Forum » Igre » League of Legends
League of Legends
Temo vidijo: vsi
Jerry000 ::
Halfdead987 je izjavil:
Sicer pa če te ne zanima moje mnenje,ti bo vsak gold+ z vsaj 5% možganov rekel isto.
Na adcju ne rabiš attack speedu rofl
Prou, nej on k je v gold poda mnenje, tebe pa tut uprašu nism. Rabš attack speed, a sm js slučajn reku da ne rabiš? Od tistih šutu ga ne rabim, raj pol nabavm phantoma ampak to v zlo late ko smo že blizu zmage. No kakorkol, prosm ne odpisuj več. Zdej pa da vidm če si zastopu to
Halfdead987 ::
Sej me ne rabiš vprašat. Samo povem. Lol. Kaj ti ni jasno?
Phantoma nabaviš v zlo late? ROfl,to bi moral bit 2. item
Halfdead987 je izjavil:
Sej me ne rabiš vprašat. Samo povem. Lol. Kaj ti ni jasno?
Evo, sej sm vedu da nboš razumel kar sm napisu. ŠE ENEGA PHANTOMA, early ga mam hitro ja, še enega phantoma pa zlo late kupim k šuhe prodam. Zdej pa nehi težit
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()
Setsuno ::
po 10 igrah sm meu 7/3 ker pač je parkrat folk preveč feedou in ni nikakor igra šla skoz in sm prletu u silver 1 nato pa še 12 iger in gold 5 -.- dobivu sm povprečno 24 na zmago zgublu pa okol 18
Twixz ::
@Jerry000 Moby bootsi so res useless item in predvsem nepotreben na ADCju. Standard build za Cait je Bloodthirster/Berseker's Greaves (Enchantaš Homeguard ali Furor (kakor ti paše oz. odvisno od enemy teama))/Phantom dancer/Last Whisper/Infinity Edge/Guardian Angel oz. Mercurial Sabertusk (Odvisno tudi od enemy teama (stuns, roots, snares, etc. - Sabertusk = Cleanse).
Jst po tem buildu vem ali je enemy adc noob ali ne. Ker ponavadi, kdor prvi rush builda bootse, nima pojma o ADCju oz. o mehanikah le tega. Obstajajo izjeme. Not all are the same newbs.
Če se ti aktivira Guardian in maš extra golda, prodaj Guardiana in si kupi Phantoma. Itak če imaš na sebi že aktiviran Guardian Angel je to kot da bi imel en item slot free. Po približno petih minutah pa prodaj phantoma in si kupi Guardiana.
Mogoče še to, če ima kdo v enemy teamu Thornmail kupiš Mercurial. Zato ker Mercurial ima poleg ADja še magic resist, Thornmail deala magic damage in če imaš na sebi magic resist posledično dobiš manj damage-a od Thornmaila. Not a lot of people know this.
Stream pogledat tu pa tam od kakega profešnl plejrja tud ne škodi, če maš čas. Če ne pa lahko duo igrava, pa boš S4 silver/gold. Odvisno koliko časa bova skombinirala za igranje. :D :)
@Halfdead987 : Vidi se da si še otrok in da so tvoji možgani usmerjeni k raganju in ne k svetovanju ljudem. Jerry dejansko vzame nasvet, zate smo napisali 5 strani v tej temi kako in kaj igrati da boš prišel v gold oz. pač višje od svojega newb ranka ampak ne, ti še kr hejtaš, spemaš, itd. :)
Jst po tem buildu vem ali je enemy adc noob ali ne. Ker ponavadi, kdor prvi rush builda bootse, nima pojma o ADCju oz. o mehanikah le tega. Obstajajo izjeme. Not all are the same newbs.
Če se ti aktivira Guardian in maš extra golda, prodaj Guardiana in si kupi Phantoma. Itak če imaš na sebi že aktiviran Guardian Angel je to kot da bi imel en item slot free. Po približno petih minutah pa prodaj phantoma in si kupi Guardiana.
Mogoče še to, če ima kdo v enemy teamu Thornmail kupiš Mercurial. Zato ker Mercurial ima poleg ADja še magic resist, Thornmail deala magic damage in če imaš na sebi magic resist posledično dobiš manj damage-a od Thornmaila. Not a lot of people know this.
Stream pogledat tu pa tam od kakega profešnl plejrja tud ne škodi, če maš čas. Če ne pa lahko duo igrava, pa boš S4 silver/gold. Odvisno koliko časa bova skombinirala za igranje. :D :)
@Halfdead987 : Vidi se da si še otrok in da so tvoji možgani usmerjeni k raganju in ne k svetovanju ljudem. Jerry dejansko vzame nasvet, zate smo napisali 5 strani v tej temi kako in kaj igrati da boš prišel v gold oz. pač višje od svojega newb ranka ampak ne, ti še kr hejtaš, spemaš, itd. :)
> Mercurial Sabertusk
Nikoli nisem slišal za ta item,je to nekaj novega?
>Itak če imaš na sebi že aktiviran Guardian Angel je to kot da bi imel en item slot free.
O rly? Kaj pa 50 armorja in 40 mrja? To pa ni nič ane?
Nikoli nisem slišal za ta item,je to nekaj novega?
>Itak če imaš na sebi že aktiviran Guardian Angel je to kot da bi imel en item slot free.
O rly? Kaj pa 50 armorja in 40 mrja? To pa ni nič ane?
LitralSM ::
A še je vedno veliko idiotizma v igri v smislu, da ljudje "priporočajo" na katerem laneu mora kateri heroj igrati in kateri build moraš izbrati?
So ga renamali v Scimitar. Nisem vedel. Mercurial Scimitar.
Se pa vidi da nimaš pojma o ADCju. Tako kot o drugem kar se tiče LoLa ne.
Se pa vidi da nimaš pojma o ADCju. Tako kot o drugem kar se tiče LoLa ne.
def0r ::
>Se pa vidi da nimaš pojma o ADCju. Tako kot o drugem kar se tiče LoLa ne.
Od kje ti zdaj to? Nekaj na pamet?
Z Cait imam 64% win ratio.
>Jaz si tudi ne zapomnem ne-standard itemov po imenu. Npr: blade of the... -> atk speed lifesteal thingy :P
Ne standard? Lol
Ruined king.
Od kje ti zdaj to? Nekaj na pamet?
Z Cait imam 64% win ratio.
>Jaz si tudi ne zapomnem ne-standard itemov po imenu. Npr: blade of the... -> atk speed lifesteal thingy :P
Ne standard? Lol
Ruined king.
bigbada ::
Tvoj win rate res veliko pove. Še posebej ker si v silverju. Novi slovenski doublelift. =D
Halfdead987 je izjavil:
Do levla 15 ne. Upam da razumeš.
Od lvla 15 torej še vedno da. Fail od igralcev! Igra da na voljo xyz možnosti, igralci pa posiljujejo izključno z eno in isto. Zakaj že igram Doto? Aja
Sej ko boš postal enkrat pro in igral na lcsju bote mel tudi lane swape. Boš lahko igral leblanc na topu
krOOokO ::
Dejstvo je da tako halfdead in jerry o lolu nimata niti najmanjšega pojma.
Samo bedaki oz playeri, ki niso višje od golda bodo naredili mobility bootse oz 2. phatom dancerja.
Drugače pa za cait je klasičen build BT-BESERKER-IE-STATIKK ali PD (jaz vedno vzamem STATIKK) -LW in za konec še GA, namesto GA pa lahko kupiš tud QQS če ga potrebuješ.
Samo bedaki oz playeri, ki niso višje od golda bodo naredili mobility bootse oz 2. phatom dancerja.
Drugače pa za cait je klasičen build BT-BESERKER-IE-STATIKK ali PD (jaz vedno vzamem STATIKK) -LW in za konec še GA, namesto GA pa lahko kupiš tud QQS če ga potrebuješ.
>Samo bedaki oz playeri, ki niso višje od golda bodo naredili mobility bootse oz 2. phatom dancerja.
Nič od tega ne delam. Phantom dancer je slabši item od statikk shiva,tako da ga sploh ne kupujem.
Nič od tega ne delam. Phantom dancer je slabši item od statikk shiva,tako da ga sploh ne kupujem.
krOOokO ::
Dejstvo je da pri caitlyn karj drugega kot IE, BT, ne pride v poštev, kasneje pa LW ali Statikk mogoče PD če je komu boljši.
Halfdead987 je izjavil:
Sej ko boš postal enkrat pro in igral na lcsju bote mel tudi lane swape. Boš lahko igral leblanc na topu
Če igram Doto in tam zmagam 1/3 matchov, potem v LoLu s prve zmagam vsaj 2/3. Jup, tako velika razlika je med slabim klonom in org. Oz. bolje rečeno med igralci klona, ki so slabi in org.
Recimo ti in še ostali paket nubov ne razumete, da je možno igrati večino karakterjev kjerkoli, le da je v nekaterih primerih odvisen od določenih itemov in soigralčevih herojev. Eto, to loči začetnika (mene) od nuba (tebe). Sem upal, da se je stanje kaj popravilo pa se žal ni.
Halfdead987 je izjavil:
Če igram Doto in tam zmagam 1/3 matchov, potem v LoLu s prve zmagam vsaj 2/3. Jup, tako velika razlika je med slabim klonom in org. Oz. bolje rečeno med igralci klona, ki so slabi in org.
Recimo ti in še ostali paket nubov ne razumete, da je možno igrati večino karakterjev kjerkoli, le da je v nekaterih primerih odvisen od določenih itemov in soigralčevih herojev. Eto, to loči začetnika (mene) od nuba (tebe). Sem upal, da se je stanje kaj popravilo pa se žal ni.
Brez zamere ampak LoL je se vseeno bolj zabaven kakor dota. Pac ni ravno za tako resno igranje ampak ... ima bolj simpl mehaniko katera ugaja vecim ljudem. Sam nimam rad outdated shopov ki so bili v doti implmentirani samo zato ker je bila omejitev mod map tisti cas.
Hotel sem poudariti mentaliteto obeh skupin oz. razliko njih. V obeh imaš bolj ali manj podobne ali iste karakterje, igri se podobno igrata, vendar vsaj v eni od dveh iger je del gameplaya umetno omejen s strani komjunitija.
Nima smisla razpravljati o tem, da je ena igra bolj kot ne arkadna nabijačica in druga stremi bolj k strateški ali da je še in še razlik. Dejstvo je, da eno igro vsaj zame omejuje mentaliteta soigralcev, ki je porazna.
Nima smisla razpravljati o tem, da je ena igra bolj kot ne arkadna nabijačica in druga stremi bolj k strateški ali da je še in še razlik. Dejstvo je, da eno igro vsaj zame omejuje mentaliteta soigralcev, ki je porazna.
Hotel sem poudariti mentaliteto obeh skupin oz. razliko njih. V obeh imaš bolj ali manj podobne ali iste karakterje, igri se podobno igrata, vendar vsaj v eni od dveh iger je del gameplaya umetno omejen s strani komjunitija.
Brez zamere ampak vse mobe imajo slab community. Skratka vsaka team igra se posebej moba privlece najslabse ven iz ljudi kakor je prikazano zgoraj pri telih pogovorih.
Dejstvo je da tako halfdead in jerry o lolu nimata niti najmanjšega pojma.
Aha...in zato kr igram igro po svoje sm zdej bedak? Igra je, kaj me lahko pustis igrat brez da s prstok kazes in klices bedak? Ja niso ql bootsi, stekam, jasno, ampak sm meu 100% win in sm reku pa dejmo probat SEJ JE SAM IGRA. In ja, mel sem tiste bootse za attack speed povecat, in ne. Sej bi se za kako mnenje vprasal ampak vidm da takoj s tem bedak izpades zgleda. Ocitno ste se vi rodil brihtni
>SEJ JE SAM IGRA.
Ranked je. Nekarim,ki bi radi zvečali elo je pomemben win bolj kot tebi.
Ranked je. Nekarim,ki bi radi zvečali elo je pomemben win bolj kot tebi.
@Halfdead : Win ratio =/= your skill.
MR in armor od Guardiana nimata nobene veze, revive je največji point Guardiana na ADCju.
Profič si z ADCjem tako da veš da je vloga ADCja da deala damage. Pomembna je tudi njegova pozicija v temfightu, torej če je ADC dobro pozicioniran in deala damage mu gladko ne rabi noben armor in MR nič. Razlika je Scimitar. O tem ti pa nebom razlagal, ker si sam dosti dober da veš. Kot si vedel zakaj Abyssal Scepter na Syndri proti Zedu, itd. ;)
MR in armor od Guardiana nimata nobene veze, revive je največji point Guardiana na ADCju.
Profič si z ADCjem tako da veš da je vloga ADCja da deala damage. Pomembna je tudi njegova pozicija v temfightu, torej če je ADC dobro pozicioniran in deala damage mu gladko ne rabi noben armor in MR nič. Razlika je Scimitar. O tem ti pa nebom razlagal, ker si sam dosti dober da veš. Kot si vedel zakaj Abyssal Scepter na Syndri proti Zedu, itd. ;)
Bog ti dau da bi znau brat ej Halfdead (mas pravi nick ker u glau si halfdead)...KO SM VIDU DA BOMO ZMAGAL 100% SM VZEL SUZE, LAHKO BI TUT WARMOGA, BTK, ZMAGA JE BLA NASA. IN JA, VZEL SM JIH TUT KO SMO ZGUBIL KER V TAKEM SLABEM TEAMU NISEM VIDEL ZMAGE PA CE SEM SE TAKO POMAGO. A ti je zdej kaj bol jasn? Cne povej pa ti grem se u nemscino prevest. In ja IMEL SEM SUZE ZA ATT SPEED, NAKONC SM PRODAL JIH K SM VIDU ZMAGO. IN JA, TUT MEN SE GRE DA KAM PRIDM, VSEENO JE PA NA KONCU TO SE VEDN IGRA.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()
Zakaj potem rabiš revive,če mrja in armorja ne? Ker revive rabiš da se "rebornaš". In rekel si da ne rabi armor,če je dobro positionan (torej misliš,da sploh ne pridejo do njega). Zakaj potem revive rabi?
Scimtar je op zaradi cleansa.
Ehm. Če ne bi znal brat,tudi caps lock ne bi pomagal.
Lahko v nemščino prevedeš.
Zakaj nisi šel kar AP,ko si videl zmago?
Bog ti dau da bi znau brat ej Halfdead (mas pravi nick ker u glau si halfdead)...KO SM VIDU DA BOMO ZMAGAL 100% SM VZEL SUZE, LAHKO BI TUT WARMOGA, BTK, ZMAGA JE BLA NASA. IN JA, VZEL SM JIH TUT KO SMO ZGUBIL KER V TAKEM SLABEM TEAMU NISEM VIDEL ZMAGE PA CE SEM SE TAKO POMAGO. A ti je zdej kaj bol jasn? Cne povej pa ti grem se u nemscino prevest. In ja IMEL SEM SUZE ZA ATT SPEED, NAKONC SM PRODAL JIH K SM VIDU ZMAGO. IN JA, TUT MEN SE GRE DA KAM PRIDM, VSEENO JE PA NA KONCU TO SE VEDN IGRA.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Halfdead987 ()
Halfdead987 je izjavil:
Zakaj potem rabiš revive,če mrja in armorja ne? Ker revive rabiš da se "rebornaš". In rekel si da ne rabi armor,če je dobro positionan (torej misliš,da sploh ne pridejo do njega). Zakaj potem revive rabi?
Ker sm upal da bos usaj znal brat z caps. Bom naslednic sou ap ok? Zdej pa se dokaz da znas brat pa mi ne odpisuj vec. Hvala
Zakaj rabi revive? Eee moj halfdead, you have so much to learn.
"In rekel si da ne rabi armor,če je dobro positionan (torej misliš,da sploh ne pridejo do njega). " - mislim? Če igraš Cait je res težko prit do ADC. Pa lahko imaš Kha'Zixa, Zeda, etc.
Zakaj se rabi revive? Hmm, ja, v primerih ko imajo v enemy teamu assasina in veš da boš mrtev z enim combotom v teamfightu (Leblanc, Zed, Kha, etc.) - drugače pa u izi dealaš damage. 2 pentakilla od Caitlyn to sezono tells a lot about me and my Caitlyn plays. :)
"In rekel si da ne rabi armor,če je dobro positionan (torej misliš,da sploh ne pridejo do njega). " - mislim? Če igraš Cait je res težko prit do ADC. Pa lahko imaš Kha'Zixa, Zeda, etc.
Zakaj se rabi revive? Hmm, ja, v primerih ko imajo v enemy teamu assasina in veš da boš mrtev z enim combotom v teamfightu (Leblanc, Zed, Kha, etc.) - drugače pa u izi dealaš damage. 2 pentakilla od Caitlyn to sezono tells a lot about me and my Caitlyn plays. :)
Lol. Jaz sem mojo edino pento z Cait naredil. :)
Cait ja,ker ima velik range. Kaj pa corki ipd? Do njih se dokaj easy pride.
Cait ja,ker ima velik range. Kaj pa corki ipd? Do njih se dokaj easy pride.
bigbada ::
Corki ima W za pozicioniranje. Sicer pa kot adc ponavadi attackas closest target. Al pa samo A movas (drzis A pa klikas pa kajtaš naokrog). A move bi moral vsakemu ADCju biti jasen. Sam začetnikom ne priporočam A mova, ker jih ponavadi zmede. Bolše da sam klikajo z miško :D
kaj pa je A move? še nisem slišal za to. Poznam samo S, da ustavi auto attack k je ql za farmat to.
Iščem playerje za team (gold team), tako da vsaj silver III+ playerji sign up. :)
SoloQ-ja sem se naveličal, če je kdo zainteresiran naj napiše tu.
Sam sem S3 končal plat V oz. silver 1. Peace.
SoloQ-ja sem se naveličal, če je kdo zainteresiran naj napiše tu.
Sam sem S3 končal plat V oz. silver 1. Peace.
kokpa ::
Zdravo, ravno sem si naložil tole igro in me zanima kako začeti. Nisem še nikoli igral kakšne online rtg igre. Tako da ne vem veliko, do sedaj sem naredil treninge ampak si še vedno nisem kupil championa. Torej kaj predlagate?
6151 ::
Če misliš igrati malo bolj zares, ne kupi ničesar do levela 20, razen mogoče 1dnevni IP boost ki ga izkoristiš kolikor pač gre (si en dan na no life modu in samo igraš) Ko prideš do lvl 20 kupi TIER 3 RUNE, en page za AP, in en page za AP. Z IP ki ti ostane pa potem kupiš champione.
Med tem pa poskusiš čimveč championov, ki so free (vsak teden so na voljo različni championi)
Lahko dobiš zastonj tristano (na facebooku imajo) in alistarja (youtube), sicer za alistarja ne vem če še vedno imajo
Te bodo pa takšne solidne stale 15000(Okoli 200normal iger) IP + če kupiš še en page+rune za supporta skupaj 28000 IP. Ta dva paga sta nujna, dodaten supp page pa priporočljiv!
Trenutno pa spravljam gor svojega EUNE smurfa, in nameravam kupiti za vsaj 10€ začetnega RP in potem ko bom imel čas 1dan+14dni IP boost in tako dobim približno 40000 IP, kar se veliko bolj splača kot kupiti champe z RPji (Res je da to vzame večino dneva ampak je na koncu vsaj meni vredno, saj imam quinn(top&mid), syndro, thresha in j4 in pa polne rune takoj ko pridem na level 30. Z preostalim denarjem kupim še nekaj champov, da jih imam na voljo 16
Med tem pa poskusiš čimveč championov, ki so free (vsak teden so na voljo različni championi)
Lahko dobiš zastonj tristano (na facebooku imajo) in alistarja (youtube), sicer za alistarja ne vem če še vedno imajo
Te bodo pa takšne solidne stale 15000(Okoli 200normal iger) IP + če kupiš še en page+rune za supporta skupaj 28000 IP. Ta dva paga sta nujna, dodaten supp page pa priporočljiv!
Trenutno pa spravljam gor svojega EUNE smurfa, in nameravam kupiti za vsaj 10€ začetnega RP in potem ko bom imel čas 1dan+14dni IP boost in tako dobim približno 40000 IP, kar se veliko bolj splača kot kupiti champe z RPji (Res je da to vzame večino dneva ampak je na koncu vsaj meni vredno, saj imam quinn(top&mid), syndro, thresha in j4 in pa polne rune takoj ko pridem na level 30. Z preostalim denarjem kupim še nekaj champov, da jih imam na voljo 16
7900X3D | 32GB | 6800 | 4 TB
Nevem, kupi si championa ki ti je vizualno všeč.
Ahm, na katerem serverju igraš? To pogledaš ko zaženeš igro, preden stisneš "Play" ti v levem spodnjem kotu piše EU West ali EU Nordic East. Če si na EU West me dodaj pod frende (to narediš tako, da ko se prijaviš imaš v spodnjem desnem kotu 3 osebe narisane in eno številko zraven. Klikneš tam gor in potem izbereš spodaj "Add Friend" in ko te vpraša za Username playerja ki ga hočeš dodat, napiši 1NSAN3W0LF. To sem jaz." :)
Ahm, na katerem serverju igraš? To pogledaš ko zaženeš igro, preden stisneš "Play" ti v levem spodnjem kotu piše EU West ali EU Nordic East. Če si na EU West me dodaj pod frende (to narediš tako, da ko se prijaviš imaš v spodnjem desnem kotu 3 osebe narisane in eno številko zraven. Klikneš tam gor in potem izbereš spodaj "Add Friend" in ko te vpraša za Username playerja ki ga hočeš dodat, napiši 1NSAN3W0LF. To sem jaz." :)
St235 ::
Zdravo, ravno sem si naložil tole igro in me zanima kako začeti. Nisem še nikoli igral kakšne online rtg igre. Tako da ne vem veliko, do sedaj sem naredil treninge ampak si še vedno nisem kupil championa. Torej kaj predlagate?
Igraj proti botom, da osvojiš vsaj osnovne mehanike. Še boljše pa da s kom odigraš par iger in ti po skypu razloži kako in kaj. Potem boš počasi videl katere vloge in championi so ti všeč in si jih lahko kupiš.
Če si na East me lahk dodaš pa odigrava pa iger.
Tetraz ::
jebemti boga, čisto sem zgubljen v tej novi jungli :\ kdaj naj bi tega novega wraitha šel spucat, da je optimalno? če sem jaz prav razumel, bi z non-aoe champom (recimo nasus) ga šel potamanit takoj po plavem, z aoe champi (recimo seju) pa kasneje.
St235 ::
fora novega jungla je da, ni več point v temu da čistiš vse tabore. Ampak selahko bolj zadržuješ pri linije, ki te rabi brez da s tem peveč zgubljaš. Ob enem pa tudi tvoj top/bot lahko vzame kak kamp brez škode.
Igraj proti botom, da osvojiš vsaj osnovne mehanike. Še boljše pa da s kom odigraš par iger in ti po skypu razloži kako in kaj. Potem boš počasi videl katere vloge in championi so ti všeč in si jih lahko kupiš.
Če si na East me lahk dodaš pa odigrava pa iger.
Za Competive tole ne bo dovolj. Ker je LoL pay2win igra, kjer izbereš šampijona na podlagi tega, kar ima ekipa, potrebuješ čimveč najbolj igranih herojev. Dolga pot je nabijanje kovancev, da si jih kupiš, ampak na tak način pogoriš. Kratka pot je nakup.
Za casual je tako, kot svetuje Lakotnik-
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: LitralSM ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hearthstone: Heroes of Warcraft (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Igre | 114373 (8338) | Jerry000 |
» | Rocket League (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 30497 (3816) | acookook |
» | Dota 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 91757 (17499) | Superboyy |
» | Heroes of the storm (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 21406 (13476) | ahac |
» | V šahu čedalje več remijev, prednost belega pa ostaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 27539 (20474) | Jst |