, ko kar neke angleske fore neuspesno poskusajo prevajat v slovencsino in nasplosno je zelo dolgocasna revija sama zaljubljena vase oziroma urednistvo je zaljubljeno samo vase pa brez razloga za razliko od konkurence ki za to vsaj ima razlog. Pa kot pravim pa brez zamere. heh8-)8-)
Quake or be Quaked

BlackAdder ::

Se strinjam z Andrejem, Bug je odlična revija, zame boljša od Monitorja, ki ga sicer redno berem. Ima namreč dosti zelo konkretnih, bom rekel "hobističnih" člankov v stilu naredi sam ali naučimo te narediti to in to. Monitorju manjka prav tega.

Ostalih naših revij ne morem uvrstiti v to kategorijo, ker so preveč specifične ali pa "premajhne".

Z najboljšimi tujimi pa se naše žal ne morejo primerjati.
BlackAdder stroke again!

Yohan del Sud ::

Jest dobim in tudi preberem večinoma vse đabe (tudi andrejev win 2000 magazin >:D)
samo Jokerya moram plačat. Sramota >:D

andrej ::

zdaj vsaj vem zakaj ga dobim tak pozno>:D

Dax ::

Se dokaj s Tronom strinjam... Sem naročen na Jokerja že dobre tri leta in zadnje čase jim gre vedno bolj na otročje. Malce preveč "high" so postali za bralce. Kdor mi hoče ugovarjat, naj si pogleda zadnjih par stripov. Sem daleč od "world most stupid human", ampak zadnjih deset številk samo strmim v strip in se sprašujem, na čem je stripar in kdaj bo dobu milostni strel. Da sploh ne govorim o tem, da so lani dali v decembrsko številko 12 praznih strani (KAO KOLEDAR!! zelo hecno, če plačaš slabega jurja za revijo). Norčevanje iz takšnih in drugačnih manjšin je sicer dokaj posrečeno, vendar ga je skor mal preveč (ok, tud manjšin je v SLO mau preveč...).

Žal Slovenci nimamo nobene hardcore hardwaraške revije (Buga ne poznam). Še najbližje ji je Monitor, Moj Mikro je že skor mal preveč poljuden.

Moj nasvet... revije so slaba dva meseca za netom, kar se aktualnosti tiče. Naštimi si IE, da ti dnevno snema novice Slo-techa, Mobisuxa, Infomedijeve strani, za igre je itaq cel kup strani... Za odmor od tegale foruma pa si kupi Monitor, se pokni v naslonjač in preberi kako kolumno.

DoBri ::

spedy, lamer...ja ja,SWP je zakon...men so najbl všeč software programi pa tesi...mislm, k nism frik lih tok za špile, pa tud keša nimam za nabavo vsak let nouga kompa...:):))
Več nas je, manj nas ni.

whatson ::

Hvaljen bodi JOKER!!!:D Edina dobra slovenska racunalniska revija (poleg Monitorja)...
SWP??? hahhaaa... to ni revija... mislijo, da so naredili najboljso revijo, ce nekaj programov pa iger dol iz neta poberejo, pa napisejo nekaj teksta, ki sploh ni poucen in je na ravni 10 let starega otroka,... lamerji... ahh... >:D
(to je moje skromno mnenje)....

Izak ::

whatson...pa ja "nekaj programov pa iger dol iz neta poberejo" pr jokerju jih pa ne!!?? Nisem proti Jokerju ma tudi SWP je kar dobra revija. Pravis da nekaj teksta...cisto nakladanje! :D

hanuman ::

heh... strip v jokerju je treba stekat. In najhuje kar pri prebiranju le tega lahko storis je da v njem isces nekaksen smisel, povezavo... ker tega ni. Je namrec narejen s tem ciljem da umetnost v nesmislu kar mu je tudi uspelo. In ce se fantje duvajo in so sploh oh in sploh naj kar saj si edini to tudi zasluzijo. Joker Cream team skidam kapu!!!:)):))
Quake or be Quaked

shadow ::

hmm .. v bistvu so revije res v zaostanki, tko da, ce mate IE si lepo date strani v favorites in make available offline in to je to ... kar se tice dobrih slabih .. narocen sem bil na joker monitor in rac. novice .. vse je BILO QL ... pol mi je pa dojadil vse ... monitor poln reklam in nepomembnih clankov (ok uni uvodnjaki so ql) ... joker ... hmm ... nevem ... u bistvu bi se lahko prdruzu tistm ki so mislenja od bedakov za bedake (ce se smatrate za bedake, je to vas problem) ... rac. novice ... nevem ... u bistvu za nobeno od teh revij nism vec placu narocnine pa mi se kr posilajo zadeve (joker 5 mescov, monitor 3 mesce) tko da ... njah .. revije so pac iz mode ...

andrej ::

revije niso cisto iz mode. Pomembna razlika med revijo in neko novicarko web stranjo je v tem, da so revije bistveno bolj tocne. Z drugimi besedami se lahko na njih bolj zanes. Na netu pa lahko preberes kaj ces, pol od tega pa tak ni res. Za revijo stoji nek kolektiv in denar, eno web stran pa lahko postavi en sam clovek...Revije se tako imajo pomen.

Dax ::

OK, da se popravim... res ampak RES dobra slovenska revija je Življenje in tehnika. Sicer je draga ko pes, glede na format, vendar pa vsebina odtehta vse.

Strip v Jokerju... glej hanuman... si kdaj bral stripe, k si bil mali (recimo, da nisi več)? Si? Kwa je bistvo? Da so ENOSTAVNI! Vem kaj je absurd, in vem kaj je nepovezanost, sm bral ene par takih tekstov... Vem pa tudi, da strip nikakor ne bi smel bit tak. Vsaj ne za rajo. Kaj čem, men je blo prej bolj všeč, čeprav je Joker v vsakem delu umrl...

XtX ::

x

Kovax ::

Kar se racunalniskih revij tice... Po mojem je od slovenske ponudbe nekak najboljsi Monitor... In tud kar se testov tice... se mi zdijo tisti, ki jih opravijo oni najblizje resnici... Sicer pa je od tujih revij zelo dobra tudi juzno-bratska (hrvaska) revija Vidi... Testi so precizni pa vse je lepo v stevilkah pa slikcah zravn... tko da ni sam tist... to je pa najboljse (kot je blo v zadnjem Kliku... glede monitorjev...)

Kar se pa Jokerja tice... Mnja... ce se hoce clovek posteno smejat zraven... Ok... so pa njihovi nasveti kar se hardware-a tice prevec usmerjeni strogo v igrice... In obcasno precej nevarni za strojno opremo :)...
Strip pa itak rulla... Avtor je bil moj sosolec 3 leta na gimnaziji... In clovek je odtrgran... stripi pa tud... :)

shadow ::

... torej prej sm pozabu oment .. verjetno majo papirnate revije edino to prednost da jih lahko v soboto zjutrej beres na sekretu .. sicer se bo pa tut to spremenl ce bojo palmom se tako padale cene kot jim zdej ko so tej visorji vn prsli ...

Blue3D ::

3 leta sem bil narocen na Jokerja in ko vsak mesec beres ze poznas folk kak pise in moram rect da urednik revije je kao vseved pametnakovic, kar meni ni vsec enostavno se navelicas, strip pa je tak suxal. Najboljse so bli hardware testi sem najraje bral.
Zadnje case kopujem PC Gamerja za spile.
Ni lepsega ko lezis v postli pa beres, lahko bi izumli tako racunalnisko mizo da bi komp v pojstlo neso pa fajn zraven lezal ko in slo-tech bral..... :)

LuiIII ::

Ja men so revije kar ql. 15. Joker, 28. Monitor, 6-8. Klik, vmes pa se kaksen GISEurope, Bug, Cartographic Journal. Rad drzim informacijo v rokah. Aja glede Palm-a pa stvar se ni dost zrela. Pa ne zaradi Palma, ampak prenosov prek GSM. No, za mail je pa cist dost.

Ajd!

--Switch-- ::

Ne me napast samo meni se zdi za najboljsa revija za IGRE Pc-gamer! Tudi joker je dober!

Kaj vam rabijo revije ce pa zves za vse kar se dogaja v svetu racunalnistva na SLO-TECHU!:D

AlchemY ::

novi joker suxx, iz stevilke v stevilko je slabsi, ko se bodo mal spustil na trdna tla bo bolje, drugace pa raje berte monitor, moj mikro, win ini, bug, ce se hocete kaj naucit, o pc gamerju pa sploh ni vredno izgubljat besed, dokler bodo notr clanki prevzeti iz $$$$$ uk verzije ga ne bom niti pogledal. No ce si star 15 let je joker verjetno kul, pisci pa bogovi>:D

miranpozar ::

Naročen sem na Jokerja, glih toliko da vidim kaj se dogaja v svetu igric in da se nasmejim iz srca. Čeprav so malo hecni (ali pa so res na čemu, kot je rekel prej nekdo) so profesionalni.
Za resno branje pa vsekakor hrvaški Bug! Ako vam hrvatski ne pravi neki problem, možete ga kupiti u svim boljim trafikama i u Sloveniji.

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

luni ::

hanuman ne govorit o urednistvu PC Gamera, ce ne ves kako je tam... sicer pisem za PC Gamer (upam da ne vec dolgo...) in tako ne bom komentiral drugih revij, ampak ti pa recem iz prve roke, da je vecina, oziroma vsi pisci smo v redu ljudje! urednik in njegova familija so tisti, ki zadevo pokvarijo...
Artificial Intelligentia

hanuman ::

Jebo sliku svoju Blue 3D pa kje si ti se nismo ze ful casa slisal. heh:))

Ostali pa nehite ze kr neki brezveze rzpredat kaj je boljs i kaj slabs pac ma vsak svoj okus kar pane pomeni da je vse podobno ali bog nedaj enakovredno. Dojencku je najboljs duda starcku pa palica. Tko pa mulcem SWP techijem SLO-Tech, modrecem pa Joker:D>:D
Quake or be Quaked

yjj ::

Joker(najbrž) najboljša slo revija

Justy ::

Joker je res ql revija

1. Njihov stil pisanja caruje
2. So zabavni
3. Ne dolgovezijo in niso dolgocasni (kar bi pri mnogih drugih slo revijah lahko trdil)
4. Vedno povejo kaj je dobro, slabo pa pokritizirajo
5. Usmerjajo se v to, da bi ljudem stvari cim bolj priblizali in najlaze poenostavili
6. Opisuje mnoge svtari in naredijo mnogo razlicnih testov
7. Njihov strip je unikaten, kdor ga ne razume, naj kdaj stopi na sonce:D
8. Uvodnjak poseka vse uvodnjake
9. Strmijo v nove izive (zadnji rezultat je natlacenka)
10. Imajo jajca
11. Pobje obladajo sceno
12. So zakon
13. So najbrž najboljša računalniška revija
14. Resitev je:
15. A mogoce se kdo ne we ?
16. LoL
17. To je Joker

p.s. ko Jokerja preberes ti je jasno cemu stvar sluzi in kako se kaj naredi. Ne pa drugod ko beres nekaj pol ure pa ti pol ni jasno ali je crno ali belo

18. - 100. Ne delam reklame za Jokerja, ker je pac ni treba8-)

Pepsi ::

Well...narocena sem na Racunalniske novice in jih tudi najraje berem, ker so cute, na pogled mi delujejo kot solski cajtng, imajo eno krizanko ki jo jas tak ponavadi okrog pol resim (kar je zame ubistvu full dobr, glede na to da je racunalniska krizanka *grin*) in nasploh imajo zelo kratke in jedrnate novicke. :)). Drugace pa kdaj pa kdaj rada preberem tudi WinIni-a ampak bolj redkokdaj...edino kar mi je vsec so cd-jke s programcki ki jih dobis zraven, pa par zanimivosti, drugace pa....nic kej tazga ni tam notri na kar bi se jst kej prevec spoznala.
[Pepsi] of CyberBabes - http://cyberbabes.m42.cx

OldSkul ::

Takole naročen sem na SoftwarePower.Redno pa kupujem naslednje revije:joker,monitor,pc gamer,moj mikro

Kar dost a ne.Najboljša revija pa se mi zdi JOKER ter MONITOR res zakon ej.Pa tud une tri.Moj mikro pa mi je še najslabš zato ga zadnje cajte sploh ne kupujem dost!


andrej ::

vsaka revija me svoje dobre in slabe lastnosti. Ce smo ze pri jokerju... joker je cool ker imajo drugacen stil pisanje kot ostale revije. Za mladino je to dobro, za resne ljudi pa malo cudno. Zelo pozitivna stvar je, da si oni upajo totalno popljuvat nek produkt. V drugih revijah tega ne vidis - tudi ce je nek izdelek slab ne bodo to povedali tako direkt kot v jokerju - to je pohvalno.
Slaba stran v jokerju pa se mi zdi njihov high odnos do ljudi. Pri njih mas taksen obcutek, da so oni vsemogocni bogovi, mi pa smo same budale. Oni so tako zaljubljeni sami v vase da je joj. In to me zelo moti.

Tr0n ::

hanuman: da se vrnem nazaj na tvoj prvi odgovor.

To da je meni Joker beda nima nic veze s tem da pisem za PC Gamer, ampak zgolj zaradi zabitega folka, ki dela pri Jokerju in kjer mislijo da zadeve obvladajo in da so naj, v resnici pa seveda niso. Tako sem razmisljal ze preden sem sploh imel kaj opravka s PC Gamerjem.

Joker je za osnovno solce, pa se tam se bi nasel nekdo, ki ima vecji IQ od avtorjev.

Sicer pa meni nasplosno revijo o igrah niso vec interesantne, tako da ne berem niti PC Gamerja.

Elemen_T ::

Joker je (vsaj zame) definitivno bedarija. Nekaterih špilov sploh ne preigrajo in ga bluzijo dve strani...predvsem pa se mi gnusijo zaradi svojega entuziazma do ega...kakor je to povedal že tron....še najbolj zanimiv mi je software power, vcasih sem imel narocen win-ini kater mi je bil tudi kar zanimiv...pa sem se ga scasom navelical...
pa še to: kaj si mislite o frazi: null(Najbrž) najboljša računalniška revija. (joker.amadej.si) ?

Lep pozdrav!

Justy ::

Ta fraza je povsem upravicena. Sploh ni najbrz ampak JE.

btw: jst berem jokerja, za druge se pa sploh ne sekiram...

ce pa bi reku kaj cez kako revijo, bi pa to za pc-gamerja reku da sem bil prvo leto tudi nanj narocen, pa sem skor zaspal ob njihov brezveznih in nezanimivih opisih...

Shershen ::

naročen na jokerja....fotr pa na moj mikro
vsak mesec še preberem monitor in pa pcgamer, ki ga prinese sosed.

fotr je bil naročen na win.ini ene dve leti, pa smo se rajši znebili te nesnage :D

--Switch-- ::

luni: samo neki me moti pri pc-gamerju,to da dobijo igre en mesec kasneje kot joker(mislim na cd-ju),tudi kaksni gonilniki bi lahko bli novejsi(directx8...)!
Revija pa se mi zdi dobra-clanki iger...

Dax ::

OK, da zatolčem vse, ki hvalite Džokerja... A je kdo od vas sploh imel čast videt novo natlačenko, kao prvi slovenski DVD?

Ejte, videl sem že velik računalniškega sranja, ampak to je pa višek. Pol stvari ne dela... Aja slovenski film na DVD-ju... Nesreča nekega kmeta... whatever... še en primer njihovega humorja. Ko bi vsaj kacga Kekca zapekli gor. To bi blo še vredno gledat... Če je še kdo oskrunil svojo DVD enoto in vtaknil vanjo dotični DVD, naj napiše kej sem, da se bomo skupi režal, ok?

TESKAn ::

Jokerjev DVD je pac prva taka zadeva v SLO prostoru. Če pomislte mal, vsaka nova stvar pride z napakami...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovenske računalniške revije - še obstajajo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5315319 (13150) Phantomeye
»

Vaše mnenje o SLO računalniških revijah (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
667074 (5370) bluefish
»

Katere računalniške ravije berete? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
588080 (4594) gregyk
»

Katera računalniška revija je najboljša? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
816584 (5749) Freak
»

Katero revijo

Oddelek: Loža
342138 (1853) bluehacker

Več podobnih tem